Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    13. Lipanj 2024. 14:22

Sani brzo cemo zaboraviti ove besmislene rasprave i napade na forumu... Samo ti nama ostani tu💕 Cekamo s tobom i nadamo se

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

FridaFredova
    13. Lipanj 2024. 14:24

Saniii

FridaFredova

Saniii

FridaFredova u međuvremenu sam pročitala da ste stariji od nas pa oprostite na ovom ti jer se inače peršina starije, ali i ovo je forum na kojem nismo tako formalni ..

Ovo je sigurno neka zajebancija, jer ako je ozbiljno, onda je jako ružno. Nitko ovdje ne persira,al će se meni persirat,jer sam starija desetak godina, il je ovo način da mi se pokaže da nije uredu da pišem na ovoj temi,obzirom da nisam jedna od vas?

Kako kažeš redovno čitaš forum , mogla si dosad shvatiti da ja, obzirom da redovno tipkam, nikad ali nikad nikoga ne bi uvrijedila namjerno, ni skriveno a pogotovo namjerno. Doslo mi je automatski da se obratim na Vi jer općenito persiram starije od sebe.
    I jako mi je žao što morate gledati vlastito dijete da ovo mora prolaziti jer to ne bih poželjela ni najgorem neprijatelju. Ali obzirom na tvoje godine pretpostavljam da je i kćer mlada i samim tim ima jako dobre šanse bez obzira na dijagnoze.

Ono što sam do sad naučila je da pravila nema. Godine više nisu garancija za ništa, na žalost. 
    Frida ide ovaj mjesec u FET, dobila je letrozol, naručena je na prvi ultrazvuk 11. dan ciklusa, obzirom da joj je ovo prvi susret s Fet-om, kakva su iskustva,ako se npr pojavi par folikula, jel se onda po obavezno ide na bildanje nekom stimulacijom,il se to zanemaruje, ne aspirira,nego se samo prati ovulacija i transferiraju se smrzlići? 
    Ona ustvari najbolje reagira na letrozol, u zadnjem postupku je uveden i menopur i po prvi put je dobila blastociste. 
     Ima nizak amh i lowresponder je, nisam puno proučavala Fet,jer mu se nismo ni nadali :) 

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Sreca najveća
    13. Lipanj 2024. 14:27

Sani…sve si dobro rekla.
    Mi razumemo bol majcinski goapodjo Frida …. Imamo svi majke ali ne mozete da razumete ipak taj osecaj , moja mama nije mogla nije znala niti bila upucena a nije ni osecala to sto ja osecam ali patila je… naravno.
    AKO VAM JE STALO DO VASE CERKE ONDA BI STE ME PITALI ZA POMOC I DOBILI INFORMACIJE. Ako bezuslovno zelite  pomoci svom detetu JA JOJ ZELIM POMOCI zato neka se javi sta god treba.Stavili ste sebe ispred vase kceri, ali zaista ne mogu analizirati vas PSIHOLOSKI STATUS.
    Molim vas nemojte preterivati i radite ono za  sta ste dosli a ne da biste VI BILI GLAVNA TEMA FORUMA UVREDJENI GLUPOSTIMA.

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

Sreca najveća
    13. Lipanj 2024. 14:31

I ne dozvoljavam VAM da Saniii komentarisete …. da li to mozete da shvatite jer Vam ona moze biti UCITELJ u svemu.
    Potrebna JE OVDE CURAMA MNOGO I NEIZMERNO JE POMOGLA I ZELIMO DA OSTANE OVDE I DA SE OSECA dobro i lepo jer joj to ovaj forum ovde duguje.
    Hvala.

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

Slee
    13. Lipanj 2024. 14:35

Dreamer a d vitamin? Mozda imunoloske pretrage i trombofiliju sad iako trombofilija ne bi trebala imati veze s implantacijom.
    Lauren mozda da probas nekako organizacijaki nesto smisliti i ipak otici u Zg na drugo misljenje, ne bih stala na jednom. Za nizak amh je navodno najbolji Alebic, mozda zatraziti konzultacije pa cuti najprije sto on na temelju nalaza savjetuje.
    Marita cestitam i sretno dalje ❤️
    FF koliki je amh Fridi? U kojoj je klinici, zaboravila sam? U fetu se nista ne aspirira, ovisi o tome ide li se u prirodni ili stimulirani, ceka se ovulacija ili dobra debljina endometrija i onda se vraca blastocista, ostalo sve kao i u svjezem.

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

FridaFredova
    13. Lipanj 2024. 14:46

Sreca najveća

I ne dozvoljavam VAM da Saniii komentarisete ….da li to mozete da shvatite jer Vam ona moze biti UCITELJ u svemu.
    Potrebna JE OVDE CURAMA MNOGO I NEIZMERNO JE POMOGLA I ZELIMO DA OSTANE OVDE I DA SE OSECA dobro i lepo jer joj to ovaj forum ovde duguje.
    Hvala.

??? 
    Kakvo je ovo ponasanje, ajmo malo smirit tenzije. Sani nije ni dosad ovdje pisala radi mene, niti ce otici radi mene, Sani ima znanje i stav, tesko da je moze poljuljat jedna rasprava i nekoliko razlicith misljenja bilo koje od nas. 
    Valjda imamo pravo iznosit misljenja, ili ces i to zabranit :)

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Lauren
    13. Lipanj 2024. 14:47

Wildflower nisam bila ni kod jednog ni kod drugog. Tj. jesam kod Šparca na uzv i papa testu prije nego što smo počeli pokušavati drugo da vidim je li sve u redu što se tiče ožiljka od carskog i općenito da da zeleno svjetlo za drugu trudnoću. On je gledao UZV i rekao je da je sve ok. Sad godinu i pol nakon tog pregleda i nakon svih pokušaja se pitam kako je on kao jedan reproduktivac mogao reći da je sve ok. Zar nije vidio da imam premalo folikula za svoje godine?? Zbog toga sam odlučila da neću kod njega.
    Do Mimice nisam dospjela. Bila sam u KBC kod dvije doktorice na pregledu i pripremama i odmah su spominjale donaciju, a nisu mi napravile ni UZV, tako da sam pobjegla od tamo glavom bez obzira 
    Maju sam kontaktirala jednom prilikom da vidim može li se kod nje na konzultacije, ali ona radi isključivo online. Tnx što si me podsjetila na nju, mogla bih proučiti njene materijale.

JA 35g , 2019 prirodna tr
    drugo pokušavamo 1,5 god
    AMH 0,7pmol, FSH 10,5
    MM 42g, spermiogram uredan
    01/24 - klomifen i TO - neuspješno
    02/24 - Letrozol, štoperica i TO - neuspješno
    03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula

sanjushka
    13. Lipanj 2024. 14:49

Dreamer žao mi je zbog negativne bete.. Znam da si očekivala pa se nadam da ćeš brzo odtugovati i krenuti veselo i optimistično u fet.. ❤️
    Marita čestitam, nadam se da je taj jedan dobitan 🥰🤞🏻
    Slee izletila mi je ta grupa na Fejsu dok sam nešto tražila i sad čekam odobrenje za ulaz već jedno mjesec dana, ako ne i više, već sam zaboravila na to, sad si me podsjetila.. 😁
    Prvo su me odbili jer nisam odgovorila na jedno (neobavezno) pitanje pa sad kad sam odgovorila čekam... 🤣

Ovaj forum je bio tako jedno lijepo opušteno mjesto puno podrške i lijepih želja, šta se to sad događa..? Ove rasprave nisam ni čitala na kraju, samo preskočila jer se naživciram.. 🤣

👩🏼 37, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim➡️ 2js + 1❄️, 2🥚, ET 1js, ➖
    3. 9/23 prir➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir➡️ 1js, ET, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim➡️ 2js, 1🥚, ET 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim ✖️
    7. 9/24 stim➡️ 4js, 3🥚, ET 1 bc, 0❄️, β 11dnt 1021, 13dnt 2733, 💔 Miss Ab
    8. 2/25 stim➡️ 3js, 2🥚, ET 2x 3d zametak, ➖
    9.⏳
    s88.forum@gmail.com

Lunolina
    13. Lipanj 2024. 14:57

Lauren jako mi je žao što tvoj ginekolog od tebe diže ruke, kao što su i druge cure pisale ja bih na tvom mjestu potražile drugo mišljenje ❤️❤️❤️
    Sanii nadam se da ostaješ na forumu ❤️ 

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    Stiže dečko 🩵

FridaFredova
    13. Lipanj 2024. 14:57

Slee

FF koliki je amh Fridi? U kojoj je klinici, zaboravila sam? U fetu se nista ne aspirira, ovisi o tome ide li se u prirodni ili stimulirani, ceka se ovulacija ili dobra debljina endometrija i onda se vraca blastocista, ostalo sve kao i u svjezem.

Amh je 6, u poliklinici Cito je. Znam da se u FET-u ne bi trebalo ništa aspirirati, al imaju praksu da daju Letrozol,na to uvijek reagira sa 3 do 4 js i onda doktoru bude žao to neiskoristit,pa doda Menopur... pa se ja sad pitam,a pitam i vas,koje terapije koristite,da bi dobili jedan vodeći folikul ili se u Fet može i ako ima više folikula. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.