Jurky32, hvala ti na odgovoru, donrodošlici i savjetima.
Amh je 3,2. Znam da ne mogu planirati i da je sve individualno, samo pokušavam predvidjeti što očekivati idućih par dana i valjda se psihički pripremiti na to. Čitala sam da su aspiracije bolno iskustvo. Sretna sam i ja što uopće ima folikula, samo se nadam da će biti i js.
🧑💼41. god- Oligozoospermija
👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔
Amh je 3,2. Znam da ne mogu planirati i da je sve individualno, samo pokušavam predvidjeti što očekivati idućih par dana i valjda se psihički pripremiti na to. Čitala sam da su aspiracije bolno iskustvo. Sretna sam i ja što uopće ima folikula, samo se nadam da će biti i js.
Prvi ivf je najveći izazov za psihu, to sigurno.. i najveći strah i najlakše se razočarati ako sve ne ide po planu.. aspiracija je malo bolna, ali vađenje npr. 3 folikula gotovo je za maksimalno dvije minute.. naravno, ako se bojiš boli uvijek možeš uzeti anesteziju ili barem neki mix u venu da ti malo otupi bol.. želim ti da svi tvoji folikuli sadrže js i neka budu zrele 🤞🤞🤞🤞🤞
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Amh je 3,2. Znam da ne mogu planirati i da je sve individualno, samo pokušavam predvidjeti što očekivati idućih par dana i valjda se psihički pripremiti na to. Čitala sam da su aspiracije bolno iskustvo. Sretna sam i ja što uopće ima folikula, samo se nadam da će biti i js.Prvi ivf je najveći izazov za psihu, to sigurno.. i najveći strah i najlakše se razočarati ako sve ne ide po planu.. aspiracija je malo bolna, ali vađenje npr. 3 folikula gotovo je za maksimalno dvije minute.. naravno, ako se bojiš boli uvijek možeš uzeti anesteziju ili barem neki mix u venu da ti malo otupi bol.. želim ti da svi tvoji folikuli sadrže js i neka budu zrele 🤞🤞🤞🤞🤞
Hvala ti Jurky32. Vidim iz potpisa da si ti uspjela i čekaš svoje blago, čestitam ti od srca. Namučila si se da dođeš do toga, neka ti sve ostalo bude lako.
Inače imam bolne mjesečnice i ovulacije jako osjetim, ovih dana sam kao ošamućena od stimulacije. Popijem Lupocet za bolove kad baš ne mogu izdržati, nadam se da to smijem popiti. Nisam našla nigdje preporuke po tom pitanju. Ali, u pravu si, ako to tako kratko traje, možda bi mogla izdržati bez anestezije. Ja sam optimistična jako, nekako se nadam svom čudu.
🧑💼41. god- Oligozoospermija
👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔
Amh je 3,2. Znam da ne mogu planirati i da je sve individualno, samo pokušavam predvidjeti što očekivati idućih par dana i valjda se psihički pripremiti na to. Čitala sam da su aspiracije bolno iskustvo. Sretna sam i ja što uopće ima folikula, samo se nadam da će biti i js.Prvi ivf je najveći izazov za psihu, to sigurno.. i najveći strah i najlakše se razočarati ako sve ne ide po planu.. aspiracija je malo bolna, ali vađenje npr. 3 folikula gotovo je za maksimalno dvije minute.. naravno, ako se bojiš boli uvijek možeš uzeti anesteziju ili barem neki mix u venu da ti malo otupi bol.. želim ti da svi tvoji folikuli sadrže js i neka budu zrele 🤞🤞🤞🤞🤞Hvala ti Jurky32. Vidim iz potpisa da si ti uspjela i čekaš svoje blago, čestitam ti od srca. Namučila si se da dođeš do toga, neka ti sve ostalo bude lako.
Inače imam bolne mjesečnice i ovulacije jako osjetim, ovih dana sam kao ošamućena od stimulacije. Popijem Lupocet za bolove kad baš ne mogu izdržati, nadam se da to smijem popiti. Nisam našla nigdje preporuke po tom pitanju. Ali, u pravu si, ako to tako kratko traje, možda bi mogla izdržati bez anestezije. Ja sam optimistična jako, nekako se nadam svom čudu.
Da, da, uspjela sam..ali ova borba nije gotova dok god ne ugledam svog malenog 🙏❤️ Do transfera možeš piti i jače lijekove, a od transfera samo paracetamol, tj. Lekadol i Lupocet.. samo hrabro 💪💪
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Jurky samo ti odmaraj ❤️ trenutno njurgava čupavica šalje pusu 😘
SanLeptira dobrodošla i sretno 🍀
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure, ovaj fet cu prvi put koristit estrofem. Cula sam oprecna misljenja o tom lijeku. Kako mi zadnja dva transfera nisu uspila, dr je htio pokusati s tim. Mozete li reci jeste pile i jeste imale kakve nuspojave ili je sve bilo ok? 🤔🫣
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Cure, ovaj fet cu prvi put koristit estrofem. Cula sam oprecna misljenja o tom lijeku. Kako mi zadnja dva transfera nisu uspila, dr je htio pokusati s tim. Mozete li reci jeste pile i jeste imale kakve nuspojave ili je sve bilo ok? 🤔🫣
Ja sam pila u nekoliko transfera, i u ovom zadnjem također.. Nekoliko puta sam imala nuspojave, a u zadnjem transferu mi nije smetao.. A od nuspojava kad sam ih imala mi je najgora bila mučnina, malo vrtoglavice i glavobolja.. Držim fige da ovaj bude dobitan 🥰
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
Čokoladica evo ja ga prvi put uzimam. Imam bas jake glavobolje skoro pa svaki dan, inace sam sklona glavoboljama al sad su se samo pogorsale. Puno hidracije i izbjegavam bas po ovim vrucinama igdje ici jer ne zelim bas svaki dan piti nesto protiv bolova. Sretno i drzim fige da neces imati nuspojava ❤️🍀
11/23, 12/23, 01/24 : letrozol+Ovitrelle-ciljani ❌
02/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 1.AIH 22.02.2024. ❌
03/24 Letrozol + Ovitrelle ➡️ 2.AIH 20.03.2024. ❌
07/24 1.IVF Letrozol, Gonal, Orgalutran ➡️ 9🥚, 5
oplođenih, ET 1petodnevni, 4🐧.
09.10.2024. FET 2 blastice 🐧🐧: beta 1167.5
07.11. prvi uzv, imamo 2 srca ❤️❤️
13.01.2025. UZV- 🎀🎀
Sortiraj odgovore
Najstariji