Jlo, i tebi sretnooo❤️.
Linda, citam vas ja redovito, samo ne pisem, radim i kad dodem kuci posla koliko hoces, vidjet ces, jos ti s dvoje🤗. Ja sam dobro, cekam pregled 5.12., nadam se da je sve ok...
👩 37, amh 6.2.pmol
👨 33 ,normospermia
26.09.2022. ET (trodnevni, osmostanični)
5+3 🙏❤️
Sani88 J_ Lo vidjela sam doslovno točkicu kako titra,nažalost nisam čula.
Mene zanima jedna stvar nadam se da znate odgovor😁,piše da su mi vraćene 2 blastociste ( bile su skupa pohranjene),ja iskreno prof. Vrčića nisam ni pitala,ali sam na ekranu kad je vratio lijepo vidila jednu točkicu,ne dvije.🤷♀️
Sad da li se vrati jedna kvalitetnija ili obe pa kako bude???
Imam baš tu nedoumicu,hvala na odgovoru 🤗
🧒 sve ok. 1986
👩 1986. bez jajovoda ( neprohodni uklonuti LPSC)
1.IVF SO 2019 -pozitivan ishod 2020 rođen 👶( dječak )
2. FET ( 5. dan blastocista), 2.11.
HCG - 579 ( 12.dan od Feta )
HCG - 1869 ( 14.dan od Feta)
🤞💜🙏
Bok drage curke, evo i ja sam ovdje nova, iako nisam nova s postupcima, potrudit cu se pohvatati sve vas da vidim tko je u kojoj fazi, da lakše s vama komuniciram, jer mi je jednostavno sad postalo preteško to sve samoj prolaziti s obzirom da okolina nikad to ne može potpuno razumjeti kao mi koje to prolazimo.
MM 30 normo , ja 40 pcos, inzulinska rezistencija, hipotireoza
2016 vanmaterična, salpingectomia dex,
2017 icsi, 1 embrij beta 0,
2019 icsi,5 embrija, 1 blastica, beta 0
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj 19 tjedan zbog lošeg Nifty
Kachusa predivna priča, baš sudbinski ❤️❤️❤️ i 9 folikula, nadam se da će kod vas kraj ove godine biti dvostruko slavlje 🥳
Flowerson stvarno mi je žao da si to morala proći, meni se čini da dosta ovisi i o bolnici gdje se radi jer takve horore najčešće čitam iz Rijeke :/ Želim ti da što brže dođeš k sebi i fizički i psihički 😘
Ribic još stvarno malooo 🤗🤗 a Linda bome si i ti blizu 🥳
J_Lo nek nam je Korina samo dobro, a ti pomalo 🤭
Pandapanda ja recimo nisam imala takvu reakciju na Menopur, ali zato mi je Utrogestan bio horor, nažalost hormoni rade svoje, ali sve mi to možemo izdržati, ja sam s Menopurom imala baš kvalitetne stanice pa ti držim fige da bude isto 🤞 kad je sljedeći uzv?
Nisam ostalo sve stigla popratiti, čestitam na pozitivnim testovima i srčekima i sretno curama u postupku 🍀
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
J_Lo brzo ce ti proletjeti ovo tromjesecje. Pokušam zaspati preko dana, ali se zaokupiram s necim i proleti vrijeme. Tako da se uglavnom svodi na to da ujutro od 5 odspavam na dalje uz povremena budenja 🤣 i ti se cuvaj i polako ❤️
Ruzica bit ce sve u redu na pregledu. 🥰 A mogu misliti koliko je posla kada se dode kuci...
Iskra cestitam na srceku, to je to, ti titraji ❤️ uglavnom ne pustaju zvuk da cujemo tako rano. Ako piše da su ti vratili dvije, a vidi se jedna tockica i jedno srce to znaci da se jedan embrio primio, drugi nije.
Anchyy ja ne znam o tome pa ti ne mogu davati savjete, ali ima cura na forumu koje su prolazile kroz to pa ces dobiti odgovore.
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Rainbow_Hope hvala, a i ti ne zaostajes... 🥰 super je da jos radis pa ti vrijeme brze prolazi 🤗
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Bejbe to je bas ruzna situacija… Inace trudnocu vodim kod dr B. u bolnici i dva puta kada sam imala vanredni problem, uredno me primio mimo narucivanja i pogledao, a mogao je reci neka idem na hitni prijem ili sto vec… Nisu ni svi lijecnici isti… Od srca ti zelim srecu u Pragu, nadam se da će biti uspjesno. 🍀
Hvala ti puno.🥰
Takica javilia sam se u više klinika i onda sam odabrala.
Nadam se da nisu po traci,vidjet ćemo sve kad dođem gore kako funkcionira.
Drago mi je da ti se dopalo u Držim fige.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Minnie 💪💪javljaj nam kako se odvija sve 😘
Pandapandahahah baš ali jadne mi više nego što su oni jadni s nama. Baš me zanima kako bi pojedini muški reagirao na te hormone 😂 još se mi trudimo skulirati 😁
Ivananeka bude odlična beta 👌😘
Bejbesretno vam u Pragu.🤞 Žao mi je da si imala takvo iakustvo u Splitu. Ne znam kako je sada, ali ja kada sam išla, bila je gužva, folikulometriji su mi radila 3 različita doktora, aspiraciju moja doktorica, ET Budimir.. Isto sam se osjećala malo kao na traci ali sam pretpostavila da im je takav sistem rada.
Iskračestitam 😍 jeste vidjeli/čuli srčeko?
Awinemoj biti razočarana, i jedna je dovoljna ako je dobra. Evo od mojih 10 aspiriranih su dvije bile dobre :) nadam se da će biti kvalitetne 🤞
Anchyydobrodošla, brže otišla.. ☺️Sretno
Lightblue žao mi je 😘
Ribic sretnooo ❤️❤️
Linda ja sam već na potezu kauč wc zandjih nekoliko dana. Meni je također izražena ta nesanica,ali zato preko dana odgulim redovito sat dva. Sretno i neka curke izdrže još kod mame svoje. 🤞
Ma je,takva im je situacija i još me uhvatila i cijela ova pandemija,pa bila stanka,pa se sve malo odužilo i skomoliciralo.
Hvala ti.
Želim i tebi sreću.😍
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
Bejbe ma bice dobro sigurno. Mora ja zelim samo tako da razmišljam.
Ne bi oni imali toliko posla da su neozbiljni ali ja sam po prirodi takva da sve previše analiziram. Ima tu dosta do mene.
Dnas sam sebi tako krvni ki dala Clexan da je nastao hematom od otprilike 4x3cm koji je iznad nivoa koze...katastrofa. evo mackam hepatrombin cijeli dan..smotanko na kvadrat...
Čudne bolove u leđima imam. Ne kao inace predmenstrualne vec kao rastezanje. Mene bas ovaj utrogestan muči...on je sigurno krivac.
Jos ga primam na 7 dana i u injekciji uz vaginalno korištenje..
Čestitke za dobar UZV .. kako zelim i ja to doživeti 🥰
Hrabro cure sa blizanackim trudnocama procice taj carski ok....
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Žvrkljić ja sam eto čula za nju da su cure neke bile nezadovoljne ,ali ima na netu neka pozitivna recenzija za nju,pa možda ovisi kako se kome potrefi.
Ma nadam se da će te proći taj strah,u biti je najgore neznanje,ako dođeš do konkretnog problema onda si već riješila dio.
Pažljive su inače med.sestre, nema riječi.😍
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
Sortiraj odgovore