Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    korni
    09. Srpanj 2024. 17:28

PBTAB baš mi je drago da si se javila 🤗 čestitam od srca, Nikola je predivan 🩵 ti se brzo oporavi, uživajte, mazite se i pazite, i javi nam se koji put ❤️
    Sanjushka žao mi je da je cista još tu.. drzim fige za kontrolni pregled 🤞 ako ne, neka ti ljeto bude za odmor i punjenje baterija 🍀a na jesen u nove pobjede ❤️
    Wildflower čestitam na pišonji 🩵
    BikMik drago mi je da je sve super, uživaj i nek ti bude uredna i školska trudnoća 🤗
    Saniii hvala ti puno 🤗 molim te proslijedi pozdrave i puse tikvici od nas dvije 💞
    Pupice, sretno od ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

tinčica1703
    09. Srpanj 2024. 18:51

Saniii

Korni imas velike pozdrave i cestitke od nase Tikvice 😘🤗❤️.
    Marisha da,idem u FET u 9mj , do tad mozak i tijelo na odmor 😘🤗
    Wildflowerčestitke na dečkiću 💙.
    Slee bilo je tu nekoliko primjera gdje je transfer bio 6dno ,Korni npr. U prirodnom ciklusu koliko sam ja shvatila to je najmanje bitno jer je endometrij receptivan do 7dno. Moram priznati da mi je tu drA puno pedantniji jer je meni provjeravao stanje sve do O I dan nakon O se htio uvjeriti da je folikul puknuo, ali i moja situacija je bila specifičnija jer mi je O bila na 18dc pa sam isla na UZVe svaki dan i htio je biti siguran da je puknuo folikul a išli smo bez stoperice, ali ja vjerujem drR, nebi on dopustio nikakve propuste..
    Tincicapupo nek se mrvica primi 🙏, a druga da izdrži do blastice 🙏. Potpisujem sve za cijeli tim u Alei, i meni masu stvari nisu naplatili a realno mogli su, i bez obzira sto im je to posao njima je i stalo, to jednostavno osjetiš 🫠. Vit D nastavi ako si inace u deficitu, zeljezo ces provjeravati sigurno pa mozes i njeg nastaviti, a omega je bitna u zadnjem tromjesečju trudnoće :).
    Duphaston je progesteron, kako već uzimas dovoljno kroz cyclogest I prolutex ne treba ti više,a estrofem je estradiol i vjerojatno je kad si vadila krv pred stopericu bio nizak pa zato ti dr dao, i da, on se uzima i u stimuliranom FETu da blokira O, no u ovom djelu ciklusa mu je drugačija svrha :). Btw, sama stimulacija i FET u prirodnom ciklusu su nebo i zemlja za usporedbu tako da ne mogu biti ni iste terapije..
    Kawa pupo sretno 🙏, bravo i za ekipu u freezu 👍🤗
    Nicaivo čestitke na ❤️, nek te dalje prati uredna trudnoca 🙏
    Terra predobra crtica ,to će bit fantastična beta 🙏.
    PBTABiskrene čestitke tebi I mužu na sinu 💙, nadam se da si se i ti oporavila i da sve ide svojim tijekom . Puno puta sam mislila na tebe 😘❤️
    Mura PUPO dočekala si i ti svoj FET,sretno, najsretnije 🙏🤗
    Bikmik divno😍, nek nastavi tako 🙏🤗
    Giselle inače bi dr trebali nakon trećeg transfera slati na prosirene pretrage između ostalog i histero . Ali i ti možeš dr spomenuti i prije, a nadam se da ti nece trebati :)
    Sanjuska pratimo se na jesen :)

Hvala ti draga Sanii, sve je kako si mi napisala, prolutex svaki drugi dan koristim, Duphastone je rekao da nije potreban… 🙂
    Marisha sretno na histeroskopiji ❤️

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

• sadiegreen
    09. Srpanj 2024. 19:14

Sanjuška, draga, žao mi je. Držim fige tebi i Sani na jesen. Uživajte u ljetu i iskoristite ga maksimalno. 
    Ja sam pomaknula uzv na petak umjesto u ponedjeljak. Simptomi su mi mučnine, bolne grudi koje rastu kao lude, umor umor i samo umor, nadutost, osjetljivost na mirise (nikad nisam toliko osjetila tuđi znoj), zadihanost, nervoza...uglavnom, svega ima 😂 

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

• sadiegreen
    09. Srpanj 2024. 19:16

Tinčice, čekamo test 🤞🤞🤞

🙎‍♀️ (35g) nizak amh, 5,3 pmol/L
    🙎‍♂️ (35g) loš spermiogram (hipospermija, astenozoospermija, teratozoospermija)
    5/2024 Beta+, aspiracija 9 js, 8 oplođenih, 1 ET, 4 ❄️ test 31.5. ❌
    6/2024 FET, 26.6. Beta1 310, 28.6. Beta2 855, 12.7. UZV ❤️ it's a (low risk) boy 💙

Bebolina2024
    09. Srpanj 2024. 20:08

sadiegreen

Sanjuška, draga, žao mi je. Držim fige tebi i Sani na jesen. Uživajte u ljetu i iskoristite ga maksimalno.
    Ja sam pomaknula uzv na petak umjesto u ponedjeljak. Simptomi su mi mučnine, bolne grudi koje rastu kao lude, umor umor i samo umor, nadutost, osjetljivost na mirise (nikad nisam toliko osjetila tuđi znoj), zadihanost, nervoza…uglavnom, svega ima 😂

Potpuno te razumijem i ja sam nervozna, svaki miris mi je prejak, umorna sam stalno.... super što si uspjela pomaknuti pregled. Koliko će ti biti u petak od zadnje M?
    Bikmik drago mi je što je sve prošlo super na druškanju. Neka nastavi i dalje biti sve u redu 🤞🤞
    Sanjuška sad napuniš baterije i jesen je tvoja, kao i od ostalih cura koje čekaju jesen

03/23 OAT, 1. stimulirani 2js, ET 1 ➖
    08/23 2. stimulirani postupak, 2js, ET 1 ➖
    01/24 VG 3. stimulirani 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak, 1 js, ET 1 ➕
    08/24 spontani pobačaj
    04/25 6. stimulirani postupak, 0 js

• Piskavica
    09. Srpanj 2024. 20:08

Bokić cure, već neko vrijeme vas čitam iz prikrajka. Čestitam svim trudnicama, pupo-cama i žao mi je za svaki minus na testiću. Unazad godinu i pol, čitam vaše upise, smijem se i plačem s vama. Stvarno ste si svi međusobno veeelika podrška, a da ne pričam koliko sam zapravo puno naučila kroz vaša iskustva i savjete koje ste dijelile međusobno. 🥹 Dosta cura sam upratila i iz lovaca na ovulacije i zbilja se svakom vašem uspjehu veselim kao da je moj 😊

Postavila sam sljedeće pitanje na heparinskim trudnicama, ali nadam se da će netko od vas znati odgovor budući da ste ovdje aktivnije 😊

Pitanje glasi:

"Pozdrav djevojke možda sam fulala temu, ali ne znam gdje da upitam. Krenila sam s obradom na humanoj, ali sam zaboravila reći dr da mi tata ima gustu krv, pio je marivarin za razrijeđivanje da ne dođe do trombofilije. Budući da bih željela ipak provjeriti i jel s te strane sve okej, jel zna netko može li doktorica opće prakse dati uputnicu za pretragu trombofilije ili mora specijalist zatražiti obradu? Hvala unaprijed 🥰"

Lijep pozdrav cure!

Slee
    09. Srpanj 2024. 21:53

Piskavice dobro dosla, bas lijepi uvodni post. Moj tata je imao emboliju i pio marivarin, ja sam nakon toga saznala da imam i ja mutacije, to sto je on imao emboliju kad je imao manje od 50 godina je meni pomoglo da dobijem odobrenje od hzzo-a za besplatan clexan. Sto se tice uputnica, tvoj ginekolog ako je ok ti moze prepisati i bez specijalisticke uputnice, mojoj frendici je tako, a ako nije, trazi od svoje dr uputnicu za hematologa pa pitaj njega da ti prepise, objasni situaciju. Ako nista drugo, preostaje ti ici napraviti nalaz i privatno

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

• BikMik
    09. Srpanj 2024. 22:12

Zene, mislila sam otici u banju sa bazenom jedan dan, ali me moji roditelji sad istraumirali da ne smijem. Jeste li vi se kupali u trudnoci? Naravno ne u one vrele vode i to. 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Slee
    09. Srpanj 2024. 22:20

Bik mik ja radije ne bi u bazene, riskiras neku bakteriju. Negdje sam citala da more moze, a bazeni nikako. Ja se nekako i za more dvoumim nakon feta, bas me zanimaju stavovi ostalih cura. Kupate li se vi trudnice i planirate li se kupati vi koje ste imale nedavno transfer

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Jurky32
    09. Srpanj 2024. 22:31

Piskavica, dobrodošla 🤗 ja sam od specijalista humane dobila uputnicu za testiranje na trombofiliju..
    BikMik, nemoj riskirati sa bazenom..
    Slee, ja sam odlučila ne kupati se ni u moru ovoga ljeta.. znam da je to velika površina i da je naše more čisto, ali opet kad vidim koliko ljudi ima, ipak ne želim riskirati.. baš sam prošli vikend bila kod svojih, muž se okupao, a ja sam samo noge malo namočila 😁

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.