Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tinčica1703
    09. Srpanj 2024. 10:21

BikMik

Cure, ja bila na druzenju i bilo je predivno 🤗. Sve je uredu, odgovara mjerama, vitalna beba kaze. Ova doktorica ovdje, ne u Njemackoj, mi je divna i blaga i pricljiva i muz se isto odusevio. Jos 4 sedmice istrpiti napetosti i nadam se onda da vu si dozvoliti vise srece.
    Za migrenu sam uradila bas sve, espresso sa limunom, led na glavu, termofor na vrat, kupku brzu, ulje mente, magnezijum, zamracena prostorija i prosla me je nakon jedno 14h. Za mene super, kako zna biti ✌️
    Sretno svima i da popravimo natalitet u 2025. 😅

Ajme non stop smo u strahu, zato i imaš migrene, od stresa, drago mi je da je sve u redu, pokušaj se malo više opustiti...
    Znam da smo sve u grču i nije nam lako.... 
    Razumna meni se ovdje kao nazire crtica, šta ti kažeš?? Kakav god ishod da bude pokušaj ostati u fokusu da se borimo za više ciljeve i da nas čeka beba, uz puno previše muke ali se isplatii, šaljem hugg 

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

Čokoladica 🍀

Marisha

dreamer ❤

PBTAB čestitke na prekrasnom smotuljku ❤️
    Marisha ja sam super, odlučila uživati u ljetu maksimalno. Uživanje po terasama i samo chill 🍻 🙃 Kako si ti? Koji su planovi?
    Svim curama sretno 😍
    e pa tako i trebakod mene je slična situacija. Planiram obaviti histeroskopiju prije ljetovanja pa ćemo vidjeti da li smo u postupku krajem kolovoza ili prvi ciklus u rujnu, s obzirom da sam sada na kontracepciji radi endometrioze ciklusi su mi kraći pa se sve nešto pomaklo ali ako ništa drugo imati ću bezbrižan godišnjiKada ti startaš?

Marisha imamo isti plan, ja idem na histero u 8mj, pa onda fet odmah ciklus nakon toga. Kad budes isla javi nam ovdje sve molim te, sta je bilo i kako je proslo 🤞🍀

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Giselle

Razumna

https://ibb.co/rQVwf17Strgao mi se test jer sam kopala 

Žao mi je, ja ne vidim crticu, ali neka netko drugi pogleda jer ja često na mobu ne vidim dobro nego moram okretati u 500 kuteva dok netko drugi vidi odmah.

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

angel eyes
    09. Srpanj 2024. 11:09

Bikmik ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ drago mi je da je sve u redu, još malo i moći ćeš valjda biti malo mirnija, iako mi se čini da nismo mirne dok ne držimo malu štrucu u rukama, a onda tek krene briga ❤️❤️❤️❤️ koji si sad tt, jesi planirala raditi prenatalni?

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok
    2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

• BikMik
    09. Srpanj 2024. 11:16

Razumna, i ja isto kao da vidim crticu, jel to od jutros?
    Angel eyes, hvala ti 🤗, ja sam danas 8+1 i nisam mislila raditi prenatalne testove uopste, mozda Nipt cisto radi pola jer sam nestrpljiva 😅. Imam Uz, sad u Njemackoj, opet 22.07. pa cu tad vidjeti sta mi sve nudi, do tada planiram maksimalno odmarati. 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Giselle
    09. Srpanj 2024. 11:17

BikMik

Razumna, i ja isto kao da vidim crticu, jel to od jutros?
    Angel eyes, hvala ti 🤗, ja sam danas 8+1 i nisam mislila raditi prenatalne testove uopste, mozda Nipt cisto radi pola jer sam nestrpljiva 😅. Imam Uz, sad u Njemackoj, opet 22.07. pa cu tad vidjeti sta mi sve nudi, do tada planiram maksimalno odmarati.

Baš mi je drago❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Razumna
    09. Srpanj 2024. 11:50

Čokoladica 🍀

Marisha

dreamer ❤

Marisha ja sam super, odlučila uživati u ljetu maksimalno. Uživanje po terasama i samo chill 🍻 🙃 Kako si ti? Koji su planovi?
    Svim curama sretno 😍
    e pa tako i trebakod mene je slična situacija. Planiram obaviti histeroskopiju prije ljetovanja pa ćemo vidjeti da li smo u postupku krajem kolovoza ili prvi ciklus u rujnu, s obzirom da sam sada na kontracepciji radi endometrioze ciklusi su mi kraći pa se sve nešto pomaklo ali ako ništa drugo imati ću bezbrižan godišnjiKada ti startaš?
    Marisha imamo isti plan, ja idem na histero u 8mj, pa onda fet odmah ciklus nakon toga. Kad budes isla javi nam ovdje sve molim te, sta je bilo i kako je proslo 🤞🍀

Hej. Gdje ti ideš na histeroskopiju? 
    Nastojim biti pozitivna i ne razmišljati o lošem ishodu. Realno, meni je svaki pozitivan test donjeo samo bol, tugu i razočaranje... 

👩‍❤️‍💋‍👨38g
    12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
    12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
    ❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
    5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮‍💨
    7/24-fet 1BC 🙁
    11/24-fet 2 BC ☹️

tinčica1703
    09. Srpanj 2024. 11:53

Razumna

Čokoladica 🍀

Marisha

dreamer ❤

Svim curama sretno 😍
    Nastojim biti pozitivna i ne razmišljati o lošem ishodu. Realno, meni je svaki pozitivan test donjeo samo bol, tugu i razočaranje…

Nadamo se da ovaj puta neće biti tako... 
    Da će biti sve ok i da ćemo skupa slaviti ovdje na ovom našem forumu... :)

39 ja👩‍❤️‍👨30 muž
    jajovodi ✂️ .; Rh imunisatio, AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- 2 js, Et, 1 smrzlić vesnaa1985@gmail.com

Čokoladica 🍀
    09. Srpanj 2024. 12:08

Razumna

Čokoladica 🍀

Marisha

dreamer ❤

Svim curama sretno 😍
    Nastojim biti pozitivna i ne razmišljati o lošem ishodu. Realno, meni je svaki pozitivan test donjeo samo bol, tugu i razočaranje…

Razumna, ja idem u polikliniku ivf gdje sam i u postupku. Iako mi je dr pustio uputnicu, i sve drugo cu preko uputnice, za histero bi ipak da mi moj dr radi. Zelim ti srecu da ne budes morala ici na nista od toga 🍀🤞 ali ako budes, mislim da bi ti histero bila dobra opcija obzirom na broj postupaka, pa da se bar uvjeris da je sve ok.❤️

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Mura
    09. Srpanj 2024. 12:09

Marisha

Mura

Kako mi ista moze biti problem ovdje podijeliti? :)
    Mislim da sam vec pisala odmah poslije, ali ponovim. Isla sam dva puta, prvi pokusaj je bio bez anestezije i tu sam se zeznula jer me bas jako boljelo (a ne smatram da imam nizak prag tolerancije na bol, no mozda se varam). Dr mi je rekla da je histeroskop malog promjera 6mm, da traje kratko pa sam rekla idemo bez anestezije. No nisam izdrzala, pa smo prekinule i za cca 7 dana sam bila ponovno na zahvatu, ovaj put pod anestezijom. Uglavnom, Saniii mi je pojasnila da tih 6mm uopce nije malo (inace za usporedbu, kockica za jamb je 1cmx1cm), ona je obavila histero s histeroskopom od 3mm promjera (upola manje) i bila je budna.
    Napravljen mi je scratching na tri mjesta, ali kako odjel nije bio otvoren za IVF postupke (iako se planiralo otvoriti), nije mi to pomoglo, odnosno nije imalo neku svrhu. PHD nalaz uzetog tkiva je dosao uredan. Dr mi je skinula neki manji polip i to je to. Brzo sam isla kuci, krvarila malo taj dan, nista strasno. Bilo mi je bitno da potvrdimo da je sve s maternicom ok, da nema priraslica jer su kod mene problemi neprohodni jajovodi, pa je bila sumnja da priraslice postoje i u maternici zbog cega ne dolazi do implantacije. No evo, nije bio slucaj. Slobodno pitaj ako te jos nesto zanima, a nisam navela.
    E sada kad si napisala sam se sjetila da si to ti bila . A je li to bila dijagnostička ili baš operativna histerokopija da li znaš?
    Ja se sada psihički pripremam na to. Pretpostavljam da će mi micati miom i eventualno priraslice koje su se mogle stvoriti nakon prošlogodišnje operacije. Nekako vjerujem da je to onaj završni korak koji moram napraviti da bi sve bilo spremno za novi postupak. Krenula sam i saCatafertylcure, da li ga vi otopite u vodi ili direkt u usta sipnete?
    Razumna da li si piškila test ponovno?

Bila je office HSC, dijagnosticka.

👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
    🧑 34, hyperspermia
    Planiranje trudnoće od 01/2022
    1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
    FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
    Histeroskopija (03/2024)
    FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.