Sani88 J_ Lo vidjela sam doslovno točkicu kako titra,nažalost nisam čula.
Mene zanima jedna stvar nadam se da znate odgovor😁,piše da su mi vraćene 2 blastociste ( bile su skupa pohranjene),ja iskreno prof. Vrčića nisam ni pitala,ali sam na ekranu kad je vratio lijepo vidila jednu točkicu,ne dvije.🤷♀️
Sad da li se vrati jedna kvalitetnija ili obe pa kako bude???
Imam baš tu nedoumicu,hvala na odgovoru 🤗
Inače vraćaju onako kako su smrznuti embriji u slamcici, a nije pravilo da će se obje primiti ako su vraćene dvije, a na nalazu UZVa bi trebalo pisati da li se vidi jedna gv i zm..
Aha okiii,u redu😊
https://ibb.co/4MrkV8W evo slike s uzv.
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Sani88 J_ Lo vidjela sam doslovno točkicu kako titra,nažalost nisam čula.
Mene zanima jedna stvar nadam se da znate odgovor😁,piše da su mi vraćene 2 blastociste ( bile su skupa pohranjene),ja iskreno prof. Vrčića nisam ni pitala,ali sam na ekranu kad je vratio lijepo vidila jednu točkicu,ne dvije.🤷♀️
Sad da li se vrati jedna kvalitetnija ili obe pa kako bude???
Imam baš tu nedoumicu,hvala na odgovoru 🤗
Na ekranu se me vidi sam embrij, jer je premali. Ono sto se vidi bijelo je ustvari tekucina u kojoj se nalaze. Tako da ne brini vracena su oba. 😁 Cestitke 🍀
Da da a tako.
Jer totalno me zbunilo to,prvi put kad sam bila ( 2019),pitao me da li želim 1 ili 2 embria vratiti.
Sad ništa,nego neka " sprdnja" šala i samo je odradio i kaže ...sretno i to je to.
Hvala tiii😘
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
J_Lo brzo ce ti proletjeti ovo tromjesecje. Pokušam zaspati preko dana, ali se zaokupiram s necim i proleti vrijeme. Tako da se uglavnom svodi na to da ujutro od 5 odspavam na dalje uz povremena budenja 🤣 i ti se cuvaj i polako ❤️
Ruzica bit ce sve u redu na pregledu. 🥰 A mogu misliti koliko je posla kada se dode kuci…
Iskra cestitam na srceku, to je to, ti titraji ❤️ uglavnom ne pustaju zvuk da cujemo tako rano. Ako piše da su ti vratili dvije, a vidi se jedna tockica i jedno srce to znaci da se jedan embrio primio, drugi nije.
Anchyyja ne znam o tome pa ti ne mogu davati savjete, ali ima cura na forumu koje su prolazile kroz to pa ces dobiti odgovore.
To sam i odma pomislila,ali mislim se bolje s vama to podiliti vi ćete mi bolje reći,nego da sama kopkam i mislim se.
Hvala ženo 😊
🧒 sve ok. 1986
🤞💜🙏
Pozdrav. Da li je neka imala situaciju da uradi rano test i da na jakom svjetlu izgleda negativno, a onda kasnije (nakon 1h) na slabijem svjetlu vidi skroz svijetlu crticu? Radila sam jutros rano test ispod baš jakog led svjetla i negativan, a kasnije ga opet pogledam i kad napravim sijenku rukom, tj.kad nije direktno ispod tog svjetla, vidim blagu crticu. Piše u uputstvu da se test ne očitava ako je prošlo 10 minuta. Tek sad ne znam šta da mislim, a mislila sam da će test riješiti agoniju 🥺
Dodala bih da mi je danas 11dnt, dva trodnevna. Do 7dnt sam imala bolne grudi, sada više ne, samo i dalje češće mokrim, brzo se umaram i boli me donji dio leđa. Ovo je drugi postupak, iz prvog imamo dječaka 🥰
Pozdrav. Da li je neka imala situaciju da uradi rano test i da na jakom svjetlu izgleda negativno, a onda kasnije (nakon 1h) na slabijem svjetlu vidi skroz svijetlu crticu? Radila sam jutros rano test ispod baš jakog led svjetla i negativan, a kasnije ga opet pogledam i kad napravim sijenku rukom, tj.kad nije direktno ispod tog svjetla, vidim blagu crticu. Piše u uputstvu da se test ne očitava ako je prošlo 10 minuta. Tek sad ne znam šta da mislim, a mislila sam da će test riješiti agoniju 🥺
Ja bih to ponovila sa osetljivijim testom za par sati😇
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Ja bih to ponovila sa osetljivijim testom za par sati😇
Hvala ☺️ I sad ga baš gledam, stvarno je vidljiva ta crtica kad nije na jakom svjetlu, ali svakako je prošlo dosta vremena, test više nije važeći. Ponoviću sutra sa digitalnim. Jutros su mi potonule sve nade, a kasnije sam ipak ponovo vratila neku nadu.
Lala zavisi o testovima, cesto imaju evaporacijske crte koje se pojave kasnije. Ukoliko nije ocitan unutar preporucenog vremena, ne gledati 🙈 Kako Takica kaze napravi sutra novi test. Cak i ne trebas trositi novce na taj digitalni, nisu oni nista bolji, a ovaj dan nakon transfera bi testovi trebali biti pozitivni ako je to to. Cure ovdje hvale test trakice iz Mullera, ako imas u blizini kupi to, jeftinije je takoder. Sretno 🍀
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Lala slažem se sa Lindom ako u roku 3 do 5 minuta nije bilo ničega vjerovatno je evaporacijska ne znam koji test si radila..
Šibni nam sliku..
I svakako ujutro ponovi test za svaki slučaj drźim🤞
🙋♀️ 30 g- svi nalazi ok
🙋♂️ 33- isto sve ok
Pokušavamo već godinu dana
Čekamo konzultacije na VV🤞
J_Lo javljam sve, naravno 😘🥰 malo mi se ovaj misec poremetia ciklus, najveći problem mi je kad ću krv izvaditi, sad ću morat čekat u 12.tom..🙄 Sretno cure 🍀 Treba puno živaca i strpljenja, al virujem da će se svakoj od nas isplatiti na kraju 💪🏻
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)
-2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Sortiraj odgovore
Najstariji