https://ibb.co/BwbSSTS
40 ja👩❤️👨31muž
jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
1. postupak- clomifen ❌
2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
4. postupak- beta ❌
5. postupak Škvorc- beta ❌
6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176
Zene drage pratim sve, citam … ali se ne javljam puno ako nemam nesto pametno za reci da ne zatrpavam forum 😄 hvala vam puuuunooo i samo da javim da je 2. uzv prosao odlicno (sutra je tocno 9. tjedana) 🥰 sve mi je dosta nepojmljivo, pogotovo sada kada se sve nekako jasno vidi (glava, ruke, noge, srce…) kao da gledam neki film ili nekoga drugoga 😅 kaze doktor da sve izgleda super i u skladu sa tjednima i itvorena je knjizica. 🥳 Ne znam jel to znaci da mogu staviti ovu traku ? 😂 (za koju ne znam kako se tocno ni stavlja)
Mariola drago mi je da je uspjelo na kraju, bas me zanimao ishod na kraju svega 🥰 ali to i je poanta ove grupe, slazem se da volim procitati i objasnjenje/informaciju (nekad sam samo to i trazila) i slicno ali Boze moj - i svaki bravo ili bit ce sve ok isto ima jednak znacaj i tezinu za cure tu, a svatko moze probrati i ukljuciti se ovisno o tome sta trazi i sta mu treba.
👩🏼💼🧑🏼💼 ‘90
01/2023 - vanmatericna (prirodno)
2 x IVF (kbc split)✖️bez oplodnje
3. IVF (cito) 🤍
O Boze, sve izlomljeno i smajlici na krivim mjestima, sorry svima.
Hvala ti na podijeljenoj priči, čestitam i držim fige da sve bude dobro i dalje ❤️
Meni ovakve priče puno znače jer mi daju nadu i mislim si ako je netko tko je imao problem uspio doći do trudnoće, onda ću valjda i ja❤️
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Mariola kakva Marisol sad vidjela, sori 😂😂
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Mariola kakva Marisol sad vidjela, sori 😂😂
Umrla sam od smijeha na Marisol🤣🤣🤣
Svi nalazi uredni
Pokušavamo od 9.mj 2022.
Lucky drago mi je da je sve u redu, neka se tako nastavi 🥰🥰
Blondie sretno dalje 😘
Pebbles divno, tako je čarobno vidjeti nogice, rukice... Veselim se tvojoj trakici 🥰
Giselle 😂😂😂😂 smijem se sama sebi jao
👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑 '82. sve ok
2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
2022. spontani u 7tt 💔
03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
“Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”
Mariola dobrodošla i hvala ti na iskustvu, bas cu prouciti Aleu. Sretno dalje! 😍🥰
Lucky ajme srce mi je stalo dok sam citala, super da je sve u redu! 🥰🥰🥰
Pebbles super vijesti, nek se dalje samo nastavi tako 😀🥰
Hpoison kako su bebeki, jel zezaju mamu 😁😁😁🥰🥰
Angel eyes i mene si nasmijala ahahah dobar je nick Marisol 😃🤣🤣🤣
.
Evo meni se danas tek smiruje situacija u smislu da mogu raditi kucanske i vrtne poslove bez beda 🤣 Pomogao mi je caj od lista maline i sve smirio, pisem u nadi da nikome nece trebati ta info 🙏♥️
.
Sretno svima curkice, samo pozitivno ♥️♥️♥️
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
Pozdrav svima, nadam se da se ovaj val od danas/jucer neće ponoviti i da ćemo nastaviti u istom tonu kao i do sada. Ja se isto ponekad ne slažem sa svim napisanim, nešto me i naljuti, ali mislim da nikada ništa nije napisano iz zle namjere. Pričamo o svojim iskustvima i ako samoj jednoj zeni na neki način pomognemo, to je uspjeh. Mislim da je došlo i do nekih nesporazuma u komunikaciji sto i nije čudno. Nekad jednostavno ne čuješ nečiji ton i način na koji govori/misli pa se krivo protumači. Sad ne govorim o onoj curi koja je bas došla izvrijeđati i otišla, to ne razumim niti se trudim.
FridaFredova pitala si za fet, koliko sam skužila ovde neke cure idu u fet sa dodatnom stimulacijom, neke bez. Ja kad sam bila na fetu nisam dobila ništa nego smo samo pratili moju prirodnu ovulaciju (ja kući trakicama, doktor preko ultrazvuka) i kad smo ustanovili da se dogodila, vratili smo blastocistu peti dan od ovulacije.
Anica, čestitke na djevojčici, mala borilica👧🏻
Pebbles i Lucky, drago mi je da je sve u redu❤️
Dreamer, žao mi je, ali nema predaje, čekaju te tvoji smrzlici. Meni je doktor sad dao da izvadim kks, vitamin d, feritin.
Sunce, želim ti od srca da sve izađe na dobro! Postoje i čuda iako i ja uvijek mislim da sigurno ja necu biti izuzetak. Ali vidimo po pričama drugih cura da ih ima pa zašto ti bas ne bi bila jedna od njih🥰
Mariola bas mi se sviđa tvoja priča kao jednoj low responderici i zeni s malim AMh-om. Imala sam plan ako mi fet ne uspije ići u Repromed, ali sad si mi dala misliti. Nisam ni sama pametna. 🙆🏻♀️
Angel eyes samo da te pozdravim😅😘
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Mariola dobrodošla i hvala ti na iskustvu, bas cu prouciti Aleu. Sretno dalje! 😍🥰
.
Evo meni se danas tek smiruje situacija u smislu da mogu raditi kucanske i vrtne poslove bez beda 🤣 Pomogao mi je caj od lista maline i sve smirio, pisem u nadi da nikome nece trebati ta info 🙏♥️
.
Sretno svima curkice, samo pozitivno ♥️♥️♥️
Rolice draga tako sam sretna da ti se smiruje situacija i da se polako vraćaš u normalu. Napokon je to sve iza tebe.🫂❤️ Neopisivo lijepo mi je vidjeti te koliko si od samog početka pozitivna, smirena i hrabra.❤️ Ostani mi takva i dalje!🥰🥰❤️❤️ Zezaju, zezaju bebice u smislu mučnina i druženja sa wc školjkom.🙈🙈 Ali proći će i to, ne žalim se. Danas mi je na portal zdravlja došao jedan dio nalaza, za sad je sve u redu. Nekad davno imala sam toxoplazmu, a da to nisam ni znala, nego sam u onoj prvoj trudnoći vidjela na nalazu, tako da imam stvorena antitijela, ali opreza nikad dosta.
Curkice jeste li možda vidjele gdje u web ljekarni Novalac na sniženju? Zalihe su se istopile.🤭🤭
🏥 Poliklinika IVF
2023: 3X IUI : ❌️ ❌️ ❌️
1.IVF: 07/23 ➕️ ❤ missed abortion 😭 💔 🤍 👼
2.IVF: 01/24 - 8 oocita -3 zrele, nije došlo do oplodnje ❌️
3.IVF: 04/24 ➡️ ICSI ➡️ 1.beta 697 ; 2.beta 1313
Veritas test - low risk, stiže princezica, naša dugica 🌈 👑💜 🙏
"Radujem se uspjehu drugih, jer uspjeha ima dovoljno za sve"!
💪💪🤞🤞🍀🍀❤❤
.
.
Sretno svima curkice, samo pozitivno ♥️♥️♥️Rolice draga tako sam sretna da ti se smiruje situacija i da se polako vraćaš u normalu. Napokon je to sve iza tebe.🫂❤️ Neopisivo lijepo mi je vidjeti te koliko si od samog početka pozitivna, smirena i hrabra.❤️ Ostani mi takva i dalje!🥰🥰❤️❤️ Zezaju, zezaju bebice u smislu mučnina i druženja sa wc školjkom.🙈🙈 Ali proći će i to, ne žalim se. Danas mi je na portal zdravlja došao jedan dio nalaza, za sad je sve u redu. Nekad davno imala sam toxoplazmu, a da to nisam ni znala, nego sam u onoj prvoj trudnoći vidjela na nalazu, tako da imam stvorena antitijela, ali opreza nikad dosta.
Curkice jeste li možda vidjele gdje u web ljekarni Novalac na sniženju? Zalihe su se istopile.🤭🤭
Imaš na farmacia.hr samo danas 13.6. 30%popusta na sve u webshopu uz kod FARMACIA30
👩43, endo, AMH 2,7 pmol/L, 39, oat
KBCSM 1.ivf 9/21 ❌
10/21 prc, ovulirala, 5/22 prc, ovulirala
2. ivf 6/22 3🥚, freeze all, FET 2🐧 7/22❌
FET🐧10/22❌
Sv Duh 2/23, pergoveris, gonal, negativna aspiracija
3/23 prc, femara, 3🥚, ET 2 dvodnevna❌
4/23 prc, nije bila dobra stanica
Repromed/Hilarus
9/23 pergoveris, gonal, 2🥚 ET morule❌
11/23 pergoveris, gonal, 5🥚, ET 2 morule, beta 12dnt 54, 14dnt 35
5/24 7🥚, 2 bc❄️