Stela oduvijek sam bila na duphastone, jer su mi ciklusi oduvijek neredoviti, od kad imam IR krenula sam s gluckophage xr 1000, to je sad već nekih godinu dana, i od tad su mi ciklusi svaki mjesec 35 dan, za svoje godine moj AMH je odličan, uvijek oko 40, tako da se nadam da će ovaj put biti više sreće.
Bila sam i ja ali od kada pijem Glucophage xr 1000 2 kom navečer koliko toliko su ni ciklusi top meni je taj Duphaston smrt i nakon nekog vremena mi on više baš i ne pomaže 🙄 uzimaš li myoinositol?
Ja sam pila 2 xr od 1000 i to nikako nazalost nisam uspijevala, čak ni kad sam podijelila na 2 doze, tj ujutro i navečer, jer sam imala takve probavne tegobe da su me slali i na kolonoskopiju i na magnet tankog crijeva jer su nuspojave bile uzasne, kratko su mi ukinuli komplet terapiju glucophage dok nisu sve drugo isključili, pa se stanje smirilo pa za sad uspijevam samo s 1000 xr jednom, za inositol sam čula, no nisam uzimala jer ne znam da li ide u kombinaciji s metforminom, kako tebi to djeluje ako uzimas, i da li ga savjetujes?
Za žene sa pcos I IR moja topla preporuka ja ga naručim iz vana jel su kod nas bezobrazni s cijenom i pijem 2 puta na dan, ujutro 2 g na tašte zajedno s NAC-om i 2 g navečer s vit C ja sam ga u kontinuitetu uzimala jedno 10 mj I kada usporedim prvi i ovaj sada postupak imam smrzliće dok ih prije nisam imala, lice mi se jako pročistilo (ne znam jel od njega ako i nije neću se žaliti 🤣🤣) ali obzirom na IR i pcos mislim da ti neće biti na odmet? Vit D svakako provjeri mi hipo/hashi cure uvijek imamo problema s Vit D 😁
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sad sam se sjetila pitati dali i suprug treba uputnicu za genetsko savjetovanje?
Ja sam ne dobila i naručila sam se mailom a nisam to pitala, ako budu vadili odmah krv dali su potrebe uputnice i za njega?
Jer samo ja imam uputnicu za genetsko savjetovanje.
Treba ti uputnica i za supruga njemu daje opća praksa😁
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela oduvijek sam bila na duphastone, jer su mi ciklusi oduvijek neredoviti, od kad imam IR krenula sam s gluckophage xr 1000, to je sad već nekih godinu dana, i od tad su mi ciklusi svaki mjesec 35 dan, za svoje godine moj AMH je odličan, uvijek oko 40, tako da se nadam da će ovaj put biti više sreće.
Bila sam i ja ali od kada pijem Glucophage xr 1000 2 kom navečer koliko toliko su ni ciklusi top meni je taj Duphaston smrt i nakon nekog vremena mi on više baš i ne pomaže 🙄 uzimaš li myoinositol?
Ja sam pila 2 xr od 1000 i to nikako nazalost nisam uspijevala, čak ni kad sam podijelila na 2 doze, tj ujutro i navečer, jer sam imala takve probavne tegobe da su me slali i na kolonoskopiju i na magnet tankog crijeva jer su nuspojave bile uzasne, kratko su mi ukinuli komplet terapiju glucophage dok nisu sve drugo isključili, pa se stanje smirilo pa za sad uspijevam samo s 1000 xr jednom, za inositol sam čula, no nisam uzimala jer ne znam da li ide u kombinaciji s metforminom, kako tebi to djeluje ako uzimas, i da li ga savjetujes?
Za žene sa pcos I IR moja topla preporuka ja ga naručim iz vana jel su kod nas bezobrazni s cijenom i pijem 2 puta na dan, ujutro 2 g na tašte zajedno s NAC-om i 2 g navečer s vit C ja sam ga u kontinuitetu uzimala jedno 10 mj I kada usporedim prvi i ovaj sada postupak imam smrzliće dok ih prije nisam imala, lice mi se jako pročistilo (ne znam jel od njega ako i nije neću se žaliti 🤣🤣) ali obzirom na IR i pcos mislim da ti neće biti na odmet? Vit D svakako provjeri mi hipo/hashi cure uvijek imamo problema s Vit D 😁
Ajme nedavno vadila vitamin D, kronično nizak mi je, nedavno mi je dermatolog prepisao dekristol u smislu vitamina D, dok jos nisam ni znala da mi je tako nizak, jer sam svijetle puti i svijetlih očiju, ali evo tek sad sam moram priznati s njim krenula, a ovaj inositol ću onda naručiti, nisam bila sigurna da li smije paralelno s metforminom, znači ne radi ti on nikakve probavne tegobe.
MM 30 normo , ja 40 pcos, inzulinska rezistencija, hipotireoza
2016 vanmaterična, salpingectomia dex,
2017 icsi, 1 embrij beta 0,
2019 icsi,5 embrija, 1 blastica, beta 0
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj 19 tjedan zbog lošeg Nifty
Ajme nedavno vadila vitamin D, kronično nizak mi je, nedavno mi je dermatolog prepisao dekristol u smislu vitamina D, dok jos nisam ni znala da mi je tako nizak, jer sam svijetle puti i svijetlih očiju, ali evo tek sad sam moram priznati s njim krenula, a ovaj inositol ću onda naručiti, nisam bila sigurna da li smije paralelno s metforminom, znači ne radi ti on nikakve probavne tegobe.
Meni ne, on je samo dodatak prehrani od njega ti neće biti ništa, ali na Glucophage se nažalost dosta žena žali jer je najčešće nuspojava proljev meni je od prvog dana super sjeo😁 vidi s dr da ti prepiše D vital on je najjači pije se jedna ampula tjedno meni je baš brzo digao razinu vit D i sad samo to održavam s Olevit kapima🥰
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Anchyy da, odmah izvade krv, i za supruga obavezno treba uputnica, i to mislim dvije, jedna za konzultacije, druga za vađenje krvi, ali to molim te još jednom provjeri ss Rebrom, davno sam ih zvala i zaboravila sam proceduru, a i mi smo obavili u Klaicevoj vađenje krvi bez razgovora sa dr.
Stela s vidiš meni moj ginekolog nema šanse da da D1 uputnicu bez da imam preporuku specijalista 🙄, super da si iskombinirala tako, ušteda je poprilična 😁. I koje pretrage si još dobila od njih?
Pa ja se ne mogu na svog ginića žaliti dosta je susretljiv po pitanju ivf-a, iako sam se čula s dr. G telefonski pa mi je on rekao da tražim uputnicu za hematologa I tako sam prenijela soc. giniću i poslala mu nalaze i bez problema mi je dao uputnicu, a da mi hematologica nije dala tako morala bi i ja kupovati jer je dr. G rekao da bi ga on svakako uveo tako da mi je ovo super ispalo neću se žaliti 🤣 s tim da će mi oni sada za sve što trebam davati interne uputnice rekla je ta dr da se javim par dana prije transfera dođem tamo, vadim obavezno krv i onda će mi oni sve objasniti za heparin... i nju muče moji leukociti 🤣🤣🤣 ja sam joj rekla da je to kod mene očito po normlano a ona bi to voljela pratiti🤷♀️ još moram obaviti antiB2 glikoproteinska protutijela, IgG, IgM i fibrinogen i ponoviti onaj antitrombin što mi je povišen 😁
Baš mi je žao što većina tih socijalnih ginića nema više sluha i razumijevanja za nas i našu borbu, to me baš ljuti 🤔🥺
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Ribic draga, sretno! Nek prođe čim prije i bez komplikacija.🤗🥰🍀🍀
Lucy08 drago mi je da si se javila. Kako si? 🥰🤗
Pandapanda meni su užasne nuspojave, u smislu nadrkanosti i promjene raspoloženja bile od pilula. Kad sam sa njima stala, sve se smirilo i nije ih bilo s Menopurom, srećom. Muža je bilo strah biti u mojoj blizini dok sam uzimala pilule.😂😂😂
Nixy88 dobro nam došla. Užasno mi je žao za sve kroz što si prolazila i nadam se da će vas MPO put što prije dovesti do željenog cilja.🤗🍀🍀 Vezano za Myo-inositol, ja imam viška skoro 2 bočice kapsula jer ga ne koristim, pa ti mogu proslijediti ako odlučiš uzimati. Jedini problem je što nismo u Hrvatskoj pa bi to bilo tek iza Božića.🙄
🙋39g 🙋🏽♀️29g
BetaPlus
08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙
Stela super hvala ti, obavezno ću krenuti s tim inositolom a i vitaminom D, da i to dovedem u normalu, toliko je tih stvari koje zapravo mogu na sve to utjecati da je to stvarno dug period da se sve dovede u red, ali korak po korak, od kud ti uzimaš inositol?
MalaG hvala puno na lijepim željama, obavezno ćemo se čuti oko inositola ako se do tad ne opskrbim, pa se dogovorimo, hvala još jednom.
MalaG također vidim da se postupak sprema u 1 mjesecu, otprilike kao i moj, pa želim puno puno sreće, držim fige svima 😊
Stela evo danas sam saznala, aspiracija u srijedu 🍀🌈 ja isto kupujem clexane, obvezno hladi mjesto prije uboda.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Stela super hvala ti, obavezno ću krenuti s tim inositolom a i vitaminom D, da i to dovedem u normalu, toliko je tih stvari koje zapravo mogu na sve to utjecati da je to stvarno dug period da se sve dovede u red, ali korak po korak, od kud ti uzimaš inositol?
MalaG hvala puno na lijepim željama, obavezno ćemo se čuti oko inositola ako se do tad ne opskrbim, pa se dogovorimo, hvala još jednom.
Ja ga naručim iz Mađarske ima u prahu, nažalost uz njega ne dobiješ mjericu pa sam si ja s jednom ekstra malom žličicom izvagala 2 g pa ga tako uzimam 😁 zalijepim ti link za stanicu registriraj se s mailom na njihovoj stanici jel često znaju imati popuste za registrirane članove 🤭 moja preporuka da si uzmeš antioksidas ili NAC ili glutation moćna stvar a dobro će ti doći i obzirom da imaš problema sa štitnjačom selen tri mj piješ pa 3 mj pauza i tako ga stalno uzimaj selen je neophodan za štitnjaču 🤗
Evo link https://shopbuilder.hr/vitamini-b-kompleksa/netamin-myo-inositol-100-gr-p14146
Ako još nešto trebaš samo pitaj 😁
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji