Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    17. Ožujak 2023. 08:00

Kacusha

Maus zao mi je,ni ja vise nemam pravo osim na prirodni,imaš to? Za jedan smo platili i kad sve zbrojis dosta je a rezultata nigdje 😔😏
    Anchii cestitam na ❤❤ divne vijesti 💗
    Loorna ja sam 154cm i vracam sad dva 😁💫 i Ribic je mislim bila niza. Držimo fige da bebica bude dobro u utorak 🤰💞
    Maki PUPO držimo fige,mora biti 10 🍀
    Stelic kako si? Mene malo drma progesteron i uvijek mi se promijeni okus i samo bih jela slani i fast food,onda bi sigurno bila takva i u trudnoći 😂🤣

Iskoristila sam i prirodne nekim čudom sam imala i transfer ali nista

Stela_M
    17. Ožujak 2023. 08:12

PBTAB

Maus

Jutro cure, ja radila test danas.Negativan je 9.dan od transfera. Kako ću u pon svima koji će čekati betu samom reći nemam pojma,to mi najteži dio.

Jutro, žao mi je 😔 ali ja ne bih test shvacala preozbiljno.
    Meni je dr iz klinike rekao da kad se vraća blastocista da se hcg u krvi krece mijenjati između 10-12 dana nakon transfera sve prije toga je rano. Znam da ti moje riječi nista ne znace ali pričekaj betu u pon i tada ces biti najsigurnija.
    😘

9 dpt ili ti ga 14 dpo ako je došlo do trudnoće beta je poz kao i test, njima je lakše reći 12 i 14 dpt jer ako je beta poz onda je u tim danima "veća" 😁

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Saniii
    17. Ožujak 2023. 08:21

MakiSt PUPO sretno 🤗, nek i ova 2 budu za 🐧🐧
    Anci čestitke na 2 ❤️❤️, nek te prati uredna trudnoca do kraja 🤞🤗
    Tikvica 🙏🤞🤗❤️
    Anii bas bezveze, privatnike i plaćamo da bi izbjegli upravo takve stvari, i ja sam takodjer uvijek dobila prije nalaz iz bolnice nego iz privatnog laba 🤷‍♀️
    Maus žao mi je 😔, drži se 🤗
    Sretno danas svima 🤞🤞

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️
    Fet 12/24 ❌️
    8.Ivf 02/25 Repromed 10js 3bc Et 1bc❌️

Rolica
    17. Ožujak 2023. 08:36

Tikvice sretno danas 
    Bebolina fino to ide, s pikanjem sve okej? Znam da sam dosadna, to mi je noćna mora 
    Maus nije još gotovo, ja bih pričekala dan vađenja bete, ovako unaprijed se samo čovjek ubije pitanjima, a možda sve ispadne dobro. 
    Loorna predivno
    Rina držimo fige :)

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

PBTAB
    17. Ožujak 2023. 08:48

Stela_M

PBTAB

Maus

Jutro cure, ja radila test danas.Negativan je 9.dan od transfera. Kako ću u pon svima koji će čekati betu samom reći nemam pojma,to mi najteži dio.

Meni je dr iz klinike rekao da kad se vraća blastocista da se hcg u krvi krece mijenjati između 10-12 dana nakon transfera sve prije toga je rano. Znam da ti moje riječi nista ne znace ali pričekaj betu u pon i tada ces biti najsigurnija.
    😘

9 dpt ili ti ga 14 dpo ako je došlo do trudnoće beta je poz kao i test, njima je lakše reći 12 i 14 dpt jer ako je beta poz onda je u tim danima "veća" 😁

Ma jasno, ali smatram da postoji razlog zasto dr daju termin za vađenje krvi  u tako ranim trudnoćama, i govore da ne koristimo testove, mozda eto samo da nas smire i da ne trcimo pred rudo 🤷🏼 
    Moja šogorica je u postupcima izvan hr vec godinama i svaki put kad bi radila test i bio bi pozitivan na kraju je beta bila niska i radilo se o biokemijskoj, i desilo se dva puta test  negativan i za tri dana beta visoka i ostvarile se trudnoce, tako da cuda postoje i treba vjerovati 😊

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

Flowerson 🌸
    17. Ožujak 2023. 08:56

Prije svega čestitam Anci na dva lijepa srca, to su lijepe vijesti ❤️ Neka te prati uredna trudnoća 🤗
    Anii, i ostale cure koje vadite betu, ako ste iz Zg, probajte ubuduće u analizi, ja sam kod njih vadila u Ri, dobila bih nalaz za 2 sata uvijek.
    Maus, žao mi je za test..
    MakiST, sretno PUPO 
    Loorna, žao mi je što sad prolaziš neizvjesnost, sve me malo podsjeća na neizvjesnost koju je i Razumna prolazila zadnji put.. samo nek sve bude u redu ❤️
    Tikvica, Sani, Stela, Lucky, Panda 🤗
    Šaljem hug i svima ostalima koje možda nisam spomenula, sve nas je više i teže upratit 

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Maus
    17. Ožujak 2023. 09:05

PBTAB

Stela_M

PBTAB

Maus

😘

Ma jasno, ali smatram da postoji razlog zasto dr daju termin za vađenje krvi u tako ranim trudnoćama, i govore da ne koristimo testove, mozda eto samo da nas smire i da ne trcimo pred rudo 🤷🏼
    Moja šogorica je u postupcima izvan hr vec godinama i svaki put kad bi radila test i bio bi pozitivan na kraju je beta bila niska i radilo se o biokemijskoj, i desilo se dva puta test negativan i za tri dana beta visoka i ostvarile se trudnoce, tako da cuda postoje i treba vjerovati 😊

Ima na forumu simptomi nakon transfera Korina koja je radila test 9.dan a bio negativan i bila je trudna.  Ali ja znam da nisam,nekako sam ovaj postupak otpisala onaj dan kad su mi rekli što je od 8 savršenih trećui dan ostalo peti dan.

Loorna41
    17. Ožujak 2023. 09:10

maslačakx2

Loorna41

Razumna

Loorna41

Cure mi smo doma.
    Kao šaljem vam svima obilje Božjeg blagoslova i sve ste mi bile u molitvi.
    Kao drugo proplakala sam pola susreta.
    Kao treće kad su prozivali za molitvu i kad su rekli trudnica srednjih godina, sa naočalama dioptrije 2, sa dugom avijetlom kosom, koja ima anomaliju ploda (jer kad prozovu onda ideš pred oltar) e tu sam se baš slomila i u suzama otišla do oltara.
    Kad su sve prozvali onda su me uzeli dečko i cura mladi, cura je stavila ruku na moj trbuh i molili su da sve bude u redu a ja sam opet tulila ko kišna godina. Na kraju sam rekla vjerujem.da Bog radi cudesa i da je vrijems za moje čudo.
    🙏🙏🙏🙏🙏

Omg sad sam se i ja rasplakala 😭.
    Znači imali ste posjetu Duha Svetog 💙
    Suze su dobre, liječe dušu, ja zadnje vrijeme baš puno plačem, nema sv Mise da ne oplačem.
    Mene samo zanima kako su oni znali da ti imaš dioptriju 2 i da plod ima anomaliju? Šta je bio neki karizmatik?

Za dioptriju nemama pojma kako su znali. Ja sam na župu Mati slobode poslala poruku da nas uključe u svoju molitvu jer sam trudna i da nalazi krvi nisu dobro, a oni su me pozvali da dođem na molitvu ozdravljenja njihove grupe Božja pobjeda (to su mladi ljudi). Ovo sve može znati i preko fejsa ali dioptriju ne može nikako. Ja vjerujem da je Bog me pozvao da pošaljem poruku i da dođem na taj susret.
    Mene je prozvala mlada cura.
    Imaš na fejsu tu Božju pobjedu.

Naježila sam se sva.
    💜

Baš je bilo prekrasno. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Hope1982
    17. Ožujak 2023. 09:12

Ma ja me znam kaj bi rekla za testove. Evo znam slucaj pouzdano jer mi je to rekla sestricna od muza koja radi kao medicinska sestra na intenzivnoj odjel ginekologije da je kolegica bila 3 mjeseca trudna i radila testove i svi bili negativni. I kak M nije dolazila otisla kod njihovog doktora onako u smjeni dok je radila na pregled kad ono trudna. Reko pa sto nije vadila betu pa kao sta ce raditi kad je test negativan. To je vjerojatno jedan slucaj na prema ne znam koliko ali nije da je nemoguce. Ja samo znam da ovak put ne radim testove sigurno jer si nisam nikad dozvolila da uzivam dva tjedna u blazenom ne znanju. I bas tako uvijek radila testove svi pozitivni i na kraju sipak. 

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Flowerson 🌸
    17. Ožujak 2023. 09:19

Ja ne mogu vjerovat da testovi mogu tako lagati, iskreno, prije bih rekla da se test ne koristi ispravno ili se radi jednostavno o preniskoj beti koju test ne može detektirati. Bitno je i koristiti pouzdane testove koji mogu detektirati nižu betu...mene muller testići nisu ni jednom iznevjerili, pratila sam svaki dan ili svaki drugi, test je školski tamnio. Onda kad nije bilo trudnoće, test bi bio bijel ko snijeg (a napravila sam ih puno prije ivf-a). Naravno da se može desit da je test pozitivan pa na kraju dođu menga (biokemijska).

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.