Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Giselle
    13. Lipanj 2024. 11:21

MiliPe

Anica Cestitam na curici 🥰
    SunceNadamo se najboljem, drzim fige da bude sve dobro. Zelim ti srecu 🍀
    Mrvice Cestitam, koje iznenadjenje 🍀🥰
    BikMikCestitam na ljepom duplanju, da sve bude u najboljem redu 🤞🏻
    Dreamer 🤞🏻 Za pozitivnu betu 🍀
    Giselle Meni su se ciklusi poremetili posle stimulacuje.Takodje sam odmah dobila cim sam prestala sa terapijom a posle su mi kasnili dani i po 2 tjedna. Sve je normalno treba proci vreme da se tjelo ocisti od hormona i vrati u normalu.

Hvala ti puno na odgovoru. Nadam se da je to onda ok. Zvala sam i kliniku, rekli su mi da pustim još tjedan dana, moguća su odstupanja nakon stimulacije. Meni je čudno jer inače imam školske cikluse, nikako ovako duge, čak nikakvu naznaku da je menstruacija blizu.
    ...
    Što se tiče ovih rasprava, meni su savjeti i informacije stvarno ovdje pomogle. Naravno da sve komuniciram s doktorom i klinikom, ali ja npr u svojoj okolini nemam nikoga tko se bori s neplodnošću. Sve moje prijateljice ostaju trudne kao od šale i trebalo im je max tri mjeseca da zatrudne, a već su nakon prvog radile dramu jer nije uspjelo, neke i ne kaže kako im se dogodilo jer su "pazili" tako da mene u stvarnom životu ne može nitko razumjeti jer nitko to nije prošao. I zato nikome nisam ni rekla da smo u postupku. I zato sam došla ovdje da dobijem podršku, da probam ja dati nekome drugome i stvarno je lijepa atmosfera ovdje. Tako pliz nemojte to kvariti❤️

Svi nalazi uredni
    Pokušavamo od 9.mj 2022.

• BikMik
    13. Lipanj 2024. 11:24

wildflower

BikMik

Sunce, jako mi je drago da postoje dobre sanse da sve bude uredu, samo optimisticno i hrabro 🤗
    Wildflower, covjece kako vrijeme leti, vec prenatalni test radis :D. Kad si ti imala prvi UZ?

Joooj ma ne vec, nego TEK za dva tjedna ahahahah…🤣
    Ali da vrijeme leti…
    Meni je prvi pregled bio na 5+6, i tada smo vidjeli srcekooo
    Kada je tebi prvi pregled? :) Kako si

Znam, prvo pomislim tek, pa onda jbt vec :D. Meni bi 25.06. trebalo biti 6+1 ako sam dobro izracunala za FET na internetu 😂. U prvoj teudnoci sam otisla bas rano i nije se culo srceko, ali sad se nadam da ce sve biti dobro ❤️. Simptona imam, kao da sam pokvarila stomak, ledja bole, umor, muke na momente, probadanja svukuda..

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Sreca najveća
    13. Lipanj 2024. 11:25

Giselle

MiliPe

Anica Cestitam na curici 🥰
    SunceNadamo se najboljem, drzim fige da bude sve dobro. Zelim ti srecu 🍀
    Mrvice Cestitam, koje iznenadjenje 🍀🥰
    BikMikCestitam na ljepom duplanju, da sve bude u najboljem redu 🤞🏻
    Dreamer 🤞🏻 Za pozitivnu betu 🍀
    Giselle Meni su se ciklusi poremetili posle stimulacuje.Takodje sam odmah dobila cim sam prestala sa terapijom a posle su mi kasnili dani i po 2 tjedna. Sve je normalno treba proci vreme da se tjelo ocisti od hormona i vrati u normalu.

Hvala ti puno na odgovoru. Nadam se da je to onda ok. Zvala sam i kliniku, rekli su mi da pustim još tjedan dana, moguća su odstupanja nakon stimulacije. Meni je čudno jer inače imam školske cikluse, nikako ovako duge, čak nikakvu naznaku da je menstruacija blizu.

Što se tiče ovih rasprava, meni su savjeti i informacije stvarno ovdje pomogle. Naravno da sve komuniciram s doktorom i klinikom, ali ja npr u svojoj okolini nemam nikoga tko se bori s neplodnošću. Sve moje prijateljice ostaju trudne kao od šale i trebalo im je max tri mjeseca da zatrudne, a već su nakon prvog radile dramu jer nije uspjelo, neke i ne kaže kako im se dogodilo jer su "pazili" tako da mene u stvarnom životu ne može nitko razumjeti jer nitko to nije prošao. I zato nikome nisam ni rekla da smo u postupku. I zato sam došla ovdje da dobijem podršku, da probam ja dati nekome drugome i stvarno je lijepa atmosfera ovdje. Tako pliz nemojte to kvariti❤️

Sunce drago! Samo napred ne dozvoli da te ista omete u borbi samo uci i napred! Sve lose stvari nas ojacaju veruj mi…ok je da ljudi izraze svoj stav ( ako su prosli nesto i znaju sta govore a ne pricaju u prazno) NE MOZE SE OVDE NISTA POKVARITI, sve je to normalno, ljubav uvek pobedjuje❤️❤️❤️❤️❤️

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

FridaFredova
    13. Lipanj 2024. 11:25

wildflower

Ne mozes ocekivati da ces ko promatrac sa strane dobiti sve informacije koje ti trebaju, zato pitas bez prigovaranja, kritiziranja, savjetovanja i sl.Ti si se tu isto postavila kada si tek dosla cudno, pisala u 3 licu jednine…. Pitala hrpu nekih ozbiljnih stvari i dobila si odgovor.Meni je jasno da si ti vjerojatno dosta starija od nas i tebi su smijesna sva ova srca i smajlici, ali ako ti to smeta i ritam kojim ovaj forum raste a to je najcesce ritam pozitive, podrske, utjehe i naravno da i naucimo nesto jedna od druge zbog iskustva.I kazes, s jedne strane: "Zene drage ne dajte sebi za pravo glumit doktore, " a s druge strane ocekujes da zapravo glumimo doktore i objasnjavamo zasto smo sto dobile/obavile i sl…

Možda si ti sve doživila kao kritiziranje, al moja namjera je bila iskazati mišljenje, nekog ko je promatrač sa strane,jer takvih je promatrača puno i puno je onih koji žele bit kvalitetna podrška,a mogu to bit,samo,ako dobiju stvarne informacije žena koje upravo sve to proživljavaju i koje prolaze kroz postupke. 
    Kad sam došla predstavila sam se i obrazložila zašto sam tu, mislila sam da to neće bit nikome čudno,al evo čovjek uči dok je živ. 
    Nisam puno starija od vas, imam 50 godina i ne mislim da je to neka duboka starost, zbog koje bi mi bili smiješni smajlići,dapače i ja ih često koristim i baš su mi simpa. 
    Da, ne dajte  sebi za pravo tumačiti nalaze, doktori su tu kojima treba vjerovat i koji moraju i jedini znaju isčitati i obrazložiti vaše nalaze. Ne očekujem da glumite doktore, očekujem da napišete što više korisnih informacija, u smislu koje sve pretrage postoje,a za koje svi ne znamo, zašto ste poslane na takve pretrage, rezultate u smislu možda dobivenih boljih nalaza, postignutog uspjeha... Evo neki dan je jedna draga žena napisala informaciju da se u Portugalu može uz refundiranje troškova na teret Hzzo-a odradit kompletan postupak sa doniranim jajnim stanicama. Ta informacija je neprocjenjiva i na takve informacije sam mislila. 
    I opet ponavljam, tu sam,samo čitam,jer bi od mene bilo jako neozbiljno da pišem i sudjelujem,a nit sam osjetila vaše muke,niti ikad prošla kroz takvo iskustvo, znam samo da ste hrabre i jake žene i strašno mi je žao što ijedna kroz to mora prolaziti. I naravno opet ponavljam, od srca,al stvarno od srca vam želim da suze tuge i razočaranja, zamjene one suze radosnice <3 <3 <3 

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

wildflower
    13. Lipanj 2024. 11:27

BikMik

wildflower

BikMik

Sunce, jako mi je drago da postoje dobre sanse da sve bude uredu, samo optimisticno i hrabro 🤗
    Wildflower, covjece kako vrijeme leti, vec prenatalni test radis :D. Kad si ti imala prvi UZ?

Joooj ma ne vec, nego TEK za dva tjedna ahahahah…🤣
    Ali da vrijeme leti…
    Meni je prvi pregled bio na 5+6, i tada smo vidjeli srcekooo
    Kada je tebi prvi pregled? :) Kako si

Znam, prvo pomislim tek, pa onda jbt vec :D. Meni bi 25.06. trebalo biti 6+1 ako sam dobro izracunala za FET na internetu 😂. U prvoj teudnoci sam otisla bas rano i nije se culo srceko, ali sad se nadam da ce sve biti dobro ❤️. Simptona imam, kao da sam pokvarila stomak, ledja bole, umor, muke na momente, probadanja svukuda..

Vazno da se super osijecas a sve drugo je manje vazno :)
    Ja simptoma gotovo da nemam..
    Tada na pocetku sam imala grceve koji su bili dosta jaci od menstrualnih, probadanja...
    Kasnije samo umor.. Ni povracanja, ni velike mucnine.. nista😊😊
    Nemoj puno razbijati glavu i osluskivati.. Lijepo pusti i uzivaj u trdunoci. Bit ce sve ok❤️

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

wildflower
    13. Lipanj 2024. 11:31

Pa ne znam je li Vi citate detaljno i sve postove gospodo Frida, ali na ovom forumu zaista ima jako puno koristnih informacija, u sumi ovih jako puno poruka gdje su zene jedna drugoj podrska i samo "razgovaraju".

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

FridaFredova
    13. Lipanj 2024. 11:35

Sreca najveća

Gospodjo FridaFredova sta Vi znate o scrmu ovome ???Bicu vrlo kratka i jasna ! Da! U ovome ITAKAKO TREBA BITI REALAN! I DA KOMENTAR JE NAPISALA ZENA KOJA JE 11 PUTA BILA U POSTUPKU I DA JOS JE BILA BLAGA ! JER VI VOLITE LAZNE NADE???????????Meni su ti komentari pomogli da se osvestim i ne zivim u BAJCI NEGO SE BORIM PA ZATO HVALA SVIMA NA TIM KOMENTARIMA JER SAM SAMO POMOCU ISKRENOSTI OVIH DEVOJAKA I DOKTORA KOJI MI NISU ULIVALI LAZNE NADE USPELA !Psihicki je to nemoguce za objasniti koliko je tesko!Ako neko voli ziveti u bajkama ovaj forum nije za to vec za PRAVU BORBU PA I SA SAMIM SOBOM!Ljubac za sve!

Baš mi je krivo ovo pročitati, jer sam se baš spremala poslati vam mail i tražit pomoć i iskustvo vezano za ERA test. 
    Al tako je to u životu, kad misliš najbolje, neko to doživi kao napad i najgore. 
    Teško je pomagat,ali ja neću odustat :) 

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

FridaFredova
    13. Lipanj 2024. 11:41

Gospođo Wildflower nigdje nisam napisala da se samo razgovara i da nema informacija, pa nisam baš toliko stara i senilna da bi čitala svakodnevno nešto što smatram glupim,jel tako? Samo sam iznijela mišljenje da bi bilo dobro još detaljnije pisati o svemu,jer će možda netko na početku ivf puta dobit puno jasniju informaciju i prema njoj bolje birat načine. 

Sreca najveća
    13. Lipanj 2024. 11:53

FridaFredova

Sreca najveća

Gospodjo FridaFredova sta Vi znate o scrmu ovome ???Bicu vrlo kratka i jasna ! Da! U ovome ITAKAKO TREBA BITI REALAN! I DA KOMENTAR JE NAPISALA ZENA KOJA JE 11 PUTA BILA U POSTUPKU I DA JOS JE BILA BLAGA ! JER VI VOLITE LAZNE NADE???????????Meni su ti komentari pomogli da se osvestim i ne zivim u BAJCI NEGO SE BORIM PA ZATO HVALA SVIMA NA TIM KOMENTARIMA JER SAM SAMO POMOCU ISKRENOSTI OVIH DEVOJAKA I DOKTORA KOJI MI NISU ULIVALI LAZNE NADE USPELA !Psihicki je to nemoguce za objasniti koliko je tesko!Ako neko voli ziveti u bajkama ovaj forum nije za to vec za PRAVU BORBU PA I SA SAMIM SOBOM!Ljubac za sve!

Baš mi je krivo ovo pročitati, jer sam se baš spremala poslati vam mail i tražit pomoć i iskustvo vezano za ERA test.
    Al tako je to u životu, kad misliš najbolje, neko to doživi kao napad i najgore.
    Teško je pomagat,ali ja neću odustat :)

Pitajte sta god tu sam da pomognem sta god treba.

Ja 36 nizak AMH ,on Savren
    3xIVF - biohemijske
    09/23 Genesis Novi Sad Nk cells,ERAtest,bopsija ,histero ( nadjen septum 1cm)
    4- Prag ,Fertycare- stiže devojčica🥰🥰❤️❤️❤️💕
    02.08.2024.stigla princeza
    Never give up!

Saniii
    13. Lipanj 2024. 11:58

Osjetila sam potrebu da se javim jer sam aktivni član ovog foruma jako dugo, ali jako me počelo umarati ne čitanje sa razumijevanjem i najviše ne poštovanje/uvažavanje razlicitog mišljenja..
    AuroRoRo jel ti sad lakše kad si istresla sve iz sebe, osjećaš satisfakciju 🤷‍♀️..
    Pripisuješ drugima osobine koje i sama posjeduješ, bahato se svima nama obraćaš a vjerojatno misliš da pomažeš da otvorimo oči 🤷‍♀️, ja sam razumjela poantu tvojih upisa ali nikako nije uredu način i ton kojim pišeš jer si pritom ne samo uvrijedila Stelu nego mnoge od nas.
    Jesi li svjesna da su ovdje većinom žene koje se bore za ispunjenje svoje najveće želje i da su pritom u najranjivijem razdoblju života? 
    Kažeš riga ti se na upise ovdje ,pa zašto onda čitaš, ako ti nešto izaziva negativne osjećaje čemu forsiranje istog?..
    Dobila si sto si htjela i makni se sa foruma ,evo i ja ću sad jer umjesto da mi forum bude relaksacija i utočište kao dosad evo i meni se riga..
    Btw Stela je koristila Prolutex, danas ga koriste svi i plaćamo ga iz svog dzepa bez obzira jesmo hzzo il ne, a intralipide daje jedino Alebic, u ostala čudesa spada jedino jos embrioglue i zymot ,sta jos?,a koliko sam shvatila da si iz "doktorske obitelji" možda si pročitala i koje istraživanje o (ne)djelovanju i učinku istih. I da, to što ti je uspjelo iz prve je i stvar sreće, nijedna klinika nema uspješnost 100%. 

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.