I ja stalno mislim, 4 blastica odlične kvalitete nisu uspjeli, a problem još nije nađen. Pa kako? Zašto? Stalno se mislim. Još su nam ostali kariogrami i ja sam se mislila pa što ako nisu dobri. Ali realno što je tu je, bolje da što prije znam na čemu sam i s čime se borim.
Sjećam se na početku mi je dr prije postupka kad sam je pitala koliko su šanse odgovorila da kod mene s obzirom da sam mlada i sve da vjeruje da u 4 blastice će uspjeti. I ajde do te 4 sam se uvijek tješila pa da dobro doktorica je i rekla tako da će biti. I onda me 5 ubila 🤦🏼♀️
Al brzo dođem sebi i guram dalje. Al baš što kažu sve se 🌟🌟 moraju posložit.
Imaš još dvije zamrznute ili? Kazes da vam je ostao još kariogram, planirate li ga raditi uskoro? Ja se idem sljedeći tjedan upisati pa ću vidit kakva je situacija šta se čekanja tiče. Ma nema druge nego samo gledati naprijed. I mene ubije taj neuspjeh, ali ne dam se💪🏼 i naravno da će se zvijezde posložiti, na ovaj ili onaj način. Ja se još nadam se možda dogodi i dok cekamo sljedeći postupak😅🥰
👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
10 i 11/22 - AIH 👎🏼
12/22 1Ivf KBC St, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
5/23 2 ivf, KBC St, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica ❄️
7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
12/23 3 ivf, Cito, 3 js, 2 oplođene i vracene, beta 0👎🏼
5/24 4 ivf, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 ❄️
7/24 FET 👎🏼
10/24 5 ivf, Repromed, 5 js, 3 opl, 1 morula👎🏼
Ulijećem kao padobranac samo da pozelim Tikvici svu sreću. Ubrzo ces drzati vašu sreću u rukama. Ljubim te i neka sve prodje sto je moguće bolje 💙
Svim ostalim curama zelim svu sreću u kojoj se god fazi nalazile. Vidim da je puno cura pred samim krajem 💓 imamo bas puno trudnica na temi i to je bas lijepo vidjeti. 😍
💃35( AMH 20,31 pmol/L) 🕺 33normo.
Histeroskopija,Laparoskopija+HSG sve ok.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧🐧🐧🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22( Pergoveris, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle) 8js
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
4 🐧🐧🐧🐧
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
Cure, evo i mene ovdje po prvi put. Nakon dosta isčitavanja malo sam se pogubila :)
Mali preview mene. Imam 35 god. Prošle god na standardnom pregledu (svake god idem) saznajem da imam endometriozu tj cistu od 8 cm na jajniku (prije nikakvih simptoma). Nakon uvjeravanja svih bitnijih ginekologa i specijalista u Rijeci (išla na više konzultacija), operacija napravljena u 6 mjesecu. Preporuka nakon op ic prirodno par mjeseci, ako ne onda IVF. Nakon mijenjanja ginekologa i nakon samog istraživanja, dolazim do podataka da sam trebala smrznut stanice/embrija prije op. Nitko ni A ni B o tome mi je rekao. Do današnje gin. koja mi je sve eto potvrdila. Naime, jajnik na kojem je bila cista ne funk više, AMF pao na 0.4. Usputno imam i Hashimotov.
Ugl, preporuka nove ginekologice je ić privatno jer kako ona kaže u Rijeci u KBCu se dosta vremena izgubi na papirologiju, ponovi ove nalaze, ovi nisu ok, dodjite za par mjeseci..
Preporučila mi je Beta plus, Polikliniku Škvorc te IVF polikliniku. Moje pitanja curama koje su nedavno bile u tim poliklinikama kako su zadovoljne, da li bi trebala nešto znati/napraviti? Ugl, skuzajte na predugom postu i ako sam fulala gdje postati :)
Bubica bravo za dobar pregled i za curku koja super napreduje 🩷
Rolica dobro sam, hvala ti 🤗 moram priznati da sam jedva dočekala petak. Žao mi je da ti se prebacilo za idući mjesec, pogotovo nakon šta si sve isplanirala, ali brzo će doći i to. Držim fige i pratim 🍀
Bopsich drago mi je da si se javila i da je sve u redu ❤️ veselimo se saznati spol druge bebe 🥰
Destination unknown ja sam pred 10 god laparaskopski skidala cistu s jajnika (kbc Ri) i isto mi nitko nije spomenuo/predložio zamrzavanje js, a ja tada nisam bila ni približno u fazi razmisljanja oko bebe.. ali to je jako bitno info, i baš mi je grozno i neprofesionalno da se to ne spomene. Mi smo bili na IVF-u u kbc Ri, i išlo je sve to dosta brzo, ali sam pristup i način rada nije na nivou na kojem bi trebao biti i sigurno će ti biti bolje u bilo kojoj od tih poliklinika koje si nabrojala. Sretno 🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Bebolina supeer, držim fige da sve ide po planu i čekamo novosti 😃🍀🍀
Korni koliko ces jos raditi, što planiraš 😊 Ma da imas pravo, proletit ce vrijeme pa krecemo i mi 🥰
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, 1 🐧 👉 FET 👉 missed abb 6 tt
2. Vinogradska bolnica ZG ⏳ dr Bolanča
daxx.86@gmail.com
Cure, evo i mene ovdje po prvi put. Nakon dosta isčitavanja malo sam se pogubila :)
Mali preview mene. Imam 35 god. Prošle god na standardnom pregledu (svake god idem) saznajem da imam endometriozu tj cistu od 8 cm na jajniku (prije nikakvih simptoma). Nakon uvjeravanja svih bitnijih ginekologa i specijalista u Rijeci (išla na više konzultacija), operacija napravljena u 6 mjesecu. Preporuka nakon op ic prirodno par mjeseci, ako ne onda IVF. Nakon mijenjanja ginekologa i nakon samog istraživanja, dolazim do podataka da sam trebala smrznut stanice/embrija prije op. Nitko ni A ni B o tome mi je rekao. Do današnje gin. koja mi je sve eto potvrdila. Naime, jajnik na kojem je bila cista ne funk više, AMF pao na 0.4. Usputno imam i Hashimotov.
Ugl, preporuka nove ginekologiceje ićprivatno jer kako ona kaže u Rijeci u KBCu se dosta vremena izgubi na papirologiju, ponovi ove nalaze, ovi nisu ok, dodjite za par mjeseci..
Preporučila mi je Beta plus,Polikliniku Škvorc te IVF polikliniku. Moje pitanja curama koje su nedavno bile u tim poliklinikama kako su zadovoljne, da li bi trebala nešto znati/napraviti? Ugl, skuzajte na predugom postu i ako sam fulala gdje postati :)
Pozdrav.
Meni je također otkrivena endometrioza tokom redovnog gin.pregleda (2ciste na lijevom jajniku). Mišljenja ginekologa su se jako razlikovala,vecina ih je bila za laparoskopiju i uklanjanje cisti,no svejedno sam se odlučila potražiti jos jedno mišljenje u ivf poliklinici tako da preporučam ivf pol i dr.Maričića koji mi se na prvu dopao kao vrlo stručan i empatičan i savjetovao da ne operiram ciste (samo zato jer nisu vece od 5 cm)jer če mi time bitno smanjiti AMH. Ja Vam preporučam dr.Maričića i konzultacije u ivf pol.
🙍♀️ '93-endometrioza, hipotireoza,AMH 30
👨'92-normozoo
2019.spontana trudnoća 💙
1.IVF 8/2024
Bebolina supeer, držim fige da sve ide po planu i čekamo novosti 😃🍀🍀
Korni koliko ces jos raditi, što planiraš 😊 Ma da imas pravo, proletit ce vrijeme pa krecemo i mi 🥰
zasad mi je plan otvoriti porodiljni 45 dana prije i uzeti prije toga GO (20 dana), znači tamo negdje početkom/sredinom 4.mj, što mi se trenutno čini jako daleko, a opet će sigurno proletiti 🙈
ma da, proći će to vrijeme za čas, i startate ❤️🍀🤞
👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷
Cure s endometriozom, je li vam se pogorsala nakon neuspjelih ivf postupaka? Stalno razmisljam o svom tom zadebljanom endometriju, a kako i emdometrijske priraslice reagiraju jednako kao i endometrij, sigurno su i one nabujale
👩🏼'83. Endometrioza, AMH 10,70
🧑🏼'80. Spermiogram varira
1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌
Sad i mene zanima ovaj dio sa zamrzavanjem stanice prije op? Kak to funkcionira? Ja sam imala laparatomiju i laparaskopiju i nitko nikad to nije spomenuo.😟 Shunky ne znam sto bih ti odgovorila, meni je sve pocisceno i izadeni jajovodi i priraslice u svibnju tako da je sad na redovnom pregledu sve bilo ok, papa je isto dobar i jedva cekam krenuti u postupak u ozujku. Jucer sam sa doktoricom u Skvorcu podijelila svoje strahove i brige, imala je bas strpljenja i puno pitanja i odgovora na temu te proklete endometrioze. Curke sretno svima
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
Pozdrav svima,
Nova sam ovdje i pokušala sam što više toga pročitati kako bih dobila neke informacije, ali izgubila sam se u svemu iako sam pročitala valjda zadnjih 150 stranica, ako ne i više🙈
Zanima me jel ima netko da ide ili je išao na Vuk V. Na MPO. Kakva su iskustva?
Pozdrav..
Evo ja sam bila na Vuk V.
Zadnji put sam bila prošle godine u 1 mj jer sam u tom postupku ostala trudna.
Sad dal se nešto mjenjalo neznam, ako ima koja cura koja je sas tamo bude se nadovezala na moje.
Znači bili su 3 doktora dr Pavan Jukić ona je glavna, dr Planinić i dr Kardum. Svi 3 su bili dobri,ali najviše mi se sviđao dr.Kardum najviše gaivorio šta se radi, kaj vidi na uzv, ali ni ove 2 dr nisu loše
Guzva nije bilo, uzv su ujutro, punkcije i transferi posle 11.
Ja ostala trudna iz 3.. ako još nešto zanima pitaj
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38