Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    FridaFredova
    13. Lipanj 2024. 14:46

Sreca najveća

I ne dozvoljavam VAM da Saniii komentarisete ….da li to mozete da shvatite jer Vam ona moze biti UCITELJ u svemu.
    Potrebna JE OVDE CURAMA MNOGO I NEIZMERNO JE POMOGLA I ZELIMO DA OSTANE OVDE I DA SE OSECA dobro i lepo jer joj to ovaj forum ovde duguje.
    Hvala.

??? 
    Kakvo je ovo ponasanje, ajmo malo smirit tenzije. Sani nije ni dosad ovdje pisala radi mene, niti ce otici radi mene, Sani ima znanje i stav, tesko da je moze poljuljat jedna rasprava i nekoliko razlicith misljenja bilo koje od nas. 
    Valjda imamo pravo iznosit misljenja, ili ces i to zabranit :)

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Lauren
    13. Lipanj 2024. 14:47

Wildflower nisam bila ni kod jednog ni kod drugog. Tj. jesam kod Šparca na uzv i papa testu prije nego što smo počeli pokušavati drugo da vidim je li sve u redu što se tiče ožiljka od carskog i općenito da da zeleno svjetlo za drugu trudnoću. On je gledao UZV i rekao je da je sve ok. Sad godinu i pol nakon tog pregleda i nakon svih pokušaja se pitam kako je on kao jedan reproduktivac mogao reći da je sve ok. Zar nije vidio da imam premalo folikula za svoje godine?? Zbog toga sam odlučila da neću kod njega.
    Do Mimice nisam dospjela. Bila sam u KBC kod dvije doktorice na pregledu i pripremama i odmah su spominjale donaciju, a nisu mi napravile ni UZV, tako da sam pobjegla od tamo glavom bez obzira 
    Maju sam kontaktirala jednom prilikom da vidim može li se kod nje na konzultacije, ali ona radi isključivo online. Tnx što si me podsjetila na nju, mogla bih proučiti njene materijale.

2019 prirodna trudnoća
    ja 36 god, POI, AMH 1,28 pmol, FSH 22,8
    2god traje borba za drugo
    MM 42g, spermiogram uredan
    01/24 - klomifen i TO ❌
    02/24 - Letrozol, štoperica i TO❌
    03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula❌
    05/25 IVF i transfer jednog 3-dnevnog embrija, beta❌

sanjushka
    13. Lipanj 2024. 14:49

Dreamer žao mi je zbog negativne bete.. Znam da si očekivala pa se nadam da ćeš brzo odtugovati i krenuti veselo i optimistično u fet.. ❤️
    Marita čestitam, nadam se da je taj jedan dobitan 🥰🤞🏻
    Slee izletila mi je ta grupa na Fejsu dok sam nešto tražila i sad čekam odobrenje za ulaz već jedno mjesec dana, ako ne i više, već sam zaboravila na to, sad si me podsjetila.. 😁
    Prvo su me odbili jer nisam odgovorila na jedno (neobavezno) pitanje pa sad kad sam odgovorila čekam... 🤣

Ovaj forum je bio tako jedno lijepo opušteno mjesto puno podrške i lijepih želja, šta se to sad događa..? Ove rasprave nisam ni čitala na kraju, samo preskočila jer se naživciram.. 🤣

👩🏼 37, endometrioza, AMH <0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    2 stimulacije
    ▫️11/20 - zamrzavanje stanica
    ▫️4/23 - 2🥚, 1 trodnevni ➡️ ➖
    2 prirodna
    ▫️9/23, ✖️
    ▫️10/23, 1 trodnevni ➡️ ➖
    ✴️Beta+ (1 stim)
    ▫️2/24, 1🥚, 1 dvodnevni ➡️ blighted ovum💔
    ✴️Repromed (6 stim)
    ▫️6/24 prekinut postupak
    ▫️9/24, 3🥚, 1bc ➡️ missed ab 💔
    ▫️2/25, 2🥚, 2 3d ➡️ ➖
    ▫️4/25, 2🥚, 1bc ➡️ biokemijska 💔
    ▫️6/25, 3🥚, 1bc ➡️ freeze ❄️
    ▫️9/25, 5🥚, 2bc ➡️ 1❄️/ 1➡️ biokemijska 💔

📧 s88.forum@gmail.com

Lunolina
    13. Lipanj 2024. 14:57

Lauren jako mi je žao što tvoj ginekolog od tebe diže ruke, kao što su i druge cure pisale ja bih na tvom mjestu potražile drugo mišljenje ❤️❤️❤️
    Sanii nadam se da ostaješ na forumu ❤️ 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

FridaFredova
    13. Lipanj 2024. 14:57

Slee

FF koliki je amh Fridi? U kojoj je klinici, zaboravila sam? U fetu se nista ne aspirira, ovisi o tome ide li se u prirodni ili stimulirani, ceka se ovulacija ili dobra debljina endometrija i onda se vraca blastocista, ostalo sve kao i u svjezem.

Amh je 6, u poliklinici Cito je. Znam da se u FET-u ne bi trebalo ništa aspirirati, al imaju praksu da daju Letrozol,na to uvijek reagira sa 3 do 4 js i onda doktoru bude žao to neiskoristit,pa doda Menopur... pa se ja sad pitam,a pitam i vas,koje terapije koristite,da bi dobili jedan vodeći folikul ili se u Fet može i ako ima više folikula. 

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Johicaa
    13. Lipanj 2024. 15:03

Da se javim jer sam emotivna i pod hormonima pa moram nesto napisat jer ovaj forum pratim od '22 i citam ga svaki dan. 
    Sto se tice odabira klinika i drame oko toga da je bolje platiti nego se kljukati hormonima, vidim da se jednako postupa u mojoj privatnoj klinici i u vasim drzavnim. Nema tu neke pameti, ako sam ista naucila treba dobar embriolog , dr kojem vjerujes i zdrave spolne stanice..po mogucnosti blastica i da se poklope sve zvijezdice onda mozes bit i u najboljoj i najgoroj klinici..na isto ti dođe, ako cemo posteno. 
    Sto se mene tice ja kad iziđem preko vrata mogu me zvat kako hoce a bankomat i nije tako strašna uvreda moraju i oni od necega zivjeti. 
    Tokom ovog procesa svima nam je dostupna psiholoska pomoc i smatram da je nekim potrebna i nakon procesa. Kada iz cista mira po forumu napadamo osobe koje ne poznajemo skrivajuci se iza nekog imena, nesto ne stima i trebamo se zapitati sto nas tjera na to. Nikad nikom nebi pozeljela da prolazi ovo sto mi prolazimo, kamoli da bi se radovala tuđoj nesreći.
    .
    Ja sam izrazito zahvalna Sanii i Steli i svim ostalim curama koje sam zatekla tu nakon prvog neuspjesnog transfera. Ubrzo pomocu njih sam naucila zauzeti se za sebe i pitati za dodatne pretrage i informacije koje nekada sturo dolaze od dr pa ti platio ili ne. Ja sam se osjecala dobro jer israzujem i pokusavam sebi pomoci. Nikada nisam osjetila da sam postavila glupo pitanje ili neko pametovanje, ukoliko nebi dobila odgovor nasla bi istrazivanje i citala bi sama sta me zanima. Jer realno svi/vecina smo mi ovdje laici i zajedno istrazujemo ovu materiju, vise trazimo podrsku nego li "dijagnoze".
    .
    Uz duzno postovanje moramo ostati realni, nije isto gledati nekoga tko se pati i biti ta osoba koja to prolazi. Imajte i za nas razumijevanja sto trazimo utjehu ovdje i sto nam je nekada samo potrebna lijepa rijec i onda zatrpamo forum pozitivom i svima nam je bolje. Nemamo svi podrsku u svom okruzenju i nekada virtualni zagrljaj, srce i pusa ucine dan boljim.
    .
    Cure drage drzite se i samo hrabro 🩷

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Slee
    13. Lipanj 2024. 15:04

Sanjushka nisam znala da su stavile pitanja za ulaz u grupu. Prvo nas je bilo samo 15-ak cura s foruma, a onda su odlucile da prime i druge pa sam se ja izlogirala kao admin jer mi se nije dalo bas s tim bavit 😂 Vidim da su ostale adminice tri cure koje su ostvarile trudnocu i jedna koja je odustala od ivf-a pa mozda vise ni nemaju vremena uoravljati stranicom, iako vidim da izlaze nove objave. Ako hoces, javim se curi da te ubaci.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

wildflower
    13. Lipanj 2024. 15:06

Johicaa

Da se javim jer sam emotivna i pod hormonima pa moram nesto napisat jer ovaj forum pratim od '22 i citam ga svaki dan.
    Sto se tice odabira klinika i drame oko toga da je bolje platiti nego se kljukati hormonima, vidim da se jednako postupa u mojoj privatnoj klinici i u vasim drzavnim. Nema tu neke pameti, ako sam ista naucila treba dobar embriolog , dr kojem vjerujes i zdrave spolne stanice..po mogucnosti blastica i da se poklope sve zvijezdice onda mozes bit i u najboljoj i najgoroj klinici..na isto ti dođe, ako cemo posteno.
    Sto se mene tice ja kad iziđem preko vrata mogu me zvat kako hoce a bankomat i nije tako strašna uvreda moraju i oni od necega zivjeti.
    Tokom ovog procesa svima nam je dostupna psiholoska pomoc i smatram da je nekim potrebna i nakon procesa. Kada iz cista mira po forumu napadamo osobe koje ne poznajemo skrivajuci se iza nekog imena, nesto ne stima i trebamo se zapitati sto nas tjera na to. Nikad nikom nebi pozeljela da prolazi ovo sto mi prolazimo, kamoli da bi se radovala tuđoj nesreći.
    .
    Ja sam izrazito zahvalna Saniii Stelii svim ostalim curama koje sam zatekla tu nakon prvog neuspjesnog transfera. Ubrzo pomocu njih sam naucila zauzeti se za sebe i pitati za dodatne pretrage i informacije koje nekada sturo dolaze od dr pa ti platio ili ne. Ja sam se osjecala dobro jer israzujem i pokusavam sebi pomoci. Nikada nisam osjetila da sam postavila glupo pitanje ili neko pametovanje, ukoliko nebi dobila odgovor nasla bi istrazivanje i citala bi sama sta me zanima. Jer realno svi/vecina smo mi ovdje laici i zajedno istrazujemo ovu materiju, vise trazimo podrsku nego li "dijagnoze".
    .
    Uz duzno postovanje moramo ostati realni, nije isto gledati nekoga tko se pati i biti ta osoba koja to prolazi. Imajte i za nas razumijevanja sto trazimo utjehu ovdje i sto nam je nekada samo potrebna lijepa rijec i onda zatrpamo forum pozitivom i svima nam je bolje. Nemamo svi podrsku u svom okruzenju i nekada virtualni zagrljaj, srce i pusa ucine dan boljim.
    .
    Cure drage drzite se i samo hrabro 🩷

❤️ ovo si jako lijepo napisala

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Jurky32
    13. Lipanj 2024. 15:07

Lauren, tih nekoliko kratkih ciklusa mi se dogodilo dosta prije planiranja bebe tako da nisam išla doktoru radi toga. Ti svakako potraži drugo mišljenje, nemoj ostati na jednom. Sretno ❤️
    Marita, bravo, uskoro si PUPO 🤞🥰
    Saniii, nadam se da ostaješ sa nama 😘
    Želim zaobići raspravu, ali moram reći da realni komentari, tj. komentari koji spuštaju na zemlju na ovome forumu itekako imaju smisla. Zar nije logičnije novim ivf curama reći realno što ih sve može a i ne mora dočekati na ovome putu nego im reći da će biti sve super, a možda ne bude super. Moje prognoze su bile loše, od niskog amh, visokog fsh, smanjene rezerve, predlaganja donacije do lošeg kariograma. Ja sam to sve lakše prošla bez gledanja kroz ružičaste naočale. Toliko!
    😘😘😘😘😘 drage moje i sretno svima 🤞🥰

👱‍♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
    8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
    9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
    10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙

dreamer ❤
    13. Lipanj 2024. 16:01

Slee

Dreamer a d vitamin? Mozda imunoloske pretrage i trombofiliju sad iako trombofilija ne bi trebala imati veze s implantacijom.
    Lauren mozda da probas nekako organizacijaki nesto smisliti i ipak otici u Zg na drugo misljenje, ne bih stala na jednom. Za nizak amh je navodno najbolji Alebic, mozda zatraziti konzultacije pa cuti najprije sto on na temelju nalaza savjetuje.
    Marita cestitam i sretno dalje ❤️
    FF koliki je amh Fridi? U kojoj je klinici, zaboravila sam? U fetu se nista ne aspirira, ovisi o tome ide li se u prirodni ili stimulirani, ceka se ovulacija ili dobra debljina endometrija i onda se vraca blastocista, ostalo sve kao i u svjezem.

D vitamin mi je dobar, a iskreno neznam što se misli pod imunološke pretrage 🫣 Za trombofiliju nisam bila poslana na kontrolu ali sam imala uključen clexane za svaki slučaj.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI