Bejbe2018 hvala ti na odgovoru,..Ne uzimam jos nijedan ovo mi je prvi ivf postupak i jos sve ispitujem o svemu,pogodilo me sto nema za zamrznit ali sta je tu je,idemo dalje. Cestitke tebi na ostvarenoj mrvici i zelim puuuno srecee 🥰🥰

🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Anica ja sam rodila u Du, ako te sto zanima slobodno pitaj.
Mrvica žao mi je 😔 nadam se da će ti idući postupak biti dobitan 🤗
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Faith wooow predivna sličica 😍😍🤗 Nek se nastavi dalje u istom tonu 🥰🍀🍀🍀
Lali dobrodošla i sretnoo 😊😊
Trudnicee baš vas je puno, predivno je za vidjeti vaše potpise 🥰🥰😁😁
👩 39 g, AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
2020. -> missed abb 11 tt
1. 04/24 Beta+ -> stimulirali -> 1 🐧 👉 FET 👉 b.o. 6 tt
2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 03/25 KBCSM - prirodan - 1🐣 -> X
6. 11/25 Škvorc - prirodan - 1🐣 - X
rolica.forum@gmail.com
Ne znam otkud bi krenula. Sama operacija je prošla dobro, oporavak je izazovan pogotovo prvi i drugi dan, no sve je to izdržljivo kad usporediš sa paketićem koji si dobio. To je neprocjenjivo, kao što mislim da je spavanje precijenjeno🙆🏻♀️😂
Sami porod (operacija) je prosla dobro, rana savrsena❤️
Sami odjel babinjača na Svetom Duhu je nažalost tužan. Imaš sestre za roditelje i sestre za bebe. Sestre za rodilje su ok, možeš koliko toliko doći do njih. Sestre za bebe i dojenje su nažalost katastrofa, čast izuzecima ali zaista su rijetke. S obzirom da su sve rodilje pod hormonima i u nekakvim novim ulogama mislim da bi trebali proći komunikoloske radionice i ne raditi posao koji ne voliš. Sva sreća pa je meni osobno bila patronažna prije samog poroda pa je to jedino razlog zasto nisam dobila upalu i kolko tolko znala sto mi je ciniti.
Sto se tice hrane, smestaja, wc-a nemam kaj trc jer zaista mislim da nisam dosla u hotel i par dana mi je to sasvim izdrzljivo.
Hrana je bolnicka, meni osobno ok, wc je cist, nije savrsen ali je pl, uvijek je bil owc papira i dezinfocijansa, nazalost to sto je sve starije ne znaci i ds je prljavo.
Samo napominjem da sam ja osobno jako osjetljiva na cistocu.
Znaci, za nista nemam primjedbe osim na sestre koje bi nam trebale biti support i pomoci, nazalost to je tesko razocaranje.
Ovo posem u par navrata i ne mogu se uopce skoncentrirati pa ako vas zanima jos nesto, pucajte dok je frisko u glavi.

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Ne znam otkud bi krenula. Sama operacija je prošla dobro, oporavak je izazovan pogotovo prvi i drugi dan, no sve je to izdržljivo kad usporediš sa paketićem koji si dobio. To je neprocjenjivo, kao što mislim da je spavanje precijenjeno🙆🏻♀️😂
Sami odjel babinjača na Svetom Duhu je nažalost tužan. Imaš sestre za roditelje i sestre za bebe. Sestre za rodilje su ok, možeš koliko toliko doći do njih. Sestre za bebe i dojenje su nažalost katastrofa, čast izuzecima ali zaista su rijetke. S obzirom da su sve rodilje pod hormonima i u nekakvim novim ulogama mislim da bi trebali proći komunikoloske radionice i ne raditi posao koji ne voliš. Sva sreća pa je meni osobno bila patronažna prije samog poroda pa je to jedino razlog zasto nisam dobila upalu i kolko tolko znala sto mi je ciniti.
Sto se tice hrane, smestaja, wc-a nemam kaj trc jer zaista mislim da nisam dosla u hotel i par dana mi je to sasvim izdrzljivo.
Hrana je bolnicka, meni osobno ok, wc je cist, nije savrsen ali je pl, uvijek je bil owc papira i dezinfocijansa, nazalost to sto je sve starije ne znaci i ds je prljavo.
Znaci, za nista nemam primjedbe osim na sestre koje bi nam trebale biti support i pomoci, nazalost to je tesko razocaranje.
Ovo posem u par navrata i ne mogu se uopce skoncentrirati pa ako vas zanima jos nesto, pucajte dok je frisko u glavi.
Ista prica i na Vinogradskoj.Katastrofa su sestre.

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Ista prica i na Vinogradskoj.Katastrofa su sestre.
Cestitam Tikvice na bebi L.Mislim cak da nam se isto sincici zovu ako me pamcenje dobro sluzi 💙💙

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Tikvica,dobro si prosla uf....sada dan po dan i samo uzivanje uz malu krofnu🥰....
Kakvu upalu si mogla dobiti mozes li objasniti?

Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Hello curice ❤️ čitam vas čitam, navijam za svaku od vas, ali nemam ništa pametno za reći. Kod mene sve i dalje po starom, veselim se srijedi i druženju sa curkom. Kupili smo kolica 🙈 uletila dobra ponuda, inače nisam mislila ovako rano uzet, ali neka ih. Nek stoje. Uzeli smo per perego 3u1. Umorna sam strašno, I to je sve od mojih trudnickih simptoma. Imala sam sreću pa su me svi popratni sadržaji zaobisli🙈 što ne znači da nisam paničarila zato jer nemam simptoma. Ukinuli mi cyclogest, prodisala sam. Ispuhala se, i živim život 🤣
Trudilice, cekalice, trudnice i sve ostale šaljem vam veliki zagrljaj❤️
Stela_M, anii208, Bubica, maslačak vi još sitno brojite. Neka sve i dalje bude u redu, uskoro su bebice u vašim rukama ❤️
Tikvica zao mi je da su sestre bile takve kakve jesu, ali najbitnije je da je sve prošlo u redu, i da je klupko sreće u vašim rukicama ❤️
Sanjuska bravo za listu ❤️ neka i cekalice napišu datum vađenja bete, a ja ću ovih dana otvoriti novi vol jer ovaj je postao previše spor.
Želim svima puno sreće ❤️ šaljem 🤗 svima 😘

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Curke sretno svima koje ste krenule s pikanjem 🤞🍀
Mrvica žao mi je da nemate smrzlića. navijam jako za dvije male mrve koje su kod tebe u buši ❤️
Tikvice nadam se da si se oporavila i da uživaš na max 💙
Sanjushka hvala ti šta si preuzela listu 🤗
Npelice, Pbtab, Fashionista, Mehro, Bubica, Stela, Saniii, Hope, Jurky, Bebolina..nemojte se ljutiti, sigurno ću neku (nenamjerno) pozabiti, pozdrav svima ❤️

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Tikvice čestitaaam!
Cekam cijelo vrijeme da se javiš i potvrdiš da sve ide dobro💪
Beba je predivna, slobodno posalji jos koju slikicu💙
41 god, sve ok, M 41
2/23 aspiracija, 8 js, 6 blastocista, freeze all
6/23 fet 2 bl, beta 9 dan 11, beta 14 dan 2,5
10/23 fet 1 bl, beta 9 dan 82, beta 11 dan 250, 13 dan 831, qualified 360 uredan it'a girl 😍
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji