Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Takica
    27. Studeni 2022. 11:45

Lala27

Cure, jutros mi digitalni Clear Blue kaže +, 1-2 nedelje. Šta sad mislite? Moglo bi biti da je ona blijeda linija od juče stvarno bila od početka, samo je nisam primjetila ispod jakog svjetla? Nadam se da ovaj ne laže.

Jejjjjjjj cestitammmm

10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗

• Leptirica 33
    27. Studeni 2022. 12:09

Stela_M

Leptirica 33

oplođeno mi je 12 od 15 u cetvrtak oko 9 je transfer ….na kraju ce ga ipak biti sad cemo vidjeti za dalje stati i cekati

Je si ti kontrolirala progesterona prije aspiracije ? obzirom na velik broj js i obzirom na mogućnost hiprera nije mi jasno zšt ti dr forsira transfer? Ja sam bila u istoj situaciji i dr je rekao fet obavezno 🤷‍♀️

sad prije aspiracije nista nisam kontrolirala ali inace progesteron mi je bio uvjek ok normalan....sad ja nezz ne kuzim nista jer vecinom se prekoci mj kad bude ovako slicno kao meni...nezz nisam pametna

AK 1989
    2017 spontani
    2021/2022 4 neuspjele inseminacije
    9mj pocetak pretraga u kbc split za ivf
    idiopatska neplodnost
    problemi sa stitnjacom koja je sad ok
    partner nalazi super

Mila-Milica
    27. Studeni 2022. 13:19

Lala27

Cure, jutros mi digitalni Clear Blue kaže +, 1-2 nedelje. Šta sad mislite? Moglo bi biti da je ona blijeda linija od juče stvarno bila od početka, samo je nisam primjetila ispod jakog svjetla? Nadam se da ovaj ne laže

Čestitam!!! 🥰
    Onda je to to! 🎉🎉
    Zato volim digitalce.. 😊
    Nek beta bude velika i nek se pravilno dupla. 🤩

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

• Lala27
    27. Studeni 2022. 13:24

Joj, hvala cure, malo sam u strahu i dalje zbog onog testa juče, ali vidjećemo u utorak betu, šta Bog da ☺️

Johicaa
    27. Studeni 2022. 14:40

Drage zenice ,
    Mozda netko od vas ima iskustva , ili je prosao isto!
    Moja menstruacija kasni sada 14 dana (44 dan ciklusa) test sam radila trakicu 5 dana od ocekivane menstruuacije. Negativan. Bio je planiran Fet ali mislim da od toga nema nista sada. Krlja mi po stomaku kao da cu dobiti na momente danima, grudi ne bole, place mi se na svaku sitnicu. Imam pms doslovno 3 tjedna.
    Da radim opet test? Da radim neke nalaze? Pregled?Imala sam pregled karajem 10 mj i sve je bilo odlicno.
    Stitnjaca, papa, brisevi, nalazi opci , vitamini … sve ok!

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI(BiH)2022. 5❄️
    Fet No.3. 12/2023. 1❄️ 6dpt test +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 ✔️
    21.08.'24 🌈💙👶🏻 3450 gr i 54 cm

Kacusha
    27. Studeni 2022. 15:57

tinčica1703

Eh da i kao šlag na tortu, ističu mi nalazi od svih nalaza koji ne smiju biti stariji od 6 mj, pa neznam koliko će se opet morati čekati za FET jer mi sada zbog progesterona ne može raditi ET. Ma mislim, evo točno mi je loše. Al stvarno se osjećam psihički i emotivno uništeno i izmrcvareno. Još mi se na poslu prijete sa otkazom tako da sve skupa mi je katastrofa… 😞😞

Ovako je meni doktor objasnio, nemaju svi folikuli iste receptore za hormone i ne rastu stoga istom brzinom. Meni je aspiracija u srijedu i isto imam nekih od 8,9mm oni nazalost ne stignu narasti. Ne vidim koliki ti je AMHa? Sretno da ova oba budu kvalitetna 🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Lala27
    27. Studeni 2022. 16:14

Pliz pomoć, cure. Sad mi je bilo malo smeđkasto na ulošku, kad sam se obrisala na papiru ništa nije bilo. Jutros test +. U utorak mi je beta

Stela_M
    27. Studeni 2022. 16:35

Tinčica1703 kao što ti je Sani rekla nažalost prvi postupak je "probni" i niti jedan dr ne zna kako ćemo reagirati i kakav će biti odg organizma, a ovisi  svakako o ciklusu neki dr prate par ciklusa i antralne drugim riječima svatko ima drugačiji pristup ali ne treba gubiti nadu... što se tiče psihičkog stanja ti najbolje osjetiš je si li spremna i kada ćeš biti spremna za fet nigdje ne piše da to mora biti idući mj, sretno 🤗🤞🙏🥰
    Lala27 čestitam da beta bude 🔝🙏🤞🤭🥰
    Jel uzimaš utriće i od njih je vrlo lako moguć smeđi iscjedak, koji ti je dpt u utorak?
    Leptirica ne znam evo ali ako si dobila Dostinex za hiper odn da ne bi došlo do hipera onda mi nije jasno čemu forsanje svježeg transfera ali valjda tvoj dr zna što je najbolje za tebe, sretno 🤞🤗🥰
    Johica ponovi test ako je neg onda se javi giniću i odi na pregled 🤞🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Lala27
    27. Studeni 2022. 16:38

Stela_M

Tinčica1703 kao što ti je Sani rekla nažalost prvi postupak je "probni" i niti jedan dr ne zna kako ćemo reagirati i kakav će biti odg organizma, a ovisi svakako o ciklusu neki dr prate par ciklusa i antralne drugim riječima svatko ima drugačiji pristup ali ne treba gubiti nadu… što se tiče psihičkog stanja ti najbolje osjetiš je si li spremna i kada ćeš biti spremna za fet nigdje ne piše da to mora biti idući mj, sretno 🤗🤞🙏🥰
    Lala27 čestitam da beta bude 🔝🙏🤞🤭🥰
    Jel uzimaš utriće i od njih je vrlo lako moguć smeđi iscjedak, koji ti je dpt u utorak?
    Leptirica ne znam evo ali ako si dobila Dostinex za hiper odn da ne bi došlo do hipera onda mi nije jasno čemu forsanje svježeg transfera ali valjda tvoj dr zna što je najbolje za tebe, sretno 🤞🤗🥰
    Johica ponovi test ako je neg onda se javi giniću i odi na pregled 🤞🥰

Da, koristim utrogestan vaginalno, baš sam stavila 2h prije smeđkastog. Kakav bedak i kakvo igranje sa živcima 🥺

• Lala27
    27. Studeni 2022. 16:39

U utorak je 14 dpt, dva trodnevna 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.