neznam da li je do menopura ovaj put ili sta ali ja sam ova dva dana ko na teskom pmsu, samo bi se svađala i svaka najmanja sitnica me nazivcira, nikad u zivotu ovakav "pms" nisam imala :/
btw danas mi se smrskala ampulica u ruci, vec vidim na sta ce ovo pikanje licit…totalna sam seprtlja……
Uhvati je više prema dolje, i lomi točno na vratu. Ni milimetar gore...
Sretno
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Flower💓
7. Mpo pokusaja - Beta 90, beta 230, uzv 💓 nifty low risk.. its a 💖
Bok drage curke, evo i ja sam ovdje nova, iako nisam nova s postupcima, potrudit cu se pohvatati sve vas da vidim tko je u kojoj fazi, da lakše s vama komuniciram, jer mi je jednostavno sad postalo preteško to sve samoj prolaziti s obzirom da okolina nikad to ne može potpuno razumjeti kao mi koje to prolazimo.
Dobrodošla 🤗, vidjet ćeš sve je lakše u čoporu 🤗.
I naježila sam se pročitavsi potpis, jako mi je žao 😔
Hvala puno, svima želim koje do sad nisu ostvarile željenu trudnoću jedan velik plusić na testiću, a vama koje jeste mirnu trudnoću, ja sam oba postupka bila na VV, i jako mi se to tamo zamjerilo, jer je kao na traci, početkom drugog mjeseca trebala bi krenuti s postupkom u Škvorcu, kod dr Sirovec, pa ako tko ima iskustva, također sad za tjedan dan imam nazalost i operaciju žučnih kamenaca, pa da li se koja s tim susrela prije postupka, da li je to kome radilo kakve probleme?
MM 30 normo , ja 40 pcos, inzulinska rezistencija, hipotireoza
2016 vanmaterična, salpingectomia dex,
2017 icsi, 1 embrij beta 0,
2019 icsi,5 embrija, 1 blastica, beta 0
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj 19 tjedan zbog lošeg Nifty
Ribic stizu snaheeeeeee
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Takica hvala i sretno s betom 🍀
Nixy mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema s operacijom zucnih kamenaca (posebno ako bude laparoskopski) i planiranim postupkom 2-3 mjeseca kasnije. I bolje je da sredis to prije trudnoce. Sretno s operacijom 🙏🏻
'86., AMH 8 pmol/L, FSH 13; '83., savrsen
1. IVF stimulirani u 10/21. ➡️ 4 js, ET 2x3dn; beta hcg 14dnt 42.8; 16dnt 196; 18dnt 695; 20dnt 1933; 22dnt 3648 ➡️ smedarenje, bolovi, hitni gin. prijem 6+1: UZ- ektopicna (beta 21210), lpsc salpingektomija, nema 🐧
2. IVF stimulirani u 3/22. ➡️ 6 oplodenih, ET 2x3dn ➡️prokrvarila 12dnt, nema 🐧
Prirodna trudnoca, jednojajcane blizanke rodene s 35+4/7tt u 12/2022❤️❤️
Pozdrav drage zene 🙋♀️
https://ibb.co/V36RbDz
Moze pomoc sta ovo znaci?
Prvo sam opet pala na testu za vit D, pa citomegalovirus i sad ovo... jos mi je ostao OGTT , HbA1C kojima sam 2x obnavljala uputnicu jer nikako otic do laba i histeroskopija u novoj godini kad se smislim kad i sta 😏
🙋♀️ 1988. - zdrava, AMH 35, trombofilija (Andol 100)
🧔 1983. - azoospermia, FSH 32.6, testosteron 7.4
Polik. CITO: 05.2022. m-tesse ✔️🔝🥳
06.22. ICSI 6🥚 ET 2 trodnevna✖️💔
09.22. FET(2🐧) ✖️💔💔
5./23. histeroskopija ✔️
6./23. 2. ICSI 11🥚 29.6.ET 2 trod (3d🐧🐧+ B🐧) 10dpt➕️ beta 14dpt 134.5, 16dpt 351.3, 1. UZV 💙 👶Nifty ✔️♂️ 21.3.'24. 👨👩👦
Linda hvala puno, i ja sve to želim prije riješiti, jer znam u slučaju trudnoće još gori problemi s tim kamenjem,
Lucy nažalost ne razumijem se u ove nalaze koje si poslala, definitivno ako trebaš šta vezano uz IR, tu sam već stručnjak
MM 30 normo , ja 40 pcos, inzulinska rezistencija, hipotireoza
2016 vanmaterična, salpingectomia dex,
2017 icsi, 1 embrij beta 0,
2019 icsi,5 embrija, 1 blastica, beta 0
2021 spontana trudnoća, inducirani pobačaj 19 tjedan zbog lošeg Nifty
Sani88 J_ Lo vidjela sam doslovno točkicu kako titra,nažalost nisam čula.
Mene zanima jedna stvar nadam se da znate odgovor😁,piše da su mi vraćene 2 blastociste ( bile su skupa pohranjene),ja iskreno prof. Vrčića nisam ni pitala,ali sam na ekranu kad je vratio lijepo vidila jednu točkicu,ne dvije.🤷♀️
Sad da li se vrati jedna kvalitetnija ili obe pa kako bude???
Imam baš tu nedoumicu,hvala na odgovoru 🤗
Na ekranu se me vidi sam embrij, jer je premali. Ono sto se vidi bijelo je ustvari tekucina u kojoj se nalaze. Tako da ne brini vracena su oba. 😁 Cestitke 🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Bok drage curke, evo i ja sam ovdje nova, iako nisam nova s postupcima, potrudit cu se pohvatati sve vas da vidim tko je u kojoj fazi, da lakše s vama komuniciram, jer mi je jednostavno sad postalo preteško to sve samoj prolaziti s obzirom da okolina nikad to ne može potpuno razumjeti kao mi koje to prolazimo.
Dobrodošla 🤗, vidjet ćeš sve je lakše u čoporu 🤗.
I naježila sam se pročitavsi potpis, jako mi je žao 😔
Hvala puno, svima želim koje do sad nisu ostvarile željenu trudnoću jedan velik plusić na testiću, a vama koje jeste mirnu trudnoću, ja sam oba postupka bila na VV, i jako mi se to tamo zamjerilo, jer je kao na traci, početkom drugog mjeseca trebala bi krenuti s postupkom u Škvorcu, kod dr Sirovec, pa ako tko ima iskustva, također sad za tjedan dan imam nazalost i operaciju žučnih kamenaca, pa da li se koja s tim susrela prije postupka, da li je to kome radilo kakve probleme?
Ja sam ti kod dr. i super mi je. Jako nježna i sve ti detaljno objasni, dugo radi uzv i sve ti objasnjava na ekranu. Sretno, da taj bude dobitni i da sve lose ostane iza tebe. 💕
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Linda hvala puno, i ja sve to želim prije riješiti, jer znam u slučaju trudnoće još gori problemi s tim kamenjem,
Lucy nažalost ne razumijem se u ove nalaze koje si poslala, definitivno ako trebaš šta vezano uz IR, tu sam već stručnjak
Koliko sam vidjela po panel-u prisutna je mutacija MTFHR Pai1 heterozigot. Ono sto ne vidim je homocistein.protein S i protein C. Faktor V je uredan.
Mutacija jeste prisutna a kao ali nije to kako da kažem knjiška trombofilija. Znaci mora biti jos delecije i mutacije da bi se priznala kao tromnofilija. Međutim kod osoba koje imaju pozitivnu porodičnu anamnezu (u smislu embolija, infarkta tromboza kod krvnih srodnika te vise spontanih pobačaja) većina hematologa (koji su najadekvatniji za tumačenje ovog nalaza) bi se odlučila za primenu Clexan inj i Aspirin tbl.
Nadam se da sam malo pomogla.
Svakako kod hematologa za detaljnije tumačenje.
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji