Lucky drago mi je da je sve u redu, neka se tako nastavi 🥰🥰
Blondie sretno dalje 😘
Pebbles divno, tako je čarobno vidjeti nogice, rukice... Veselim se tvojoj trakici 🥰
Giselle 😂😂😂😂 smijem se sama sebi jao
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Mariola dobrodošla i hvala ti na iskustvu, bas cu prouciti Aleu. Sretno dalje! 😍🥰
Lucky ajme srce mi je stalo dok sam citala, super da je sve u redu! 🥰🥰🥰
Pebbles super vijesti, nek se dalje samo nastavi tako 😀🥰
Hpoison kako su bebeki, jel zezaju mamu 😁😁😁🥰🥰
Angel eyes i mene si nasmijala ahahah dobar je nick Marisol 😃🤣🤣🤣
.
Evo meni se danas tek smiruje situacija u smislu da mogu raditi kucanske i vrtne poslove bez beda 🤣 Pomogao mi je caj od lista maline i sve smirio, pisem u nadi da nikome nece trebati ta info 🙏♥️
.
Sretno svima curkice, samo pozitivno ♥️♥️♥️
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. prirodna tr -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav svima, nadam se da se ovaj val od danas/jucer neće ponoviti i da ćemo nastaviti u istom tonu kao i do sada. Ja se isto ponekad ne slažem sa svim napisanim, nešto me i naljuti, ali mislim da nikada ništa nije napisano iz zle namjere. Pričamo o svojim iskustvima i ako samoj jednoj zeni na neki način pomognemo, to je uspjeh. Mislim da je došlo i do nekih nesporazuma u komunikaciji sto i nije čudno. Nekad jednostavno ne čuješ nečiji ton i način na koji govori/misli pa se krivo protumači. Sad ne govorim o onoj curi koja je bas došla izvrijeđati i otišla, to ne razumim niti se trudim.
FridaFredova pitala si za fet, koliko sam skužila ovde neke cure idu u fet sa dodatnom stimulacijom, neke bez. Ja kad sam bila na fetu nisam dobila ništa nego smo samo pratili moju prirodnu ovulaciju (ja kući trakicama, doktor preko ultrazvuka) i kad smo ustanovili da se dogodila, vratili smo blastocistu peti dan od ovulacije.
Anica, čestitke na djevojčici, mala borilica👧🏻
Pebbles i Lucky, drago mi je da je sve u redu❤️
Dreamer, žao mi je, ali nema predaje, čekaju te tvoji smrzlici. Meni je doktor sad dao da izvadim kks, vitamin d, feritin.
Sunce, želim ti od srca da sve izađe na dobro! Postoje i čuda iako i ja uvijek mislim da sigurno ja necu biti izuzetak. Ali vidimo po pričama drugih cura da ih ima pa zašto ti bas ne bi bila jedna od njih🥰
Mariola bas mi se sviđa tvoja priča kao jednoj low responderici i zeni s malim AMh-om. Imala sam plan ako mi fet ne uspije ići u Repromed, ali sad si mi dala misliti. Nisam ni sama pametna. 🙆🏻♀️
Angel eyes samo da te pozdravim😅😘
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Mariola dobrodošla i hvala ti na iskustvu, bas cu prouciti Aleu. Sretno dalje! 😍🥰
.
Evo meni se danas tek smiruje situacija u smislu da mogu raditi kucanske i vrtne poslove bez beda 🤣 Pomogao mi je caj od lista maline i sve smirio, pisem u nadi da nikome nece trebati ta info 🙏♥️
.
Sretno svima curkice, samo pozitivno ♥️♥️♥️
Rolice draga tako sam sretna da ti se smiruje situacija i da se polako vraćaš u normalu. Napokon je to sve iza tebe.🫂❤️ Neopisivo lijepo mi je vidjeti te koliko si od samog početka pozitivna, smirena i hrabra.❤️ Ostani mi takva i dalje!🥰🥰❤️❤️ Zezaju, zezaju bebice u smislu mučnina i druženja sa wc školjkom.🙈🙈 Ali proći će i to, ne žalim se. Danas mi je na portal zdravlja došao jedan dio nalaza, za sad je sve u redu. Nekad davno imala sam toxoplazmu, a da to nisam ni znala, nego sam u onoj prvoj trudnoći vidjela na nalazu, tako da imam stvorena antitijela, ali opreza nikad dosta.
Curkice jeste li možda vidjele gdje u web ljekarni Novalac na sniženju? Zalihe su se istopile.🤭🤭

🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
.
.
Sretno svima curkice, samo pozitivno ♥️♥️♥️Rolice draga tako sam sretna da ti se smiruje situacija i da se polako vraćaš u normalu. Napokon je to sve iza tebe.🫂❤️ Neopisivo lijepo mi je vidjeti te koliko si od samog početka pozitivna, smirena i hrabra.❤️ Ostani mi takva i dalje!🥰🥰❤️❤️ Zezaju, zezaju bebice u smislu mučnina i druženja sa wc školjkom.🙈🙈 Ali proći će i to, ne žalim se. Danas mi je na portal zdravlja došao jedan dio nalaza, za sad je sve u redu. Nekad davno imala sam toxoplazmu, a da to nisam ni znala, nego sam u onoj prvoj trudnoći vidjela na nalazu, tako da imam stvorena antitijela, ali opreza nikad dosta.
Curkice jeste li možda vidjele gdje u web ljekarni Novalac na sniženju? Zalihe su se istopile.🤭🤭
Imaš na farmacia.hr samo danas 13.6. 30%popusta na sve u webshopu uz kod FARMACIA30
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️
1/25 fet beta 11dnt 257, 13dnt 376, 15 dnt 776, missed ab, 8 tt 💔
.
.
Sretno svima curkice, samo pozitivno ♥️♥️♥️Rolice draga tako sam sretna da ti se smiruje situacija i da se polako vraćaš u normalu. Napokon je to sve iza tebe.🫂❤️ Neopisivo lijepo mi je vidjeti te koliko si od samog početka pozitivna, smirena i hrabra.❤️ Ostani mi takva i dalje!🥰🥰❤️❤️ Zezaju, zezaju bebice u smislu mučnina i druženja sa wc školjkom.🙈🙈 Ali proći će i to, ne žalim se. Danas mi je na portal zdravlja došao jedan dio nalaza, za sad je sve u redu. Nekad davno imala sam toxoplazmu, a da to nisam ni znala, nego sam u onoj prvoj trudnoći vidjela na nalazu, tako da imam stvorena antitijela, ali opreza nikad dosta.
Imaš na tvojaljekarna i ljekarnaonline sniženje od 30%
👩🏻 35 👦🏻35, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
2/25 6 ivf, Repromed, 4 js, 2 opl, 1 morula 👎🏼, 4/25 fet blastociste 👎🏼
Mrvica čestitam, jako lijepo🎉🥳sretno na UZV 🍀🤞🏻
Anice čestitam na curici i urednom nalazu, krasne vijesti 🩷💓🩷💓
Pebbles, Lucky sretno na UZV🍀🤞🏻🎉
Nicaivo ❤️❤️❤️❤️☺️😘
Sunce drago mi je da nije vanmaternična i da se vidi gv. Nadamo se i navijamo sa tobom i javi nam se svakako. Želim ti od ❤️ da ipak izađe sve na dobro🙏🏻☺️❤️🍀😘
FridaFredova moji dr. su u Pragu i ne komuniciram nažalost direktno s njima, nego sa koordinatoricom. Moja ginekologica je samo prokomentirala da se nalaz ne slaže sa referentnim vrijednostima. Nakon što sam nalaz javila u Prag koordinatorici ona je nakon komunikacije sa dr. rekla da je nalaz graničan i da je potrebno pojačati Utrogestan na 3×dn. umj. 2×dn. i da treba uvesti Prolutex. Dan poslije sam kupila Prolutex i krenula ga pikati, te opet ponavljala nalaz nakon tjedan dana koji je bio uredan. Sani je objašnjavala nekoliko stranica unazad zašto zna biti povišen, a zašto snižen, da sada ne ponavljam. Mislim da ovdje nitko nije ostao zakinut za odgovor ako ga je nešto zanimalo, a što se 🍀, ❤️ i 😘 tiče ja ću ih uvijek stavljati jer mislim da to unosi pozitivu ☺️❤️❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
BikMik blago tebi, meni je UZV tek 20.06. znači 5 dana prije tebe, ali zapravo kad pogledaš i ti i ja imamo UZV skoro 2 tjedna nakon pozitivne bete☺️brzo će to, jedva čekam. Meni su mučnine tek prije dva dana postale svakodnevne, danas sam ušla u 6tt😁❤️😘☺️
Dreamer žao mi je 🫂😔drži se draga moja i sretno u FET-u❤️❤️❤️😘
Slee potpisujem tvoj post od riječi do riječi, savršeno si sve sažela❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
Sani slažem se da treba biti i realan u nekim situacijama. Samo ti nama i dalje pomaži svojim doktorskim pristupom, meni osobno si puno pomogla i smirila me kad mi je to bilo najpotrebnije, sa informacijama koje ni neki doktori ne znaju sročiti kao što ti znaš i na tome sam ti zahvalna kao i drugim curama koje nesebično dijele svoje savjete i podršku kad je to potrebno❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Marita baš mi je drago, sjajno. Sretno u subotu ❤️🍀🙏🏻😘
Mariola kakva priča, bravo i čestitam na dečkiću, neka ostatak trudnoće protekne u najboljem redu❤️😘🎉
Lucky drago mi je da je dr. vidio plod i da je sve u redu. Žao mi je zbog sinčića, nadam se da je sada sve u redu. Čestitam, uživaj u trudnoći, neka bude školska i dosadna🎉❤️❤️😘
Blondie super, od utorka si PUPO, sretno 🍀😘❤️
Tinčica ja sam imala dvije Ovitrelle injekcije i jednu Decapeptyl. I mene je to začudilo, ali na kraju je rezultat bio dosta dobar. Sretno 🍀❤️😘
Pebbles drago mi je da je 2.UZV prošao super❤️🎉uživaj u trudnoći i neka se sve nastavi uredno, školski i dosadno. Trakica ti je super❤️😘
Rolice drago mi je da si nam bolje🎉🎉❤️
HP Novalac 30% su ti na ljekarnaonline.hr. do sutra14.06. , ja ih neki dan kupila i to dvije kutije misleći da neće skoro 30%, na 15% sa tvojaljekarna🤣😘
Dakle, cijeli dan pokušavam napisati do kraja🤣danas neki težak dan, puno toga se izdogađalo na našem lijepom forumu zadnja dva dana. Nadam se da se uskoro vraćamo u naš ritam bez ovakvih glupih i zlih upada. Sve vas ljubim i svima želim sreću od ❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣
Rolica drago mi je da se smiruje 🤗
Žuži ❤️ daj Bože da ti fet bude uspješan da ne moraš neko vrijeme razmišljati što dalje 😘
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Hvala cure na odgovorima 🥰

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji