Dobra vecer Cure evo mene,pratila sam vas al nisam pisala,rijesavala sam zub i imala problem.
Danas sam imala termin da vidimo dal se vidi srce,tj.srca 😅
Kaze doktorica imali smo dva prvi ultrazvuk,najcesce se desava da jedno ostaje.
Kaze evo jedno i imamo srce,a kaze evo i drugi je uporan neide van,ne odustaje i isto imamo srce!!!!!❤️❤️
Znaci ja jos nisam svjesna..sad sam 7+3 i molim Boga da ostane sve ok,iako sam svjesna da je blizanacka trudnoca ipak malo rizicnija 🤞
Simptomi:ucestalo mokrenje,uzasna kiselina i nesanica koja me ubija,al kako kazu,slatke muke 😇😊🥰
Svima koje slavite,cestitam,koje cekaju drzim sve moguce fige i suosjecam...🙏
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Loorna što si koristila od lijekova kod fet-a?
Meni je u potpisu što su mi sve dali
Mila ništa osim utrogestana poslije FET-a.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Dobra vecer Cure evo mene,pratila sam vas al nisam pisala,rijesavala sam zub i imala problem.
Kaze evo jedno i imamo srce,a kaze evo i drugi je uporan neide van,ne odustaje i isto imamo srce!!!!!❤️❤️
Znaci ja jos nisam svjesna..sad sam 7+3 i molim Boga da ostane sve ok,iako sam svjesna da je blizanacka trudnoca ipak malo rizicnija 🤞
Simptomi:ucestalo mokrenje,uzasna kiselina i nesanica koja me ubija,al kako kazu,slatke muke 😇😊🥰
Svima koje slavite,cestitam,koje cekaju drzim sve moguce fige i suosjecam…🙏
Ajmeeee. Bravo bravo bravo. Baš sam mislila na tebe i zub tvoj. Jesi ti to riješila?
Vjerujem da je prekrasan osjećaj to doživjeti na UZV. 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Cure ja danas ujutro ponavljala betu u Agramu. Nalaz još nije stigo. Inace sam sve vadila u Breyeru al eto kako me prekjucer popodne opralo da moram vadit betu jedino u Agramu moze i popodne i nalaz kroz dva sata. I danas reko idem opet tamo jer je pozeljno u istom labosu. Vadila krv oko 10, nalaza jos nema. Zvala oko 2, rekli su da imaju malih poteskoca i da cekaju servisera al da budu u toku dana. Sad se vise ni ne javljaju na telefon🤷🏻♀️🙄 Uglavnom, Agram nikad vise❌❌❌
Tako bi bilo i da sam imala normalnu betu i umrla bi od brige jel se pravilno dupla. Ovako znam da ovo moje nije ništa pa nisam toliko napeta
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Ajmee ❤️❤️ divno ❤️❤️ uzivajteee 🤗🤗
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Cure ja danas ujutro ponavljala betu u Agramu. Nalaz još nije stigo. Inace sam sve vadila u Breyeru al eto kako me prekjucer popodne opralo da moram vadit betu jedino u Agramu moze i popodne i nalaz kroz dva sata. I danas reko idem opet tamo jer je pozeljno u istom labosu. Vadila krv oko 10, nalaza jos nema. Zvala oko 2, rekli su da imaju malih poteskoca i da cekaju servisera al da budu u toku dana. Sad se vise ni ne javljaju na telefon🤷🏻♀️🙄 Uglavnom, Agram nikad vise❌❌❌
Tako bi bilo i da sam imala normalnu betu i umrla bi od brige jel se pravilno dupla. Ovako znam da ovo moje nije ništa pa nisam toliko napeta
A joj pa šta je ovaj mjesec s tim betama i sa nalazima.
Nadam se da će i tvoja iznenaditi kao i moja kad je kasnio nalaz. 🙏🙏🙏🤞🤞🤞
👱♀️41 - amh 7.8
Ajmeeee kako predivno 😍😍🥰🥰🥰 Savršeno 😁 Neka sve ostane super do kraja 🤞🤞😃 Mi imamo u obitelji blizanačke gene (baka je zadnja imala blizance, s mamine strane) pa se potajice i ja nadam 🙈🙆🫣🤣 Sretno dalje i baš mi je drago zbog vas ♥️🙏🤗
👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
AMH 3,2, kariogrami uredni,
👨 38 g, oligozoospermia,
1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
6. Škvorc ⏳
rolica.forum@gmail.com
A jooj više i sa tim betama. Nadam se da će ujutro doći nalaz sa super vijestima 🤞❤️
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Anci2305 aaa prekrasnoooo 🫶🫶 nek i dalje bude sve kako treba 💪💪
ANII208 o Boze pa sta je sa tim laboratorijima u zadnje vrijeme 🤦♀️
🙋♀️41-🙋♂️33-9 godina borbe
OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
11/2021-FET🐧poz.test ❌
2/2022-FET 🐧poz.test ❌
5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
10/2023 - histeroskopija
„Ne boj se i samo vjeruj“
Ajmeeee. Bravo bravo bravo. Baš sam mislila na tebe i zub tvoj. Jesi ti to riješila?
Vjerujem da je prekrasan osjećaj to doživjeti na UZV. 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️
Ma zubar me sj... bas,triba mi je ocistit korijen i ostavit zub otvoren a on ga zatvorija p sam tu vecer morala zvati hitnu jer mi je pulsiralo u mozgu,u ocima!!!!!Isla sutradan kod dezurne i ona ga ocistila i ostavila otvorenog,sad tako stoji i ne boli pa ga necemo vadit jos,a zubara sam prominila svakako,jos mi je reka kao u smislu(prevedeno sa njemackog) biti trudn je glupo, a ja se rasplakala 😪😪 kreten na drugu!
A znas kako,ona trudnoca 2021 smo imali u 6 tt srce,ali ja to nisam vidila,tako da ovo danas kad mi je doktorica pokazala je nesto neprocijenjivo i ja to jednostavno jos nemogu pojmiti,da uz moje srce kucaju jos dva srca 🥹🥹🥹🥹🥹🥹
Kako si ti mila? Kako napreduje kod tebe?
Npelica hvala do neba 🥰
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji