Hello curke 🤗 čitam vas, ali nemam ništa pametno za napisat. 😅
Bubica ja sam dobro, hvala ti ❤️ odmaram, uživam, mogu rec da su me sve tegobe osim umora zaobišle, a bome i mozak mi ne radi 😅 čari trudnoće 🤗 kako si ti? Sretno danas ❤️
Wildflower zapravo su oboje bitni, iako embriolog malo vise .. ginekolog da pogodi dobar protokol, a embriolog da oplodi naše stanice.da izabere najbolje spermije. Embriolog Stanić je u vrhu sa lošim spermiogramom, rekla bih da radi čuda. Daleko od toga što smo mi s njime uspjeli, imali smo još gori nalaz baš na punkciji, ali eto uspjelo je. Ima i drugih klinika gdje ima dobrih embriologa, čini mi se da su cure pisale za Beta plus, ali će ti one znati bolje reći 🤗 u svakom slučaju želim ti sreću ❤️
Ketyx pokrivaj ti i ovo 🙈 nikad se nezna, vidiš kako nam je korni nešto je upalio ❤️🤗 sretno❤️
Jurky32, Sanjushka, Sanii, Stela_M, anii208, Bubica, Fashionista, Flo,Vitara, maslačak, Srculence, Bebolina, Tikvica 🤗❤️🤗❤️
Sretno curke svima 🤗🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Drage žene,
nova sam na forumu iako vas pratim u tišini već neko vrijeme. Zahvalna sam jer sam puno naučila o MPO i stvarno se divim svima vama, hrabrosti, pozitivi... Nadam se da će nam ova godina donijeti svima samo uspješne postupke. Čestitke novopečenim mamama, a trudnicama želim mirnu i ugodnu trudnoću .
Ukratko o nama: godine pokušavanja prirodnim putem, Hashimoto (hormone držim pod kontrolom s Euthyroxom 112), zavaljena maternica, svaki put nam je baš dugo trebalo da uspijemo. Imamo prekasnog sina od 3 godine, naše malo čudo iza nas su dvije izvanmaternične trudnoće, laparaskopski odstranjena oba jajovoda te jedan spontani u 7tt nakon što su potvrđeni otkucaji. Ostaje nam još samo pokušaj IVF u što planirano krenuti čim odradim sve pretrage i kad mi ginekolog da zeleno svjetlo zbog nedavne laparaskopije. Već sam u kontaktu s poliklinikom Cito, nadam se ako bude sve ok u ožujku krenuti.
Iskreno, ne znam što bi mislila o svemu, govore mi da imamo šanse ali teško mi se i nadati. Ali opet, nemamo što izgubiti. Treba to operativno sve odraditi, putovati u Split tko zna koliko puta u jednom smjeru preko 200km, s poslom to sve organizirati jer ne želim da itko zna. A naravno ne želim zapostaviti dijete u cijelom postupku.
Kad vidim koliko vas je uspjelo, davate mi nadu i snagu. Hvala vam na tome! I ispričavam se na dugom postu
👩83.g. hashimoto, oba jajovoda✂️
🧑82.g. sve ok
2016. tubarna (lapar., ode prvi jajovod)
2020. stigla naša najveća sreća 🩵 (prirodna trudnoća)
2022. spontani u 7tt
2023. tubarna (lapar., ode i drugi jajovod)
03/24 IVF, Cito ?
Drage žene,
nova sam na forumu iako vas pratim u tišini već neko vrijeme. Zahvalna sam jer sam puno naučila o MPO i stvarno se divim svima vama, hrabrosti, pozitivi… Nadam se da će nam ova godina donijeti svima samo uspješne postupke. Čestitke novopečenim mamama, a trudnicama želim mirnu i ugodnu trudnoću
.
Ukratko o nama: godine pokušavanja prirodnim putem, Hashimoto (hormone držim pod kontrolom s Euthyroxom 112), zavaljena maternica, svaki put nam je baš dugo trebalo da uspijemo. Imamo prekasnog sina od 3 godine, naše malo čudoiza nas su dvije izvanmaternične trudnoće, laparaskopski odstranjena oba jajovoda te jedan spontaniu 7tt nakon što su potvrđeni otkucaji. Ostaje nam još samo pokušaj IVF u što planirano krenuti čim odradim sve pretrage i kad mi ginekolog da zeleno svjetlo zbog nedavne laparaskopije. Već sam u kontaktu s poliklinikom Cito, nadam se ako bude sve ok u ožujku krenuti.
Iskreno, ne znam što bi mislila o svemu, govore mi da imamo šanse ali teško mi se i nadati. Ali opet, nemamo što izgubiti. Treba to operativno sve odraditi, putovati u Split tko zna koliko puta u jednom smjeru preko 200km, s poslom to sve organizirati jer ne želim da itko zna. A naravno ne želim zapostaviti dijete u cijelom postupku.
Kad vidim koliko vas je uspjelo, davate mi nadu i snagu. Hvala vam na tome!I ispričavam se na dugom postu
Lavice, dobrodosla! možeš ti to 🤗 neznam dali možeš radi posla, ali imaš pravo na bolovanje, svakako ti ne piše radi čega si na bolovanju..
Šansa uvijek postoji, ne odustaj ❤️ sretno 🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Mare0212 nažalost to je IR, imala sam istu situaciju u listopadu, promjena prehrane je obavezna. Izbaciti bijelo brasno, kvasac, prasak za pecivo, sve pekarske proizvode, tjesteninu, krumpir…itd Imate recepte za pirov ili razeni kruh sa sodom bikarbonom, mozete bata, kvinoju, lecu i tako to za zamjenu. I ne preskakat obroke i izgladnjivati se. E da slatkise, cipseve i secer obavezno izbaciti. Mozete pocet piti inositol.
Korniinace sam izbjegavala zbog utrica pa mi je odnos bio nalezamisliv al sad cu morati haha :)
Hvala puno na odgovoru ❣️
Toga sam se najviše i bojala, znaci nece mi nista ni raditi u Rijeci dokle god ju imam? :/
👩🏻 1994.
👦🏻 1995.
Pokušavamo od 01/2021
Usporen rad stitnjace
Inzulijska rezistencija
Oligoastheozospermia
12/22- Inseminacija ❌
6/23 - Inseminacija ❌
10/24- Inseminacija ❌
4/25- Stimulirani Ivf, 3 oplođene js, 1 vraćena, a 2 ❄️
✨✨✨
Lavice, dobrodosla! možeš ti to 🤗 neznam dali možeš radi posla, ali imaš pravo na bolovanje, svakako ti ne piše radi čega si na bolovanju..
Šansa uvijek postoji, ne odustaj ❤️ sretno 🤗
Hvala ti 🤗 imas pravo, bolje iskoristiti bolovanje kad vec imam pravo na to.
🧑82.g. sve ok
2022. spontani u 7tt
03/24 IVF, Cito ?
Lotti, drago mi je da je pregled super prošao, još samo malo i bebač je tu 😊
Stelić, Anii, također i kod vas ide to lagano kraju 🥰
Faith, kako si?
Korni, NPelice, Sreća, kako ste nam vi?
Sanjushka, no pa konačno 😊 Sad samo jako u nove pobjede 💪❤️ Držim fige za dobre nalaze 🤞
Maslačak, malo je sad već teže, ali ide, funkcioniram još 😁 I skroz te kužim kad kažeš da nemaš vremena zbog curke, tako je i kod mene, ne znam što bih prije, a zapravo ništ više ne mogu 😄
…
Baš sutra idem ponovo na GUK profil u bolnicu i to mi se tolko ne da da vam ne mogu opisati 😮💨 Cijeli dan gubiti u toj dnevnoj bolnici, a na kraju sve bude ionak u redu…
Sretno svima sutra! 🍀😊
Nove, a i stare cure, nemojte misliti da vas ignoriram, jednostavno ne znam odgovore na vaša pitanja, ali svakako vam želim da dođete do svog cilja čim prije 😘
Bubice jesmo mi bile skupa trudnice u proljetnicama 2021? ❤️
👸🏼27
🤴🏻44
👧🏼3yrs🎀🩷
AngelEyes moram ti priznat da si me baš dirnula sa svojom objavom i želim ti od ❤ da ti uspije u 3 mjesecu i da bude sve ok,čim su ti rekli da šanse postoji onda vjeruj da će bit, samo hrabro i pozitivno naprijed.Mene čeka punkcija sutra, i vjerujem da nije ugodna ali šta je tu je, neko dodje lakšim putem do bebe netko mora težim.
🙍♀️- 33, sve ok
👦 - 38 sve ok
4 - AIH ❌️❌️❌️❌️
3 IVF/ICSI ❌️❌️❌️❌️
prirodna trudnoca ✅️
Moram vam se pojadati, bas sam ljuta! Imala sam dogovr s dr.V iz petrove da ce mi paralelno voditi uzv za transfer iako ga radim u drugoj klinici posto su mi tamo smrzlice. Dodjem u čet.na uzv, njega nema, nakon sat i pol cekanja sam odustala i vratila se na posao. Jucer dogovorim u svojoj klinici da danas ide stoperica i 23.01.transfer i dobijem terapiju napisanu. Danas odem opet kod dr.V na uzv, ovaj put je tamo. Žena prije mene je imala pregled od 25 min, ja sam imala pregled od ravno 5 min, samo me pogledao i rekao da je sve okej da moze stoperica danas i poslao me da se obucem, dok sam se oblacila samo je viknuo doviđenja i otisao, nisam ga ni uspijela pitat da vidi terapiju i plan za dalje samo me otkantao. Bas sam bila u šoku posto je dogovor bio da ce on voditi proces. 😳😬 Kad ne odes privatno onda ocito dobijes ovakav tretman.
👸🏻 33 - PCOS, MTHFR heterozigot, PAI-1 homozifot, IR 3.2, adenomioza / 🤵🏻 39 - normozoospermia
5 IVF-a: 2 Petrova, 3 Škvorc
1.IVF-20fol❌, 2.IVF-16fol 2trodnevna, 3.IVFp-3fol❌ 4.IVF-3fol❌, 5.IVF-22fol 1 morula, 6 BC (2x3)
1.ET 2xtrodnevni-beta 0/ 2.ET 1xmorula-beta 0/ 3.FET 2xBC-beta 0/ 4.FET 2xBC-beta 0/ 5.FET 2xBC - beta 0
09.02.konzultacije dr.G, IVF klinika
Dreamer kod kojeg si doktora u Škvorcu?
Na konzultacijama mi je bio dr. Škvorc, pa si mislim da će mi on biti ili se možda varam? Tko je tebi?
👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0
AngelEyes moram ti priznat da si me baš dirnula sa svojom objavom i želim ti od ❤ da ti uspije u 3 mjesecu i da bude sve ok,čim su ti rekli da šanse postoji onda vjeruj da će bit, samo hrabro i pozitivno naprijed.Mene čeka punkcija sutra, i vjerujem da nije ugodna ali šta je tu je, neko dodje lakšim putem do bebe netko mora težim.
Hvala ❤️ Sretno na punkciji sutra, pregrmimo mi sve fizicku bol, jake smo 🤗🤗 nadam se da će sve dobro proci!
🧑82.g. sve ok
2022. spontani u 7tt
03/24 IVF, Cito ?
Sortiraj odgovore
Najstariji