Potpomognuta oplodnja vol. 9

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Žuži
    13. Lipanj 2024. 19:56

Hypnoticpoison

Rolica

Mariola dobrodošla i hvala ti na iskustvu, bas cu prouciti Aleu. Sretno dalje! 😍🥰
    Lucky ajme srce mi je stalo dok sam citala, super da je sve u redu! 🥰🥰🥰
    Pebbles super vijesti, nek se dalje samo nastavi tako 😀🥰
    Hpoison kako su bebeki, jel zezaju mamu 😁😁😁🥰🥰
    Angel eyes i mene si nasmijala ahahah dobar je nick Marisol 😃🤣🤣🤣
    .
    Evo meni se danas tek smiruje situacija u smislu da mogu raditi kucanske i vrtne poslove bez beda 🤣 Pomogao mi je caj od lista maline i sve smirio, pisem u nadi da nikome nece trebati ta info 🙏♥️
    .
    Sretno svima curkice, samo pozitivno ♥️♥️♥️
    Rolice draga tako sam sretna da ti se smiruje situacija i da se polako vraćaš u normalu. Napokon je to sve iza tebe.🫂❤️ Neopisivo lijepo mi je vidjeti te koliko si od samog početka pozitivna, smirena i hrabra.❤️ Ostani mi takva i dalje!🥰🥰❤️❤️ Zezaju, zezaju bebice u smislu mučnina i druženja sa wc školjkom.🙈🙈 Ali proći će i to, ne žalim se. Danas mi je na portal zdravlja došao jedan dio nalaza, za sad je sve u redu. Nekad davno imala sam toxoplazmu, a da to nisam ni znala, nego sam u onoj prvoj trudnoći vidjela na nalazu, tako da imam stvorena antitijela, ali opreza nikad dosta.
    Curkice jeste li možda vidjele gdje u web ljekarni Novalac na sniženju? Zalihe su se istopile.🤭🤭

Imaš na tvojaljekarna i ljekarnaonline sniženje od 30%

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
    5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
    7/24 FET 👎🏼
    10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼

Leona89
    13. Lipanj 2024. 20:28

Mrvica čestitam, jako lijepo🎉🥳sretno na UZV 🍀🤞🏻
    Anice čestitam na curici i urednom nalazu, krasne vijesti 🩷💓🩷💓
    Pebbles, Lucky sretno na UZV🍀🤞🏻🎉
    Nicaivo ❤️❤️❤️❤️☺️😘
    Sunce drago mi je da nije vanmaternična i da se vidi gv. Nadamo se i navijamo sa tobom i javi nam se svakako. Želim ti od ❤️ da ipak izađe sve na dobro🙏🏻☺️❤️🍀😘
    FridaFredova moji dr. su u Pragu i ne komuniciram nažalost direktno s njima, nego sa koordinatoricom. Moja ginekologica je samo prokomentirala da se nalaz ne slaže sa referentnim vrijednostima. Nakon što sam nalaz javila u Prag koordinatorici ona je nakon komunikacije sa dr. rekla da je nalaz graničan i da je potrebno pojačati Utrogestan na 3×dn. umj. 2×dn. i da treba uvesti Prolutex. Dan poslije sam kupila Prolutex i krenula ga pikati, te opet ponavljala nalaz nakon tjedan dana koji je bio uredan. Sani je objašnjavala nekoliko stranica unazad zašto zna biti povišen, a zašto snižen, da sada ne ponavljam. Mislim da ovdje nitko nije ostao zakinut za odgovor ako ga je nešto zanimalo, a što se 🍀, ❤️ i 😘 tiče ja ću ih uvijek stavljati jer mislim da to unosi pozitivu ☺️❤️❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

Leona89
    13. Lipanj 2024. 20:30

BikMik blago tebi, meni je UZV tek 20.06. znači 5 dana prije tebe, ali zapravo kad pogledaš i ti i ja imamo UZV skoro 2 tjedna nakon pozitivne bete☺️brzo će to, jedva čekam. Meni su mučnine tek prije dva dana postale svakodnevne, danas sam ušla u 6tt😁❤️😘☺️
    Dreamer žao mi je 🫂😔drži se draga moja i sretno u FET-u❤️❤️❤️😘
    Slee potpisujem tvoj post od riječi do riječi, savršeno si sve sažela❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
    Sani slažem se da treba biti i realan u nekim situacijama. Samo ti nama i dalje pomaži svojim doktorskim pristupom, meni osobno si puno pomogla i smirila me kad mi je to bilo najpotrebnije, sa informacijama koje ni neki doktori ne znaju sročiti kao što ti znaš i na tome sam ti zahvalna kao i drugim curama koje nesebično dijele svoje savjete i podršku kad je to potrebno❤️❤️❤️❤️❤️❤️
    Marita baš mi je drago, sjajno. Sretno u subotu ❤️🍀🙏🏻😘
    Mariola kakva priča, bravo i čestitam na dečkiću, neka ostatak trudnoće protekne u najboljem redu❤️😘🎉
    Lucky drago mi je da je dr. vidio plod i da je sve u redu. Žao mi je zbog sinčića, nadam se da je sada sve u redu. Čestitam, uživaj u trudnoći, neka bude školska i dosadna🎉❤️❤️😘
    Blondie super, od utorka si PUPO, sretno 🍀😘❤️
    Tinčica ja sam imala dvije Ovitrelle injekcije i jednu Decapeptyl. I mene je to začudilo, ali na kraju je rezultat bio dosta dobar. Sretno 🍀❤️😘
    Pebbles drago mi je da je 2.UZV prošao super❤️🎉uživaj u trudnoći i neka se sve nastavi uredno, školski i dosadno. Trakica ti je super❤️😘
    Rolice drago mi je da si nam bolje🎉🎉❤️
    HP Novalac 30% su ti na ljekarnaonline.hr. do sutra14.06. , ja ih neki dan kupila i to dvije kutije misleći da neće skoro 30%, na 15% sa tvojaljekarna🤣😘
    Dakle, cijeli dan pokušavam napisati do kraja🤣danas neki težak dan, puno toga se izdogađalo na našem lijepom forumu zadnja dva dana. Nadam se da se uskoro vraćamo u naš ritam bez ovakvih glupih i zlih upada. Sve vas ljubim i svima želim sreću od ❤️😘

💃🏻89. Hashimoto,AMH 13,35 pmol/l
    🕺🏻89.Azzospermija,varikokela II.st.Mtese❌
    Donacija-Pronatal Prag-16.05.asp.14 fol.13🥚(10xMII, 3xGV),od 10🥚8 oplođenih,4BC odlične kvalitete,3🐧🐧🐧21.05.transfer 1odlične BC❤️7dpt➕1.Beta 03.06.13dpt1574❤️2.beta 05.06.15dpt4040😍1.UZV 20.06. imamo♥️mini anomaly scan- 12tt uredan,low risk ♥️20tt anomaly uredan- dečko💙🩵👣

angel eyes
    13. Lipanj 2024. 20:42

Rolica drago mi je da se smiruje 🤗 
    Žuži ❤️ daj Bože da ti fet bude uspješan da ne moraš neko vrijeme razmišljati što dalje 😘 

👩 '83. hashimoto, oba jajovoda✂️
    🧑 '82. sve ok

2016. i 2023. tubarna (lapar., jajovodi ✂️)
    2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (spontana trudnoća)
    2022. spontani u 7tt 💔
    03/24 IVF, Cito (Elonva, Orgaluntan, Menopur, Zymot) 8🥚, 4 oplođene, 2🐧 beta ❌
    05/24 IVF, Cito (Letrozol, Klomifen, Pergoveris, Orgalutran, Zymot) 2🥚, bez oplodnje
    08/24 IVF/ICSI, Cito (Pergoveris, Cetrotide, Zymot, Embryoglue) 3🥚, 1🐧 beta ❌
    “Gospodine ti znaš sve. Ti znaš da te ljubim.”

FridaFredova
    13. Lipanj 2024. 20:42

Hvala cure na odgovorima 🥰

Tu sam, jer svim srcem vjerujem da nasa jako zeljena beba samo ceka da mi veliki napokon otkrijemo nacin i pomognemo joj da dođe u naše naručje

• eni233
    13. Lipanj 2024. 21:52

wildflower

Dreamerzao mi je i neka vam neki od smrzlica donese srecu🍀
    .
    Lauren u bolnici ti je dobar dr Mimica. A privatno dr Sparac. Jesi bila mozda kod njih? Makar na konzultacije. I jos jedna stvar, nedavno je Maja Obrovac Glisic (Maja OG na instagramu koja se bavi bas problematikom zaceca a nuticionist je) je pisala jako puno o smanjenoj rezervi i prirodnom zacecu, pa mozda skicni nju :)
    .
    Gdje nam je Bebolina?

Odlucila je uzeti pauzu od foruma , javit ce se kad bude spremna ❤️

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

• eni233
    13. Lipanj 2024. 22:02

Johicaa

Da se javim jer sam emotivna i pod hormonima pa moram nesto napisat jer ovaj forum pratim od '22 i citam ga svaki dan.
    Sto se tice odabira klinika i drame oko toga da je bolje platiti nego se kljukati hormonima, vidim da se jednako postupa u mojoj privatnoj klinici i u vasim drzavnim. Nema tu neke pameti, ako sam ista naucila treba dobar embriolog , dr kojem vjerujes i zdrave spolne stanice..po mogucnosti blastica i da se poklope sve zvijezdice onda mozes bit i u najboljoj i najgoroj klinici..na isto ti dođe, ako cemo posteno.
    Sto se mene tice ja kad iziđem preko vrata mogu me zvat kako hoce a bankomat i nije tako strašna uvreda moraju i oni od necega zivjeti.
    Tokom ovog procesa svima nam je dostupna psiholoska pomoc i smatram da je nekim potrebna i nakon procesa. Kada iz cista mira po forumu napadamo osobe koje ne poznajemo skrivajuci se iza nekog imena, nesto ne stima i trebamo se zapitati sto nas tjera na to. Nikad nikom nebi pozeljela da prolazi ovo sto mi prolazimo, kamoli da bi se radovala tuđoj nesreći.
    .
    Ja sam izrazito zahvalna Saniii Stelii svim ostalim curama koje sam zatekla tu nakon prvog neuspjesnog transfera. Ubrzo pomocu njih sam naucila zauzeti se za sebe i pitati za dodatne pretrage i informacije koje nekada sturo dolaze od dr pa ti platio ili ne. Ja sam se osjecala dobro jer israzujem i pokusavam sebi pomoci. Nikada nisam osjetila da sam postavila glupo pitanje ili neko pametovanje, ukoliko nebi dobila odgovor nasla bi istrazivanje i citala bi sama sta me zanima. Jer realno svi/vecina smo mi ovdje laici i zajedno istrazujemo ovu materiju, vise trazimo podrsku nego li "dijagnoze".
    .
    Uz duzno postovanje moramo ostati realni, nije isto gledati nekoga tko se pati i biti ta osoba koja to prolazi. Imajte i za nas razumijevanja sto trazimo utjehu ovdje i sto nam je nekada samo potrebna lijepa rijec i onda zatrpamo forum pozitivom i svima nam je bolje. Nemamo svi podrsku u svom okruzenju i nekada virtualni zagrljaj, srce i pusa ucine dan boljim.
    .
    Cure drage drzite se i samo hrabro 🩷

Mene je ova tvoja poruka rasplakla, neznam zašto ali  dirnula si me rečenicom kad izađem kroz vrata mogu me zvati kako hoće 😭😭😭 ❤️❤️❤️❤️🫂🫂🫂

👩35

Pokušavamo od 08/2022

Ciklusi 32/33
    Svi Hormoni i svi nalazi uredni ✔️
    AMH 23.19
    Jajovodi prohodni

👨34
    Krvna slika uredna
    Urinokultura uredna
    Hormoni i svi ostali nalazi uredni ✔️
    10/2023 oligozoospermia
    12/2023 uredan spermiogram
    IUI 6/2024 Vinogradska, ovitrelle❌
    IUI 2/2025 Vinogradska, ovitrelle ❌
    IVF 5/2025 Vinogradska

Johicaa
    13. Lipanj 2024. 23:46

Wildflower🩷😘
    Angel eyes🩷😘
    Eni saljem virtualni zagrljaj i 🩷
    .
    Vidim ima ovih dana pozitivnih betica i pregleda da se tako nastavi s pozitivnim vijestima na nasem forumu. 
    Sve cure koje prolaze oporavak u mislima ste mi.
    Laku noc buduce mamice. 🫂🩷

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

• BikMik
    14. Lipanj 2024. 07:21

Leona, onda su meni zakazali stvarno rano, mislim meni drago :D, ja cu biti 6+1 tad. Sretno ti ❤️🤗 imala bi jedno pitanjce za tebe, sinoc cijelu noc imam grceve po stomaku i karlici onako jace i jedno mjesto kod pubicne kosti boli. Jutros samo govorim molim te Boze da ne dobijem, i nisam, ali sam imala, da prostis, bas jaku dijareju. Imala sam i jako naporan i stresan dan juce. Bojim se da su grcevi malo prejaki za sada i ta dijareja, jel se tebi to dogadjalo? 

TTC 08/2021 👰32 🤵34
    Biohemijska 10/22 Missed abortion 11ttc 03/23
    03/24 ICSI (Puregon, Granillex, Ovitrelle, Cyclogest)01.04. ET ❌ 2❄️
    04/24 FET, otkazan
    05/24 FET 7dnt +, 9dnt beta 187, 11dnt 532, djecak 💙

Bubica1
    14. Lipanj 2024. 07:29

Hypnoticpoison draga, ako već nisi kupila, imam dvije skoro pune kutije Novalaca za poklonit pa ako želiš, javi mi svoj mail pa ću ti se javit da se dogovorimo dalje 😊

👩 37 - AMH 13
    👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
    1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
    2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
    Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
    23.02.2024. Stigla druga curica 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.