Ketyx vjerujem da si ljuta, ne tražimo puno od doktora, ali minimum makar, a ne da odrađuju kao na traci. Samo htabro dalje, nemoj dopustiti negativne emocije. Drzi se 🤗
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Cure koje imate iskustva s minimalnim stimulacijama - možda će nekto znati odgovoriti na moje pitanje…
Broji li se klomifen u prirodni ili stimulirani postupak ako koristimo prava iz HZZO-a u javnoj zdravstvenoj ustanovi?
Naime, ja sam prije koji dan dobila 5 dana 3 x Clomid na VV. Malo sam razočarana jer išla sam s povjerenjem, imala AFC 15 (što je jako brinulo zbog mog AMH-a koji je nizak, a bio je duplo veći prije godinu dana). Svi ostali nalazi okej. Na kraju tek doma istraživanjem saznajem da tako mogu dobiti maks 2-3 jajne stanice od potencijalno puno boljeg broja ovaj ciklus, ako i to, te da je uspješnost poražavajuća. Uz to, htjela bih više djece što me nitko nije pitao. Pa eto, zanima me ima li netko tu informaciju iz prve ruke?
Jer čitam neki dokument statistika Ministarstva zdravstva u kojem piše: "Stimulirani ciklusi su oni u kojima su se koristili lijekovi za poticanje ovulacije, bez obzira na vrstu lijeka (Klomifen citrat, inhibitori aromataze, blagi i standardni protokoli). "
Hvala na pomoći!
Pozdrav
Ja sam na VV prvo imala s klomifenom stimulaciju, to om je bilo prvo da vide kako će ići.. jednom sam samo bila na klomifenu
Dalje sam išla na stimulirani i dobila 5 jajnih od kojih su se sve oplodile i od tih 5 se samo jedna primila i sad imam deckica od 3 mj.
Nažalost to kak bi mi htjeli imati puno djece nažalost baš i nije tako lako jer nam nitko ne garantira da je svaka jajna dobitna
Neke cure su imale puno stanica i puno postupka i joj nemaju bebe😑😑😑
Ako koja cura zna pod što ide ova terapija s klomifenom neka kaže ja se zbilja ne sjećam
Želim vam punooo živaca i strpljenja❤️❤️
Mene to opet čeka kroz 2 godine
👱♀️33👨🦱36
Pokusavamo od 2020
4/21missed ab
VV
4/22odustali(pukli prije vremena)
8/22 gonal/cetrotide
5js 5 oplodeno( vračena1) 4🥶
Beta 23.9 beta negativna
11/22 FET beta negativna
1/23 FET
31.1.23 vraćena 2 🐧 beta 1- 1265.38
Beta 2-3049.43
27.2 1ult 5+4 💗
Nifty uredan ✔️ imamo dečkića💙 14+2tt
23.10 stigao mali Ivan
3/25 novi postupak
Dreamer kod kojeg si doktora u Škvorcu?
Na konzultacijama mi je bio dr. Škvorc, pa si mislim da će mi on biti ili se možda varam? Tko je tebi?
Kak ti se čini doktor?
Meni je bila dr. Zlodi Hršak. Ona će me voditi ali može se desiti da se i Škvorc pojavi na aspiraciji (tako mi je rekla, radi smjena/gužve i sl). Vidim da idem mjesec dana prije tebe pa javim dojmove.
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Dreamer Marisha ja sam vam kod njega, pristojan je i komunikativan, ne voli sugestije primati ako ste bili kod jos nekog na konzultacijama i ugl radi sve po sabloni sto se tice terapija. Ali je posvecen razgovoru i sve ga se moze pitati, jedino sto mislim da mu fali zelje za istrazivanjem.
Bila sam neko vrijeme i kod dr.Zlodi ali je onda ona otisla pa se sada valjda opet vratila. Kod njega se cesto izmjenjuje drugi doktor. Biologice su sve odlicne i jako strucne ❤️
AngelEyes hvala na podrsci, samo hrabro dalje, nemam izbora 🤗❤️
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Mare0212 mozes ti ici u ivf i s inzulinskom. Nece te odgoditi zbog toga :) barem nebi trebali. Samo i tako moras rijesavati inzulinsku zbog kvalitete js. Mnoge zene su nakon izljecenja uspijele prirodno ostati trudne! Treba naci dobrog nutricionista koji ce znati napraviti plan prehrane.
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
Dreamer Marisha ja sam vam kod njega, pristojan je i komunikativan, ne voli sugestije primati ako ste bili kod jos nekog na konzultacijama i ugl radi sve po sabloni sto se tice terapija. Ali je posvecen razgovoru i sve ga se moze pitati, jedino sto mislim da mu fali zelje za istrazivanjem.
Bila sam neko vrijeme i kod dr.Zlodi ali je onda ona otisla pa se sada valjda opet vratila. Kod njega se cesto izmjenjuje drugi doktor. Biologice su sve odlicne i jako strucne ❤️
AngelEyes hvala na podrsci, samo hrabro dalje, nemam izbora 🤗❤️
Nama je doktorica bila odlična na konzultacijama, već smo neke stvari definirale i drago mi je da me je poslušala i isključila estrofem jer sam od njega prošvikala što psihički što od bolova. Za doktora sam čula da voli odgovoriti od opće pa eto, ne dajte na sebe i ako želite opću budite ustrajne u naumu da ju dobijete imamo neke poznanike koji su ostvarili trudnoću kod njega.
Kety koju si kombinaciju lijekova dobila? Vidim u potpisu da čekaš na transfer pa ti želim svu sreću 🤞🏼🤞🏼
🏈44 sve ok+🌷36 endometrioza-jajovodi ✂️ AMH 6,9 pmol/L,hashimoto,TSH 1,86
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)❌️ listopad FET(1)❌️ studeni FET(1)❌️
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)❌️ 05.2024. prirodni ciklus:1js❌️
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ❌️ 11.2024. prirodni ciklus:2js❌️
3.2025. vanmaterična, mtx, vacum aspiracija
Wildflower, sretno, da idući ciklus sve ide po planu 🤞🤞🥰
Bubice, nadam se da ne sjediš još uvije u bolnici i da je nalaz kao i uvijek dobar 🤞🥰
Žuži, sretno na histero 🤞🥰
Ketyx, i ja sam uvijek u bolnici bila po pet minuta kod doktora, kao na traci, razočaravajuće u potpunosti naspram privatnika, neusporedivo 🤷♀️
AngelEyes, dobrodošla i svu sreću ti u tvojoj borbi želim 🤞🥰
Mrvica11, sretno sutra 🤞🥰
😘😘😘😘 svima
👱♀️ 33, AMH 4.6,visok FSH 🧑 36, OAT
8/22 Petrova➡️prc➡️AIH - 👎
9/22 Petrova➡️stim., pukli folikuli➡️AIH - 👎
10/22 Petrova➡️prc➡️ 2 🥚 👎 3/23 Sv. Duh➡️stim., 3🥚ET 1 👎 5/23 Sv. Duh➡️prc, ET 1 👎 7/23 Sv. Duh➡️stim., 4🥚ET 1 👎 1/24 Beta+➡️stim., 3🥚ET 2 ➡️test 12.dnt +➡️beta 15.dnt 1019.2➡️uzv 29.2➡️6+1❤️➡️amnio👌➡️it's a boy 💙
Da ja imam još dvije, u srijedu mi je transfer. Ja ima termin za Kariograme 2.9 u Klaićevoj, tamo sam provjerila da nalaz dođe u roku mjesec dana, a u Rebru oko 2 mjeseca, bar su mi tako rekli. I još sam ženi u Klaićevoj rekla da me nazove ako se oslobodi termin prije i prije 3 dana me zove da dođem 12.1 ili 19. 1 ako mogu, nažalost s Korčule sam pa nisam mogla. Ali eto sve preporuke za Klaićevu i ako je nekom hitno može im reći, pa oni nazovu i prije.
Ja sam se danas naručila za kariogram, dobili smo termin 12.3.🙈 nadam se da će nalazi bit kroz mjesec dana jer bi taman kroz 4/5 mjesec mogla u novi postupak pa da ih imam do tada. Sestra je rekla da je stavila uskličnik kraj naših imena da požure nalaz🤷🏻♀️. Ček u Klaićevoj su vas naručili 12.9. I tako brzo zvali da dođete?
Sutra idem na histeroskopiju, nadam se da će bit ok. Ovo mi je prvi put da ću biti anestezirana, živo me zanima kakav je osjećaj.
Sretno na transferu! Moga bi ovaj bit dobitan, šećer na kraju🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Joooj, oprosti. Dobili smo termin 9.2 zvala sam negdje sredinom 12 mjeseca, pa me nazvala da dođem 12.1 ili 19.1 ako mogu. Malo sam izmiješala brojke. I ja sam išla u općoj na histeroskopiju, malo sam se prije bojala, ali super je, probudiš se bez ikakvih bolova, lijepo se taj dan naspavaš i sutra ko nova. I nikoje psihičke borbe ne vodiš tokom trajanja zahvata 😂😂😂 hvala ti od ❤️! I tebi sretno sutra.
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Drage žene,
nova sam na forumu iako vas pratim u tišini već neko vrijeme. Zahvalna sam jer sam puno naučila o MPO i stvarno se divim svima vama, hrabrosti, pozitivi… Nadam se da će nam ova godina donijeti svima samo uspješne postupke. Čestitke novopečenim mamama, a trudnicama želim mirnu i ugodnu trudnoću
.
Ukratko o nama: godine pokušavanja prirodnim putem, Hashimoto (hormone držim pod kontrolom s Euthyroxom 112), zavaljena maternica, svaki put nam je baš dugo trebalo da uspijemo. Imamo prekasnog sina od 3 godine, naše malo čudoiza nas su dvije izvanmaternične trudnoće, laparaskopski odstranjena oba jajovoda te jedan spontaniu 7tt nakon što su potvrđeni otkucaji. Ostaje nam još samo pokušaj IVF u što planirano krenuti čim odradim sve pretrage i kad mi ginekolog da zeleno svjetlo zbog nedavne laparaskopije. Već sam u kontaktu s poliklinikom Cito, nadam se ako bude sve ok u ožujku krenuti.
Iskreno, ne znam što bi mislila o svemu, govore mi da imamo šanse ali teško mi se i nadati. Ali opet, nemamo što izgubiti. Treba to operativno sve odraditi, putovati u Split tko zna koliko puta u jednom smjeru preko 200km, s poslom to sve organizirati jer ne želim da itko zna. A naravno ne želim zapostaviti dijete u cijelom postupku.
Kad vidim koliko vas je uspjelo, davate mi nadu i snagu. Hvala vam na tome!I ispričavam se na dugom postu
Sretno ti u novim pobjedama, želim ti samo reći da sam i ja u Cita i da se i ja vozim preko 200 km u jednom smjeru svaki put. Znala me je dr pogledat na uvz i reći vrati se sutra, ja bih odma plaka, a znala sam da je to za moje dobro. I muž bi mi rekao pa bar možemo, neki nemaju ni priliku na ovu borbu i istina je. Svaki put mi je bila muka od putovanja, a sad sam to prihvatila i odlučila uživati u tome. I nadam se da će na kraju ovo bit sve jedna lijepa uspomena o kojoj ćemo pričati i o svakom putovanju vamo-tamo. I na svaki prijeđeni kilometar smo ponosi. Možete sve ❤️
🙎🏻♀️95-sve ok, 🙎🏻♂️87- oligoasthenozoo -> normo
1.icsi- 4/2023-Cito
12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
09- histeroskopija - sve ok
3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
30.10 scratching endometrija
4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
Kariogrami , trombofilija ✅✅
5.veljača- FET ❄️ -❌
Biopsija maternice ✅
6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248
Marisha istu kao i do sada iako je beta stalno 0: decotrin, utrogestan, clexane, prolutex, aspirin i folacin. 😪 Procitala sam od jende zene koja je bila u pragu da su njoj u 17.transferu poceli davati clexane 10 dana prije transfera i taj joj je napokok bio uspijesan. A kod nas uvjek ista terapija s istim pocetkom tocno u dan.
Jurky32 ma to me nervira. Pogotov zato sto u petrovoj sada jedva da i ima zena i mogu im se maksimalno posvetiti ali oni svejedno nemaju vremena. I cura prije mene dobije 25min paznje a ja 5min 😳 Dr.Strelec na otvorenom prica kako jadni imaju 7min po pacjentu, ja sjedim u cekaonici jedan dan dok sam cekala dr.V sat i pol, strelec je odradio dvije cure uzv u roku 5 min svaku i ostatak bio u onoj buksici gdje se prijavljujes i druzio i pio kavu 😬
Sortiraj odgovore
Najstariji