Pozdrav curke 🤗, samo da se javim 👋. U ogromnom sam zaostatku sa čitanjem pa trebam sve nadoknaditi.
Bubica, Npelicaulovila sam da ste pitale za mene 🤗🤗, ja sam dobro, živim život 😇..
Ulovila sam zadnju listu I same trudnice su na njoj, zaista divno za pogledati, cestitam vam svima ❤️, a sad će nakon blagdana krenuti i novi postupci i želim vam svima puno sreće ❤️.Btw forum je jako usporio jer se nagomilalo stranica i mislim da je vrijeme za novi vol 🤭..
Stela, Tikvica, Aniicurke moje,pa vi ste skoro u finišu, jako se veselim vašim bebicama i želim vam što lakši porod ❤️.
Lunolinanijedan savjestan liječnik (a dr Skvorc to uistinu je) te nece pustiti u postupak sa toliko visokim tsh . Svakako ponovi da vidiš da nije greška. Uz to što je visok tsh smetnja za začeće isti može uzrokovati spontani ako do trudnoće uopće dodje a vjerujem da to sigurno ne želiš. I gledaj to sa pozitivnije strane ,tsh se uz terapiju brzo regulira ,cca kroz ciklus /dva (obzirom da nemas stitnjacu vjerujem da samo treba prilagoditi terapiju), a kako imate ostale uredne nalaze kad regulirate tsh može doći i do spontanog začeća, bilo je brdo takvih primjera. Svako ti želim puno sreće, na ovom putu je najbitnije strpljenje..
Samo ti živi život ❤️ zaslužila si ❤️
I meni je dosta spor forum, i trebalo bi napravit novi vol..
Možda ulovim vremena između spavanja pa ću ga ja otvoriti.. Sretno curke svima ❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Sanii hvala na odgovoru. Ponekad mi nedostaje strpljenja 🙈🤭
Ali da, slazem se da treba pustiti da se tsh unormali. Ovo je bas odlutao jer ga vadim minimalno svaka 2 mjeseca i uvijek je dobar. 11.11. je bio idealan, ali bit ce opet☺️
Subjektivno se osjecam dobro pa bih cak rekla da je mozda doslo i do greske, ali vidjet cemo.
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
Bez trudnoće
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻
Sanii hvala na odgovoru. Ponekad mi nedostaje strpljenja 🙈🤭
Ali da, slazem se da treba pustiti da se tsh unormali. Ovo je bas odlutao jer ga vadim minimalno svaka 2 mjeseca i uvijek je dobar. 11.11. je bio idealan, ali bit ce opet☺️
Subjektivno se osjecam dobro pa bih cak rekla da je mozda doslo i do greske, ali vidjet cemo.
Suosjećam s problemima sa štitnjačom.
Kod mene ti se se nakon stimuliranog postupka povećao Tsh. A inače primam terapiju za štitnjaču pa bi je samo povećavali.
Kao što su ti napisale treba bit strpljiv i kad se sve poklopi onda će biti i uspjeha. Ja sam mjesečno jednom vadila Tsh da ga pratim prije postupka.Ali kužim kad je samo inseminacija da imaš manja očekivanja.
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Pozdrav buduce mame!
Ja sam mama jedne djevojcice od 3 godine koju imam iz prvog braka! Sada imam novog partnera s kojim pokusavam imati djete, no ne ide nam bas. Jednom smo imali pozitivan test, no za par dana sam dobila M pa sam pretpostavila da imam vanmaternicnu. Nakon toga opet nista uz pokusavanja. Nisam sigurna spadam li pod ovu temu jer bi htjeli da on ide na Spermiogram, no on nema zdravstveno u Hr, nego vani gdje radi, jel moguce dobiti i kod nas uputnicu za Spermiogram, ili kuda prije krenuti?
Ja sam plodna, ostala sa curicom odmah trudna, jajnici mi dobro rade, imala sam Ureaplasmu koju smo oboje lijecili i Hpv, koji moram kontrolirati. No ne znam sta nam je dalje ciniti i kuda krenuti, pa eto ako koja ima neki savijet, dobrodosao je, zelimo se pokrenuti i dobiti nas malo smotuljak srece 🤍
👸🏼27
🤴🏻44
👧🏼3yrs🎀🩷
Pozdrav svima, evo mi smo obavili pregled. Danas 17+0. Sve je u redu. Cak smo uspjeli i pišulinca vidjet tako da imamo fora slikicu 😁 napomenuo mi je da je posteljica sprijeda pa necu bas lako osjetit pokrete ali mi je pokazao mjesto lijevo od pupka pored gdje cu najprije moc 🥰 obožavam svog ginekologa 🤣
Iduci uzv 29.01. jer idem kod privatnika pa da mi moze napisat preporuku za soc. za komplikacije koje bih otvorila 01.02., taman na pola puta. I tada cemo detaljniji pregled bebolinca napraviti.
👩🦰 ‘92. Hashimoto, policistični jajnici, AMH 30.71 pmol 👨 ‘77 normoz Pokušavamo od 06/2021, 10/2022 HSSG
Poliklinika IVF
03/2023 IUI Femara, Gonal, Ovitrelle ❌ 07/2023 1. IVF 16 🥚, 8 blasti ❄️ freeze all -hiper
02.10.’23. FET 1 blastice 🐧 6dnt ➕ beta 10dnt 494 ➡️ 12dnt 1317 ➡️ 14dnt 4366 07.12. Nifty ✅ It’s a boy 💙
Bejbe hvala na odgovoru :) nista, pricekat cu stanilizaciju i vjerujem da cu vec iduci ciklus moci u postupak.
.
Lelli jesi vadila hormone? Neovisno sto imas jednu uspjesnu trudnocu iza sebe, trebala bi provjeriti hormonski status (mogu ti poslati sto su meni sve rekli da izvadim). Također bi trebala napraviti briseve, ali kako si spomenula Ureaplasmu vjerujem da si briseve radila :)
Spermiogram moze odraditi privatno, mozda je to u ovom slucaju najbezbolnije (cijene se krecu oko 60-70€)
👱🏻♀️32 PAI-1 4G homozigot, AMH 17 pmol ➡ 19,9 pmol
🧔🏻♂️32 sve ok
Pokušavamo od 11/2022
Bez trudnoće
🏢 Škvorc
2 & 3/24 IUI ❌
4/24 IVF (Ovaleap 225, Orgalutran, Ovitrelle) 10🥚, 1🐣, 0 ❄️❌
5/24 prirodni - 1 🐣 ❌
🏢 Repromed
10/24 (Pergoveris 200, Orgalutran, Brevactid) 9🥚, ET 🐣, 2 ❄️
β 9.dnt 65 ➡️ 11.dnt 219 ➡️ 13.dnt 738 ➡️ 16.dnt 2.518 ➡️ 18.dnt 6120 🤞🏻
Drage cure, koliko D vitamin može utjecati na postupak?
Meni je trenutno 61, dosta smanjem.Doktorica mi je prepisala DHEAS, a on mi je normalan. Smijem ga svejedno koristiti?
Naručila sam sebi i mužu proxeed i C vitamin.
Ja 1987, MM 1987
1. postupak Petrova 2020, ET 2 embrija, trudnoća - stigla curica <3
FET 2023., Petrova/VV - 2x neuspjeh, bez trudnoće
2024: AMH 2,7 pmol/L, on - normo, sve ok histero✅️, kariogrami✅️, sve super, jedino MTHFR homozigot TT, PAI-1 heterozigot
IVF klinika, 3/24, aspiracija 5js, 4 oplođene, ET 2 3dnevna embrija, bez smrzlića, missed ab u 6tt.
Novi postupak 10/24 blaga stim, Femara+Gonal 150+Cetrotide
ET 3dnevnog embrija 21.10., beta 2.11.⏳️
dodo87.forum@gmail.com
Bejbe hvala na odgovoru :) nista, pricekat cu stanilizaciju i vjerujem da cu vec iduci ciklus moci u postupak.
.
Lelli jesi vadila hormone? Neovisno sto imas jednu uspjesnu trudnocu iza sebe, trebala bi provjeriti hormonski status (mogu ti poslati sto su meni sve rekli da izvadim). Također bi trebala napraviti briseve, ali kako si spomenula Ureaplasmu vjerujem da si briseve radila :)
Spermiogram moze odraditi privatno, mozda je to u ovom slucaju najbezbolnije (cijene se krecu oko 60-70€)
Hajde posalji, sutra idem svakako vaditi krv, kompletnu krvnu sliku
Uzela mi je prekjucer 3 brisa, pa da vidimo sta ce tamo nalazi trci opet..
👸🏼27
🤴🏻44
👧🏼3yrs🎀🩷
4) Umnažanjem promotorskog dijela gena za plazminogen aktivator inhibitor (PAI-1), uz specifične probe, utvrđen je
insercijsko/delecijski genotip (4G/5G)
5) Umnažanjem dijela gena za angiotenzin konvertirajući enzim (ACE), uz specifične probe, utvrđen je delecijski
genotip (DD).Cure došao mi je nalaz urođene trombofilije, zna li neka što ovo znači, kod ostalih svih mi stoji normalan tip osim kod ovih
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Sreca3, slažem se, bitno da su bebice dobro, a mi smo naučile biti jake i sve izdržati za njih 💪😘
Johica, Faith, Gabby, drago mi je da je sve bilo u redu na pregledu, neka tako i ostane 🥰
Sanii, lijepo da si se javila, samo uživaj i dalje, sve će doći na svoje kad tad 😊❤️
...
Evo i mene s pregleda. Hvala Bogu, sve je i dalje u redu s pišuljom, ima više od 2 kg i lijepo rastemo ❤️ Mjere točno odgovaraju tjednima tak da mi je laknulo s te strane 😊 Doktor baš nije oduševljen venama, pogotovo ovim na vagini, međutim tu se ionako ništa ne može poduzeti osim eventualno antibiotik ako bi se stanje pogoršalo i došlo do upale. Nadam se da neće i da ću izdržati do poroda. Vidjet ćemo kako će se stvari odvijati, idući pregled će biti za 2, a ne 3 tjedna kao do sad. 👍
👩 37 - AMH 13
👨 34 - Oligoasthenoteratozoospermia
1. 6/2020 -> ICSI (Betaplus) ET 1 trod. - uspjelo od prve - 👶 🩷; 1 🐧
2. 6/2023 FET 12.06.23. (Betaplus)
Beta I. = 181, Beta II. - 541 ❤️
23.02.2024. Stigla druga curica 🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji