Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    17. Ožujak 2023. 09:21

Kacusha pa ne znam zašto onda meni samo 1. Valjda je polagao velike nade u te blastice.
    Pbtab baš nam svima treba molitva i utjeha i nada..vjerujem.da će uskoro svima doći kraj borbe. 
    Npcelica ne mogu ti opisati koliko mi je bilo emotivno i lijepo. Još onaj moj vangabaritni stoji pored mene i kao stijena me čuva i tješi. ❤️❤️❤️
    Maus baš mi je žao mila. 
    Stela_M sve u Božje ruke. Uopće se više ne brinem. Biti će kako Bog odluči.
    MakiST baš mir. To mi je trebalo i u pravom trenutku me Bog na svoj način pozvao da budem tamo na toj molitvi. 
    Flo kako god da bude uzdam se u Boga. Još malo će UZV i saznanje šta i kako. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    17. Ožujak 2023. 09:21

Cure svima koje danas nešto čekati zelim puno sreće. 🙏🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️

👱‍♀️41 - amh 7.8
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Rolica
    17. Ožujak 2023. 09:23

Bebolina2207

Rolica

Tikvice sretno danasBebolina fino to ide, s pikanjem sve okej? Znam da sam dosadna, to mi je noćna moraMaus nije još gotovo, ja bih pričekala dan vađenja bete, ovako unaprijed se samo čovjek ubije pitanjima, a možda sve ispadne dobro.
    Loorna predivnoRina držimo fige :)

Pikanje zaista nije strašno. Ne znam jel se ti bojiš igle pa te zato strah ili misliš zbog pripreme. Ja se igle ne bojim pa mi je taj dio ok a isto tako pripreme lijeka nisu zaista teške. Svakim danom si brža i prije gotova. Skrivamo i doma od sina. Tako da mi sve to obavimo on niti ne kuži da se nešto događa. Srećom nije sve dane doma u to vrijeme. 😊

Ajde super baš mi je drago da sve ide po planu :) Meni je muka od same pomisli na igle, ja sam ti od onih koji se preplaše na vađenju krvi i od samog mirisa bolnice. Tako je kako je  

👩 39 g, 2020. - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, kariogrami uredni,
    👨 38 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+ -> 1 🐧 👉 FET 👉 B.O. 6 tt
    2. 11/24 KBCSM -> stimulirani -> 🐣 popucali prije aspiracije
    3. 12/24 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    4. 02/25 KBCSM - prirodan -> 🐣 popucali prije aspiracije
    5. 02/25 KBCSM - prirodan -> 1🐣 -> X
    6. Škvorc ⏳
    rolica.forum@gmail.com

Maus
    17. Ožujak 2023. 10:02

Flowerson 🌸

Ja ne mogu vjerovat da testovi mogu tako lagati, iskreno, prije bih rekla da se test ne koristi ispravno ili se radi jednostavno o preniskoj beti koju test ne može detektirati. Bitno je i koristiti pouzdane testove koji mogu detektirati nižu betu…mene muller testići nisu ni jednom iznevjerili, pratila sam svaki dan ili svaki drugi, test je školski tamnio. Onda kad nije bilo trudnoće, test bi bio bijel ko snijeg (a napravila sam ih puno prije ivf-a). Naravno da se može desit da je test pozitivan pa na kraju dođu menga (biokemijska).

Da, u pravu si! Hvala na utjehu cure 😥

Loorna41
    17. Ožujak 2023. 10:06

Maus

Flowerson 🌸

Ja ne mogu vjerovat da testovi mogu tako lagati, iskreno, prije bih rekla da se test ne koristi ispravno ili se radi jednostavno o preniskoj beti koju test ne može detektirati. Bitno je i koristiti pouzdane testove koji mogu detektirati nižu betu…mene muller testići nisu ni jednom iznevjerili, pratila sam svaki dan ili svaki drugi, test je školski tamnio. Onda kad nije bilo trudnoće, test bi bio bijel ko snijeg (a napravila sam ih puno prije ivf-a). Naravno da se može desit da je test pozitivan pa na kraju dođu menga (biokemijska).

Mila pričekaj ti betu. Vidiš da je to sve ludo u zadnje vrijeme. 🙏🙏🙏🤞🤞🤞🤞🤞

👱‍♀️41 - amh 7.8

Flowerson 🌸
    17. Ožujak 2023. 10:10

Maus

Flowerson 🌸

Nemoj mislit da te želim obeshrabriti, možda je jednostavno jako niska beta...❤️
    Rolica, bome se ni ja nisam sama ubadala, to je odrađivao moj muž...jedan dan sam morala sama jer on nije bio doma, ruka mi se toliko tresla da sam se na kraju raskrvarila i još nisam svu tekućinu ubrizgala, tako da te razumijem 🙊

KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
    11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
    04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
    10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
    01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕

MalaG
    17. Ožujak 2023. 10:17

Tikvice sretno danas! Držim fige da beta razvali!🤞🤭❤️❤️
    Anci iskrene čestitke na dva 💓💓 neka te do kraja prati uredna trudnoća!🤗🤞🥰
    Anii i Maus žao mi je 🥺💔
    Aria baš mi je drago da je UZV super prošao i da je sve uredu!🤗🥰
    Monolena iskrene čestitke na vašim smotuljcima! Želim vam od srca što više predivnih trenutaka i tebi brzi oporavak!☺️🤭❤️
    Stela i Kacusha baš se pratite!🤭🤭 Sretno vam u ponedjeljak! Držim fige i navijam za obje!🤞🤞❤️❤️❤️
    LeeLoo žao mi je draga.🥺💔
    Loorna i NPelica nadam se da će sve na kraju biti dobro!🙏
    Forum je baš živnuo i ima toliko novih borilica da je postalo baš teško pratiti. Svima želim svu sreću na ovom putu koji nije lagan, ali da što prije dođete do svog cilja!🤗🙏🍀
    Sani, Stela, Kacusha, Tikvica, Točkica, Ribic, JLo,  Rain, Panda, Pandapanda, Cotton, LeeLoo, Lucky šaljem vam svima velike zagrljaje!🤗☺️❤️❤️❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

Maus
    17. Ožujak 2023. 10:23

Anii zar ti nisu ni danas poslali nalaz?

Maus
    17. Ožujak 2023. 10:27

Flowerson više volim kad mi netko kaže nemoj se nadati, već da se lažno nadam. Ja sam i zato danas radila test da stignem sama od tugovati, do pon kad će saznati muž,svekar,svekrva, sogor i šogorica koji žive s nama I nemaju djecu..meni se više neće plakati proći će me.

Maus
    17. Ožujak 2023. 10:28

Što se tiče snova,jutros sam sa sanjala negativan test i tako je i bilo. A prije tjedan dana sam sanjala pozitivan test...i bebu na ultrazvuk. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.