Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    26. Veljača 2023. 09:20

Aria41

Aria41

Maus

Aria41

Pozdrav svima,
    Kao prvo želim nam svima da dođemo što prije do cilja.💗
    Nisam nova u MPO vodama..Borimo se vec 6g. iako mi nikada nisu postavili dg.nisam uspijela ostvariti trudnocu..Valjda nedostatak sreće…
    14.02.sam išla u FET prirodni blastica, 15.02. 💉Brevactid 1500, 16.02. 💉Decapeptyl, 20.02.💉 Brevactid 1500..
    Prvi test radila 23.02. bio je pozitivan, isto tako i jučerašnji i današnji.
    Ako mi koja cura može reći koliko dugo ostaju boosteri u tijelu? U prijasnim postupcima su mi uvijek testovi bili negativni kao i beta.Negdje sam pročitala da mogu ostati i do 10 dana što mi nema logike ako su mi u klinici rekli da vadim betu 28.02.

Imaš li slike testova?
    Maus imam ali ne mogu postaviti…

https://ibb.co/H2PvgHp
    Mislim da sam sad uspijela..fali mi prvi test..njega sam bacila, ova su od jucer i danas…

Ja probala sad otvoriti sliku,ali ne mogu valjda se uklonila. Ako ti je drugi test tamniji od prvog. Onda nije od boostera. 

Maus
    26. Veljača 2023. 09:25

Loorna41

Jutro drage moje.
    Ponovila ja onaj test sa srčekom a on bijel kao i snijeg vani tako da mislim da je opet biokemiska i pitanju.
    U utorak idem vaditi betu za potvrdu.

Izvadi betu ipak,zato mi ti testovi bezveze taman se ponadam, tvoj je baš bio ljep ljepo se ta crtica vidjela. I ja ih uvjek napravim ne mogu izdrzati,a kad je negativno bar znam negativno i nikom ništa a ovo samo me laže.

Loorna41
    26. Veljača 2023. 09:29

Maus

Loorna41

Jutro drage moje.
    Ponovila ja onaj test sa srčekom a on bijel kao i snijeg vani tako da mislim da je opet biokemiska i pitanju.

Izvadi betu ipak,zato mi ti testovi bezveze taman se ponadam, tvoj je baš bio ljep ljepo se ta crtica vidjela. I ja ih uvjek napravim ne mogu izdrzati,a kad je negativno bar znam negativno i nikom ništa a ovo samo me laže.

Moram ići vaditi da jer moram njima u bolnicu poslati nalaz od bete.
    Ja sam prosli puta radila test na dan kad sam trebala procuriti o pokazala se stidljiva crtica. Dan nakon testa beta je bila 128. Nisam ga rqdila prije. A i to šta kažeš. 
    Šta me lažes i muljaš.🤣🤣🤣

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Maus
    26. Veljača 2023. 09:32

Ovaleap kad mijenjate lijek npr ja imala od 900 i potrošila taj ulozak sad moram staviti od 300 jedan gdje je ostalo 150...makar meni izgleda a i sestri da je manje ostalo...pa mi dala još jedan gdje ima malo. E sad kad mijenjam na uputama mi piše da mora malo razmaka ostati od onog što istiskuje lijek i same ampule. Ja nisam ostavila pripremila sam za navečer i odmah lijepo sjelo sve na svom mjestu. Kako vi radite? Dali da ipak ostavim taj razmak. Po nekoj logici neće mi onda istiskati 150 lijeka jer treba proći prvo tu prazninu. Ne znam.

• ribic
    26. Veljača 2023. 09:42

Drzite se cure! 

I velim - kad vam bude tesko s bebicama (a bit ce) nemojte se osjecati krivima jer ste ivf. Jednako imamo pravo biti umorne i sve ostalo. Nema veze sto je bio trnovit put do njih ali nije da smo zato roboti koji mogu sve :)

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Maus
    26. Veljača 2023. 09:49

Ovaleap kad mijenjate lijek npr ja imala od 900 i potrošila taj ulozak sad moram staviti od 300 jedan gdje je ostalo 150...makar meni izgleda a i sestri da je manje ostalo...pa mi dala još jedan gdje ima malo. E sad kad mijenjam na uputama mi piše da mora malo razmaka ostati od onog što istiskuje lijek i same ampule. Ja nisam ostavila pripremila sam za navečer i odmah lijepo sjelo sve na svom mjestu. Kako vi radite? Dali da ipak ostavim taj razmak. Po nekoj logici neće mi onda istiskati 150 lijeka jer treba proći prvo tu prazninu. Ne znam.

bejbe2018
    26. Veljača 2023. 10:07

Loorna41

Jutro drage moje.

Ajme,aj pričekaj betu,ako bude opet negativna onda se istuguj. I hrabro dalje.

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Loorna41
    26. Veljača 2023. 10:11

bejbe2018

Loorna41

Jutro drage moje.

Ajme,aj pričekaj betu,ako bude opet negativna onda se istuguj. I hrabro dalje.

Ma neću tugovati. Kako je tako je. 
    E sad s obzirom da je Petrova zatvorena za postupke trebala bih se javiti negdje dalje da bi prije 42 (9mj) probala još jednom na stimulirani IVF. Financijski nismo u mogućnosti privatno. 
    Ne znam ni sama di da se javim i da li bi u tako kratkom roku uspjela to sve napraviti.

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

MalaG
    26. Veljača 2023. 10:15

Stela jesam,jesam.🤭 Novo-stari ajmo reći. Radila sam već tamo, ali se dosta toga promijenilo od kad sam otišla pa se nadam da će biti lakše nego prije. Kako god bilo, ja sam pametnija pa se neću trgati bezveze. 😅😉 Nadam se i ja da ću preživjeti tih 8 sati, ali bit će izazovno. Što se tiče testova, kad sam bila na pregledu mi je dr rekla da joj dođem oko 12tt pa će napraviti scan i po tome vidjeti jel sve u redu, i da ona smatra da nema potrebe raditi NIPT obzirom da sam mlada. Još imam dosta vremena do 12tt tako da ću si dobro razmisliti hoću li ili ne.🙄🙈

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

MalaG
    26. Veljača 2023. 10:18

Loorna41

Ma neću tugovati. Kako je tako je.
    E sad s obzirom da je Petrova zatvorena za postupke trebala bih se javiti negdje dalje da bi prije 42 (9mj) probala još jednom na stimulirani IVF. Financijski nismo u mogućnosti privatno.
    Ne znam ni sama di da se javim i da li bi u tako kratkom roku uspjela to sve napraviti.

Žao mi je radi testa.😔🥺💔 Samo hrabro naprijed!🤗❤️

Ako se ne varam, jedna je forumašica prošli tjedan rekla da se u Beti+ dosta kratko čeka za postupke preko HZZO-a. Mislim da uzimaju za postupke u 3-4/23. Jedino ćete morati platiti konzultacije i UZV. 🤗

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.