Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Razumna
    09. Srpanj 2024. 11:50

Čokoladica 🍀

Marisha

dreamer ❤

PBTAB čestitke na prekrasnom smotuljku ❤️
    Marisha ja sam super, odlučila uživati u ljetu maksimalno. Uživanje po terasama i samo chill 🍻 🙃 Kako si ti? Koji su planovi?
    Svim curama sretno 😍
    e pa tako i trebakod mene je slična situacija. Planiram obaviti histeroskopiju prije ljetovanja pa ćemo vidjeti da li smo u postupku krajem kolovoza ili prvi ciklus u rujnu, s obzirom da sam sada na kontracepciji radi endometrioze ciklusi su mi kraći pa se sve nešto pomaklo ali ako ništa drugo imati ću bezbrižan godišnjiKada ti startaš?
    Marisha imamo isti plan, ja idem na histero u 8mj, pa onda fet odmah ciklus nakon toga. Kad budes isla javi nam ovdje sve molim te, sta je bilo i kako je proslo 🤞🍀

Hej. Gdje ti ideš na histeroskopiju? 
    Nastojim biti pozitivna i ne razmišljati o lošem ishodu. Realno, meni je svaki pozitivan test donjeo samo bol, tugu i razočaranje... 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

tinčica1703
    09. Srpanj 2024. 11:53

Razumna

Čokoladica 🍀

Marisha

dreamer ❤

Marisha ja sam super, odlučila uživati u ljetu maksimalno. Uživanje po terasama i samo chill 🍻 🙃 Kako si ti? Koji su planovi?
    Svim curama sretno 😍
    e pa tako i trebakod mene je slična situacija. Planiram obaviti histeroskopiju prije ljetovanja pa ćemo vidjeti da li smo u postupku krajem kolovoza ili prvi ciklus u rujnu, s obzirom da sam sada na kontracepciji radi endometrioze ciklusi su mi kraći pa se sve nešto pomaklo ali ako ništa drugo imati ću bezbrižan godišnjiKada ti startaš?
    Marisha imamo isti plan, ja idem na histero u 8mj, pa onda fet odmah ciklus nakon toga. Kad budes isla javi nam ovdje sve molim te, sta je bilo i kako je proslo 🤞🍀

Nastojim biti pozitivna i ne razmišljati o lošem ishodu. Realno, meni je svaki pozitivan test donjeo samo bol, tugu i razočaranje…

Nadamo se da ovaj puta neće biti tako... 
    Da će biti sve ok i da ćemo skupa slaviti ovdje na ovom našem forumu... :)

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Čokoladica 🍀
    09. Srpanj 2024. 12:08

Razumna

Čokoladica 🍀

Marisha

dreamer ❤

Svim curama sretno 😍

Nastojim biti pozitivna i ne razmišljati o lošem ishodu. Realno, meni je svaki pozitivan test donjeo samo bol, tugu i razočaranje…

Razumna, ja idem u polikliniku ivf gdje sam i u postupku. Iako mi je dr pustio uputnicu, i sve drugo cu preko uputnice, za histero bi ipak da mi moj dr radi. Zelim ti srecu da ne budes morala ici na nista od toga 🍀🤞 ali ako budes, mislim da bi ti histero bila dobra opcija obzirom na broj postupaka, pa da se bar uvjeris da je sve ok.❤️

👱‍♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨‍🦳 normo
    ~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
    ~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
    ~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
    ~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
    Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
    ~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷

Mura
    09. Srpanj 2024. 12:09

Marisha

Mura

Kako mi ista moze biti problem ovdje podijeliti? :)
    Mislim da sam vec pisala odmah poslije, ali ponovim. Isla sam dva puta, prvi pokusaj je bio bez anestezije i tu sam se zeznula jer me bas jako boljelo (a ne smatram da imam nizak prag tolerancije na bol, no mozda se varam). Dr mi je rekla da je histeroskop malog promjera 6mm, da traje kratko pa sam rekla idemo bez anestezije. No nisam izdrzala, pa smo prekinule i za cca 7 dana sam bila ponovno na zahvatu, ovaj put pod anestezijom. Uglavnom, Saniii mi je pojasnila da tih 6mm uopce nije malo (inace za usporedbu, kockica za jamb je 1cmx1cm), ona je obavila histero s histeroskopom od 3mm promjera (upola manje) i bila je budna.
    Napravljen mi je scratching na tri mjesta, ali kako odjel nije bio otvoren za IVF postupke (iako se planiralo otvoriti), nije mi to pomoglo, odnosno nije imalo neku svrhu. PHD nalaz uzetog tkiva je dosao uredan. Dr mi je skinula neki manji polip i to je to. Brzo sam isla kuci, krvarila malo taj dan, nista strasno. Bilo mi je bitno da potvrdimo da je sve s maternicom ok, da nema priraslica jer su kod mene problemi neprohodni jajovodi, pa je bila sumnja da priraslice postoje i u maternici zbog cega ne dolazi do implantacije. No evo, nije bio slucaj. Slobodno pitaj ako te jos nesto zanima, a nisam navela.

E sada kad si napisala sam se sjetila da si to ti bila . A je li to bila dijagnostička ili baš operativna histerokopija da li znaš?
    Ja se sada psihički pripremam na to. Pretpostavljam da će mi micati miom i eventualno priraslice koje su se mogle stvoriti nakon prošlogodišnje operacije. Nekako vjerujem da je to onaj završni korak koji moram napraviti da bi sve bilo spremno za novi postupak. Krenula sam i saCatafertylcure, da li ga vi otopite u vodi ili direkt u usta sipnete?
    Razumna da li si piškila test ponovno?

Bila je office HSC, dijagnosticka.

👩 37, sterilitet, oba neprohodna jajovoda, AMH 11
    🧑 34, hyperspermia
    Planiranje trudnoće od 01/2022
    1. IVF 06/2023, Ovaleap 150, Orgalutran; 21.06. ET 1x morula,🐧🐧🐧🐧, beta 05.07. - neg
    FET (07/2023) 1x blastica, beta 01.08. - neg
    Histeroskopija (03/2024)
    FET (07/2024) 1x blastica, beta 19.07. - neg

tera_
    09. Srpanj 2024. 12:32

Sanjuska sretnoo🙂
    Razumna ja isto kao da vidim nrku sjenu crte,sretno🙂
    Ptbt cestitam na djecaku😍

👩33g, Pcso, ir, dhea-s 14 ukupni T 1.90
    👨32g, oligoasthenozoospermia
    Kbc St
    1.Ivf/Icsi 5/2023--7f, 5🥚 1🐧, et trodnevnog, beta0,2❌️
    FET 10/2023.(prirodni),beta0,3 ❌️
    2.Ivf/ICSI 11/2023-->17f, 6🥚 -(hiper) 4🐧
    FET 1/2024.(prirodni+stoperica) 1🐧,beta 3,4❌️
    FET 6/2024.(estrofem3x1)1🐧,8dnt +,beta13dnt 1704,5 beta15dnt 3368❤️dečko🩵

angel eyes
    09. Srpanj 2024. 12:39

Razumna iskreno se nadam da će ovaj put ipak biti sa sretnim ishodom 🙏🙏
    Bikmik uživaj maksimalno, baš mi je drago ❤️❤️

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

Pebbles Flintstones
    09. Srpanj 2024. 12:56

Wildflower bas mi je drago da je sve dobro i da je jos jedan pisulinac 😄🩵💪🏼 bit ce muske ekipe ode dosta
     … 
    Marisha evo gura se, cekam uzv u cetvrtak ko ozebli sunce 😅 jer ovako kao nista “ne znam” pa me opere nervoza neka tu i tamo … ali inace sve super, bez mucnina, bez ikakvih promjena 💪🏼 i meni se cini da je vise muskica nego curica 🫣

👩🏼‍💼🧑🏼‍💼 ‘90
    01/2023 - vanmatericna (prirodno)
    2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
    3. IVF (cito) 🤍

Leona89
    09. Srpanj 2024. 13:53

Pbtab ja te se sjećam dok sam čitala temu iz sjene☺️jako mi je drago zbog tebe i čestitam od ❤️ na pišulincu - prekrasan je💙🩵😍 uživajte i mazite se i ljubite puno, brz oporavak želim♥️♥️♥️😘☺️
    BikMik uživaj danas na druškanju❤️😘☺️
    Sanjushka sretno, da nam se javiš sa lijepim vijestima ♥️♥️♥️😘☺️🍀🤞🏻
    Mura sretno i nek se mrva čvrsto primi 🍀 ♥️ 😘
    Razumna dosta je loša slika i nekako je daleko testić, teško mi je išta vidjeti, držim 🤞🏻 da bude sve ok♥️😘
    BikMik drago mi je da je bilo lijepo na druškanju i da je sve u redu, neka se tako i nastavi ♥️♥️😘
    Pebbles jel ti ovo drugi UZV od početka trudnoće? Koliko si ih imala do sad? Drago mi je da si super, neka tako i ostane. Sretno u četvrtak 🍀❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

tinčica1703
    09. Srpanj 2024. 14:05

Cure, googlam svugdje umjesto da odmah pitam tu pa kraj priče:
    Terapija mi je : Decortin (to znam čemu služi, jasno mi je), Andol 100, Estroferm 2x na dan (zar on ne ide samo kod smrzlića inače, čemu on služi), Cyclogest 400 mg 2 x na dan, uz to imam prolutex svaki dan.. 
    Pitala sam ga za heparinske inekcije, kaže da to ipak nema potrebe, čitam da neke žene imaju i Duphastone?!
    Može neka ženica objasnit osim Decortina, Cyclogesta, Andola i Prolutexa ovo ostalo ..
    Estroferm i Duphastone zašto nekom daju nakon ET?

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

Dodo87
    09. Srpanj 2024. 14:09

Pozdrav kraljice moje, evo i ja se javljam da sam živa  Spremam se za svadbe, dječje rođendane, more, godišnji, sve skupaaa i sve odjednom.. nema me do 9. mj. i nadam se da će to utjecati pozitivno na moju psihu i da je jesen moja, wooo hooo 
    Pripremam se i za svoje pretrage (sve je konačno riješeno), moram obaviti i neki MR (nevezano uz zatrudnjivanje).
    Sljedeći tjedan imam TORCH, cijepljenje za vod. kozice, 
    Vidjela sam da ima puno lijepih vijesti, već znamo i dočekujemo li na forumu curice ili dečkiće, predivno 
    Tinčice, sretno, držim fige da ovo bude najsjajnija forumska priča 
    Razumna, držim fige za test i za betu 
    Korni i PBTAB, uspjela sam škicati forum taman toliko da uhvatim sličice bebonja.. pa Booože dragi, kaj je to, preslatki i predivni su, čestitam, uživajteee, još malo i bit će mali hahari kojima je svaka druga 'NE', haha i pred kojima ćete dobro paziti što pričate i što obećajete  i da, ne možete ih previše razmaziti, uživajte u svakoj sekundi 
    Trudnice moje, nadam se da ste dobro i da uspijevate preživljavati po ovim vrućinama..
    Netko me pitao kod kojeg sam dr u IVF-u, kod divnog dr. Maričića kojeg ne mogu dovoljno nahvaliti 
    HPoison, poslala sam ti mail po dogovoru, ali možda ti je otišao u spam kao meni od Wildflower 
    Histeroskopija - ja sam isto dobila preporuku za pretragu, ali ću raditi u IVF-u kod dr. M, već je dogovoreno, nekako mi je to najsigurnije.. piše mi javiti se 21. d.c. prije IVF-a

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. FET 2023. ⛔️
    3. FET 2023. ⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. ET 2024. ⛔️
    6. ET 2024. ⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025 ❄️❄️, beta 8.5. ⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.