bok cure, dosta se pričalo o terminima za ivf polikliniku, ali ne mogu sad naći komentar pa pišem ovako.
mi smo bili prije 2 tjedna na konzultacijama i pregledu i dobili smo termin za ivf preko hzzo-a za 10./24.
tako da uzmite u obzir da je skoro cijela 2024.popunjena, iako se ovdje pričalo da daju termine za 6.mj ove godine, tako da vidite jel sam se isplati toliko čekati… čisto informativno da znate
Ajmeee meni Da li ćete probati negdje drugdje u međuvremenu?
Mi smo jučer bili u Škvorcu na konzultacijama, s obzirom da imamo sve nalaze (morat ću ponoviti TSH,AMH i urinokulturu) možemo u postupak u ožujku. Možda da tamo pitate? Ako ikome zatreba info- HZZO pokriva opću anesteziju.
🏈43 sve ok+🌷35 endometrioza-jajovodi ✂️,AMH 11,07 pmol/L,hashimoto,TSH 2,16
09.2023. Vinogradska IVF
(Rekovelle+Menopur):4js
rujan ET(1)✖,listopad FET(1)✖,studeni FET(1)✖
03.2024.Škvorc IVF
(Ovaleap+Menopur+Orgalutran):4js ET(1)✖ 05.2024. prirodni ciklus:1js✖
09.2024.Škvorc ICSI
(Gonal+Menopur+Cetrotide):5js ET(2)11dnt β 114,16, 13dnt β 149,44, 15dnt β 99,03 ✖ 11.2024. prirodni ciklus✖
Tikvicee hvala ti, tako će i biti, još malo psiho priprema za mene :) Najgore je to što sam sve podredila tome, gurala neke stvari da dovršim ranije, prebacivala sastanke i baš sam si očistila 2.polovicu mjeseca za ovo i sad ovako ispalo, a šta ćeš, nadamo se samo dobrom ishodu na kraju, to je jedino bitno :) Tebi sretnoooo, ajmeee, već je to stiglo! Nek sve super prođe. Jedva čekamo nove vijesti <3
Johice evo iščekivanje veljače, sad mi je propalo jer je doktor još na godišnjem. Tebi sretnooo i samo hrabro :))
Razumna slažem se, te zgužvane njuškice i teleći pogled ti se baš uvuku pod kožu xD Više ih i ne gledam kao ružne hahaha to valjda tako dođe, pa su ti posebniji od ovih "Insta pasa" xD A pomeranci su posebni slatkiši, htjela sam mami uzeti jednoga jer živi solo pa nije htjela ni čuti xD Preeeemedeni su! Ma ja bi najradije imala 10 pasa i sve ih doma pobrala, što više reći od toga da sam htjela biti veterinarka baš dugo, dok mi starci nisu ubili iluziju i volju xD Vezano za Sv. Duh, drago mi je da si zadovoljna kod njih. Ja nisam probala konkretno ništa tamo osim nahodavanja, čekanja i pregleda tako da ne mogu suditi, ali vjerojatno bi mi bili prvi izbor ako ovdje ne uspije. Pod dr. L misliš na Lučija? Više sam pogubljena od toliko doktora xD Meni je Luči evo sjeo na prvu, znam da svatko ima svoje "za i protiv" kod njega, ali mogu priznati da sam se naljepila i ne idem dalje dok ne probam pa ćemo biti pametniji :)
Bebolina jesi ti krenula?
Npelice, Korni, kako ste curkee? :)
Sretno svima :))
Da. Pod L mislim na Lucija.
Mislim da L sjedne svima, naprosto je divan čovjek.
Da nemam postupke preko hzzo koje mi je glupo ne iskoristiti išla bi kod njega jer ga i muž i ja obožavamo ali također prihvaćam da ga druge žene trebaju više od mene i da je njima potrebniji.
Noćas sam sanjala da je moja lutka oživjela (ne kako Čaki ili Anabela) da ja više ne budem usamljena 😔.
Nisam nikad doživljavala da sam usamljena ali očito podsvjesno jesam kad sam to sanjala.
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Sve moje ostale curke da vas ne nabrajam ponaosobne mogu vjerovati da za 4 dana drzim mako sunceko u rukama, jednostavno mi nije to jos sve sjelo, vjerojatno bide kad mi ga stave u ruke.
Nisam bas aktivna previse i ne znam kako budem ali cim budem u mogucnosti svakako cu vam se javiti.
Saljem vam svima trudnicke prasine, neka svaka od vas drzi klupo srece u 2024. godini, to vam od srca zelim.
Ne odustajte, dajte si vremena, vjerujte i sigurna sam da cete doci do cilja.
Hvala svakoj od vas na svakoj poruci i podrsci koju sam kroz 3 godine od vas imala, a posebno hvala Steli i Sani koje su puno napravile za ovaj forum.
Nisam na drugim temama, nekako se nisam tamo nasla, ovdje sam kao doma, no jasno mi je da ste svi ovdje u drugom modu ali nadam se da cete se uskoro prikljuciti ovom trudnickom.
Pratiti cu vas i dalje, mozds ne tsko cesto, ali navijam za svaku od vas. Ako ista ikako mogu pomoci biti ce mi drago❤️
Nisam dugo ovdje pisala, kao što je netko spomenuo dosta je spora tema jer nagomilalo postova. Ali svako malo pogledam par zadnjih stranica i jako me veseli kad pročitam lijepe vijesti ❤️🥰
.
Tikvice Ovaj post me tako rasplakao i raznježio da sam se morala javiti i poželjeti ti svu sreću. želim ti da ti sve prođe najbolje što može 🍀❤️
.
Ja ću i dalje viriti na temu, ponekad se i malo javiti, ali u svakom slučaju stalno ću navijati za sve vas ❤️
.
Već kad sam tu, da kažem da smo ja i moje dvije bebice odlično, sve lijepo napreduje i znamo da nam stiže jedan dječak. Druga beba tvrdoglavica se nikako ne želi pokazati, ali u utorak je novi pregled pa i nova šansa da saznamo 🥰
41 👩❤️👨 32 👧🩷 2011. g.
08/23 ➡️ Micro Tese Istanbul, dr. Emre Bakircioglu ✅️
Aspiracija - 13 🥚 ➡️ oplođeno 10 ➡️ 5 blastica
03.10.- FET 2 🐧🐧➡️ + na testiću 5 dpt 💕
Beta - 9 dpt ➡️ 113/ 11 dpt ➡️ 254/ 13 dpt ➡️ 555
27.10. Kucaju 2 srca ❤️❤️
Veritas ✅️
17.5.2024. stigli dječaci M&M 🩵🩵
Faith nazalost nista osim paracetamola. Za grlo mozes Isla pastile, one su na prirodnoj bazi aako bude neke frke, svakako ce ti u ljekarni reci ako smijes jos nesto dodatno.
Mislim da zakasalj smijes islandski lisaj, ali nisam sigurna, svakako provjeri😊
Ako bi bilo glavobolje, meni osobno je pomagalo lupocet, duoli magnezij i normabel. Nadsm se da nece trebati 😘
Bopsich bas mi drago da si se javila i da je kod tebe sve ok. Jao neka budu curka i decko ❤️💙😘😘😘
Hvala ti nalijepim zeljama🥰😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Tikvice koka želim ti svu sreću ovoga svijeta da sve prođe ok 🥰🥰 uskoro je baby L s vama 💙💙 ne znam kako ti ali ja još ne mogu vjerovati da i moj prasac uskoro stiže valjda dok zaista ne dođe neću niti biti svjesna 😁🙈 ja sam dns polizala stan i odmah sam sretnija 🤣🤣 doduše znam da će me navečer sve boljeti i stezati ali nema dok ja sama ne uhvatim krpu u ruke🤣🤣 vidim da si pisala da te prepone bole mene više ništa ne boli čak se nekada čudim jer se stvarno dobro osjećam ,a sve žene kažu da je pred kraj najgore 🤣 jedino što dr hoće da idemo na inducirani zbog heparina pa moram vidjeti u pon kakav je plan🙄
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Razumna baš je divan, trudi se i super mi je što ga bilo kada možeš dobiti na privatni mob. Možda si gledala neki film s lutkama pa ti je došla u snove :) Ili se podsvjesno tako provlači pitanje djece, tko zna više što se sve odvija u podsvijesti. Ja se jučer posvađala s poslovnim partnerom onako fajn, zbog gluposti oboje pukli (inače smo dobri frendovi), znači iza toga kad me okrenulo plakala sam 2 sata kao kišna godina ni sama ne znam zašto, to mi je valjda bio okidač za sve živo. Još me dragi gleda kao okeeej, što te to pogodilo toliko (stvarno rijetko zaplačem), tu suzama nije bilo kraja xD Svi nekako ovo valjda skupljamo i ispoljava na razne načine. Najviše me sad naživciralo što sam sve isplanirala za taj 1.postupak, pomaknula, pomirila se s time, i eto ti nije suđeno ni da probaš
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, 1 🐧 👉 FET 👉 missed abb 6 tt
2. Vinogradska bolnica ZG ⏳ dr Bolanča
daxx.86@gmail.com
Stela hvala ti sreco 🤗😘
Ne znam kaj ni ti rekla, lrosli vikend smi muz i ja raskitili cijeli stan i sve sam pocistila i pospremila, ali jucer i danas, znaci samo me satralo, iznenada🥵 to je valjda jer sam vec nekoliko puta rekla da trudnice kukaju bez veze🙈🤣 karma.
Jucer je bilo bas uzas, danas je mrvicu bolje ali doslovno nis nemres, onak wc je fkt izazov, sve sam su donijela blizu sebe da se ne moram dizat🙆🏻♀️
Meni su stigli nalazi krvi i urina i urin nije bas nesti najbolji, poslala sam dr. pa mi rekla da dodjem sutrw ujutro na ctg i da me vidi.
Iskreno to me sad skroz pomutilo i bas sam se sokirala i unezvjerila, no sad sam vec prozvakala da idem sutra i da mozda me i ostave, mozda porode, a mozda fkt napravi samo ctg i uzv🙈
Muzu sam ssmo govorila sat vremena da nisam sad spremna 🤭🤭🤭
Sutra budemi pametniji 🙆🏻♀️😘
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Rolica nisam još krenula, danas mi 23.dc, sad već svaki dan može stići i onda krećem. Ne znam kad da je očekujem jer od mojih ciklusa 28, 29 dana zadnja dva su bila 23 i 25 dana. Pa sad me znam kad će se odlučiti doći. Jedino bazalna jutros u blagom padu ako nastavi sutra padati onda bi mogla do utorka stići a to bi mi bilo najidealnije radi smjene na poslu.
Pokušavamo od 06/22
03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
05/23 prirodni postupak, nastupila O
08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
08/24 💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji