Vitara čestitke na prinovi💞🥰.
Ja sam ozdravila, što se tiče prehlade. Danas sam bila u bolnici jer ne moj ginekolog ponovno poslao u bolnicu jer se nakon medikamentnog nisam skroz očistila tj ostalo je nešto veličine cca 1cm.
Uglavnom dr u bolnici (e žene da ga vidite 😋, stvarno ne gledam muškarce kao seksualne objekte ali ovaj 🙃 divan je) je rekao da me neće kiretirati zbog tog cm nego je rekao da pričekamo mjesečnicu pa ako onda sve ne ide da će me na vakum.... Dr je bio ljubazan i rekao je da razumije da želim da se ovo što prije riješi jer imam 37g...
A što se tiče moje psihe, uskoro postajem tetka. Išla sam kupovati neke stvari za bebi u da iskoristim ova sniženja... Pa sam tako otišla i na razgovor kod poznate zagrebačke psihologinje i bolje da nisam tamo išla. Žena me slomila. Rekla mi je da se trebam početi priprema na to da možda nikad neću biti biološka majka nekome. Da ću svoju tugu zauvijek nositi u sebi. Da tuga nije nešto što može proći... Svjesna sam ja svih tih okolnosti ali se baš loše osjećam nakon tog razgovora. Najgluplje potrošenih 50e ikada. Bolje da sam si haljinu kupila, sad bi bila sretna sa novom haljinom.
Sutra, tj danas idemo izvaditi u petrovu nove nalaze, muž i ja. Onda mi još fali papa test i brisevi i samo da se maternica očisti i mogu u novi postupak. Planiram 2 u ovoj godini 💪.
Treba rokati 🥳
👩❤️💋👨38g
12/2020 ivf u IVF Centar💉🔬🧫🧬
12/2020 - ET 2 trodnevna 👎
❄🐧🐧🐧🐧 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022 IVF➡️ET-2x trodnevni👎(⛄⛄⛄⛄⛄⛄)
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - missed ab.💔
5/23 - Sv. Duh - ETx1 trodnevni 👎😠
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - četvrti Ivf - transfer 1BC😮💨
7/24-fet 1BC 🙁
11/24-fet 2 BC ☹️
Jutro curke, sorry na ne javljanju jucer ali dan je bio 100/h pa sam nakon bolnice 3 sata prespavala🙆🏻♀️
Hvala sto brinete ❤️
Prije svega da ne zaboravim, mislim da je Rolica pitala za Novalac i sada je na akciji pa ko treba, narucite😊
https://apoteka.hr/products/novalac-prenatal
.
Dobrodosle nove curke i zelim vam da sto prije ostvarite svoje snive🥰
Bubice bit ce to sve ok, javljaj🥰😘
Korni ta druzenja nikako docekat i onda prodje brzo, rekli su mi jucer da ce ova zastopanost proci odma po porodu🥳🥳🥳 veselim se da prodisem na nos opet😁😁
Npelice joj veselje je to uredjivanje, uzivaj ❤️
Propustila sam ime, za koje ste se odlucili?💝
Super kako vec znate, mi smo se nacekali🙈
Bebolina❤️😘
.
Meni je u TA proslo sve odlicno, termin ostaje 15.01. i moram doci ranom zorom 🙆🏻♀️
Ugl, odma sam dobila interne uputnice i sve obavila prije operacije u bolnici, ali tih 3000 koraka i sa 1 kata u suteren pa 2. Kat pa stari dio bolnice pa novi me satro🤣
Nahodala se tako da kad sam dosla kod anesteziologa sam imala tlak 140/90🤣, a po dolasku u bolnicu moj standardni 115/75. Ugle rekla sam da je to zato kaj sam upravo otrcala maraton🤣
Moji svi nalazi su u redu (imam nize zeljezo jos uvijek ali smo ga digli prihvatljivo), ekg super i odgovor za vrstu anestezije nisam dobila konkretan.
Kaze da to sve ovisi od anesteziologa i da netko moze odbiti pikanje radi ostecenja ali da bi on pokusao jer je to bolje za moj oporavak i bebu. Vjerojatno se nece uspjeti iz prve, ali kaze vrijedi ookusati i svi dr. su vise za spinalnu.
Pripremamo se kao na opcu, pa ako uspije spinalna super, ako ne, kaze mi vas porodit moramo🤭
No shit😁
Ugl sve nalaze opet na porod pa ce odluciti ta/taj koji bude na operaciji.
Ugl. to je to za sad i ovaj tjedan mirovanje i laganini da ne potaknem nesto ranije🙈
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Anii zaboravila sam, evo slikice, mislioca🤣
https://ibb.co/NW7Fmk0
👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
13.01.2014. Baby L.💙
Jutro curke, sorry na ne javljanju jucer ali dan je bio 100/h pa sam nakon bolnice 3 sata prespavala🙆🏻♀️
Hvala sto brinete ❤️
Prije svega da ne zaboravim, mislim da je Rolica pitala za Novalac i sada je na akciji pa ko treba, narucite😊
https://apoteka.hr/products/novalac-prenatal
.
Dobrodosle nove curke i zelim vam da sto prije ostvarite svoje snive🥰
Bubice bit ce to sve ok, javljaj🥰😘
Korni ta druzenja nikako docekat i onda prodje brzo, rekli su mi jucer da ce ova zastopanost proci odma po porodu🥳🥳🥳 veselim se da prodisem na nos opet😁😁
Npelice joj veselje je to uredjivanje, uzivaj ❤️
Propustila sam ime, za koje ste se odlucili?💝
Super kako vec znate, mi smo se nacekali🙈
Bebolina❤️😘
.
Meni je u TA proslo sve odlicno, termin ostaje 15.01. i moram doci ranom zorom 🙆🏻♀️
Ugl, odma sam dobila interne uputnice i sve obavila prije operacije u bolnici, ali tih 3000 koraka i sa 1 kata u suteren pa 2. Kat pa stari dio bolnice pa novi me satro🤣
Nahodala se tako da kad sam dosla kod anesteziologa sam imala tlak 140/90🤣, a po dolasku u bolnicu moj standardni 115/75. Ugle rekla sam da je to zato kaj sam upravo otrcala maraton🤣
Moji svi nalazi su u redu (imam nize zeljezo jos uvijek ali smo ga digli prihvatljivo), ekg super i odgovor za vrstu anestezije nisam dobila konkretan.
Kaze da to sve ovisi od anesteziologa i da netko moze odbiti pikanje radi ostecenja ali da bi on pokusao jer je to bolje za moj oporavak i bebu. Vjerojatno se nece uspjeti iz prve, ali kaze vrijedi ookusati i svi dr. su vise za spinalnu.
Pripremamo se kao na opcu, pa ako uspije spinalna super, ako ne, kaze mi vas porodit moramo🤭
No shit😁
Ugl sve nalaze opet na porod pa ce odluciti ta/taj koji bude na operaciji.
Ugl. to je to za sad i ovaj tjedan mirovanje i laganini da ne potaknem nesto ranije🙈
Aaaa kakav mislioc🤗🤗 juuuj još malo, jako malo. Jesi uzbuđena? Kako se osjećaš? Sada samo lagano, vrijeme leti kao ludo 🤗 Neka sve prođe u redu, i da brzo budete doma ti i L. 🩵🤗
Daaa, brzo nam je došlo, naša curica je Noemi 🩷
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Vitara čestitke na prinovi💞🥰.
Ja sam ozdravila, što se tiče prehlade. Danas sam bila u bolnici jer ne moj ginekolog ponovno poslao u bolnicu jer se nakon medikamentnog nisam skroz očistila tj ostalo je nešto veličine cca 1cm.
Uglavnom dr u bolnici (e žene da ga vidite 😋, stvarno ne gledam muškarce kao seksualne objekte ali ovaj 🙃 divan je) je rekao da me neće kiretirati zbog tog cm nego je rekao da pričekamo mjesečnicu pa ako onda sve ne ide da će me na vakum…. Dr je bio ljubazan i rekao je da razumije da želim da se ovo što prije riješi jer imam 37g…
A što se tiče moje psihe, uskoro postajem tetka. Išla sam kupovati neke stvari za bebi u da iskoristim ova sniženja… Pa sam tako otišla i na razgovor kod poznate zagrebačke psihologinje i bolje da nisam tamo išla. Žena me slomila. Rekla mi je da se trebam početi priprema na to da možda nikad neću biti biološka majka nekome. Da ću svoju tugu zauvijek nositi u sebi. Da tuga nije nešto što može proći… Svjesna sam ja svih tih okolnosti ali se baš loše osjećam nakon tog razgovora. Najgluplje potrošenih 50e ikada. Bolje da sam si haljinu kupila, sad bi bila sretna sa novom haljinom.
Sutra, tj danas idemo izvaditi u petrovu nove nalaze, muž i ja. Onda mi još fali papa test i brisevi i samo da se maternica očisti i mogu u novi postupak. Planiram 2 u ovoj godini 💪.
Treba rokati 🥳
Hrabra zeno 🤗 neka ti naredni postupak bude dobitan 🤗 šaljem najveći 🤗❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Curke na apoteka.hr Novalac je na 30% do 15.1.kome treba🤗
Hvala ti, taman hvatam popuste :)
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
daxx.86@gmail.com
Tikvice jos malo i drzat ces svoj smotuljak..🥰❤ zelim ti svu srecu da sve prodje dobro i brzo!
Razumna ne mogu da svatim kako neko moze da ti kaze sve to sto jeste.. Zar je 37 godina kraj pokusaja, ne razumijem.. Mada iskreno imala sam slicnu situaciju, meni vrlo neprijatnu.. Kad sam tek pocela prikupljati nalaze morala sam prvo otici kod ginekologa u dom zdravlja da mi da uputnice za sve to jer inace idem privatno.. Prvo me pitao zasto do sad nisam imala bebu, a onda komentar, sve vi odlazete trudnocu zbog posla i karijere.. Na to kazem ja njemu, ne radi se o tome nego eto prosto nije se desilo.. a onda njegov zavrsni udarac: ako ti ovo ne uspije bit ce ti zao i pokajat ces se.. Od svog soka nisam se snasla i nisam mu nista rekla ali kad sam izasla bila sam tako ljuta i ogorcena! Nisam bas ocekivala da me tjesi i da mi daje podrsku za sve sto treba proci, ali ovo je ipak bilo toliko neumjesno i ruzno!
👩 '85 nalazi uredni, amh 1.02
👦'82 los spermogram
1 IVF 12/23,menopur, cetrotide, 6 folikula.
3 jc,oplodjena 1 ,beta ➖
2 IVF 05/24 Gonal 225,cetrotide..5 folikula
3 jc, oplodjena 1,beta ➖
11/24 ⏳
ZA SREĆU OD SVEGA VEĆU...
Tikvice hvala ti na linku za popust, jurim u shopping xD Kod tebe sve super napreduje, ajme još malooo, drži se, miruj :)) Sve će biti super :)))
Razumna malo mi je ovo previše kako te žena ubila na prvom tretmanu/sastanku. Naravno da smo cijeli život svjesni nečega što nam nedostaje ili nemamo, ali ovo je baš neprimjereno sve skupa, mislim dodatno te ubije u pojam. "Tuga koju ćeš nositi cijeli život" pa to može reći onda pola svojih pacijenata koji dođu nakon razvoda ili nekih većih životnih događaja/tragedija. Ne znam, mislim da je mogla to izvesti u blažem obliku. Predložiti ti neke distrakcije, bilo što da radiš na rješavanju tih emocija, a ne još dodatno pokopati. I ja sam svojedobno išla na tretmane zbog anksioznosti na poslu pa ne mogu reći da mi je pomoglo, onako, tek kad dođem sama sa sobom na čisto onda je dobro. Ovo se sve svodilo na čupanje trauma iz djetinjstva od čega mi je još gore jer sam ih davno zakopala pa ih zakopavam ponovo, pa čupanje stvari na kojima bi trebala raditi tipa disat ćemo zajedno, onak disat ću sama uz YT video upute i ostaviti si 60 eura u džepu xD
Ja sam se recimo odlučila ove godine počastiti sa novim projektom na kojem ću raditi, razmišljala sam i o nastavku faxa, to su stvari koje mene vesele, osjećam se bolje, kao da sve ide naprijed i ne razmišljam toliko o ovome pa mi pomaže s te strane. Ne djeluje mi kao kraj svemira ako ne uspije. Mislim da je tako neka "distrakcija" korisna da ne puknemo do kraja
👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, fsh i
kariogrami uredni,
👨 37 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
daxx.86@gmail.com
Uopce ne znam je li moguce da embriolog radi aspiraciju, strasno sam bila high
Ja nisam nikad uzela ništa posto imam u vrh glave 3 folikula za aspirirat🙈😅
Meni je bila embriologica msm isto da se žive Andrea onako smiješna je sva nekakva,vrckava.
Ona bude na transferu bar je meni bila a ginekolog radi transfer. Meni je Mršić radio. Možda je bila manja gužva zbog blagdana moguće.
Kad je tebe Shunky opet u postupke?
👩🦰 - 28, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -40, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split : 1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća💔
U nove pobjede ...💞💞
Cure, jedno pitanje za one koje su nekad pile Duphaston..
Nakon koliko bi dobile stvari?
Meni je rekla da ako dobijem za vrijeme pijenja da prestanem pit, a ako ne da popijem dozu od 7 dana (2x na dan) pa ću onda dobiti.
Meni sad stvari kasne 20 dana i nema nekih naznaka da dolaze. Duphaston pijem danas 4. dan.
👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
🧔♂️ 32, sve ok
✴️KBC Rijeka
1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
✴️Beta+
5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
✴️Repromed
6. 6/24 stim IVF ✖️
7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab
Sortiraj odgovore
Najstariji