Potpomognuta oplodnja vol. 8

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Flowerson 🌸

Broj poruka: 2316

Prijavi adminu

Bubice, koliko je beba manja? Odstupanja postoje, ako se to odstupanje prati jednako cijelo vrijeme, mislim da nemas brige.. najgore sto se moze dogoditi je da te induciraju ranije, sve će biti u redu ☺️Uživajte trudnice u svakom danu, meni nekad fale ti udarci u trbuhu i jedva cekam opet...
    Vitara, čestitaaaaam!!!!🥰🥰🥰

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Shunky

Broj poruka: 23

Prijavi adminu

Korni, NPelica, hvala vam :)
    Ovaj forum je fantastican, takva jedna krasna zenska podrska da je to nesto nevjerojatno ❤️ 
    Citam forum unazad, pa od prve stranice, pa napreskokce, vidim cekanje rezultata od prije par mjeseci sadasnjih trudnica, pa se veselim iako su mnoge pred porod vec i sve su to stare vijesti, rastuzim se negativnim rezultatima drugih iako po potpisu vec unaprijed znam kako zavrsi... 
    Da nije bilo ovog foruma i pustog znanja i informacija koje su zene tako nesebicno podijelile bila bih ko burek u svemiru. Prateci vase komentare i price ovako u tisini, nekako sam si bila manje sama pa vam svima hvala :)

👩🏼'83. Endometrioza, AMH 10,70
    🧑🏼'80. Spermiogram varira
    1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌

Rolica

Broj poruka: 692

Prijavi adminu

Korni drago mi je da sam pomogla s popisom, dosta je detaljan pa vi cure oduzmete ili dodate po svome 😁🥰🤗

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
    daxx.86@gmail.com

Joka95

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

Drage cure, sretna i blagoslovljena Nova 2024. Godina i nek nam svima naše najveće želje 🫂❤️ 
    Ja se javljam napokon nakon dugo vremena jer imamo sve nalaze. Tortura živa sa kariogramom. Uredan nalaz na kraju zbog dijagnoze koju je muževa dr stavila na uputnicu (muška neplodnost) morao slat krv za Zagreb dalje pa smo čekali i te genetske nalaze. I evo sad službeno imamo sve 🙈 Zanima me jeli tko bio u zadnje vrijeme u postupcima u Splitu? Čujem da ih radi troje samo. Da je luda kuća. Zanima me jeli istina. Ne želim niti riskirati preko uputnica. Ako je već loše radije bih krenila za Zagreb dalje nego riskirala. Čestitke svim  curama. Dosta sam toga propustila🥲🫂❤️

👩‍🦰 - 28, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -40, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split : 1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća💔
    U nove pobjede ...💞💞

Bebolina2024

Broj poruka: 1712

Prijavi adminu

noor i shunky dobrodošle.
    Bubice 🤞🤞 za dobar pregled.
    Tikvice nadam se da je sve u redu 😘
    Korni drago mi je što je sve u redu.
    Marisha koju si stimulaciju dobila u postupku?
    Sretno svima!

Pokušavamo od 06/22
    03/23 OAT, 1. stimulirani postupak (Ovaleap 150, Menopur 75), 2js, biokem.
    05/23 prirodni postupak, nastupila O
    08/23 2. stimulirani postupak (Pergoveris 225, Menopur 75), 2js, beta 0
    01/24 VG 3. stimulirani postupak (Pergoveris 300), 3js, bez transfera
    03/24 VG 4.stimulirani postupak (Pergoveris 225+ Gonal 75), 1js, bez transfera
    06/24 5.stimulirani postupak (Supercur, Pergoveris), 1 js, transfer trodnevne mrve
    08/24 💔💔

Shunky

Prijavi adminu

Joka95

Drage cure, sretna i blagoslovljena Nova 2024. Godina i nek nam svima naše najveće želje 🫂❤️
    Ja se javljam napokon nakon dugo vremena jer imamo sve nalaze. Tortura živa sa kariogramom. Uredan nalaz na kraju zbog dijagnoze koju je muževa dr stavila na uputnicu (muška neplodnost) morao slat krv za Zagreb dalje pa smo čekali i te genetske nalaze. I evo sad službeno imamo sve 🙈Zanima me jeli tko bio u zadnje vrijeme u postupcima u Splitu? Čujem da ih radi troje samo. Da je luda kuća. Zanima me jeli istina. Ne želim niti riskirati preko uputnica. Ako je već loše radije bih krenila za Zagreb dalje nego riskirala.Čestitke svim curama. Dosta sam toga propustila🥲🫂

Hello, hello :)
    JAko mislis na KBC Split, ja sam bila kroz 12. mjesec, ne znam kako je inace jer mi je ovo bio prvi postupak ali nije mi se cinilo kao neka ludnica, nisam dugo cekala nikad, imala folikulometrije svaka dva dana, a na aspiraciji i transferu smo bile samo ja i jos jedna zenskica. Ja sam kroz tih mjesec dana tamo srela pet doktora, mozda ih sad manje radi... Ne znam, nisam stekla neki dojam da je neko vanredno stanje ali ne znam kako je inace niti drugdje. 

1. Postupak - 12/2023 Kbc Split - femara, estrofem, menopur, cetrotide, decapeptyl, ovitrelle, ICSI - ET 2 x cetverostanicne; cyclogest + estrofem ❌

Joka95

Broj poruka: 685

Prijavi adminu

Shunky

Joka95

Ja se javljam napokon nakon dugo vremena jer imamo sve nalaze. Tortura živa sa kariogramom. Uredan nalaz na kraju zbog dijagnoze koju je muževa dr stavila na uputnicu (muška neplodnost) morao slat krv za Zagreb dalje pa smo čekali i te genetske nalaze. I evo sad službeno imamo sve 🙈Zanima me jeli tko bio u zadnje vrijeme u postupcima u Splitu? Čujem da ih radi troje samo. Da je luda kuća. Zanima me jeli istina. Ne želim niti riskirati preko uputnica. Ako je već loše radije bih krenila za Zagreb dalje nego riskirala.Čestitke svim curama. Dosta sam toga propustila🥲🫂

JAko mislis na KBC Split, ja sam bila kroz 12. mjesec, ne znam kako je inace jer mi je ovo bio prvi postupak ali nije mi se cinilo kao neka ludnica, nisam dugo cekala nikad, imala folikulometrije svaka dva dana, a na aspiraciji i transferu smo bile samo ja i jos jedna zenskica. Ja sam kroz tih mjesec dana tamo srela pet doktora, mozda ih sad manje radi… Ne znam, nisam stekla neki dojam da je neko vanredno stanje ali ne znam kako je inace niti drugdje.

Heeeej🤗 
    Je je,na Kbc mislim. Ja sam sada trenutno kod dr. Šunj. Kod koga si ti? 
    Ništa ne znači ko te vodi na kraju ali ono😅 Znalo je bit ludih dana dok sam ja bila tamo. I evo razvuklo se od zadnjeg postupka. Dok smo dobili termin za kariogram,pa doso nalaz. Samo to je trajalo 5-6 mjeseci. 
    Naručit ću se na kontrolu dole pa ćemo vidit 🙈

👩‍🦰 - 28, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -40, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split : 1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća💔
    U nove pobjede ...💞💞

anii208

Broj poruka: 604

Prijavi adminu

Curke na apoteka.hr Novalac je na 30% do 15.1.kome treba🤗

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

Shunky

Prijavi adminu

Joka95

Shunky

Joka95

JAko mislis na KBC Split, ja sam bila kroz 12. mjesec, ne znam kako je inace jer mi je ovo bio prvi postupak ali nije mi se cinilo kao neka ludnica, nisam dugo cekala nikad, imala folikulometrije svaka dva dana, a na aspiraciji i transferu smo bile samo ja i jos jedna zenskica. Ja sam kroz tih mjesec dana tamo srela pet doktora, mozda ih sad manje radi… Ne znam, nisam stekla neki dojam da je neko vanredno stanje ali ne znam kako je inace niti drugdje.
    Heeeej🤗
    Je je,na Kbc mislim. Ja sam sada trenutno kod dr. Šunj. Kod koga si ti?
    Ništa ne znači ko te vodi na kraju ali ono😅Znalo je bit ludih dana dok sam ja bila tamo. I evo razvuklo se od zadnjeg postupka. Dok smo dobili termin za kariogram,pa doso nalaz. Samo to je trajalo 5-6 mjeseci.
    Naručit ću se na kontrolu dole pa ćemo vidit 🙈

I mene je vodila Sunj, transfer Mimica. Ona mi je bila sva u dimu, nikako pohvatati sto govori, sto trebam, koliko je folikula, koje su velicine, koji jajnik, kad je aspiracija, kaze u nedjelju na Bozic, Bozic je u ponedjeljak, zapravo misli na Badnjak, napise u papirima u subotu, sve zbrckano ali se dosta angazirala bila oko mene, trazila da dolazim i na redovne folikulometrije i onda opet u njenu smjenu, stvarno mi je ok bila. Aspiraciju mi je radila cini mi se embriologinja Andrea, barem sam nju vidjela da se muva oko mene ali su me tako jako uslagirali da nisam znala gdje sam, kamoli tko mi sto radi. Mimica na transferu, sasvim korektan. 
    Nekako sestre odrade najvise toga, a one su stvarno bile super. Mozda je bila manja guzva jer su bili blagdani ali bas mi je bilo sve mirno i za cas odradjeno.

Shunky

Prijavi adminu

Uopce ne znam je li moguce da embriolog radi aspiraciju, strasno sam bila high

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.