Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Leptirica 33
    27. Studeni 2022. 00:24

Danas mi bila aspiracija u KBC SP iskustvo iznenađujuce sestre stvarno top podrska ono bez rijeci doktor mi bioj bas bas njezan na kraju nije bilo 10 jajasaca vec 15 i svi su bili u soku cak su me zafrkavali da idemo grozde brati nisam imala nikave nus pojave smijala sam se cijelo vrijeme ko luda i razmisljala sta cu jesti dok su me oni 1000 pita pitali jel vam lose mozete li meni nista bas nista za prvi put savresno....dobila sam inekciju za odrzavanje trudnoce sta koju zaboravila sam i dobila sam tablete Dostinex i vagainalete cyclogest receno mi je zbog puno jajasaca da nebi doslo do hoperstimulacije jajnika....a za transfer cekam da jave da se vidi hoce li ga biti....ali nisam cula to da doktorica Marusic odlazi samo mi je receno da ke ona na putu...kad budem pozvana na transfer ispitat cu ja to cisto da se znam pripremiti za dalje ne samo ja vec sve koje ona vodi mislim da cemo biti obavjestene o svemu i nadma se da nece tako uskoro otici...ali eto moje iskistvo danas vrh...iako nazalost vidjela sam gdje curama bas ali bas bude lose nesvjestice povracanje ja stvarno nista 

AK 1989
    2017 spontani
    2021/2022 4 neuspjele inseminacije
    9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
    idiopatska neplodnost
    problemi sa stitnjacom koja je sad ok
    partner nalazi super

Stela_M
    27. Studeni 2022. 07:32

Sani slažem se u potpunosti žalosno je da moraš moliti i čekati 100 godina na pretrage, a bilo bi puno lakše kada bi ta obrada bila prije svih postupaka, vjerujem da bi i uspješnost bila veća ali već smo naviknuli da je kod nas država apsurda pa je to tako još jedan biser u moru svih bisera🙄🤷‍♀️
    Dupla 🐼 meni je endo rekao da uzimam 7 kapi na dan ali ti ja po tom pitanju nisam baš ažurna🤣🤣 tak da ono uzmem svakih par dana po 10 kapi i vit D mi je stalno oko 100, je si kontrolirala vit D? Ako ti je ok onda si ostaviš par kapi na dan baš i nije za igrati se s vit D 🤭❤️
    Leptirica33 lijep rezultat, držim fige za dobar party u labosu 😁🤞🙏 btw uz Dostinex se ne preporuča voziti auto pa ako ti dr nije rekao da znaš😁

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Leptirica 33
    27. Studeni 2022. 08:07

oplođeno mi je 12 od 15 u cetvrtak oko 9 je transfer ....na kraju ce ga ipak biti sad cemo vidjeti za dalje stati i cekati 

AK 1989
    2017 spontani
    2021/2022 4 neuspjele inseminacije
    9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
    idiopatska neplodnost
    problemi sa stitnjacom koja je sad ok
    partner nalazi super

Stela_M
    27. Studeni 2022. 09:20

Leptirica 33

oplođeno mi je 12 od 15 u cetvrtak oko 9 je transfer ….na kraju ce ga ipak biti sad cemo vidjeti za dalje stati i cekati

Je si ti kontrolirala progesterona prije aspiracije ? obzirom na velik broj js i obzirom na mogućnost hiprera nije mi jasno zšt ti dr forsira transfer?  Ja sam bila u istoj situaciji i dr je rekao fet obavezno 🤷‍♀️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Eva892
    27. Studeni 2022. 09:31

Sani88 🙏🍀🤰💕

Nakon potvrdjene srčane akcije heparin ide normalno na recept, ali dotad se plaća. Dakle ja ga koristim od prvog dana transfera, mpo dr mi napiše još prije bijeli recept i s njime u ljekarni kupim injekcije.

Hvala za info 😊

👩 1992., PAI 4g/4g, MTHFR c/t
    👨1988. 👍
    10/2020 - missed a.b.
    11/2022 -biokemijska
    02/2022 -missed a.b.
    04/2023 ➡️ ➕ /6+4 💕/ Veritas 💙

tinčica1703
    27. Studeni 2022. 10:51

Pozz, jedno pitanje..
    Ovaj mjesec sam bila na stimuliranom ciklusu Ovaleap 200 ij, + Orgalutran , danas bila na uzv i planirana aspiracija je prekosutra, ali ono što me muči je to što je rekla da može na samo 2 folikula računati jer su ostali ostali sitni. Dakle folikuli su 18,8 ; 18,5 (na ove računa ) 11,2; 10,9 m; 7,5 mm ( na ove ne računa) , endometrij 9,1 mm.. 
    Sve mi se nešto čini da će biti osim ove aspiracije još aspiracija 😟
    Rekla mi je da je progesteron otišao u nebo i da neće biti svježi transfer 😟😟
    Ako netko još ima iskustva sa ovim molim info.
    Sutra Covid test, već ni sama ne znam koji po redu, prekosutra aspiracija 🙄
    Nisam više pametna, nadala sam se puno folikula a ono strava, lošije nego na prirodnom ciklusu... 

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    jajovodi ✂️ .; AMH 8, normosperma
    1. postupak- clomifen ❌
    2. postupak. prirodni- aspiracija negativno ❌
    3. postupak- stanica prestala razvijati ❌
    4. postupak- beta ❌
    5. postupak Škvorc- beta ❌
    6. postupak Beta+ poliklinika- ET ❌
    FET 1 blastocista- biokemijska trudnoća 💔
    7. postupak, Elonva, odustala od aspiracije.
    8. Alea Fertility- ET ❌ 2 mj.25 FET - Beta - 1361, Beta 2 - 3176

tinčica1703
    27. Studeni 2022. 11:20

Sani88 🙏🍀🤰💕

tinčica1703

Pozz, jedno pitanje..
    Ovaj mjesec sam bila na stimuliranom ciklusu Ovaleap 200 ij, + Orgalutran , danas bila na uzv i planirana aspiracija je prekosutra, ali ono što me muči je to što je rekla da može na samo 2 folikula računati jer su ostali ostali sitni. Dakle folikuli su 18,8 ; 18,5 (na ove računa ) 11,2; 10,9 m; 7,5 mm ( na ove ne računa) , endometrij 9,1 mm..
    Sve mi se nešto čini da će biti osim ove aspiracije još aspiracija 😟
    Rekla mi je da je progesteron otišao u nebo i da neće biti svježi transfer 😟😟
    Ako netko još ima iskustva sa ovim molim info.
    Sutra Covid test, već ni sama ne znam koji po redu, prekosutra aspiracija 🙄
    Nisam više pametna, nadala sam se puno folikula a ono strava, lošije nego na prirodnom ciklusu…

Nažalost to je mana prvog stimuliranog postupka, ne zna se kako će tijelo reagirati. Koliko ih je bilo na prvom UZVu? Inače bolje je da idete u FET, tijelo je tad odmornije i veća je uspješnost. Nadajmo se da će ova dva bit dovoljna 🤞🤞

Bilo ih je 6, ali eto nisu se razbili dovoljno kao oba 2, sad kad bide punkcija nadam se da će biti još za iznenađenje 🤞 i da ova 2 nisu prazna 🤔
    Od stresa me glava ubija..
    Ovo ne 3. aspiracija i iskreno se nadam da će proći bolje od očekivanog. 🥺

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

• Lala27
    27. Studeni 2022. 11:25

Cure, jutros mi digitalni Clear Blue kaže +, 1-2 nedelje. Šta sad mislite? Moglo bi biti da je ona blijeda linija od juče stvarno bila od početka, samo je nisam primjetila ispod jakog svjetla? Nadam se da ovaj ne laže. 

• Lala27
    27. Studeni 2022. 11:26

Ovdje sam stvarno svašta pročitala, zaista su žene jako hrabre i želim svima da uspiju 🍀🍀🍀

tinčica1703
    27. Studeni 2022. 11:40

Eh da i kao šlag na tortu, ističu mi nalazi od svih nalaza koji ne smiju biti stariji od 6 mj, pa neznam koliko će se opet morati čekati za FET jer mi sada zbog progesterona ne može raditi ET. Ma mislim, evo točno mi je loše. Al stvarno se osjećam psihički i emotivno uništeno i izmrcvareno. Još mi se na poslu prijete sa otkazom tako da sve skupa mi je katastrofa...  😞😞

40 ja👩‍❤️‍👨31muž
    1. postupak- clomifen ❌
    4. postupak- beta ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.