Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ana26
    25. Veljača 2023. 19:23

Razumna drago mi je što je konačno snješko i što nećeš morati na kiretažu. Sad navijamo da vještica stigne i da kreneš u novi postupak.
    Sani navijamo za ponedjeljak. Koji si test pravila?

👱‍♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
    👨‍💼 31 OAT
    4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
    02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
    3/21 ET 1 blastice - ❌
    4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
    1/22 ET 2 dvodnevna-❌
    10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
    12/22 FET 6+3 imamo ❤️
    9/2023 BABY BOY 💙

anii208
    25. Veljača 2023. 19:24

Cure imam problem😳 Dajem si svaki dan 150 jedinica Gonala i 150 Pergoverisa. Maloprije sam si dala i jednu i drugi i u svakom penu mi treba ostati jos 150 jedinica za sutra. I slucajno skuzim da mi Pergoveris izgleda kao da je vec na 0, a Gonal normalno ima jos za sutra 150. Jel moguce da je pen s nekom greskom pa izgleda kao da je dosao do kraja a nije?? Sad si vrtim film jel moguce da sam pogriješila i dva put si dala Pergoveris ali nema šanse jer poslozim ih na stol i izvadim dvije igle iz kutije, najprije si piknem Gonal i vratim u kutiju i onda Pergoveris i vratim u kutiju. Stavljam sliku 🙈
    https://ibb.co/Mg0CcFn

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

• Mašenković
    25. Veljača 2023. 19:31

Stela_M

Mašenković pozz dobrodošla žao mi je što si sve to prošla i što ti se sve zakompliciralo bude ti se javio netko od cura tko više zna o svemu tome, možda su ti nešto zaj prilikom kiretaže možda ne bi bilo loše da odeš na histeroskopiju da se vidi stanje maternice, ali to je samo moje mišljenje naravno, gdje si u postupku?
    Doria čestitam tebi i suprugu uživajte i mazite se 🤗❤️
    Mishmash držim 🤞🤞 da bude pun pogodak Bemfola 🤗❤️
    Sani kada se budiš 🤣🤣

To je i moja ideja ali mpo doktorica ne smatra da je potrebno. Na sv. Duhu sam. Dr. Luetić

👱‍♀️'89-sve uredno
    🧔' 84-snižen testosteron, oligoasthenozoospermia
    1.Ivf 9/22 6js, 5 oplođeno, samo dvije preživjele i vraćene dvije osmostanične 5.dan
    Pozitivna beta
    6 tt ♥️
    9tt missed abb

Stela_M
    25. Veljača 2023. 19:51

Mašenković

Stela_M

Mašenković pozz dobrodošla žao mi je što si sve to prošla i što ti se sve zakompliciralo bude ti se javio netko od cura tko više zna o svemu tome, možda su ti nešto zaj prilikom kiretaže možda ne bi bilo loše da odeš na histeroskopiju da se vidi stanje maternice, ali to je samo moje mišljenje naravno, gdje si u postupku?
    Sani kada se budiš 🤣🤣

To je i moja ideja ali mpo doktorica ne smatra da je potrebno. Na sv. Duhu sam. Dr. Luetić

😖 nije potrebno čuj to, a tko ti je radio kiretažu ona ili?

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Loorna41
    25. Veljača 2023. 19:53

Maus napisala post kaze mi predugačak pa sam slikala🤣🤣🤣
    https://ibb.co/3kHW6MY

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Stela_M
    25. Veljača 2023. 19:54

Lucky 🙏🏼👶🏼

Stela_M

Lorna čekam novi test 🤭🤗❤️🤞🤞
    Lucky kada je uzv? btw ima žena kod kojih je taj pristup sa 3 kom na jednom slamci bio pun pogodak neka i tebi tri mrve donesu sreću 🤭🤞❤️
    Sani moja draga sve znaš ❤️❤️ nema riječi kojima te može bilo tko od nas utješiti, ja se i dalje nadam da je rano, vidiš kako je našoj Rein bio tek na 9 dpt pozitivan test nadam se da i tebe čeka isti scenarij🤞🤞 shvaćam da si prošla puno toga i da sama po svom tijelu znaš jel uspjelo ili ne, ali isto tako znam da kakav god ishod da bude da ti nećeš tako lako odustati jer si do sada dokazala kakva si lavica i koliko si snažna, šaljem veliki hug,vrlim jako ❤️❤️❤️❤️

Joj pa ja sam skroz zaboravila rec da sam ja jucer bila na uzv 🤦🏼‍♀️ ugl sve je dolje tip top, mogu u akciju 😂 mislio je pokusat prirodni al s obzirom da je kod mene veca vjerojatnost da nema O nego ima, idemo ipak estrofem 3x2 i iduci petak opet uzv. Naoruzanje spremno, cikla, nar i ekipa se konzumiraju na veliko 💪🏻 kad ti ides na uzv?

Hahahah i ja ću uskoro u nabavku cikle i ananasa 🤭🤣 imam uzv u petak na 8 dc i toplo se nadam da će mi do onda završila vještica jer je ovaj mj kaotična u životu me ovako nije boljelo 🤷‍♀️ pa ćemo u petak biti pametniji 🤭 pratimo se 🤗🥳🥳🥳 samo kontam da će to kod mene biti duži proces 🤣🤣

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    25. Veljača 2023. 19:56

Anii a koliko je taj pen od tog drugog lijeka? Znam da inače u svakom penu ima čak i viška lijeka pa mi nije jasno kako sada ima manje🙄

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

Maus
    25. Veljača 2023. 19:58

anii208

Cure imam problem😳Dajem si svaki dan 150 jedinica Gonala i 150 Pergoverisa. Maloprije sam si dala i jednu i drugi i u svakom penu mi treba ostati jos 150 jedinica za sutra. I slucajno skuzim da mi Pergoveris izgleda kao da je vec na 0, a Gonal normalno ima jos za sutra 150. Jel moguce da je pen s nekom greskom pa izgleda kao da je dosao do kraja a nije?? Sad si vrtim film jel moguce da sam pogriješila i dva put si dala Pergoveris ali nema šanse jer poslozim ih na stol i izvadim dvije igle iz kutije, najprije si piknem Gonal i vratim u kutiju i onda Pergoveris i vratim u kutiju. Stavljam sliku🙈
    https://ibb.co/Mg0CcFn

Ja imam isti problem, tako izgleda i kod mene i sestra mi dala još jedan da zamjenim ali je rekla da najvjerojatnije neće trebati da će biti dovoljno. Da si dam prvo to što je ostalo kao kod tebe i ako fali baš malo malo da se ne trebam pikati ovim drugim. Probaj i ti tako istisni to što ima ostat će ti malo na kraju na te od 900uvjek ostane pa probaj otvoriti i opet napraviti i dati si taj ostatak. Jer vidjet ćeš prvo si daj gonal da će ostati malo tako da bi ovaj drugi trebao imati dovoljno.

Stela_M
    25. Veljača 2023. 20:37

Bebolina2207

Mašenković

Stela_M

Sani kada se budiš 🤣🤣

I ja sam kod nje. Sad ovaj tjedan idemo kod nje drugi put i nosimo joj ostatak nalaza što je tražila.
    Kad si ti bila prvi put na konzultacijama?
    Imam uputnicu za konzultacije jel moguće da mi i napravi pregled ili baš moram doći s drugom da mi odradi UZV?

Inače na prvim konzultacijama svaki dr napravi uzv da vidi "situaciju" pa pretpostavljam da će ti raditi uzv🤭

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

anii208
    25. Veljača 2023. 20:50

Znaci cure hvala vam, ne fali nista u penu nego meni fali pameti 😂😂😂 Sad sam skuzila da sam krivo računala da imam jos za sutra jer se moram pikat jos sutra i dodatno me zbunio gonal u kojem bas i izgleda da ima za jos jednom, a zapravo danas su oba potrošena😂 Sve je dobro 🙌🏼 Nisam si dala vecu dozu i necu ovulirat prije aspiracije 😂

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.