Uopce ne znam je li moguce da embriolog radi aspiraciju, strasno sam bila highJa nisam nikad uzela ništa posto imam u vrh glave 3 folikula za aspirirat🙈😅
Meni je bila embriologica msm isto da se žive Andrea onako smiješna je sva nekakva,vrckava.
Ona bude na transferu bar je meni bila a ginekolog radi transfer. Meni je Mršić radio.Možda je bila manja gužva zbog blagdana moguće.
Kad je tebe Shunky opet u postupke?
Ok, onda ipak nisam luda, bila je embriologica :D Nisu me ni pitali hoću li neke lijekove ili ne, samo su mi to šibnuli u venu, ja počela očito baljezgati gluposti jer je sestra u jednom trenutku rekla "a da ja to Vama malo smanjim" :D Nisam sigurna bih li ponovno uzimala, bila sam van sebe do sljedećeg jutra, pokupila sam se ća bez da sam ikoga pozdravila, nisam znala jaketu obući, baš gadno.
Maloprije sam baš zvala KBC Split da javim za betu (tri negativna testa, beta 6,6, očito je bila neka mini biokemijska, kaže sestra) jer mi je danas 14. dan od transfera, pa kaže da stanem s terapijom i javim kad mi prođe menga da mi Šunj da novi protokol. Po tome bih trebala tamo negdje sredinom drugog mjeseca ponovno u postupak, ako Šunj ne misli da treba duže čekati. Pojma nemam kako to s poslom iskombinirati, ah, pokušat ću ići dan po dan!
👩🏼'83. Endometrioza, AMH 10,70
🧑🏼'80. Spermiogram varira
1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌
Razumna riječi psihologice uzmi s rezervom.. Imala sam 24 godine kada sam išla na prvi postupak, a prije postupka, uz sve nalaze, morali smo imati i nalaz psihologa. Odmah s vrata mi je rekla da postoji mogućnost da nikada neću imati djecu, da neću biti majka, pitala je želim li posvojiti ili udomiti djecu, pitala je jesam o tome razmišljala?! Onak, ostala sam bez komentara.. Mislim da to da nećemo nikada biti mame moraju svima reći. Jednostavno da nas suoče s tim jer, realno, ta mogućnost postoji. Ti kao i sve mi ovdje moramo takve misli odbaciti i dat sve od sebe do zadnjeg atoma snage da uspijemo.. :)
Sretno!!
5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
U borbi za bracu ili seku
07/2020 stigla princeza
Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja
Uopce ne znam je li moguce da embriolog radi aspiraciju, strasno sam bila highJa nisam nikad uzela ništa posto imam u vrh glave 3 folikula za aspirirat🙈😅
Meni je bila embriologica msm isto da se žive Andrea onako smiješna je sva nekakva,vrckava.
Ona bude na transferu bar je meni bila a ginekolog radi transfer. Meni je Mršić radio.Možda je bila manja gužva zbog blagdana moguće.
Kad je tebe Shunky opet u postupke?Ok, onda ipak nisam luda, bila je embriologica :D Nisu me ni pitali hoću li neke lijekove ili ne, samo su mi to šibnuli u venu, ja počela očito baljezgati gluposti jer je sestra u jednom trenutku rekla "a da ja to Vama malo smanjim" :D Nisam sigurna bih li ponovno uzimala, bila sam van sebe do sljedećeg jutra, pokupila sam se ća bez da sam ikoga pozdravila, nisam znala jaketu obući, baš gadno.
Maloprije sam baš zvala KBC Split da javim za betu (tri negativna testa, beta 6,6, očito je bila neka mini biokemijska, kaže sestra) jer mi je danas 14. dan od transfera, pa kaže da stanem s terapijom i javim kad mi prođe menga da mi Šunj da novi protokol. Po tome bih trebala tamo negdje sredinom drugog mjeseca ponovno u postupak, ako Šunj ne misli da treba duže čekati. Pojma nemam kako to s poslom iskombinirati, ah, pokušat ću ići dan po dan!
Žao mi je zbog biokemijske... meni je u 5om mjesecu došla do 1000 čak pa sam se i nadala sve nešto ali bezuspješno.. samo ne odustaj, kad se najmanje nadas uspije. Meni je isto problem zbog posla, ali nema druge nego ići dan po dan. Ja sam zadnji put sve uspila iskombinirat pa sigurno ću i ovaj postupak 😅 a valjda će kolegice izlaziti u susret malo 🙈
👩🦰 - 28, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -40, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split : 1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća💔
U nove pobjede ...💞💞
noor i shunky dobrodošle.
Bubice 🤞🤞 za dobar pregled.
Tikvice nadam se da je sve u redu 😘
Korni drago mi je što je sve u redu.
Marisha koju si stimulaciju dobila u postupku?
Sretno svima!
Rekovelle 72 + Menopur 75, + još dvije stavke sa štopericom ali ubij me, ne mogu se sjetiti naziva.
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
Anii208 hvala na javljanju
Razumna čitam i ne vjerujem, ti i dalje furaj po svom i neka ti naredni postupak bude dobitan
Npelica krasno ime ste izabrali
Tikvice mali mislioc razmišlja kako mu je lijepo unutra i misli si ajme pa 15.01. je iza čoška a ja još nebi van
Sanjushka kužim te totalno, doduše imamo različitu situaciju, meni menga kasni a trebala je završiti prekosutra, prekosutra naravno imamo prve konzultacije i neće moći napraviti UZV pa ću 2x jahati u Samobor
Samo da javim da mi je TSH u 11 dana pao na 3,62 tako da ima nade da će još padati i da mi neće pomicati termin za novi postupak.
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
Npelica aaaa jako lijepo ime, vas mi se svidja 🥰🥰🥰
Pa da, ne bi rekla da sam uzbudjena, nisam jos bas ocigledno svjesna kaj se dogadja🙈 ali me malo frkica samo da sve prodje dobro i da me posluzi zdravlje i te sve tegobe da mogu hendlat malog bez problema.
Vjerojatno cu postst svjesna svega kad krenemo doma🤣
Tanjanja hvala ti, leti vrijeme❤️🥰
Rolica tek sam kasnije vidjela da je i Anii javila za popust, ali, dvaput je dvaput🤭
Marisha sami nek on tak razmislja i da ne pozeli prije pon🙆🏻♀️🙈
Danas su mi bas izrazajnije (nadam se) BH kontrakcije pa sam sad legla i za danas samo wc i krevet😊
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Kad je tebe Shunky opet u postupke?Ok, onda ipak nisam luda, bila je embriologica :D Nisu me ni pitali hoću li neke lijekove ili ne, samo su mi to šibnuli u venu, ja počela očito baljezgati gluposti jer je sestra u jednom trenutku rekla "a da ja to Vama malo smanjim" :D Nisam sigurna bih li ponovno uzimala, bila sam van sebe do sljedećeg jutra, pokupila sam se ća bez da sam ikoga pozdravila, nisam znala jaketu obući, baš gadno.
Maloprije sam baš zvala KBC Split da javim za betu (tri negativna testa, beta 6,6, očito je bila neka mini biokemijska, kaže sestra) jer mi je danas 14. dan od transfera, pa kaže da stanem s terapijom i javim kad mi prođe menga da mi Šunj da novi protokol. Po tome bih trebala tamo negdje sredinom drugog mjeseca ponovno u postupak, ako Šunj ne misli da treba duže čekati. Pojma nemam kako to s poslom iskombinirati, ah, pokušat ću ići dan po dan!Žao mi je zbog biokemijske… meni je u 5om mjesecu došla do 1000 čak pa sam se i nadala sve nešto ali bezuspješno.. samo ne odustaj, kad se najmanje nadas uspije.Meni je isto problem zbog posla, ali nema druge nego ići dan po dan. Ja sam zadnji put sve uspila iskombinirat pa sigurno ću i ovaj postupak 😅 a valjda će kolegice izlaziti u susret malo 🙈
Ajme do 1000! Ja bih s takvim nalazom još možda i zadržala dozu racionalnosti, ali moj dragi bi već sobicu uređivao! Baš šteta da ti nije uspjelo, s time čovjek ne može a da se ne ponada ono baš za ozbiljno :(
Meni je posao ogroman problem jer mi zbog puta na svaku folikulometriju ode četiri, pet sati - mogla bih tražiti da te dane radim od doma pa odradim što imam popodne ali onda će pak kolege pitati zašto radim od doma jer si svi međusobno polažemo račune, a nisam nikome ništa govorila jer mi nije do ispitivanja i onda sažaljenja, imamo tu i ultra religioznih, u te mi se pak rasprave nikako ne ulazi... Ali valjda će se sve već nekako posložiti.
Nadam se da se NE vidimo u Splitu, da ćeš ti do mog idućeg postupka već imati jutarnje mučnine :)
1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌
Moje curke!
Npelica,top ime!
Tikvica, jos malooooo,ja kad pomislim na sve to samo mi se place od srece....🙃.... sretno i da sve prodje savrseno kako zelis.
Shunky veruj mi videces sve ce se posloziti i sve ces uspeti. Potpuno te razumem i ja uopste nisam pricala sa nikim o tome prvo mnogi to ne razumeju i ne shvataju i ne zive u mom Svetu nego u Svom.... pa svaki pocetak price na tu temu je osetljiv.
Zelim ti svu srecu!!!
Ja 36-on Savršen Amh 2pmol BETA +VTO X 3 = Biohemijske svaki put
09.2023.Histeroskopija-septum 1cm.Mikrobiologija E. Uredna , NK cells E. Uredne,ERA test-u okviru na 124 sata receptivnost Fet - FERTICARE Prag -27.11.blastica,14dpt 1840,06 12+2 61mm.❤️🙏 Verified✅ devojčica
Shunkyveruj mi videces sve ce se posloziti i sve ces uspeti. Potpuno te razumem i ja uopste nisam pricala sa nikim o tome prvo mnogi to ne razumeju i ne shvataju i ne zive u mom Svetu nego u Svom…. pa svaki pocetak price na tu temu je osetljiv.
Zelim ti svu srecu!!!
Hvala ti! Morala sam reći nekom malom broju ljudi, ali radije bih da nitko nije znao, svi imaju dobre namjere i sve je ok dok ide sve ok i ja sam dobre volje ali ako imam loš dan i po mogućnosti čekam 14 dana betu, a netko me pita ima li što novo i jesam li dobro ili imam kakve simptome, podemonim :D
Čestitam ti na bebi, pratim tvoj razvoj situacije već duuugo i baš mi je drago zbog tebe! Od slike mace svaki put pomislim da je slika s ultrazvuka i mislim si ma kud prije već tolika beba :DNPelice, žao mi je, ne smijemo se zbližiti jer ću ti ukrasti ime! Tako je maaaazno i kremasto, oduševljena sam!
Anii208hvala na javljanjuRazumnačitam i ne vjerujem, ti i dalje furaj po svom i neka ti naredni postupak bude dobitanNpelica krasno ime ste izabraliTikvice mali mislioc razmišlja kako mu je lijepo unutra i misli si ajme pa 15.01. je iza čoška a ja još nebi vanSanjushka kužim te totalno, doduše imamo različitu situaciju, meni menga kasni a trebala je završiti prekosutra, prekosutra naravno imamo prve konzultacije i neće moći napraviti UZV pa ću 2x jahati u Samobor
Samo da javim da mi je TSH u 11 dana pao na 3,62 tako da ima nade da će još padati i da mi neće pomicati termin za novi postupak.
Ma strašno, baš kad ne treba onda odluči kasnit.
Jest da sam 100 godina bila na tabletama ali kad nisam nikad mi nije kasnila više od dva-tri dana. A sad sam na 21.. 🙄
A očito nam je suđeno putovati više puta od planiranog. I ja sam sad u petak išla izvanredno za Zg zbog tog uzv-a (iz Ri sam)..
Držim ti fige da ti se taj tsh dovede u red i da ideš po planu..🤞🏻
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab
Sortiraj odgovore
Najstariji