Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    16. Ožujak 2023. 23:49

Tikvica

Loorna41

Tikvica

Stela, Hope, Npelica, Flo, Rolica, Mishmash, hvala curke moje🥰❤️
    Stela &Kacusha vi ste spremne zapon 🙈🥰😘😘😘
    Maki pupiceeee, zelim ti svu srecu i da konacno ta 10 bude uspjesna, od srca ti zelim sto i svima nama ovdje 🙏
    Anchyyypokusaj ponovit za par dana, mislim da je rano za testic🤷🏻‍♀️
    Kolko smo navijale za druzenje, mora iz toga nesto izaci 🤭
    Rina sretno. Kako to da vracas po jednu?
    Loorna za poludit sa tom betom, samo nek sve ozadje na dobro ❤️ mogu i tebe pitat kako to da vracas po jedan?
    Zasto to pitam, zato sto je meni dr rekao da se sansa bas dosta povecava da se primi kada ih se vise vraca. Meni po tri vraca, jer kaze u mojim godinama je veca sansa (znam da ste vi mladje ali i sa 40 mi je to rekao 🙈).
    Kaze kad tijelo odbacuje, ipak ima nesto i za ostati 🤷🏻‍♀️
    Npelice ja bi sigirno izvadila, ne bi mogla cekat jos tjedan dana. Lako cemo izracunati koliko mora biti, svaka dva dana bi se trebala duplati, tako da preracunaj i sretnooooo❤️❤️❤️
    Anci koja sreca 🙏❤️❤️🥰😘😘😘
    Ani e fkt vise sa tim betama, nisu normalni zaista ih ne mogu razumjet…😩
    Kayaa nisu te narucili jos u subotu na pregled da vide kakva je situacija? Ja idem svaka dva dana, pa onda kad je napeto i svaki ako treba, ali stoperica bi trebala zaustaviti ovulaciju, jedino ako mislis da ce se dogoditi u subotu prije stoperice?
    Kupi si ovulacijske trakice, da vidis kakva je situacija, jedino mi to pada na pamet ali sigurno ce cure znati bolje.
    Bebolinaja nisam imala nikad takve reakcije ali se u stimulaciji dogadja sve cudno i obrnuto tako da vrlo moguce 😊
    .
    Stvarno se nadam da ce meni nalaz doci sutra u razumnom roku (uvijek mi tamo napisi molimo do 12), makar je zadnji put i meni malo kasnio, ali dosao je, koliko vidim to je nekako u zadnje vrijeme bitnije nego kada ce doci 🤭
    Zirafica kako si ti? Kad je beta?
    Sani, Lucky, Razumna, Malag, J_Lo, La3arica, Aria, Panda, Dupla Panda, Rain, Ribic ❤️😘

Mila zato jer sam ja dosta niska i onda se doktor bojao višeplodne trudnoće. On je polagao velike nade u te blastice da će se ugnijezditi pa nije htio riskirati da se od dvje nebi jedna poduplala onda radije vratiti jednu po jednu..

Aaaa kuzim 😊 mislim, nisam ni ja bas neboder🤭
    169🙈

I ja sam isto preko 40 ali eto on je rekao da na moju visinu nebi vraćao dva. 
    Ja sam 1.60 i još sam sitnije građe. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Razumna
    17. Ožujak 2023. 00:40

Loorna41

Cure mi smo doma.
    Kao šaljem vam svima obilje Božjeg blagoslova i sve ste mi bile u molitvi.
    Kao drugo proplakala sam pola susreta.
    Kao treće kad su prozivali za molitvu i kad su rekli trudnica srednjih godina, sa naočalama dioptrije 2, sa dugom avijetlom kosom, koja ima anomaliju ploda (jer kad prozovu onda ideš pred oltar) e tu sam se baš slomila i u suzama otišla do oltara.
    Kad su sve prozvali onda su me uzeli dečko i cura mladi, cura je stavila ruku na moj trbuh i molili su da sve bude u redu a ja sam opet tulila ko kišna godina. Na kraju sam rekla vjerujem.da Bog radi cudesa i da je vrijems za moje čudo.
    🙏🙏🙏🙏🙏

Omg sad sam se i ja rasplakala 😭.
    Znači imali ste posjetu Duha Svetog 💙
    Suze su dobre, liječe dušu, ja zadnje vrijeme baš puno plačem, nema sv Mise da ne oplačem.
    Mene samo zanima kako su oni znali da ti imaš dioptriju 2 i da plod ima anomaliju? Šta je bio neki karizmatik?

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Maus
    17. Ožujak 2023. 05:57

Jutro cure,  ja radila test danas. Negativan je 9.dan od transfera. Kako ću u pon svima koji će čekati betu samom reći nemam pojma,to mi najteži dio.

Hope1982
    17. Ožujak 2023. 06:08

Lista forum
    ➡️🫶💪🤞⬅️
    17.3.2023
    TIKVICA - beta
    18.3.2023
    ANII208 - beta 
    KAYA - aspiracija
    20.3.2023
    HOPE1982 - konzultacije
    KACSUHA - transer
    STELA_M - transfer
    PBTAB - beta
    RINA39 - transfer
    21.3.2023
    LORNA41 - ultrazvuk
    24.3.2023
    ROLICA - konzultacije
    NPELICA - ultrazvuk
    3/2023
    BEBOLINA2207 - ivf
    4/2023
    KORNI - konzultacije
    5/2023
    SANIII - IVF postupak
    ⏲️CEKANJE⏲️
    Tockica89 

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

Hope1982
    17. Ožujak 2023. 06:09

Maus

Jutro cure, ja radila test danas.Negativan je 9.dan od transfera. Kako ću u pon svima koji će čekati betu samom reći nemam pojma,to mi najteži dio.

😔 bas mi je zao. Ali glavu gore i idemo dalje. Ovo je samo jedna izgubljena borba ali ne i rat 💪💪💪💪🫶🫶🫶🫶

🙋‍♀️41-🙋‍♂️33-9 godina borbe
    OAT i PCOS-AMH 42 pmol/l
    2 izgubljene trudnoce 26 tt i 8 tt
    9/2020-ICSI- 4f-2js-ET jedne blas❌
    10/2020-ICSI-40f-24js-9🐧(jedna odustala)
    11/2020-FET🐧🐧poz.test ❌
    3/2021-FET🐧🐧poz. test ❌
    4/2021-FET🐧🐧poz.test ❌
    11/2021-FET🐧poz.test ❌
    2/2022-FET 🐧poz.test ❌
    5/2023-zadnji pokusaj-PICSI-26f-19js-12zamrzli
    31.05.2023-ET 2 blas-test 7dnt➕- beta 12dnt 306-15dnt 1273-22dnt 9990-imamo titraje❤️6+1💔❌
    10/2023 - histeroskopija
    „Ne boj se i samo vjeruj“

korni
    17. Ožujak 2023. 06:16

Jutro cure 😊
    Makist PUPO 🥰 sretno! 
    Jurky nadam se da te danas cekaju dobre vijesti 🍀 
    Stela i Kacusha ako sam dobro zapamtila, vi ste u ponedjeljak na transferu, lijepo se odmorite preko vikenda i drzimo fige na najjace 🤞
    Npelica i Loorna kod vas igra zivaca, cekamo s vama utorak i navijamo 😊 kakvi su bili nocas snovi? 🤭
    Maus zao mi je zbog testa  😞 mozda je rano za test pa beta ipak iznenadi? Nemojte se ljutiti na neka moja blesava pitanja, ucim jos o svemu..Sretan i uspješan dan svima 🥰

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

korni
    17. Ožujak 2023. 06:18

Anci2305

Dobra vecer Cure evo mene,pratila sam vas al nisam pisala,rijesavala sam zub i imala problem.
    Danas sam imala termin da vidimo dal se vidi srce,tj.srca 😅
    Kaze doktorica imali smo dva prvi ultrazvuk,najcesce se desava da jedno ostaje.
    Kaze evo jedno i imamo srce,a kaze evo i drugi je uporan neide van,ne odustaje i isto imamo srce!!!!!❤️❤️
    Znaci ja jos nisam svjesna..sad sam 7+3 i molim Boga da ostane sve ok,iako sam svjesna da je blizanacka trudnoca ipak malo rizicnija 🤞
    Simptomi:ucestalo mokrenje,uzasna kiselina i nesanica koja me ubija,al kako kazu,slatke muke 😇😊🥰
    Svima koje slavite,cestitam,koje cekaju drzim sve moguce fige i suosjecam…🙏

Cestitam ❤️ zelim ti urednu i skolsku trudnocu do kraja! 😊

👸'84. (AMH 18,6 pmol/L, redoviti ciklusi)
    🤵'88. (oligozo ➡️normo), start 10/21, 9/22 missed ab.,
    6/23 (KBC Ri)- duo stim - 3🐧
    9/23-1.FET - 1🐧 (prir. ciklus)❌
    10/23-2. FET - 1🐧(prir. ciklus) 7dnt + ➡️ 10dnt beta 274.9, 12dnt 844.7, 14dnt 2195➡️ 1.uzv - 7+1 ❤️ Panorama low risk - it's a girl 🩷 OTP 24.6.➡️ 27.6.'24. baby L. 🩷

Maus
    17. Ožujak 2023. 06:27

Hope1982

Maus

Jutro cure, ja radila test danas.Negativan je 9.dan od transfera. Kako ću u pon svima koji će čekati betu samom reći nemam pojma,to mi najteži dio.

😔 bas mi je zao. Ali glavu gore i idemo dalje. Ovo je samo jedna izgubljena borba ali ne i rat 💪💪💪💪🫶🫶🫶🫶

Mi smo već bili odustali da nećemo više pokušavati,pa aj još jednom ono rezultat baš loš od 8 oplođenih jedva jedna blastica ostala i morula koja je po mom već bila stala. Tako da ne vjerujem da ćemo više ići,nemamo pravo preko hzzo pa sve plaćamo.

Maus
    17. Ožujak 2023. 06:30

korni

Jutro cure 😊
    Makist PUPO 🥰 sretno!
    Jurky nadam se da te danas cekaju dobre vijesti 🍀
    Stela i Kacusha ako sam dobro zapamtila, vi ste u ponedjeljak na transferu, lijepo se odmorite preko vikenda i drzimo fige na najjace 🤞
    Npelica i Loornakod vas igra zivaca, cekamo s vama utorak i navijamo 😊 kakvi su bili nocas snovi? 🤭
    Maus zao mi je zbog testa 😞 mozda je rano za test pa beta ipak iznenadi? Nemojte se ljutiti na neka moja blesava pitanja, ucim jos o svemu..Sretan i uspješan dan svima 🥰

Kod mene se još nije desilo da mi 9.dan bude negativan test a beta pozitivna tako da ja ne vjerujem u to...pogotovo što je ovaj test baš osjetljiv na betu.

Loorna41
    17. Ožujak 2023. 06:48

Razumna

Loorna41

Cure mi smo doma.
    Kao šaljem vam svima obilje Božjeg blagoslova i sve ste mi bile u molitvi.
    Kao drugo proplakala sam pola susreta.
    Kao treće kad su prozivali za molitvu i kad su rekli trudnica srednjih godina, sa naočalama dioptrije 2, sa dugom avijetlom kosom, koja ima anomaliju ploda (jer kad prozovu onda ideš pred oltar) e tu sam se baš slomila i u suzama otišla do oltara.
    Kad su sve prozvali onda su me uzeli dečko i cura mladi, cura je stavila ruku na moj trbuh i molili su da sve bude u redu a ja sam opet tulila ko kišna godina. Na kraju sam rekla vjerujem.da Bog radi cudesa i da je vrijems za moje čudo.
    🙏🙏🙏🙏🙏

Omg sad sam se i ja rasplakala 😭.
    Znači imali ste posjetu Duha Svetog 💙
    Suze su dobre, liječe dušu, ja zadnje vrijeme baš puno plačem, nema sv Mise da ne oplačem.
    Mene samo zanima kako su oni znali da ti imaš dioptriju 2 i da plod ima anomaliju? Šta je bio neki karizmatik?

Za dioptriju nemama pojma kako su znali. Ja sam na župu Mati slobode poslala poruku da nas uključe u svoju molitvu jer sam trudna i da nalazi krvi nisu dobro, a oni su me pozvali da dođem na molitvu ozdravljenja njihove grupe Božja pobjeda (to su mladi ljudi). Ovo sve može znati i preko fejsa ali dioptriju ne može nikako. Ja vjerujem da je Bog me pozvao da pošaljem poruku i da dođem na taj susret. 
    Mene je prozvala mlada cura.
    Imaš na fejsu tu Božju pobjedu. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.