Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Lunolina

Broj poruka: 1486

Prijavi adminu

Aneri21

Lunolina

Aneri21

MarishaEvo mene , punkcija obavljena iako je do sada sve vodio dr Škvorc punkciju mi je obavila danas dr.Lana , sve je proslo okej s anestezijom stvarno samo mirno utones u san , daje se venski , traje svega 15-min , probudis se super odmoran 😊
    Ja sam imala 13 satnica i embriologica mi je rekla da je to odlicno , sutra ce me zvati da mi javi kad ide vracanje ..
    nemam nikakvih bolova za sada , sve mi je oke
    Iako je rekla da su moguci bolovi kao grcevi i probadanja nako sto sve popusti … sve u svemu vise sam se uplasila nije stvarno nista strasno … i preporucujem svakako svim curkama ako mogu birati anesteziju svakako , lakse je ..Ahaa ti si sljedeci mjesec super , nadam se da ce sve biti dobro taman da ti se spusti TSH i spremna si , sve ce to biti dobro i nadam se da cemo uskoro imati pozitivnu betu 🙏🥰
    Koliki ti je AMH? Ovo je super broj stanica! 😊
    I ja planiram postupak u travnju kod Skvorca, do tad kod njega moramo obaviti 2 inseminacije (ne moramo kod njega, ali zelimo). Jeste vi kod njega radili inseminacije?
    Stela_M
    Hvala ti 🤗Lunolina
    Meni je AMH 14.2
    I malo mi je stariji nalaz jer sada nismo mogli uskladiti da ga ponovim za ovaj transfer a doktor nije htio prebacivati za sljedeci termin samo radi toga , pa si mislim da onda to nije tako lose ?
    Sta su tebi rekli po pitanju AMH-a?
    Ja sam obavila isto dvije inseminacije kod njih radio mi je dr Škvorc , sve do sada i sve preglede sam kod njega bila , danas na punkciji dr Lana …
    Što se tice samog postupka inseminacije stavrno nista strasno , skoro pa nisam niti osjetila tako da nemas brige , bude to bilo sve super i zelim ti ogromnu betu , mozda onda neces morati uopce na postupak 🙏🤗

Hvala ti ❤️ 
    A ja se nadam da ces iz ovog postupka izaci s bebicom ili vise njih🥰
    Da li ti se dogodilo da ti neki UZV ili postupak pao na vikend? Sto ti je rekao da se radi u tom slucaju?
    Za moj AMH mi je Skvorc prokomentirao da misli da mi je visi jer je na UZV-u vidio 18 antralnih folikula🤷🏻‍♀️

👱🏻‍♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
    🧔🏻‍♂️32 sve ok
    Pokušavamo od 11/2022
    Bez trudnoće
    🏢 Škvorc
    2 & 3/24 IUI ❌
    4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
    5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
    🏢 Repromed
    10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
    β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻

Maus

Broj poruka: 464

Prijavi adminu

Marisha

Sunce12 šaljem ti zagrljaj, vjerujem da ti je stresno i da te pogodilo, toliko sve to isčekujemo, strahujemo i onda se naravno nešto u zadnji tren izdešava, nadam se da će sve biti okLuna baš mi je drago da je sve ok, ovo za mjere ti ne znam reći, sigurno će neka curka bolje znati.
    Maus dugo nisi pisala, fale mi tvoji postovi

Danas sam ušla da vidim ima li kakvih novosti, puno sam u zaostatku s čitanjem. Migrene me muče i sad sam pocela se baviti time 22.2. idem neurologu da vidim koju terapiju ce mi preporučiti, do sad sam pila brufene u granulama zbog kojih sam skoro izgubila menstruaciju jako je oskudna i traje svega dva tri dana, a i piše da dok god koristiš uzrokuju neplodnost. A jedino mi on ublaži malo te migrene ili hitna a tamo me više ne primaju jer naravno to nije hitan slucaj. Razmišljam i o postavljanju migrena pirsinga. U 2. mjesecu dolaze cure iz Srbije u Hrvatsku u Sisak.. Muža tjeram svaki dan da pije profertil, prirodnoj trudnoci se ne nadam jer njegovi pokretni  su svega 1 posto progresivno pokretnih. Ali ako se odlučimo u postupak možda si povecamo šance.  Prije je pio fertilup i od onda su i njemu pocele glavobolje.... Sad opet ima neki pritisak u glavu nadam se da nece povezati s profertil inače nece piti a kupila sam zalihu za tri mjeseca.

• Aneri21

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

Ja se isto nadam da ce biti oke , evo samo sutra kad jave koliko ima oplođenih 🤗 slobodno pitaj sto god te zanima , tu sam i super mi je ovo sto stvarno s nekim tko isto prolazi mozemo podijeliti 🤗 Je palo mi je vise UZV do sada , subotom,bas sam bila sad u subotu na zadnjem prije danasnjeg dana isto sve odrade bude u jutarnjim terminima 8,9 sati,nezz tocno do kada rade sub, ali odrađuju sve sto treba kad je rijec o tome i sad mi je rekla da ce mi mozda transfer pasti na sub ali to ce znati sutra , nemam pojma koliko je oke taj AMH,evo meni za moj nije nista rekao a ja nisam nista pitala dodatno po pitanju toga,nezz ni sto znaci 18 antralnih folikula,ja nisam nikada do sada imala tako puno.

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle 7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Ketyx

Broj poruka: 104

Prijavi adminu

Stela_M nisam skroz izbacila nego sam zamjenila kvinojom, integralnom rizom, lecom i slicno, trudim se sa hranom regulirati i ne osjecam neku potrebu za secerom uopce. Nesto malo sam vjezbala pa stala al krecem opet 😏 Kod Škvorca sam i on mi vodi transfer, to su mi zadnje dvije blaste po koje idem u utorak. Nakon toga mi je plan ivf klinika i dr.Grbavac, al nadam se da nece biti potrebe 🙈
    Mrvica11 ovisi ti o tome koliko se dobro razvijaju i koliki ih je broj oplodjenih, ako ih ima dosta pustaju do 5. dana da se razviju, ako nije veliki broj oplodjenih obicno vrate dvije trodnevne a ostale onda razvijaju do petog. Nemoj se opterecivati biti ce sve dobro 🤗 

👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
    5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
    1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
    1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
    09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika

• Aneri21

Broj poruka: 166

Prijavi adminu

AngelEyes

Aneri, Mrvicalijepi broj js, sretno dalje 🤗

Hvala punoo 🤗🤗 
    I tebi sretno za 3 mjesec 🥰

👩🏻 - sve oke
    👦🏻 - sve ok
    Godinu i pol pokušavanje bez trudnoce ,
    Femara , folacin , duphastone, ovitrelle 7mj’23 - 1 AIH
    Beta ❌
    11mj’23 - 2 AIH
    Beta❌
    1mj’24 IVF prvi postupak
    Ovaleap 200 , Orgalutran,Ovitrelle
    13 oocita iz punkcije
    5 zdravih , 1 vracen
    Prva beta-468,73
    Druga beta-1079,71
    Prvi UZV 22.2

Tanjanja27

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

Stela  hvala Stela..ako sam dobro shvatila nije bas lako odraditi taj nalaz? Bar su mi tako danas rekli, cesto zene povracaju pa ne uspiju zavrsiti nalaz.
     Posle jednog neuspjelog pokusaja mislim da zele i to provjeriti ali iskreno se nadam da ce nalaz biti ok i da nemam ir.. Ja radim u banci, i svaki moj dan je vrlo stresan i tako je tesko izvesti to da imam i dorucak i uzinu, voce i sve sto bi u jednom danu trebalo da jedem..nekako se bojim da moja ishrana moze uticati na los nalaz..
    Prosirit cu nalaze za trombofiliju..a sve ostalo je isto kao i kad sam se pripremala za prvu vantjelesnu, nadam se samo da ce sve biti dobro

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 ⏳
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

korni

Broj poruka: 1906

Prijavi adminu

Stela dobro sam, hvala ti 🤗 da čovjek ne povjeruje, zadnjih 5-6 dana spavam od 21.30/22 do 5.45 🤭 i odmah se osjećam baš bolje. Samo neka to potraje 🍀 kako si ti? Je doma sve spremno? ☺️
    Rolica neka si se malo maknula i odmorila, to svakako dobro dodje 🙂
    Sunce nadam se da će sve biti okej 🤞
    Luna drago mi je da je sve u redu, ta mala odstupanja su zanemariva. Sretno i dalje 🍀
    Aneri, Mrvica super brojka, neka bude dobar party u labu 🤞🍀

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Mala 33

Broj poruka: 327

Prijavi adminu

Hvala cure puno,znaci ova podrska bas,svaki savjet i svako iskustvo dobro dodje znat, zelim nam svima velike bete 🥰🥰

👩= 33 godine, sve ok
    🙍‍♂️= 38 godina, sve ok 4 . AIH = ❌️ ❌️❌️❌️
    1mj 2024 / 1.IVF = 10JS=2 vracene - Beta ❌️ 0❄️ 5mj 2024/ 2.ICSI= 8JS= 2 vracene 3 dan, 0❄️ Beta ❌️
    9mj 2024/ 3.IVF/ ICSI-16JS-2 vracene 3 dan - 0 ❄️ ❌️

Mehro

Broj poruka: 138

Prijavi adminu

Tikvice ajmee čestitam ti!! 🥰 uživajte u svemu što dolazi, predivno 😊. Ostale trudnice kako ste mi? Kako se držite sa trudnickim simptomima? 😊 mene nesanica ubija, u pola 4 ujutro sam spremna za maraton doslovno 😅 Curama u procesu želim sreću i držim fige  ❤️

🙋‍♀️ 28 - AMH 6,8
    💁‍♂️32 - asthenozoospermia ➡️ normozoospermia
    👶 Pokušavamo od 2021.
    3/2023. Prvi IVF - Vinogradska - Gonal 225/ Bemfala 225 + Cetrotide + Ovitrelle - aspiracija 17.3.(9 js - 4 embria - 1 petodnevni na kraju, 0 ❄️), transfer 22.3., 12dnt 58,9 / 14dnt 96 /16dnt112/ 19dnt106 - biokemijska
    7/2023. 3js - 1 trodnevni, 0❄️. Beta 31.7. 13dpt 410. Beta 2.8. 916 🥰. 16.8. 6+3 💗 28.8. 8+1 💗 21. 9. 11+4 💗 YOU51 ☑️ it's a girl 💜

Tanjanja27

Broj poruka: 226

Prijavi adminu

Cure ja sam sad vidjela da imamo vol. 9..prebacujem se tamo

👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
    👦'82 los spermogram
    1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
    3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
    2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
    3 jc, oplodjena 1,beta ➖
    11/24 ⏳
    ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.