SIJEČANJ
Lotti UZV 11.01.
Tikvica 15.01. CR 💙
Bubica1 GUK profil 16.01.
LeeLoo Nifty 16.01.
Jurky UZV 17.01.
Luna573 UZV 17.01.
Faith Nifty 22.01.
NPelica UZV 24.01.
Sreca3 UZV 24.01.
Bubica1 UZV 24.01.
Gabby UZV 29.01.
VELJAČA
Korni UZV 05.02.
Faith UZV 06.02.
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Pozdrav buduce mame!
Ja sam mama jedne djevojcice od 3 godine koju imam iz prvog braka! Sada imam novog partnera s kojim pokusavam imati djete, no ne ide nam bas. Jednom smo imali pozitivan test, no za par dana sam dobila M pa sam pretpostavila da imam vanmaternicnu. Nakon toga opet nista uz pokusavanja. Nisam sigurna spadam li pod ovu temu jer bi htjeli da on ide na Spermiogram, no on nema zdravstveno u Hr, nego vani gdje radi, jel moguce dobiti i kod nas uputnicu za Spermiogram, ili kuda prije krenuti?
Ja sam plodna, ostala sa curicom odmah trudna, jajnici mi dobro rade, imala sam Ureaplasmu koju smo oboje lijecili i Hpv, koji moram kontrolirati. No ne znam sta nam je dalje ciniti i kuda krenuti, pa eto ako koja ima neki savijet, dobrodosao je, zelimo se pokrenuti i dobiti nas malo smotuljak srece 🤍
Sjecam te se bila si u lh trakicama pod drugim nickom 😁
Mislis na biokemisku a ne vanmaternicnu?!
Sin J.💙21.11.2022
30.5.2024 Braco P.💙
Sreca3, slažem se, bitno da su bebice dobro, a mi smo naučile biti jake i sve izdržati za njih 💪😘
Johica, Faith, Gabby, drago mi je da je sve bilo u redu na pregledu, neka tako i ostane 🥰
Sanii, lijepo da si se javila, samo uživaj i dalje, sve će doći na svoje kad tad 😊❤️
…
Evo i mene s pregleda. Hvala Bogu, sve je i dalje u redu s pišuljom, ima više od 2 kg i lijepo rastemo ❤️ Mjere točno odgovaraju tjednima tak da mi je laknulo s te strane 😊 Doktor baš nije oduševljen venama, pogotovo ovim na vagini, međutim tu se ionako ništa ne može poduzeti osim eventualno antibiotik ako bi se stanje pogoršalo i došlo do upale. Nadam se da neće i da ću izdržati do poroda. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, idući pregled će biti za 2, a ne 3 tjedna kao do sad. 👍
Hvala Bogu da je sve u redu 🩷 curica je već prava 🤗
Žao mi je radi tih vena, nadam se da će bit sve okej, i da neće biti potrebe za antibiotikom. Šaljem 🤗
Johica, Gabby, Faith super za preglediće.. neka sve ide i dalje kako treba 🤗
Fashionista nestrpljivo čekamo utiske od vikenda 🤗
Dodo cure su uzimale ampule D vit, pa se raspitaj za to malo.. sretno 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Pozdrav buduce mame!
Ja sam mama jedne djevojcice od 3 godine koju imam iz prvog braka! Sada imam novog partnera s kojim pokusavam imati djete, no ne ide nam bas. Jednom smo imali pozitivan test, no za par dana sam dobila M pa sam pretpostavila da imam vanmaternicnu. Nakon toga opet nista uz pokusavanja. Nisam sigurna spadam li pod ovu temu jer bi htjeli da on ide na Spermiogram, no on nema zdravstveno u Hr, nego vani gdje radi, jel moguce dobiti i kod nas uputnicu za Spermiogram, ili kuda prije krenuti?
Ja sam plodna, ostala sa curicom odmah trudna, jajnici mi dobro rade, imala sam Ureaplasmu koju smo oboje lijecili i Hpv, koji moram kontrolirati. No ne znam sta nam je dalje ciniti i kuda krenuti, pa eto ako koja ima neki savijet, dobrodosao je, zelimo se pokrenuti i dobiti nas malo smotuljak srece 🤍
Dobrodošla i što prije otišla na veselije teme 🤗
Pretpostavljam da si mislila na biokemijsku, žao mi je da je došlo do toga..
Spermiogram možeš obavit i privatno, pogledaj na prvim stranicama popis svih pretraga koje se preporučuju i traže prije ulaska u postupak. Nažalost u svakom trenutku mozemo postati manje plodne, neovisno o tome dali smo imale trudnoću prije.
Nadam se da kod tebe nije slučaj, te da ćete brzo doći do cilja 🤗
Sretno 😃
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Faith čestitam, super vijesti 🥰
Tikvice hvala što misliš na mene, evo novalac mi je već danas stigao :** Kako se osjećaš, jel sve spremno :D
Johice divne vijesti :)) Sretno nek bude školska trudnoća :)
Lunolina vjerujem da imaju neke načine kako da to reguliraju. Samo hrabro :))
Bubice super napredujete, nadam se da će izdržati do poroda bez antibiotika :)
Lellii pada mi na pamet privatno spermiogram i nek provjeri da li u Njem ima pravo na povrat troškova preko njihovog
zdravstvenog. Koliko znam tamo je par vrsta osiguranja, jedno pokriva i takve troškove.
Npelice predivno je ime za curku :))
.
Upravo sam zvala Lučija pošto mi 3. dan ciklusa pada u petak pa da se naručim, međutim oni su još ovaj tjedan na godišnjem pa prolongiramo sve na idući mjesec. Nekako mi je suđeno ovo prolongiranje iz mjeseca u godine ahahah ne vjerujem
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
daxx.86@gmail.com
Pozdrav buduce mame!
Ja sam plodna, ostala sa curicom odmah trudna, jajnici mi dobro rade, imala sam Ureaplasmu koju smo oboje lijecili i Hpv, koji moram kontrolirati. No ne znam sta nam je dalje ciniti i kuda krenuti, pa eto ako koja ima neki savijet, dobrodosao je, zelimo se pokrenuti i dobiti nas malo smotuljak srece 🤍Sjecam te se bila si u lh trakicama pod drugim nickom 😁
Mislis na biokemisku a ne vanmaternicnu?!
Da daaa i nema sanse nac pod kojim mailom sam bila jer sam mjenjala mob i sve izgubila😂 sjecas se onda svega i koliko smo radili i pokrivali taad! Da, biokemijska, smotala sam sve dok sam pisala, ali znate na kaj mislim😅
Rekla ne nedavno da su mi jajnici okej i da sam plodna, da dobro rade, bila sam na pregledu..
👸🏼27
🤴🏻44
👧🏼3yrs🎀🩷
Pozdrav svima,Nova sam na ovoj temi, krecem sa ivf-om u 3. mjesecu. Ako imate kakve preporuke kako se pripremiti, fizicki a i psihicki, recite. Inace pijem euthyrox (hipo hasimoto), vit D i magnezij, te trenutno zeljezo + vit c i folna (nizak feritin, dr kaze ne treba nista, ipak sam uzela zeljezo). Krenuti sa prenatalima ili ne?
👱♀️ 36, hipo, hashi, amh 44,5 👨🦳 normo
~ '22. Missed ab (prir. tr.) 💔
~ '23. 2 x IUI ❌️❌️
~ 04/24 1. IVF - 13 🥚, 9 opl. - 4 bc, 3❄️, β ❌️
~ 05/24 prir. FET - 1 bc, β ❌️
Histero✅️ Kariogram✅️ Trombofilija✅️
~ 09/24 stim. FET - 1 bc, 12dnt β 421, 14dnt β 1170, 6w0d ❤️, Panorama low risk 🩷
Tikvice hvala ti na linku za popust, jurim u shopping xD Kod tebe sve super napOoo pa bome, svaka cast 🤣👏 Cini mi se da ides na sve ovo što možeš kontrolirati, kao i ja s poslom 😄 Dobro pas stvarno je prvi korak prema obavezama, mi smo imali prvu kujicu 14 god i drugu smo uzeli prije godinu dana. Velika pascetina od 45 kg je vec 🤣 Mene recimo obaveze zvane djeca straše, da mogu odgađala bi to sve do 50-te. Ali eto godine me pogurale u realnost ahahah 😄 Koji puta si mislim da nam se nije desilo i uspjelo jer nisam bila u toj frekvenciji - uopce. A tko zna vise, ali mislim da ima nesto i u tome svemu, zato se vec sada psihicki uhodavam 😄🫠
Ja obožavam posao jer se mogu sakriti iza obaveza, onda nemam vremena razmišljati kako nisam mama kad sam sva u poslu i rokovima.
I ja sam imala psa 14g ali uginuo je 17.4. I od tada sam bez psa. Koliko god da mi nedostaje prijatelj i sugovornik jer imam osjećaj da sam sa njim stalno nešto pričala toliko mi je sad ova nova sloboda prekrasna. 14g sam jurila kući sa posla da ne bude sam. Svaki godišnji je o njemu ovisio i nisam neke stvari mogla zbog njega. Planiram kroz godinu - dvije uzeti malog psića jer mislim da je to lakše. Pokojni pas je imao 35kg i definitivno neću više velikog psa iako sam oduvijek maštala o njemačkom ovcaru i volim velike pse, tj nemam problema ni dogu voljeti jer uzmeš bebu veličine teleta samo me je jako namučio velik pas kad je bio bolestan. Probati ću sa malim a i nisam od onih ljudi koji govore da mali pas nije pas, meni su oni svi prijatelji. A mislim da većina ljudi koji dobiju spontano djecu nisu spremni za to i ne žele to, ali eto desilo im se pa tako mislim da je kod nas samo dijagnoze.
Meni je danas pukla guma na autu, i ja sam je sama na puhala na kompresor i to 2 puta dok nisam došla do vulkanizera i mislim si kako sve u životu stvari hendlam sama a najjednostavniju stvar kao što je prokreacija ne mogu. Baš sam si pomislila e baš si bedasta kaj ne znaš roditi 😂
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Bok cure, ja sam radila malu pauzu od 3 mj.. napravila histeroskopiju sve ok..
Krenula u novi postupak u subotu punkcija 6 folikula i još par sitnih vidjet ćemo šta će bit..
Endometrij 12 mm šta mislite hoće li biti predebeo??
👨🦱38- teška oligoasthenozoospermia(med, orašasti plodovi, Fertil Up)👩🦱28 - Amh 1.83 μg/L. (Novalac)
1x IVF prirodni ❌ (1🥚 nije se 17.06 aspiracija 4 folikula 4 jajne stanice 3 blaste❌️
11.01 aspiracija 5 folikula 4 jajne stanice, spermiogram azoospermija, jajne stanice zaleđene
10.03 imamo spermije ponovno teška oligoasthenozoospermia
10/24
1❄️ blasta (decortin, prolutex, fragmin, cyclogest)
14.10 + beta (32-24-70-196-342-477-703)
Pozdrav svima,
Nisam pisala zadnjih dana, ali čitam koliko uspijem popratiti, sretno svim curama s novim postupcima i budućim mamama.
Ja sam bila na dogovoru kod doktora da vidimo sto dalje. Prva stavka mi je histeriskopija na koju idem već u utorak, a i moram se naručiti na kariogram. S jedne strane volila bi čak da možda i nađemo neki problem (koji se naravno da riješiti), a s druge strane me i strah tih nalaza. Malo me je poljuljalo kad mi je doktor rekao da kod izvrsnih zametaka koji su meni vraćeni u 40-60% slučajeva dođe do trudnoće. Ako mi netko može reci svoje iskustvo s jednim i drugim i sto mi uopće može naći na histeroskopiji? 🫤
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Sortiraj odgovore
Najstariji