Evo mene s prvog UZV
Danas sam 6+5.Sve je superčuli smo i srčekoajme, kakav neopisiv osjećajČestitam ❤️
Cure naša mrva je u buši ❤️❤️❤️❤️
Nek se dobro zalijepi i hvala Vam svima.
Za Alea tim, bez obzira na ishod, toliko su ljudi dali sebe što bi trebalo svugdje biti pod normalno. Dr A predivan čovjek pun razumjevanja, embriolog Davor osim što je turbo zgodan je turbo prijateljski nastrojen i sve ali baš sve ti objašnjava, ovakav pristup embriologiju koji sve objašnjava nisam imala ali nigdje a baš sam prošla poliklinika i postupaka, sestra Barbara nježna divna ženica, sve pitaj nema problema.. ❤️ Ovdije Vam nitko ne nameće i inzistira samo na svojem mišljenju, ovdje rade veliki stručnjaci koji su dali sve od sebe da naprave najbolje… Kako Vama tako i njima zahvalna sam zauvijek, bez pardona sam rekla da iza mene stoji tim lavica koji mi je pomogao, rekli su da ništa ljepše nisu čuli i nisu mi naplatili lipide uopće, znači njihov doprinos ❤️ Rekli su obzirom da sam morala raditi uzv mimo njih onda će mi dati bar te lipide na njih. Ni sama ne moram govoriti da su mogli i to zabiberit ali nisu. Velika , ogromna preporuka od mene ma što se dešavalo. I šlag na tortu, embriolog mi je rekao i da se druga mrvica probudila i oplodila na kraju ipak, pustit će ju da vide do srijede hoće se izboriti za srmrzlić. Kako god bude, mi smo pobjednici ne kao pacijenti nego kao ljudi, svi mi i hvala vam na tomu ❤️❤️
Bravo i drzim fige na najjace i za mrvu u tebi i drugu koja se bori. Da, oni jednostavno oduseve covjeka sa strucnoscu, znanjem i samim time kakvi su! Sada samo polako i pozitiva na najjace! Sretno od srca!
Kawa i Tinčica, PUPO! Neka se mrvice prime najjače na svijetu 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🍀🍀🍀❤️❤️❤️
👩🏼 - '94, PCOS, AMH 136.7 pmol/L (60.5 ng/mL), 👨🏽 - '93, normo
Pokušavamo od 5/2021. Od 12/2021 do 3/2023 Petrova - Letrozol
1/2023 - 8tt missed ab.Od 3/2023 Poliklinika IVF.
10/2023 - 1. IVF rekovelle+cetrotide+decapeptyl - 5 ❄️, blagi hiper.
26.1. FET 1BC, 7dnt +, beta 8dnt 104, beta 10dnt 313, beta 12dnt 809, 6+4 💗➡️ stiže dječak
Ajme koliko lijepih vijesti!
Kawa i Tincica sretnooo, curee! Veselim se vasim testicima i visokim betama!
Nicaivo cestitam na super pregledu! Neopisiv je to osjecaj!
Wildflower cestitam na deckicu! Posebna je to veza mame i sina!
Bikmikzao mi je zbog migrene :( nadam se da ce proci sto prije i pustiti te da se veselis nakon ultrazvuka i druzenja sutra!
Razumna i Bless neka se pojave najjace crtice, drzim fige!
Sanjushka drzim fige da sutra nema ciste!
—
Ostale cure, zagrljaj svima!
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🌀5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🪄🌈
Tinčice teško je bilo pročitati tvoj post, užas. Hvala Bogu da je sve prošlo bez većih posljedica i da je sve u redu. Čuvaj se❤️ Sretno danas na transferu, nek se mrva čvrsto primi ❤️🍀🤞🏻
Kawa sretno na transferu danas, nek se mrva čvrsto primi 🍀🤞🏻❤️
Nicaivo sretno na UZV danas🍀❤️😘
Bless žao mi je😔🫂♥️
MiliPe držim fige da je sve u redu🍀🤞🏻♥️
Razumna žao mi je i nadam se da će se ipak pojaviti crtica sutra🤞🏻🍀😘♥️
Rolice neka si, samo ti odmori♥️😘
Hypnotipoision ♥️♥️♥️♥️♥️😘
Wildflower čestitam na pišulincu i na urednom nalazu💙🩵💙🩵💙
Tera testić je prekrasan, beta će rasturiti♥️♥️♥️♥️😘
Marisha hvala na pitanju 😍dobro sam, mučnine se skroz smanjile, puno su manjeg intenziteta ♥️uživam u druženju i ljetu ❤️kako si ti?😘
Kawa hvala ti♥️😍otvorila sam komplikacije jer radim težak posao, pa nisam htjela riskirati ❤️☺️drago mi je da si PUPO i da je sve prošlo super, nek se mrva čvrsto primi. Nek si se najela krumpirića i super za 3 smrzlića, isti broj ih imamo☺️nadam se da će to biti za bracu ili seku🙈♥️jedva čekam tvoj testić, uživaj sad i mazi bušu ❤️😘
Nicaivo čestitam 🎉😍jako mi je drago što je sve u redu i što ste čuli ❤️, stvarno je neopisiv osjećaj ❤️uživaj i neka trudnoća bude školska i dosadna ♥️ 😘
BikMik žao mi je zbog migrene, nadam se da će te brzo pustiti ❤️😍😘
Tinčice jako mi je drago da si zadovoljna i da su odradili vrhunski posao, lijepo od njih za lipide❤️ super i za drugu mrvicu, nadam se da će biti za bracu ili seku❤️Pupo naša, nek se mrva čvrsto primi, odmaraj sad i mazi bušu♥️♥️♥️😘
Sanjushka držim fige za sutra, da nema ciste♥️♥️😘🤞🏻🍀
💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Tinčice draga, naježila sam se i zasuzila dok sam čitala tvoj post 🥰🥰 Hvala tebi što si prihvatila našu pomoć i nadam se da će na kraju sve biti kako treba. Super za još jedan embrij, držimo fige da bude smrzlić 😍😍🙏🙏 Nek se ovaj u buši sad čvrsto primi i ne pušta ♥️
Kawa sretno pupiceeee! 🥰🥰🥳🥳
👩 39 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> Menopur + Cetrotide -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 prirodan ⏳
Hvala cure 💞
Angel eyesbolje sam, svakim danom je sve bolje iako nisam još na 100%, pa ne mogu sve oko nje, ali dobro, doci ce to na svoje. A s malenom taman pomislimo da smo ulovili neki ritam, i onda ona kaže niste 😅 nadam se da uživaš u ljetu 🤗
Razumna nadam se da si u krivu 🍀
Tinčica nisam se susrela s tim, pa ne mogu pomoći, ali navijam za tu jednu da se čvrsto primi i ne pušta 🍀❤️
Jojjj svaki drugi dan pogledam forum i nadam se sličici da cu ju ulovit, ali sad je link valjda prosao pa nisam uspjela, zakasnila sam 3 dana😆😭
Jos malo i ko nova si 💞👶🏻
Tincica drzim fige, jedna je potrebna💞
Cestitam svim pozitivnim testicima🩵💝
👩🏻29 god
AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
🧔🏻♂️31 god asthenozoo->normo
1/2024 - Gonal F
31.1. aspiracija - 9 st
3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
curica🌸 7.12.👶🏻🩷J
Tera brzo će beta, a po testiću izgleda da će biti jako dobra 🤞🤞
Wildflower baš si dosta čekala nalaze, ali sve se to zaboravi kad dođe uredan nalaz.
Kawa neka se mrva čvrsto primi 🤞 🤞
Bravo za smrzliće.
Tinčica tvoja mrva neka se isto primi i nadam se da će druga doći do blastice. 🤞🤞
Lijepa gesta od njih za lipide, baš sam se i ja rascmoljila na tvoj post.
Sve u svemu sada je sve na mrvi da odradi svoje. PUPO cure odmarajte i uživajte.
Bless i Razumna žao mi je zbog negativnih testića.
Nicaivo čestitam na ❤️, neka nastavi i dalje sve biti uredno.
Sanjuška nadamo se dobrim vijestima sutra s tobom.
Bikmik nadam se da će ubrzo popustiti migrena. Ja imam inače problema s njima samo se nadam da me neće sada hvatati jer ne znam kako bi ih riješila, jer inače i kad pijem tablete nije baš da lako popuste. A sad nije baš da mogu piti tablete, pa se nadam samo da će me zaobići.
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Marisha draga hvala na pitanju!❤️ Mučnine su još uvijek prisutne, doduše, manjeg intenziteta, ali zato dva puta tjedno ostavim dušu u kupaonici.🙈🙈 Kako si mi ti? Što ima?🤗🤗❤️❤️
Nicaivo super što je sve u redu i bravoooooo za srčeko!💪💪🤗🤗🥰🥰❤️❤️
Wildflower čestitke za uredan nalaz i na malome princu!💙 Bit će to prava mamina mazica.🤗🤗🥰🥰💙
Sanjushka čekamo i navijamo za sutrašnje super vijesti!🙏🙏🤞🤞🍀🍀❤️❤️
Tera testić je preeeedivan, tako da će betuška biti prekokrasna!💪💪🤞🤞🍀🍀❤️❤️
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
Evo mene s prvog UZV
Danas sam 6+5.Sve je superčuli smo i srčekoajme, kakav neopisiv osjećaj
Nicaivo cestitam ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Pozdrav svim borilicama 👋🏻 Ne znam dali će me se starije članice sjetiti 🙈
Bila sam aktivna ovdje tijekom svoje borbe, bilo je uspona i padova i ovo je mjesto gdje sam uvijek dobila podršku i toplu riječ i od srca sam Vam zahvalna na tome.
Želim Vam javiti kako je 2.7.2024.na ovaj svijet stigao moj sin Nikola. Vrsta ljubavi za koju sam smatrala da ne postoji, ali sada je ovdje 💙 Porod je bio užasno težak i dug ali isplatilo se.
Borite se i nagrada će doći, za nekog ranije za nekog kasnije ali će doći 🙏🏻🍀
Šaljem Vam sličicu svog princa 💙
https://ibb.co/LtKtbg6
Voli Vas puno, Petra 💜
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji