Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    wildflower
    13. Lipanj 2024. 11:31

Pa ne znam je li Vi citate detaljno i sve postove gospodo Frida, ali na ovom forumu zaista ima jako puno koristnih informacija, u sumi ovih jako puno poruka gdje su zene jedna drugoj podrska i samo "razgovaraju".

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

FridaFredova
    13. Lipanj 2024. 11:35

Sreca najveća

Gospodjo FridaFredova sta Vi znate o scrmu ovome ???Bicu vrlo kratka i jasna ! Da! U ovome ITAKAKO TREBA BITI REALAN! I DA KOMENTAR JE NAPISALA ZENA KOJA JE 11 PUTA BILA U POSTUPKU I DA JOS JE BILA BLAGA ! JER VI VOLITE LAZNE NADE???????????Meni su ti komentari pomogli da se osvestim i ne zivim u BAJCI NEGO SE BORIM PA ZATO HVALA SVIMA NA TIM KOMENTARIMA JER SAM SAMO POMOCU ISKRENOSTI OVIH DEVOJAKA I DOKTORA KOJI MI NISU ULIVALI LAZNE NADE USPELA !Psihicki je to nemoguce za objasniti koliko je tesko!Ako neko voli ziveti u bajkama ovaj forum nije za to vec za PRAVU BORBU PA I SA SAMIM SOBOM!Ljubac za sve!

Baš mi je krivo ovo pročitati, jer sam se baš spremala poslati vam mail i tražit pomoć i iskustvo vezano za ERA test. 
    Al tako je to u životu, kad misliš najbolje, neko to doživi kao napad i najgore. 
    Teško je pomagat,ali ja neću odustat :) 

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

FridaFredova
    13. Lipanj 2024. 11:41

Gospođo Wildflower nigdje nisam napisala da se samo razgovara i da nema informacija, pa nisam baš toliko stara i senilna da bi čitala svakodnevno nešto što smatram glupim,jel tako? Samo sam iznijela mišljenje da bi bilo dobro još detaljnije pisati o svemu,jer će možda netko na početku ivf puta dobit puno jasniju informaciju i prema njoj bolje birat načine. 

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

Sreca najveća
    13. Lipanj 2024. 11:53

FridaFredova

Sreca najveća

Gospodjo FridaFredova sta Vi znate o scrmu ovome ???Bicu vrlo kratka i jasna ! Da! U ovome ITAKAKO TREBA BITI REALAN! I DA KOMENTAR JE NAPISALA ZENA KOJA JE 11 PUTA BILA U POSTUPKU I DA JOS JE BILA BLAGA ! JER VI VOLITE LAZNE NADE???????????Meni su ti komentari pomogli da se osvestim i ne zivim u BAJCI NEGO SE BORIM PA ZATO HVALA SVIMA NA TIM KOMENTARIMA JER SAM SAMO POMOCU ISKRENOSTI OVIH DEVOJAKA I DOKTORA KOJI MI NISU ULIVALI LAZNE NADE USPELA !Psihicki je to nemoguce za objasniti koliko je tesko!Ako neko voli ziveti u bajkama ovaj forum nije za to vec za PRAVU BORBU PA I SA SAMIM SOBOM!Ljubac za sve!

Baš mi je krivo ovo pročitati, jer sam se baš spremala poslati vam mail i tražit pomoć i iskustvo vezano za ERA test.
    Al tako je to u životu, kad misliš najbolje, neko to doživi kao napad i najgore.
    Teško je pomagat,ali ja neću odustat :)

Pitajte sta god tu sam da pomognem sta god treba.

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!
    05.12.2025- prirodna T 7+3 🙈😍

Saniii
    13. Lipanj 2024. 11:58

Osjetila sam potrebu da se javim jer sam aktivni član ovog foruma jako dugo, ali jako me počelo umarati ne čitanje sa razumijevanjem i najviše ne poštovanje/uvažavanje razlicitog mišljenja..
    AuroRoRo jel ti sad lakše kad si istresla sve iz sebe, osjećaš satisfakciju 🤷‍♀️..
    Pripisuješ drugima osobine koje i sama posjeduješ, bahato se svima nama obraćaš a vjerojatno misliš da pomažeš da otvorimo oči 🤷‍♀️, ja sam razumjela poantu tvojih upisa ali nikako nije uredu način i ton kojim pišeš jer si pritom ne samo uvrijedila Stelu nego mnoge od nas.
    Jesi li svjesna da su ovdje većinom žene koje se bore za ispunjenje svoje najveće želje i da su pritom u najranjivijem razdoblju života? 
    Kažeš riga ti se na upise ovdje ,pa zašto onda čitaš, ako ti nešto izaziva negativne osjećaje čemu forsiranje istog?..
    Dobila si sto si htjela i makni se sa foruma ,evo i ja ću sad jer umjesto da mi forum bude relaksacija i utočište kao dosad evo i meni se riga..
    Btw Stela je koristila Prolutex, danas ga koriste svi i plaćamo ga iz svog dzepa bez obzira jesmo hzzo il ne, a intralipide daje jedino Alebic, u ostala čudesa spada jedino jos embrioglue i zymot ,sta jos?,a koliko sam shvatila da si iz "doktorske obitelji" možda si pročitala i koje istraživanje o (ne)djelovanju i učinku istih. I da, to što ti je uspjelo iz prve je i stvar sreće, nijedna klinika nema uspješnost 100%. 

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Lauren
    13. Lipanj 2024. 12:02

Jurky32 jesi li i ti imala sličnu situaciju? meni je rezerva strašno niska i strah me da me ovo sve skupa ne gurne još prije u menopauzu, a tek mi je 35. Znam da se veže uz rezerve, ali nekako mi je logično da se u tom slučaju ciklusi smanjuju postepeno, a ne da se tako naglo skrate za 7 do 8 dana, jer nikad nisam imala ciklus kraći od 25 dana (obično su 25-30, najčešće 27 ) Doktor ne govori gluposti,ali je bezobzirno od njega da sve veže uz rezervu i negira utjecaj stimulacije, jer isto tako već vjerojatno godinama imam nisku rezervu (jer sad mi je AMH 0,7pmol), pa su mi ciklusi uvijek bili uredni i imam sina od 4god.
    Lunolina evo vidim tvoju situaciju par stranica prije i vidim da si se i ti pitala jel to možda od DHE-e jer sam ju i ja uvela nakon tog neuspješnog postupka Mislila sam na 3 mj pauze od bilo kakvih stimulacija, a ove suplemente ( +vitamin D) pijem proteklih 6 mj i tu i tamo ubacim cink i selen. I da, ova menga 2 put mjesečno ubija
    Također vidim da su ti svi nalazi uredni i AMH ti je ok i vjerujem i nadam se da ćeš uspjeti, samo je pitanje vremena jer znam puno takvih parova koji su uspjeli. S obzirom na te nalaze nije realno da uspoređujem tvoje cikluse s mojima jer ja imam drastično manju rezervu, ali opet s druge strane (kao što sam iznad napisala i jurky) ta rezerva je vjerojatno i prije bila smanjena pa opet imam sina kojeg sam začela potpuno prirodno iz prvog pokušaja prije 5god i uvijek su mi ciklusi bili uredni.

2019 prirodna trudnoća
    ja 36 god, POI, AMH 1,28 pmol, FSH 22,8
    2god traje borba za drugo
    MM 42g, spermiogram uredan
    01/24 - klomifen i TO ❌
    02/24 - Letrozol, štoperica i TO❌
    03/24 - blaga stim. (letrozol+gonal+menopur) punkcija 2 prazna folikula❌
    05/25 IVF i transfer jednog 3-dnevnog embrija, beta❌

dreamer ❤
    13. Lipanj 2024. 12:03

Beta 0 🥹 S obzirom da sam se pripremila, nije mi teško, mada, postojala je 0,01% nade ali eto💔
    Sad čekam povratni info od poliklinike što i kako dalje.
    Cure ako imate kakav prijedlog što bi mogla od pretraga napraviti ili pripremiti tijelo za FET, bilo što molim vas ne ustručavajte se napisati mi 🥰

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    •04/22 1.ICSI Petrova: ~ 6 bc❄
    1.FET 06/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    2.FET 07/22 ❄ 1 bc ~ beta 0
    3.FET 04/23❄❄2 bc~ beta 0
    4. FET 09/23 ❄❄2 bc~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 x
    •05/24 2.ICSI pol. Škvorc: ~5 bc ❄
    1. ET ❄ 1 bc ~ beta 0
    2. FET10/24 ❄1 bc ~ beta 0
    3. FET 02/25 ❄ 1 bc ~ beta 0
    4. FET 03/25 ❄❄ 2 bc ~ beta 0
    •06/25 3. ICSI pol. Škvorc: ~3bc ❄
    1. ET ❄❄ 2bc ~ 1.beta 564,5 ❤️ 2.beta 1119,5 ❤️ 1.UZV imamo❤️ 2. UZV missed ab 💔

Giselle
    13. Lipanj 2024. 12:04

dreamer ❤

Beta 0 🥹 S obzirom da sam se pripremila, nije mi teško, mada, postojala je 0,01% nade ali eto💔
    Sad čekam povratni info od poliklinike što i kako dalje.
    Cure ako imate kakav prijedlog što bi mogla od pretraga napraviti ili pripremiti tijelo za FET, bilo što molim vas ne ustručavajte se napisati mi 🥰

Žao mi je❤️❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

Dodo87
    13. Lipanj 2024. 12:07

Dreamer, baš mi je žao, ja nemam iskustva, tako da će ti cure bolje reći što bi mogla napraviti, ali ti šaljem zagrljaj, bit će sve ok, smrzlići te čekaju, ako sam dobro zapamtila, 4?
    Eee pa nećeš moći disati od toliko djece 

👩1987, AMH 2.1 pmol/l, histero✅️, kariogrami✅️, MTHFR homoz., PAI1 heteroz.
    🧔‍♂️1987 sve OK
    Naš put počinje 2019. 🍀
    1. IVF 2020. ET - 👧💜
    2. i 3. FET 2023. ⛔️⛔️
    4. ET 2024. missed ab, 8tt. 💔
    5. i 6. ET 2024. ⛔️⛔️
    7. ET 2/2025, biokemijska ⛔️
    8. FET 4/2025, blighted ovum ⛔️
    dodo87.forum@gmail.com

• MiliPe
    13. Lipanj 2024. 12:15

Dreamer Zao mi je 😔 Da li imas plan za dalje? Vidim da imas 4 smrzlica.. Kad si planirala naredni i dobitni Fet? Sto se tice priprema i nekih pretraga ja ti ne mogu puno pomoci.. Ja sam napisala da sam ja za svoj novi fet u sedmom mjesecu dobila letrozol od 2 dana ciklusa 5 dana da koristim.. Moj endo je ovog puta bio dobar ali doktorica je rekla da ne zna dal ce i sledeci biti dobar a sa letrozol ce biti sigurno. Ako ti ova info nesta znaci.. Kakav ti je bio progesteron? Ja sam u prvom fetu isto smedjarila i bilo je velika nula svaki sledeci put sam spricala prolutex i nije bilo vise smedjarenja ali nije bilo ni pozitivne bete..

🙎🏻‍♀️35 god sve uredu Amh 3,4ng
    🙍🏻‍♂️45 god asthenozoteratozo ⏩️ Normozo
    1.Icsi 6.23 ▶️ 19 js - 2 ❄️ u pn stadij Beta ❌
    8.23 Icsi ▶️ 16 🥚Nema ❄️ Beta ❌
    1.24 Icsi ( Elnova, Puregon, Orgalutran) 18 js 6 🥚 Nema ❄️ Beta ❌
    13.11 Fet 2x Morula Beta ❌
    3.2025 Pfc Prag 4❄️ blastociste
    4.2025 Fet 1 blastociste ➡️ Beta 14dpt 1229
    2.6 Imamo ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI