Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • splungar

Broj poruka: 2

Prijavi adminu

bok cure, dosta se pričalo o terminima za ivf polikliniku, ali ne mogu sad naći komentar pa pišem ovako. 
    mi smo bili prije 2 tjedna na konzultacijama i pregledu i dobili smo termin za ivf preko hzzo-a za 10./24. 
    tako da uzmite u obzir da je skoro cijela 2024.popunjena, iako se ovdje pričalo da daju termine za 6.mj ove godine, tako da vidite jel sam se isplati toliko čekati... čisto informativno da znate

ja: 28 god - AMH 25.2, endometrioza, anemija, neprohodni jajovodi
    muž: 27 god, astenoozospermija
    pokušavamo od 08./22.

Rolica

Broj poruka: 692

Prijavi adminu

Razumna I ja sam taj tip što se zatrpava poslom, kaj je najgore to me veseli više od kava i glupih priča, valjda sam napokon pukla do kraja xD Naša je uginula prije 4 godine (rotić) i baš je jako falila, osobito mom partneru pa sam za prošli Božić odlučila uzeti novu i on je naravno bio za. Prije to nismo toliko osjetili što govoriš za godišnje i ostalo jer je ostajala s mojima, ali sada je ova toliko vezana za nas da ne mogu na wc prije nego joj se javim 😂 Kad smo došli s mora smo se veselili kao neki roditelji da je možemo ostaviti sa starcima i pobjeći solo u grad, freeedom ahahah doslovno smo zgibali sretni svaki na svoju stranu... Užas, pokušavamo je odlijepiti ali teško, uzeli smo je premalenu i stalno je bila s nama kako smo home office i to je to. Meni su mali psi okej, ali ne mogu se toliko povezati, nisam mišljenja da "nisu psi" i slično, već mi nije to-to, osobito kad se navikneš na dušu i navike rotića. Oni su baš posebni <3
    Vidim da ideš sad na Sv.Duh... koliko ti je još ostalo preko hzzo-a? Jesi zadovoljna s njima sada, vidi se neka razlika prema ovima prije?
    .
    Sretno svima cure <3

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
    daxx.86@gmail.com

Medolina

Broj poruka: 66

Prijavi adminu

Pozdrav svima, 
    Nova sam ovdje i pokušala sam što više toga pročitati kako bih dobila neke informacije, ali izgubila sam se u svemu iako sam pročitala valjda zadnjih 150 stranica, ako ne i više🙈 
    Zanima me jel ima netko da ide ili je išao na Vuk V. Na MPO. Kakva su iskustva? 

2018. 👶🏻
    2019. Blighted ovum
    2022. Missed ab.
    4/24 prvi put AIH
    6/24 drugi AIH -pozitivan test 🤰

• Tikvica

Broj poruka: 1064

Prijavi adminu

Hej djevojcice🤗
    Sreca, vidjet ces kako vrijeme leti, kao da sam prekjucer stavljata trakice na forum 🙈 hvala ti 🥰😘
    Faith drago mi je da je sve ok i neka tako i nastavi. Ja sam ok osim sto sad zaista vise nista ne mogu 🤣🤣🤣
    Prepone me ubijaju, kukovi, grcevi, glava…bas bas je onako ali hvala Bogu pa me ovako ulovilo tek sad, a prakticki sam do prije tjedan dana bila super (spavanje i sitnice vise ne racunam po orobleme)🙈
    Korni hvala ti, odlezim veci dio dana, pogotovo danas kad prepone tsko bole da ne mogu ni hodato 🤣
    Totalno je nestvarno da je 💙 uskoro s nama🥰🙏
    Lunilins mlada si, sreti sve nalaze i onda dalje, ovo ti moze donijeti samo lose. Drzim fige da sto prije svedes nalaz na normalu 🥰😘
    Johica ajme i ti si nam vec skoro na 8 tjedana, neka je benica napredna 🥰🥰 
    Jel hematom ispod ili iznad bebe, svakako miruj dok se ne razgradi a onda kasnije mozes sve po starom😘
    Jesi to iz Zg? Ako se ne varam, imam stvarno dosta lizalica za micnine i tableta pa ako zelis pokupis ih🤗
    Leli najbrze i najbolje je naprsviti spermiogram privatno jer sve drugo ce ti se oduzit. Ako su avi tvoji nalazi ok kad cete imati njegov, iduci korak je odabrati kliniku (ako ste kandidst za mpo) i racunaj da ce te oni traziti dodatne nalaze za napraviti. Procitaj prve stranice, tamosve pise😊
    Bubice bas mi je drago da je sve ok i sad ces biti mirnija❤️ nadam se da ce te vene izdrzati i ne dtvsrati probleme🙏😘 
    Rolica sve je spremno osim glave 🤣
    Joj bas za par dana bude prosao treci dan, a oni od pon rade🙄 no dobro, gledaj to kao dodatni odmor i napravi jos nesto za sebe😘😘😘
    Sani, uzivaj sreco i cedti mislim na tebe😘😘😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Tikvica

Prijavi adminu

Sve moje ostale curke da vas ne nabrajam ponaosob ne mogu vjerovati da za 4 dana drzim mako sunceko u rukama, jednostavno mi nije to jos sve sjelo, vjerojatno bide kad mi ga stave u ruke.
    Nisam bas aktivna previse i ne znam kako budem ali cim budem u mogucnosti svakako cu vam se javiti.
    Saljem vam svima trudnicke prasine, neka svaka od vas drzi klupo srece u 2024. godini, to vam od srca zelim. 
    Ne odustajte, dajte si vremena, vjerujte i sigurna sam da cete doci do cilja.
    Hvala svakoj od vas na svakoj poruci i podrsci koju sam kroz 3 godine od vas imala, a posebno hvala Steli i Sani koje su puno napravile za ovaj forum. 
    Nisam na drugim temama, nekako se nisam tamo nasla, ovdje sam kao doma, no jasno mi je da ste svi ovdje u drugom modu ali nadam se da cete se uskoro prikljuciti ovom trudnickom. 
    Pratiti cu vas i dalje, mozds ne tsko cesto, ali navijam za svaku od vas. Ako ista ikako mogu pomoci biti ce mi drago❤️

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    13.01.2014. Baby L.💙

Anica!

Broj poruka: 244

Prijavi adminu

Žuži

Pozdrav svima,
    Nisam pisala zadnjih dana, ali čitam koliko uspijem popratiti, sretno svim curama s novim postupcima i budućim mamama.
    Ja sam bila na dogovoru kod doktora da vidimo sto dalje. Prva stavka mi je histeriskopija na koju idem već u utorak, a i moram se naručiti na kariogram. S jedne strane volila bi čak da možda i nađemo neki problem (koji se naravno da riješiti), a s druge strane me i strah tih nalaza. Malo me je poljuljalo kad mi je doktor rekao da kod izvrsnih zametaka koji su meni vraćeni u 40-60% slučajeva dođe do trudnoće. Ako mi netko može reci svoje iskustvo s jednim i drugim i sto mi uopće može naći na histeroskopiji? 

I ja stalno mislim, 4 blastica odlične kvalitete nisu uspjeli, a problem još nije nađen. Pa kako? Zašto? Stalno se mislim. Još su nam ostali kariogrami i ja sam se mislila pa što ako nisu dobri. Ali realno što je tu je, bolje da što prije znam na čemu sam i s čime se borim. 
    Sjećam se na početku mi je dr prije postupka kad sam je pitala koliko su šanse odgovorila da kod mene s obzirom da sam mlada i sve da vjeruje da u 4 blastice će uspjeti. I ajde do te 4 sam se uvijek tješila pa da dobro doktorica je i rekla tako da će biti. I onda me 5 ubila 🤦🏼‍♀️
    Al brzo dođem sebi i guram dalje. Al baš što kažu sve se 🌟🌟 moraju posložit. 

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

Anica!

Broj poruka: 244

Prijavi adminu

Tikvica

Sve moje ostale curke da vas ne nabrajam ponaosobne mogu vjerovati da za 4 dana drzim mako sunceko u rukama, jednostavno mi nije to jos sve sjelo, vjerojatno bide kad mi ga stave u ruke.
    Nisam bas aktivna previse i ne znam kako budem ali cim budem u mogucnosti svakako cu vam se javiti.
    Saljem vam svima trudnicke prasine, neka svaka od vas drzi klupo srece u 2024. godini, to vam od srca zelim.
    Ne odustajte, dajte si vremena, vjerujte i sigurna sam da cete doci do cilja.
    Hvala svakoj od vas na svakoj poruci i podrsci koju sam kroz 3 godine od vas imala, a posebno hvala Steli i Sani koje su puno napravile za ovaj forum.
    Nisam na drugim temama, nekako se nisam tamo nasla, ovdje sam kao doma, no jasno mi je da ste svi ovdje u drugom modu ali nadam se da cete se uskoro prikljuciti ovom trudnickom.
    Pratiti cu vas i dalje, mozds ne tsko cesto, ali navijam za svaku od vas. Ako ista ikako mogu pomoci biti ce mi drago❤️

Predivno je kad cure koje su došle do svog cilja i dalje odvajaju vremena za nas i daju nam nadu ako ste vi uspjele da možemo i mi. I hvala vam za to ❤️❤️Želim ti da sve prođe što bez bolnije i brzo 🙏🏻❤️🎉 i da uživaš u svakom trenutku s svojom srećom 🥰🥰

🙎🏻‍♀️95-sve ok, 🙎🏻‍♂️87- oligoasthenozoo -> normo
    1.icsi- 4/2023-Cito
    12 🥚- 7 blastocista - sve ❄️
    1. 12.06 - FET 2 ❄️, jedna odlična, druga loša - ❌
    2. 12.07. - FET 1 ❄️ - ❌
    09- histeroskopija - sve ok
    3. 06.10 - FET 1 ❄️- ❌
    30.10 scratching endometrija
    4. 24.11. - FET 1 ❄️ - ❌
    Kariogrami , trombofilija ✅✅
    5.veljača- FET ❄️ -❌
    Biopsija maternice ✅
    6. 09.04.24 -FET ❄️ - 7dpt ➕ - beta ⏳ 13dpt- 580, 15dnt - 1248

anii208

Broj poruka: 604

Prijavi adminu

Tikvice ti si prva na redu i probijaš led 🤞🏻
    Ja ne mogu vjerovat da je tako brzo proslo 🙈 i vjerovatno cu biti u cudu i par dana nakon poroda😂
    Sve nam ispričaj u detalje kako je prošlo. A proci ce ti sve super, jer dogovoreni carski je sasvim druga prica od hitnog. Nemoj trpit bol nakon niti cekat da te krene bolit, popij tabletu protiv bolova na vrijeme - tako su meni pak govorile sve moje poznanice i frendice koje su prosle carski. Prvi dan ti daju injekcije protiv bolova i to cim mrvicu osjetis odmah trazi, nemoj da krene bolit. A iduca dva dana najbolje da pijes tablete svako par sati i prije nego osjetis bol. A vec treci dan si ko avion 🙌🏼
    Mislil na tebe u ponedjeljak i cekamo slikicu ❤️

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Johicaa

Broj poruka: 288

Prijavi adminu

Npelica,Rolica  hvala curke moje drage ❤️❤️❤️ kako ste vi?
    Tikvice i ja sam se iznanadila kad je dr rekao procijenu tjedana , tata je inace visok pa moguce da se vec po milimetrima vidi😂. Nisam iz Zagreba iz Mostara sam,nabavit cu sutra sto mi je prijateljica preporucila Antimetil. Hvala ti puno svakako😘❤️
    A hematom je na straznjoj strani , nebi trebao prestavljati problem ali bolje sprijeciti i lezati. Svakako mi je lose i slabo jedem pa mi dobro dode bolovanje. 
    Jesi uzbuđena? Danas 11.1.,  Boze pomozi da sve dobro prođe 🙏🏻❤️
    Sraco jel kod tebe sve ok? Ima li mucnina jos?
    Razumna ja kd citam tvoje poruke zamisljam te kao moju sestru koja je takva kao ti u svemu, nekako osjetim tu tvoju predivni energiju. ✨
    Ostale cure javite se kako ste i nadam se da sve ide kako treba , saljem 😘😘❤️
    Nove cure dobro došle !🤞🏻🤞🏻

🌸'90, AMH 12,10, sve ok
    🐝'89, Retrogradna ejakulacija
    IVF/ ICSI '22. 5❄️ Fet No.3. 12/23., 1❄️ 6dpt +, 11dpt Beta 510, 13dpt 1050, Uzv. 14.02 💙
    🌈👶🏻 Baby boy R 21.08

• Tikvica

Prijavi adminu

Anice hvalaa ti, kad znas kolko su sve ovdje cure bile podrska i koliko su pomogle jedino sto mogu biti i dsti vjetar u ledja❤️
    Anii bogme da, tako je proletilo da ne mogu vjerovat i jos ne mogu vjerovat da za par dana drzim malisu, sve cu vam ispricati i napisati, samo je pitanje kada🙆🏻‍♀️
    Nemam pojma kaj me ceka🤣 
    Ovo za bolove su mi svi rekli i tako cu i napravit. 
    Braunila mi je i tek u ruci i  intravenozno primas sve pa cu trazit da me pristekaju. Znam da je orva tri dana koma ali spremna sam na to🤗 samo nekam e sve ovo drugo posluzi te tetive upaljene u sve ostalo da mogu brinut o malisi, drugo cu sve izdrzat.
    Jos sam si i u torbu stavila brufen on se navodno ne izlucuje u mlijeko pa ako bude nekih “problema” ostsle dane cu si i to popit, makar mislim da nece biti jer i oni daju brufen, par frendica rodilo unutar par mjeseci pa prenijele sve.
    Najbitnije je da sve prodje ok🙏🙏🙏
    Jesi ti bila kod kardiologa? Kaj veli?
    Johica identicno ti je i kod mene bilo jer mi je muz velik i tako je bilo cijeku trudnocu i sad je velik i ja sam ogromna, bas je trbuh jao, tak da me svi pitaju jedu blizanci u pitanju 🤭 sami nek bude sve i dalje ok🙏
    Ne znam kaj bi ti rekla, uzbudjena jesam, valjda, sve mi je nekako izmijesano, pogotov ovako kad sve znas i znas kad ides i sto ce se dogoditi, bas cudan osjecaj, makar nisam bas jos svega svjesna pitanje je kad cu postati🙈🙆🏻‍♀️

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    13.01.2014. Baby L.💙

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.