Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Teich56
    18. Kolovoz 2024. 15:33

Kawa sretno pupice🤗
    Čokoladice i ja sam pila estrofem, nisam imala nuspojava.
    Vidim ima par novih curki, dobrodošle 🌺
    SanLeptira, i ja sam na Sv.duhu, ne rade aspiracije i transfere vikendom. Sretno i javi nam☺️
    Ja sam prije mora i godišnjeg odradila trombofiliju u VG i privatno smo kariograme tako da čekamo sad nalaze. Prekosutra imam papu i briseve jos pa da imam sve spremno za rujan. Šaljem puno slanih pozdrava iz Zadra🤗💙🏖️🏝️🌊

👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
    kariogrami ✔️clexane💉
    11/23 missed ab 9tt💔
    1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
    3/24 ET - missed ab💔
    6/24 FET✖️
    7/24 FET✖️
    11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
    ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
    Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.

• SanLeptira
    18. Kolovoz 2024. 15:59

Teich56

Kawasretno pupice🤗
    Čokoladicei ja sam pila estrofem, nisam imala nuspojava.
    Vidim ima par novih curki, dobrodošle 🌺
    SanLeptira, i ja sam na Sv.duhu, ne rade aspiracije i transfere vikendom. Sretno i javi nam☺️
    Ja sam prije mora i godišnjeg odradila trombofiliju u VG i privatno smo kariograme tako da čekamo sad nalaze. Prekosutra imam papu i briseve jos pa da imam sve spremno za rujan. Šaljem puno slanih pozdrava iz Zadra🤗💙🏖️🏝️🌊

Hvala ti , Teich56. Uživaj na moru i sretno i tebi sa nalazima. 🙂

🧑‍💼41. god- Oligozoospermija
    👰 41. god - AMH 3,2 pmol/l, endometrioza
    1.IVF- Sveti Duh,➡️ stimulacija ,2 stanice, nije došlo do oplodnje💔

blondie
    18. Kolovoz 2024. 16:21

Čokoladica 🍀

blondie

Čokoladice evo ja sam počela 1 dan ciklusa s Estrofemom kod FET-a sad sam u 11 tt i još ga pijem 3 puta na dan, i to sve bez nuspojava.
    Blondie super 😊😊 nisam imala pojma da se to pije toliko dugo 🫣🤔

Da meni su tako stavili neznam da li je svima tako. Malo već je tlaka još i Utrogestan ali sve za mrvicu. 🙂🙂

👩🏼 30 god adenomioza, PCOS
    👦🏼 37 god nalazi uredni
    Pokušavamo 4 god
    Prvi pregled Petrova 11 mj 22
    Od 4 mj 23 stimulacija ovulacije i planiranje odnosa
    23.4 aspiracija, freeze al
    29.4 4 blastice sve❄️❄️❄️
    ⏳ 18.6 transfer jedne ❄️ blastice 6 dpt + test
    27.6 beta 206,7 29.6 beta 392.1 beta 1.7 997.3
    11.7 prvi UZV ❤️ 31.7 drugi UZV ❤️
    22.8 Qualified low risk it’s a boy 💙💙💙

Aria1994
    18. Kolovoz 2024. 17:02

Lijep pozdrav svima , ako možda netko zna odgovor . Krenila sam u postupak danas mi je 8 dan ciklusa od drugoga dana primam 300 jedinica menopura , u petak bija prvi uzv na 6dc , jučer 7dc i dns 8 dc ja imam ovulacijsku sluz iako mi je uzv tek sutra ujutro jako se brinem nikad mi se ovo nije desilo . Imam već dijete iz postupka ( uspješan  bija treći postupak ) . Naime cetotride primam od jučer 7dc za suspreziju ali nije mi nije jasno . Jeli se netko susreo s ovim da ipak nisu ipak pukli folikuli bez obzira na ovulacijsku sluz ? 🥹hvala i sretno svima 🫶🏻

👸🏻29 god nizak Amh
    🤴🏻36 normo , sve u redu
    Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
    Borba za bebu broj 2🙏🏻
    08/2024 in progress ❤️

Čokoladica 🍀
    18. Kolovoz 2024. 17:05

Aria1994

Lijep pozdrav svima , ako možda netko zna odgovor . Krenila sam u postupak danas mi je 8 dan ciklusa od drugoga dana primam 300 jedinica menopura , u petak bija prvi uzv na 6dc , jučer 7dc i dns 8 dc ja imam ovulacijsku sluz iako mi je uzv tek sutra ujutro jako se brinem nikad mi se ovo nije desilo . Imam već dijete iz postupka ( uspješan bija treći postupak ) . Naime cetotride primam od jučer 7dc za suspreziju ali nije mi nije jasno . Jeli se netko susreo s ovim da ipak nisu ipak pukli folikuli bez obzira na ovulacijsku sluz ? 🥹hvala i sretno svima 🫶🏻

Aria ja sam u stimulaciji imala obilnuu sluz, i dosta cura mi je ovdje reklo da je to normalno u stimulaciji i da su i one imale. Neka me ispravi netko ako nije.

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Jurky32
    18. Kolovoz 2024. 17:12

Čokoladica, hvala ti ❤️ da u ovoj mojoj trudnoći malo je teže uživati, ali nađe se i lijepih trenutaka.. tako valjda mora biti 🫣
    Teich, sretno s nalazima 🤞🥰
    Aria, i ja sam imala povećanu sluz za vrijeme stimulacije, ne brini, to je normalno.. sretno 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

Aria1994
    18. Kolovoz 2024. 17:13

Čokoladica 🍀

Aria1994

Lijep pozdrav svima , ako možda netko zna odgovor . Krenila sam u postupak danas mi je 8 dan ciklusa od drugoga dana primam 300 jedinica menopura , u petak bija prvi uzv na 6dc , jučer 7dc i dns 8 dc ja imam ovulacijsku sluz iako mi je uzv tek sutra ujutro jako se brinem nikad mi se ovo nije desilo . Imam već dijete iz postupka ( uspješan bija treći postupak ) . Naime cetotride primam od jučer 7dc za suspreziju ali nije mi nije jasno . Jeli se netko susreo s ovim da ipak nisu ipak pukli folikuli bez obzira na ovulacijsku sluz ? 🥹hvala i sretno svima 🫶🏻
    Ariaja sam u stimulaciji imala obilnuu sluz, i dosta cura mi je ovdje reklo da je to normalno u stimulaciji i da su i one imale. Neka me ispravi netko ako nije.

Meni je vise onako kao bjelanjak sluz prava ovulacijska , oprostite na detaljnom opisu ali neznam kako drugačije objasnit zato se brinem … hvala ti na odgovoru ❤️

👸🏻29 god nizak Amh
    🤴🏻36 normo , sve u redu
    Naša najveća sreća iz trećeg postupka💞
    Borba za bebu broj 2🙏🏻
    08/2024 in progress ❤️

Čokoladica 🍀
    18. Kolovoz 2024. 17:18

Aria1994

Čokoladica 🍀

Aria1994

Ariaja sam u stimulaciji imala obilnuu sluz, i dosta cura mi je ovdje reklo da je to normalno u stimulaciji i da su i one imale. Neka me ispravi netko ako nije.

Meni je vise onako kao bjelanjak sluz prava ovulacijska , oprostite na detaljnom opisu ali neznam kako drugačije objasnit zato se brinem … hvala ti na odgovoru ❤️

Mislim da se ne trebas brinit, tako je i meni bilo. Sutra si na uzv, pa pitaj doktora slobodno da te umiri ❤️

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

djetelina13
    18. Kolovoz 2024. 22:51

Ej cure. Jedno pitanje. S obzirom da meni e.coli ne prolazi evo vec nakon 4. antibiotika i terapije homeopatkinje, baš sam očajna i stojimo na mjestu, a uz sve to spermiogram nam je loš i prirodno vjerojatno nećemo uspjeti. Moje pitanje je, je li itko od vas išao na potpomognutu s pozitivnim brisom e.coli ili neke druge bakterije? 

19.9. konzultacije Poliklinika IVF
    10.mj - Dogovoren IUI (stimulacija ovulacije uz Femaru i Menopur; Ovitrelle) -》IVF (1 j.s. nezrela)❌️
    11.mj - IVF (blaga stimulacija: Femara, Gonal F, Ovitrelle) 🤞🍀 -》3 oocite, 2 zrele i oplođene- beta 18.12. ❌️
    1.mj IVF (puna stimulacija- Ovaleap, Cetrotide, Decapeptyl i Ovitrelle) - 6 oplođenih oocita; 1 blastocista vraćena; 13.2. beta HCG 469.1 🍀; 15.2. beta HCG 887.1 🍀🍀
    25.2. (5+5 tj.) UZV vidljiv plod i otkucaji srčeka ❤️

angel eyes
    19. Kolovoz 2024. 06:13

Megyca neka beta ipak iznenadi 🤗
    Jabukica, Hypnoticpoison sretno na druškanju 🥰🥰
    Sanleptira sretno na pregledu 😘
    Jurky hvala ❤️ ti odmaraj i dalje i mazi princa 🥰🥰 vjerujem da će izdržati još u mami, na kraju bi moglo biti i da preneses 😄 glavno da sve bude u redu 🤗🤗
    Teich čekamo s tobom nalaze, nadam se da će sve biti uredno, Uživaj na moru 😘
    Aria i meni je tako bilo, i dosta je cura reklo da je i njima tako da ne brini. Sretno na uzv 😘
    Djetelina joj baš mi je žao, nikako da se riješiš beštije, ne znam odgovor. Sretno 🤗

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.