Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rolica
    16. Ožujak 2023. 19:47

Jurky32

Kacusha

Jurky možda se jesu oplodile ali ona ne vidi jos znakove diobe,sto nekad moze kaskati… Samo stvarno je glupo sto te tako ostave da ne znaš na čemu si. 😏 Drzim fige da bude transfer sutra 💪

Kao da je bila ljuta što ju zovem uopće 😀 otkantala me brzinom munje 🤦‍♀️ mrzim ljute zdravstvene djelatnike 🤨

Joj ja sam se s njom zakacila na salteru zadnji puta nesto je mudrovala i skoro me otkantala, a ja dosla na pregled. Pa kad sam se postavila kao koji su vam tu protokoli, i tocno mi se zacrnilo iduce bi bilo zovite glavnog sa odjela 🫣🙆🤣 Muka mi je od takvih zivcenjaka kojima mi placamo placu iz svojih doprinosa i poreza, osobito od kad si ih sama placam. Plus dodatno i dopunsko zdr. Kao pijani miljarder i onda kad nes trebas se nafrnje, tocno mi se zmrači u mozgu 🤣🤣🤣🙆🙈 Ali reagirala je na povišeni ton i na kraju se smijala i kao na pola jedva ispricala. Eto recept za SvDuh tetu na salteru 🥲

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 Vinogradska - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

• kaya
    16. Ožujak 2023. 20:12

Danas bila na 2.uzv...punkcija je trebala biti u Ned ali je u ri evakuacija i imala sam 2 opcije. Ili u sub da bude ili u pon...tako da je stavila za pon jer misli da je rano da bude u sub..i sad mene lovi panika da Ce biti pon kasno 🙈
    Stoperica mi je za sub...

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

Hope1982
    16. Ožujak 2023. 20:22

kaya

Danas bila na 2.uzv…punkcija je trebala biti u Ned ali je u ri evakuacija i imala sam 2 opcije. Ili u sub da bude ili u pon…tako da je stavila za pon jer misli da je rano da bude u sub..i sad mene lovi panika da Ce biti pon kasno 🙈
    Stoperica mi je za sub…

Kakva evakuacija? Stoperica bi to trebala sprijeciti. 

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

• kaya
    16. Ožujak 2023. 20:26

U rijeci Ce biti evakuiran dio grada zbog bombe koju moraju maknuti ..KBC ri je u crvenoj zoni i nece biti nista taj dan..tako da nema nikakvih postupaka. Zato mi odgađaju za pon punkciju. Nadam se da neće biti kasno 

1 Curica, spontana t
    1/21 inseminacija, biokemijska
    10/22. inseminacija, b0
    Prir.ivf 3/2023 ❌
    Prir.ivf 4/2023
    06/23 spontana TT, ab.7tt
    Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
    Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
    1 blastica vraćena, ništa za pohranu

NPelica
    16. Ožujak 2023. 21:28

Bebolina2207

Maki St neka se čvrsto prime i ne puštaju 🤞🤞
    Anchi čestitam na dva srčeka 🥳🎉💐💐. Sreća da se zub bar za sada smirio. Ovaj komentar stvarno je dno dna. Šta njega briga jesi trudna ili nisi, srećom takav primitivan nikad neće biti trudan 😀
    Anii valjda će nalaz sutra tokom jutra. Baš je ovo ludi mjesec s ovim betama, neka sljedeći bude bolji po tom pitanju.
    .
    Meni danas 3. dan terapije od jučer me boli cijela brada jer mi prištevi potkožni izlaze. Inače nisam baš im sklona, tu i tamo se pojavi svakih par mjeseci pred M. Kaj mislite jel bi to bilo od stimulacije?

Vidiš ja sam im inače sklona,  a za vrijeme stimulacije lice nikad ljepše 😅 
    Tako da moguće da je i tebi od toga.. 

👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
    🧑86.god. normo➡️OAT
    pokusavamo od 04/2019
    ●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
    02/23- ET 1 bc- BO 💔
    FET 06/23 ❌️
    ●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.

"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."

• Tikvica
    16. Ožujak 2023. 22:18

Stela, Hope, Npelica, Flo, Rolica, Mishmash, hvala curke moje🥰❤️
    Stela &Kacusha vi ste spremne zapon 🙈🥰😘😘😘
    Maki pupiceeee, zelim ti svu srecu i da konacno ta 10 bude uspjesna, od srca ti zelim sto i svima nama ovdje 🙏
    Anchyyy pokusaj ponovit za par dana, mislim da je rano za testic🤷🏻‍♀️
    Kolko smo navijale za druzenje, mora iz toga nesto izaci 🤭
    Rina sretno. Kako to da vracas po jednu?
    Loorna za poludit sa tom betom, samo nek sve ozadje na dobro ❤️ mogu i tebe pitat kako to da vracas po jedan?
    Zasto to pitam, zato sto je meni dr rekao da se sansa bas dosta povecava da se primi kada ih se vise vraca. Meni po tri vraca, jer kaze u mojim godinama je veca sansa (znam da ste vi mladje ali i sa 40 mi je to rekao 🙈). 
    Kaze kad tijelo odbacuje, ipak ima nesto i za ostati 🤷🏻‍♀️
    Npelice ja bi sigirno izvadila, ne bi mogla cekat jos tjedan dana. Lako cemo izracunati koliko mora biti, svaka dva dana bi se trebala duplati, tako da preracunaj i sretnooooo❤️❤️❤️
    Anci koja sreca 🙏❤️❤️🥰😘😘😘
    Ani e fkt vise sa tim betama, nisu normalni zaista ih ne mogu razumjet…😩
    Kaya a nisu te narucili jos u subotu na pregled da vide kakva je situacija? Ja idem svaka dva dana, pa onda kad je napeto i svaki ako treba, ali stoperica bi trebala zaustaviti ovulaciju, jedino ako mislis da ce se dogoditi u subotu prije stoperice?
    Kupi si ovulacijske trakice, da vidis kakva je situacija, jedino mi to pada na pamet ali sigurno ce cure znati bolje.
    Bebolina ja nisam imala nikad takve reakcije ali se u stimulaciji dogadja sve cudno i obrnuto tako da vrlo moguce 😊
    .
    Stvarno se nadam da ce meni nalaz doci sutra u razumnom roku (uvijek mi tamo napisi molimo do 12), makar je zadnji put i meni malo kasnio, ali dosao je, koliko vidim to je nekako u zadnje vrijeme bitnije nego kada ce doci 🤭
    Zirafica kako si ti? Kad je beta?
    Sani, Lucky, Razumna, Malag, J_Lo, La3arica, Aria,  Panda, Dupla Panda, Rain, Ribic ❤️😘

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Loorna41
    16. Ožujak 2023. 23:16

Anci2305

Loorna41

Anci2305

Dobra vecer Cure evo mene,pratila sam vas al nisam pisala,rijesavala sam zub i imala problem.
    Danas sam imala termin da vidimo dal se vidi srce,tj.srca 😅
    Kaze doktorica imali smo dva prvi ultrazvuk,najcesce se desava da jedno ostaje.
    Kaze evo jedno i imamo srce,a kaze evo i drugi je uporan neide van,ne odustaje i isto imamo srce!!!!!❤️❤️
    Znaci ja jos nisam svjesna..sad sam 7+3 i molim Boga da ostane sve ok,iako sam svjesna da je blizanacka trudnoca ipak malo rizicnija 🤞
    Simptomi:ucestalo mokrenje,uzasna kiselina i nesanica koja me ubija,al kako kazu,slatke muke 😇😊🥰
    Svima koje slavite,cestitam,koje cekaju drzim sve moguce fige i suosjecam…🙏

Ajmeeee. Bravo bravo bravo. Baš sam mislila na tebe i zub tvoj. Jesi ti to riješila?
    Vjerujem da je prekrasan osjećaj to doživjeti na UZV. 🥰🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️❤️

Ma zubar me sj… bas,triba mi je ocistit korijen i ostavit zub otvoren a on ga zatvorija p sam tu vecer morala zvati hitnu jer mi je pulsiralo u mozgu,u ocima!!!!!Isla sutradan kod dezurne i ona ga ocistila i ostavila otvorenog,sad tako stoji i ne boli pa ga necemo vadit jos,a zubara sam prominila svakako,jos mi je reka kao u smislu(prevedeno sa njemackog) biti trudn je glupo, a ja se rasplakala 😪😪 kreten na drugu!
    A znas kako,ona trudnoca 2021 smo imali u 6 tt srce,ali ja to nisam vidila,tako da ovo danas kad mi je doktorica pokazala je nesto neprocijenjivo i ja to jednostavno jos nemogu pojmiti,da uz moje srce kucaju jos dva srca 🥹🥹🥹🥹🥹🥹
    Kako si ti mila? Kako napreduje kod tebe?
    Npelica hvala do neba 🥰

Majmun od zubara
    Glavno da te ne boli. 
    Kod mene puževi prije dođu na neko odredište nego da moja beta narastr kako treba. 🤣🤣🤣🤣
    U utorak je UZV.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    16. Ožujak 2023. 23:18

Tikvica

Maki pupiceeee, zelim ti svu srecu i da konacno ta 10 bude uspjesna, od srca ti zelim sto i svima nama ovdje 🙏
    Anchyyypokusaj ponovit za par dana, mislim da je rano za testic🤷🏻‍♀️
    Loorna za poludit sa tom betom, samo nek sve ozadje na dobro ❤️ mogu i tebe pitat kako to da vracas po jedan?
    Zasto to pitam, zato sto je meni dr rekao da se sansa bas dosta povecava da se primi kada ih se vise vraca. Meni po tri vraca, jer kaze u mojim godinama je veca sansa (znam da ste vi mladje ali i sa 40 mi je to rekao 🙈).
    Npelice ja bi sigirno izvadila, ne bi mogla cekat jos tjedan dana. Lako cemo izracunati koliko mora biti, svaka dva dana bi se trebala duplati, tako da preracunaj i sretnooooo❤️❤️❤️
    Kayaa nisu te narucili jos u subotu na pregled da vide kakva je situacija? Ja idem svaka dva dana, pa onda kad je napeto i svaki ako treba, ali stoperica bi trebala zaustaviti ovulaciju, jedino ako mislis da ce se dogoditi u subotu prije stoperice?
    Kupi si ovulacijske trakice, da vidis kakva je situacija, jedino mi to pada na pamet ali sigurno ce cure znati bolje.
    Bebolinaja nisam imala nikad takve reakcije ali se u stimulaciji dogadja sve cudno i obrnuto tako da vrlo moguce 😊
    .
    Stvarno se nadam da ce meni nalaz doci sutra u razumnom roku (uvijek mi tamo napisi molimo do 12), makar je zadnji put i meni malo kasnio, ali dosao je, koliko vidim to je nekako u zadnje vrijeme bitnije nego kada ce doci 🤭
    Sani, Lucky, Razumna, Malag, J_Lo, La3arica, Aria, Panda, Dupla Panda, Rain, Ribic ❤️😘

Mila zato jer sam ja dosta niska i onda se doktor bojao višeplodne trudnoće. On je polagao velike nade u te blastice da će se ugnijezditi pa nije htio riskirati da se od dvje nebi jedna poduplala onda radije vratiti jednu po jednu..

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Tikvica
    16. Ožujak 2023. 23:21

Loorna41

Tikvica

Anchyyypokusaj ponovit za par dana, mislim da je rano za testic🤷🏻‍♀️
    Kayaa nisu te narucili jos u subotu na pregled da vide kakva je situacija? Ja idem svaka dva dana, pa onda kad je napeto i svaki ako treba, ali stoperica bi trebala zaustaviti ovulaciju, jedino ako mislis da ce se dogoditi u subotu prije stoperice?
    Bebolinaja nisam imala nikad takve reakcije ali se u stimulaciji dogadja sve cudno i obrnuto tako da vrlo moguce 😊
    .
    Sani, Lucky, Razumna, Malag, J_Lo, La3arica, Aria, Panda, Dupla Panda, Rain, Ribic ❤️😘

Mila zato jer sam ja dosta niska i onda se doktor bojao višeplodne trudnoće. On je polagao velike nade u te blastice da će se ugnijezditi pa nije htio riskirati da se od dvje nebi jedna poduplala onda radije vratiti jednu po jednu..

Aaaa kuzim 😊 mislim, nisam ni ja bas neboder🤭
    169🙈

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

Loorna41
    16. Ožujak 2023. 23:25

Cure mi smo doma.
    Kao šaljem vam svima obilje Božjeg blagoslova i sve ste mi bile u molitvi.
    Kao drugo proplakala sam pola susreta.
    Kao treće kad su prozivali za molitvu i kad su rekli trudnica srednjih godina, sa naočalama dioptrije 2, sa dugom avijetlom kosom, koja ima anomaliju ploda (jer kad prozovu onda ideš pred oltar) e tu sam se baš slomila i u suzama otišla do oltara. 
    Kad su sve prozvali onda su me uzeli dečko i cura mladi, cura je stavila ruku na moj trbuh i molili su da sve bude u redu a ja sam opet tulila ko kišna godina. Na kraju sam rekla vjerujem.da Bog radi cudesa i da je vrijems za moje čudo. 
    🙏🙏🙏🙏🙏

👱‍♀️41 - amh 7.8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.