Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rolica
    17. Ožujak 2023. 10:31

Flowerson 🌸

Maus

Flowerson 🌸

Ja ne mogu vjerovat da testovi mogu tako lagati, iskreno, prije bih rekla da se test ne koristi ispravno ili se radi jednostavno o preniskoj beti koju test ne može detektirati. Bitno je i koristiti pouzdane testove koji mogu detektirati nižu betu…mene muller testići nisu ni jednom iznevjerili, pratila sam svaki dan ili svaki drugi, test je školski tamnio. Onda kad nije bilo trudnoće, test bi bio bijel ko snijeg (a napravila sam ih puno prije ivf-a). Naravno da se može desit da je test pozitivan pa na kraju dođu menga (biokemijska).

Da, u pravu si! Hvala na utjehu cure 😥

Nemoj mislit da te želim obeshrabriti, možda je jednostavno jako niska beta…❤️
    Rolica, bome se ni ja nisam sama ubadala, to je odrađivao moj muž…jedan dan sam morala sama jer on nije bio doma, ruka mi se toliko tresla da sam se na kraju raskrvarila i još nisam svu tekućinu ubrizgala, tako da te razumijem🙊

Ajme, noćna mora  I ja sam svom već najavila da će biti glavni doktor po tom pitanju, pa je i njemu muka, sve navija da još malo probamo prirodno hehe nek i on malo pati u procesu 
    Inače mi ovaj ciklus traje predugo kao da je 100 dana, a još 2 tj do menge... valjda zato što čekamo pregled, nikako proći vrijeme  neki dan sam provjeravala jel to meni kasni, a ono 2 more weeks 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Flowerson 🌸
    17. Ožujak 2023. 10:32

Maus, slažem se s tobom jer ni ja ne volim lažnu nadu, al svakako ponovi test ili pričekaj betu. Ako ponoviš test i opet bude negativan, onda vjerojatno nije nikakva greška. Za snove se ne zamaraj, i ja sam sanjala sve najgore nakon FET-a, sve crne scenarije pa je na kraju ispalo dobro. Sanjala si što si sanjala jer si se bojala negativnog testa i to je sve...

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

Rina 39
    17. Ožujak 2023. 10:46

Bebolina2207

Rolica

Flowerson 🌸

Maus

Flowerson 🌸

Ja ne mogu vjerovat da testovi mogu tako lagati, iskreno, prije bih rekla da se test ne koristi ispravno ili se radi jednostavno o preniskoj beti koju test ne može detektirati. Bitno je i koristiti pouzdane testove koji mogu detektirati nižu betu…mene muller testići nisu ni jednom iznevjerili, pratila sam svaki dan ili svaki drugi, test je školski tamnio. Onda kad nije bilo trudnoće, test bi bio bijel ko snijeg (a napravila sam ih puno prije ivf-a). Naravno da se može desit da je test pozitivan pa na kraju dođu menga (biokemijska).

Da, u pravu si! Hvala na utjehu cure 😥

Nemoj mislit da te želim obeshrabriti, možda je jednostavno jako niska beta…❤️
    Rolica, bome se ni ja nisam sama ubadala, to je odrađivao moj muž…jedan dan sam morala sama jer on nije bio doma, ruka mi se toliko tresla da sam se na kraju raskrvarila i još nisam svu tekućinu ubrizgala, tako da te razumijem🙊

Ajme, noćna moraI ja sam svom već najavila da će biti glavni doktor po tom pitanju, pa je i njemu muka, sve navija da još malo probamo prirodno hehe nek i on malo pati u procesu
    Inače mi ovaj ciklus traje predugo kao da je 100 dana, a još 2 tj do menge… valjda zato što čekamo pregled, nikako proći vrijemeneki dan sam provjeravala jel to meni kasni, a ono 2 more weeks

Jesi ti sljedeći petak na konzultacijama?
    .
    Jel netko bio na folikulimetriji 5., 6. dan i kakva je bila situacija i jel se još koji folikuli naknadno pojavio?
    .
    Jurky nadam se da je došlo do transfera 🤞🤞

Hej meni je 9 dan bilo 6 folikula,5 super velicine a 6 jos kao mal al stigne narast.
    I na kraju na punkciji 7 folikula🙈

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

• annya1984
    17. Ožujak 2023. 11:01

Pozz svima, 

iskreno pokušavala sam pročitate sve silne komentare od svih divnih ženica ovdje ali nažalost vremenski ne uspijevam sve proći 
    Naime zanima me slijedeće ako bi mi netko htio pojasniti,
    nas čeka postupak TESE kod supruga jer je spermiogran jako loš, i to imamo idući tjedan ( i molimo Boga doslovno da uzorak bude bio ok)....ja pak sa druge strane molim Boga da mi  menzes dođe u terminu poslije postupka od supruga i da se mogu krenuti "pikati" inače me prebacuju za travanj..pa me sad zanima to pikanje, dali je netko to odlazio privatno obavljati jer nije uspio sam to odrađivati i dali se može ili?!...u postupku smo u Vinogradskoj to sam zaboravila napisati, oni tamo pišu da se može i kod njih pikati svaki dan popodne u 15 sati ali iskreno uhvate me fraze od nemogućnosti parkiranja pored bolnice i bojim se da to nebum uspijevala sama obaviti jer mi uprug radi u smjenama..... i sad još možda jedno "glupo" pitanje što sa tim pikanjem dobivamo.jer iskreno da sam to pitala sestre dobila sam dojam da bi mi se nasmijale u facu a doktora sam samo jednom vidjela do sada....unaprijed hvala svima na pomoći i sretno svima u postupcima 

Ja : 1984 g
    Estradiol:76,9;TSH:1,64, FT4 :14,5; LH:1,8 ; FSH 4,5 ; PROLAKTIN 144; AMH :1,94 :VITAMIN D 14
    Suprug :1991 g
    utvrđena Azoospermija, čak smo mišljena da je zbog ljčenja hormonima u dječjoj dobi;
    Odrađen TESE postupak 03/2023
    04/2023 prva stimulacija pokušana
    05/2023 od 3 jajne stanice 2 zrele, nažalost nije došlo do oplodnje zbog morfološki mrtvog sjemena
    također odradili genetiku koja je ok

Rolica
    17. Ožujak 2023. 11:13

Bebolina2207

Rolica mene muž bocka svaku večer. Ali stvarno ne moraš brinuti jer su igle stvarno tanke. Ako te strah, samo se sjeti zašto to radiš. 🤗

Hvala ti na utjesi, sad mi je lakše 

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• annya1984
    17. Ožujak 2023. 11:23

Bebolina2207

annya

Pozz svima,

iskreno pokušavala sam pročitate sve silne komentare od svih divnih ženica ovdje ali nažalost vremenski ne uspijevam sve proći
    nas čeka postupak TESE kod supruga jer je spermiogran jako loš, i to imamo idući tjedan ( i molimo Boga doslovno da uzorak bude bio ok)….ja pak sa druge strane molim Boga da mi menzes dođe u terminu poslije postupka od supruga i da se mogu krenuti "pikati" inače me prebacuju za travanj..pa me sad zanima to pikanje, dali je netko to odlazio privatno obavljati jer nije uspio sam to odrađivati i dali se može ili?!…u postupku smo u Vinogradskoj to sam zaboravila napisati, oni tamo pišu da se može i kod njih pikati svaki dan popodne u 15 sati ali iskreno uhvate me fraze od nemogućnosti parkiranja pored bolnice i bojim se da to nebum uspijevala sama obaviti jer mi uprug radi u smjenama….. i sad još možda jedno "glupo" pitanje što sa tim pikanjem dobivamo.jer iskreno da sam to pitala sestre dobila sam dojam da bi mi se nasmijale u facu a doktora sam samo jednom vidjela do sada….unaprijed hvala svima na pomoći i sretno svima u postupcima

Možda ako imaš kakvu medicinsku sestru u blizini. Ili kod opće prakse ili neku frendicu da tražiš da te pika. To sve možete obaviti sami doma. Nije ništa teško niti problem. Mene muž pika, ja sam prije pikala neke osobe u svojoj blizini. Lakše ti je tako se organizirati i super. Ako nemaš koga, javi se.

Poštovana,
    od srca Vam hvala na informacijama budem probala vidjeti sa ginekologicom u domu zdravlja dali bi mi htjela izaći u susret kad sve to krene ili budem supruga zadužila za taj dio da odrađuje kad bude potrebno...i hvala Vam što ste s ponudili da bi mi pomogli

Ja : 1984 g
    Estradiol:76,9;TSH:1,64, FT4 :14,5; LH:1,8 ; FSH 4,5 ; PROLAKTIN 144; AMH :1,94 :VITAMIN D 14
    Suprug :1991 g
    utvrđena Azoospermija, čak smo mišljena da je zbog ljčenja hormonima u dječjoj dobi;
    Odrađen TESE postupak 03/2023
    04/2023 prva stimulacija pokušana
    05/2023 od 3 jajne stanice 2 zrele, nažalost nije došlo do oplodnje zbog morfološki mrtvog sjemena
    također odradili genetiku koja je ok

• Tikvica
    17. Ožujak 2023. 11:52

Curke, javljam negativnu betu, bitno da sam u glavi pozitivna😉 hvala na navijanju, ljubim vas❤️

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Razumna
    17. Ožujak 2023. 11:53

Loorna41

Razumna

Loorna41

Cure mi smo doma.
    Kao šaljem vam svima obilje Božjeg blagoslova i sve ste mi bile u molitvi.
    Kao drugo proplakala sam pola susreta.
    Kao treće kad su prozivali za molitvu i kad su rekli trudnica srednjih godina, sa naočalama dioptrije 2, sa dugom avijetlom kosom, koja ima anomaliju ploda (jer kad prozovu onda ideš pred oltar) e tu sam se baš slomila i u suzama otišla do oltara.
    Kad su sve prozvali onda su me uzeli dečko i cura mladi, cura je stavila ruku na moj trbuh i molili su da sve bude u redu a ja sam opet tulila ko kišna godina. Na kraju sam rekla vjerujem.da Bog radi cudesa i da je vrijems za moje čudo.
    🙏🙏🙏🙏🙏

Omg sad sam se i ja rasplakala 😭.
    Znači imali ste posjetu Duha Svetog 💙
    Suze su dobre, liječe dušu, ja zadnje vrijeme baš puno plačem, nema sv Mise da ne oplačem.
    Mene samo zanima kako su oni znali da ti imaš dioptriju 2 i da plod ima anomaliju? Šta je bio neki karizmatik?

Za dioptriju nemama pojma kako su znali. Ja sam na župu Mati slobode poslala poruku da nas uključe u svoju molitvu jer sam trudna i da nalazi krvi nisu dobro, a oni su me pozvali da dođem na molitvu ozdravljenja njihove grupe Božja pobjeda (to su mladi ljudi). Ovo sve može znati i preko fejsa ali dioptriju ne može nikako. Ja vjerujem da je Bog me pozvao da pošaljem poruku i da dođem na taj susret.
    Mene je prozvala mlada cura.
    Imaš na fejsu tu Božju pobjedu.

Meni je tako žao što ja nisam sinoć bila. Htjela sam ići, ali me uhvatila neka napast i otišla sam na večeru. Sad mi je zao ko psu. Idem večeras u sv Josipa radnika u Gajnice, priprava je za sv Josipa koji bas pada u nedjelju 🥰.
    Danima mi u glavi pjeva " Gospodin, tvorac otkupljenja, on ima spasenja moć...."
    A što se tiče bete, meni je kinez očitao betu 6,
    Ali vjerujem u čuda 💙

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Rina 39
    17. Ožujak 2023. 11:59

Tikvica

Curke, javljam negativnu betu, bitno da sam u glavi pozitivna😉 hvala na navijanju, ljubim vas❤️

A steta😒😒
    Sta sad ces opet u prirodni ili?

👩39god
    👨38god
    Amh 0.37ng
    Sve drugo uredno🥰
    2021 rodena Ivf-om 👧🏼
    3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
    3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩

PBTAB
    17. Ožujak 2023. 12:05

annya

Pozz svima,

nas čeka postupak TESE kod supruga jer je spermiogran jako loš, i to imamo idući tjedan ( i molimo Boga doslovno da uzorak bude bio ok)….ja pak sa druge strane molim Boga da mi menzes dođe u terminu poslije postupka od supruga i da se mogu krenuti "pikati" inače me prebacuju za travanj..pa me sad zanima to pikanje, dali je netko to odlazio privatno obavljati jer nije uspio sam to odrađivati i dali se može ili?!…u postupku smo u Vinogradskoj to sam zaboravila napisati, oni tamo pišu da se može i kod njih pikati svaki dan popodne u 15 sati ali iskreno uhvate me fraze od nemogućnosti parkiranja pored bolnice i bojim se da to nebum uspijevala sama obaviti jer mi uprug radi u smjenama….. i sad još možda jedno "glupo" pitanje što sa tim pikanjem dobivamo.jer iskreno da sam to pitala sestre dobila sam dojam da bi mi se nasmijale u facu a doktora sam samo jednom vidjela do sada….unaprijed hvala svima na pomoći i sretno svima u postupcima

Pozdrav, vidjet ćes da pikanje nije nista strašno, pogotovo ako ćeš to raditi penom, ne boli nista. Ja sam osoba koja krv vadi iglicom za djecu onda znas koliko je sati, ali ovo zaista ne boli. Samo ćeš obavezno morati svaki dan u isto vrijeme, pola sata manje vise ne igra ulogu. Možes si voditi neku tablicu datum, vrijeme da znas kad si krenula i dali si se tak dan piknula. Ja sam dobila na papiru takvu vrstu tablice pa sam tako vodila i bila sigurna da je sve kako treba, mozda ces i ti dobiti. 
    Moj muz je na sreću ili na žalost🤣 takav da kad sam mu rekla da bi me trebao pikati svaki dan i vidio pikicu, rekao da nisam dijete i da se uozbiljim te da to mogu sve sama, i bio je u pravu, probila sam led i ne bojim se vise. Jedino sam štopericu, otisla kod svoje dr jer je trebalo nesto otapati u otopini pa reko bolje da to radi strucna osoba. 
    A sto se tice sto rade injekcije, hormoni, potiču rast i razvoj sto vise folikula. Ali javit ce ti se netko od cura tko zna puno vise o tome. 
    Želim ti sreću 💗

👩‍🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
    🧔🏻‍♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
    ➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.