Jutro cure, ja radila test danas.Negativan je 9.dan od transfera. Kako ću u pon svima koji će čekati betu samom reći nemam pojma,to mi najteži dio.
Maus ja sam sve koji su cekali preduhitrila i poslala poruku - beta negativna i dalje nisam odgovarala na poruke 🙈 Tko je pametan shvatit ce🤷🏻♀️ Nemoj se silit na neku komunikaciju.
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Maus zao mi je,ni ja vise nemam pravo osim na prirodni,imaš to? Za jedan smo platili i kad sve zbrojis dosta je a rezultata nigdje 😔😏
Anchii cestitam na ❤❤ divne vijesti 💗
Loorna ja sam 154cm i vracam sad dva 😁💫 i Ribic je mislim bila niza. Držimo fige da bebica bude dobro u utorak 🤰💞
Maki PUPO držimo fige,mora biti 10 🍀
Stelic kako si? Mene malo drma progesteron i uvijek mi se promijeni okus i samo bih jela slani i fast food,onda bi sigurno bila takva i u trudnoći 😂🤣
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Jutro cure 😊
Makist PUPO 🥰 sretno!
Jurky nadam se da te danas cekaju dobre vijesti 🍀
Stela i Kacusha ako sam dobro zapamtila, vi ste u ponedjeljak na transferu, lijepo se odmorite preko vikenda i drzimo fige na najjace 🤞
Npelica i Loornakod vas igra zivaca, cekamo s vama utorak i navijamo 😊 kakvi su bili nocas snovi? 🤭
Maus zao mi je zbog testa 😞 mozda je rano za test pa beta ipak iznenadi? Nemojte se ljutiti na neka moja blesava pitanja, ucim jos o svemu..Sretan i uspješan dan svima 🥰
Ma nitko od nas nije sve znao na početku 😊 i nema blesavih pitanja 😍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure mi smo doma.
Kao šaljem vam svima obilje Božjeg blagoslova i sve ste mi bile u molitvi.
Kao drugo proplakala sam pola susreta.
Kao treće kad su prozivali za molitvu i kad su rekli trudnica srednjih godina, sa naočalama dioptrije 2, sa dugom avijetlom kosom, koja ima anomaliju ploda (jer kad prozovu onda ideš pred oltar) e tu sam se baš slomila i u suzama otišla do oltara.
Kad su sve prozvali onda su me uzeli dečko i cura mladi, cura je stavila ruku na moj trbuh i molili su da sve bude u redu a ja sam opet tulila ko kišna godina. Na kraju sam rekla vjerujem.da Bog radi cudesa i da je vrijems za moje čudo.
🙏🙏🙏🙏🙏
Draga moja, svima nam je potrebna molitva i unutarnji mir 🙏🏻 I mene si rasplakala 😢 želim nam svima da doživimo čudo i da nam se želja o majčinstvu ostvari.
Ovih dana sam i ja poprilično emotivna, plačem što god gledam ili sa kime god pričam, a na pitanje kako si, raspadnem se. Težak je ovo put i borba, ali vrijedan svake suze, bola, i tuge.
Želim vam svima sretan petak i da nam danas dolaze samo sretne vijesti 🙏🏻💗
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Lorna lijepo je pročitati to. Sva sam se naježila. Jako lijep osjećaj, jelda?
Duh Sveti je došao. ❤️ ne napušta on nas❤️
Tako sam sw i ja neki dan osjećala, molila sam sv. Josipu, tridesetnicu. Nisam mogla izgovarat, od suza. Rekao bi moj brat svećenik, lijepo je čuti da Bog djeluje po molitvi i zagovoru svetaca. Ponosan na nas ❤️
Maus žao mi je ❤️ odtuguj, i idemo dalje , mislim na tebe ❤️
Korni 🤣 nije bila kvočka 🤣🤣 a ni pijetao 🤣🤣
👩91.god. op endo. desni j. dio✂️ AMH- 1.43 ug/L
🧑86.god. normo➡️OAT
pokusavamo od 04/2019
●Podobnik ➡️ICSI 02/23- 6JS - 2 bc
02/23- ET 1 bc- BO 💔
FET 06/23 ❌️
●Repromed➡️ ICSI 10/23- 5JS - 2 bc 1❄️ ET-29.10.UZV-24.11. ✔️ 11.12.✔️ ❤️ NIFTY-low risk- It's a girl 🩷 anomaly ✔️ 18.07. Baby N.
"Bože, neznam kamo me vodiš, ali ti vjerujem."
Lorna predivno🙏🏽
Tikvice vracam jednu po jednu ako uopce bude smrzlica.
Imam vec dijete pa ako se primi jedna super.
A ako bude smrzlica ic cu na transfer opet u 5mj.
A ako ne bude nevjerujem bas da cu opet na stimulaciju .
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Jutro cure, ja radila test danas.Negativan je 9.dan od transfera. Kako ću u pon svima koji će čekati betu samom reći nemam pojma,to mi najteži dio.
Zao mi je 🙏🏽😒
👩39god
👨38god
Amh 0.37ng
Sve drugo uredno🥰
2021 rodena Ivf-om 👧🏼
3mj ivf-3 blaste,1 vracena dvije❄️❄️
3.4 beta 1420,ultrazvuk 18.4🤩
Stela, Hope, Npelica, Flo, Rolica, Mishmash, hvala curke moje🥰❤️
Stela &Kacusha vi ste spremne zapon 🙈🥰😘😘😘
Maki pupiceeee, zelim ti svu srecu i da konacno ta 10 bude uspjesna, od srca ti zelim sto i svima nama ovdje 🙏
Anchyyypokusaj ponovit za par dana, mislim da je rano za testic🤷🏻♀️
Kolko smo navijale za druzenje, mora iz toga nesto izaci 🤭
Rina sretno. Kako to da vracas po jednu?
Loorna za poludit sa tom betom, samo nek sve ozadje na dobro ❤️ mogu i tebe pitat kako to da vracas po jedan?
Zasto to pitam, zato sto je meni dr rekao da se sansa bas dosta povecava da se primi kada ih se vise vraca. Meni po tri vraca, jer kaze u mojim godinama je veca sansa (znam da ste vi mladje ali i sa 40 mi je to rekao 🙈).
Kaze kad tijelo odbacuje, ipak ima nesto i za ostati 🤷🏻♀️
Npelice ja bi sigirno izvadila, ne bi mogla cekat jos tjedan dana. Lako cemo izracunati koliko mora biti, svaka dva dana bi se trebala duplati, tako da preracunaj i sretnooooo❤️❤️❤️
Anci koja sreca 🙏❤️❤️🥰😘😘😘
Ani e fkt vise sa tim betama, nisu normalni zaista ih ne mogu razumjet…😩
Kayaa nisu te narucili jos u subotu na pregled da vide kakva je situacija? Ja idem svaka dva dana, pa onda kad je napeto i svaki ako treba, ali stoperica bi trebala zaustaviti ovulaciju, jedino ako mislis da ce se dogoditi u subotu prije stoperice?
Kupi si ovulacijske trakice, da vidis kakva je situacija, jedino mi to pada na pamet ali sigurno ce cure znati bolje.
Bebolinaja nisam imala nikad takve reakcije ali se u stimulaciji dogadja sve cudno i obrnuto tako da vrlo moguce 😊
.
Stvarno se nadam da ce meni nalaz doci sutra u razumnom roku (uvijek mi tamo napisi molimo do 12), makar je zadnji put i meni malo kasnio, ali dosao je, koliko vidim to je nekako u zadnje vrijeme bitnije nego kada ce doci 🤭
Zirafica kako si ti? Kad je beta?
Sani, Lucky, Razumna, Malag, J_Lo, La3arica, Aria, Panda, Dupla Panda, Rain, Ribic ❤️😘
Pitala me ako zelim jos jedan uzv ali u sub mi je stoperica...a i rekla mi je da iskoristim jos taj menopur sto imam pa mozda jos koja stanica naraste...jer ima samo jedan vodeći od 17mm. I Pise mi na nalazu za punkciju voltaren ampule...jel ta ide u dupe? 😂😂
1 Curica, spontana t
1/21 inseminacija, biokemijska
10/22. inseminacija, b0
Prir.ivf 3/2023 ❌
Prir.ivf 4/2023
06/23 spontana TT, ab.7tt
Prir.ivf 10/23 ❌ bez transfera
Stim.ivf 11/23 - bemfola225, 6js a amh 20 🤔
1 blastica vraćena, ništa za pohranu
MakiST pupoo neka se mrve čvrsto prime i držim🤞🤞🤞 za 🐧🐧... nema priprema sokić nisam kupila dok još mogu guštam u 🍺🍺🤣🤣🤣🤣❤️❤️
Anci2305 drago mi je za dva ❤️❤️ neka do kraja bude sve uredno 🥰🤞
Anii žao mi je što ti nalaz nije došlo, žalosno je to što im platiš a dobiješ k.... da prostiš 🤬
Tikvice spreman sam 💪💪 taman još sutra moram kod hematologice i to je to 😁 što se tiče nalaza bete meni je prije došao nalaz bete iz Petrove nego privat kada sam radila 🤷♀️
Korni hvalaaaaa 😁❤️
Kacusha pa ja nemam nekih problema sa progesteronom doduše idu dvije vaginalete na dan svakih 12 sati pa mi je to definitivno olakšanje naspram utrića 🤣🤣 ali ako mi uvede Duphaston onda ću se barem lijepo naspavati🤣🤣 kako je E? ❤️
Maus žao mi je zbog neg testa 🥺
Lorna žao mi je što te beta tako muči i nadam se da ćeš nakon uzv znati više ❤️❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Jutro, žao mi je 😔 ali ja ne bih test shvacala preozbiljno.
Meni je dr iz klinike rekao da kad se vraća blastocista da se hcg u krvi krece mijenjati između 10-12 dana nakon transfera sve prije toga je rano. Znam da ti moje riječi nista ne znace ali pričekaj betu u pon i tada ces biti najsigurnija.
😘
👩🦳32, AMH 25,4 sono hsg - jajovodi ❌
🧔🏻♂️44 normo ,🏩Repromed➖5 🐧
➖ 7.3.transfer 🙏🏻20.3. Beta ➡️448,58 Beta➡️ 912,7, UZV 4.4. 6+1 💓➡️UZV 17.4. 8+1 💓➡️ 10+2 miss.ab.😢💔➖21.6. FET 🙏🏻3.7.Beta 🤞➡️27.6.test➕➡️12.dpt beta 692➡️ 14.dpt 1368➡️ uzv 18.7.💓➡️2.8. 8+1 missed. 💔➖Clexane 💉✔️➖20.10.FET➖11dpt➖911.18➖13dpt➖2550➖17.11.uzv💓➖ Panorama 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji