Sani nemaš pojma koliko mi je žao zbog negativnog testa.. joj.. mi koje smo duze u ovom znamo dobro kako je to, a pogotovo znamo kako se osjecas nakon negativnog rezultata.. ali ja nisam ekspert za testiranje i ima curki koje su ipak donjele zakljucak da kasniji testovi donesu dobro i nakon ovih negativnih.. pa zato se ja jos uvijek nadam da beta jos nije krenula zbog kasnije implantacije.. ja sam onda imala kasniju implantaciju tako da.. nista jos nije izgubljeno.. nasaRainbow hopenam je rekla da su otvorili stranicu zelimbebu.hr, ja sam citala vec nesto i mogu reci da su apsolutno sve dobro napisali i mislim da se dovoljno ne pomaze s psiholoskog aspekta jer ovo je prije svega psiholoska borba.. drzi se.. 💕💕💕💕
Jooj ja sam odma istu vecer kad je Rainbow napisala za tu stranicu procitala skoro sve, stvarno je odlicno i bas su se potrudili, tolko je jednostavno napisano i bas dobro slozeno...slazem se s tobom da se ne pomaze dovoljno s psiholoskog aspekta iako bolnice nude pomoc, ali svakome je drugacije, nekome mozda to stvara jos veci problem, a nekome je to mozda odlicna opcija ako kod kuce se nemaju kome povjeriti...svakako ko god stigne nek si procita malo 😊
🙋🏼♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
🙋🏼♂️1995. Normozoospermia
🔸Petrova/IVF
🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
Bemfola 225,
Mishmash dobro dosla natrag i sretno u novim pokusajima 🍀
Domleon slazem se s tobom, imamo ovdje toliko dokaza da cuda postoje i da se uvijek trebamo nadati ❤️
Cotton nek se prime za mamicu i ostanu svih 9 mjeseci 🥰🥰
Zuzalu zao mi je draga…🤗
Anii bravo za endic i folikulice🥳🥳
Razumna hvalim te boze da je ta agonija vise zavrsila, jos samo da M dode 🤞🏻🤞🏻
Stela tooo kreceess 🥳🥳🥳
Loorna onaj testic sa srcekom je izgleao obecavajuce, ponovi ti sa istim, CB ionako ne volimo 🤭
Maus boome ima tu materijala 🤞🏻🤞🏻
PBTAB a i ti ga rasturas 👊🏻
Doria cestitke na bebici ❤️
Pogubila sam se, tko je pitao za kiretazu, ja sam bila kod Podobnika na vakuumskoj, samo sve izvuku, nista ne struzu i ne ostecuju maternicu, osim ako je bas bas nuzno ako se negdje nesto zavuklo duboko, ali objasnili su mi da vakuumskom kiretazom vracaju maternicu na "tvornicke postavke", tako da se ne mora cekati 6 mjeseci za daljnji napad na bebu. Ne znam kako je inace, ja nakon kiretaze nisam vise krvarila, dnevni ulozak sam nosila jer je tu i tamo bio neki spoting samo.
Sani moja draga, zbog tebe sam dosla, ocekivala sretne vijesti…jebeni test! Ali meni si rekla na 7dpt trodnevnih -rano je, ja tebi govorim sad isto, stigne jos, ja se duboko duboko nadam 🍀🤗❤️
Pa da ovaj clear blue mi se nikako ne sviđa. 🤣🤣🤣🤣🤣
Sutra ujutro ću napraviti onaj sa srčekom pa šta bude.
Radila ja clear blue 9. dan i 10. dan tako je lijepo tamnio a beta mi bila biokemijska 28.28. Nisam ni ponovila odma prekinula terapiju.
Ja sam isto u prvom postupku radila clear blue crtica bila dosta tamna ja se poveselila a kad ono beta biokemijska 😐
🙋🏼♀️1997. Neprohodni jajovodi, sactosalpynx, amh 8.5
🙋🏼♂️1995. Normozoospermia
🔸Petrova/IVF
🔸6/22 : pergoveris 300, cetrotide 0,25, ovitrelle
🔸20.6. Aspiracija: 9 🥚➡️ 1 🐧
1.FET- 14.07. ❤️ 1 blastica ❄️❤️🤞 ◽ biokemijska◽😔
🔸Vinogradska IVF ➡️novi postupak 2/23
Bemfola 225,
Domleon slazem se s tobom, imamo ovdje toliko dokaza da cuda postoje i da se uvijek trebamo nadati ❤️
Zuzalu zao mi je draga…🤗
Stela tooo kreceess 🥳🥳🥳
Loorna onaj testic sa srcekom je izgleao obecavajuce, ponovi ti sa istim, CB ionako ne volimo 🤭
Pogubila sam se, tko je pitao za kiretazu, ja sam bila kod Podobnika na vakuumskoj, samo sve izvuku, nista ne struzu i ne ostecuju maternicu, osim ako je bas bas nuzno ako se negdje nesto zavuklo duboko, ali objasnili su mi da vakuumskom kiretazom vracaju maternicu na "tvornicke postavke", tako da se ne mora cekati 6 mjeseci za daljnji napad na bebu. Ne znam kako je inace, ja nakon kiretaze nisam vise krvarila, dnevni ulozak sam nosila jer je tu i tamo bio neki spoting samo.
Sani moja draga, zbog tebe sam dosla, ocekivala sretne vijesti…jebeni test! Ali meni si rekla na 7dpt trodnevnih -rano je, ja tebi govorim sad isto, stigne jos, ja se duboko duboko nadam 🍀🤗❤️
Radila ja clear blue 9. dan i 10. dan tako je lijepo tamnio a beta mi bila biokemijska 28.28. Nisam ni ponovila odma prekinula terapiju.
Iskreno uopće se ne želim opterećivati s time svime. Šta bude biti će. Ako je suđeno da budem mama biti ću mamam ako nije Bože moj nije ni to najgore zlo. Ja sam svoju biokemisku odradila na betu od preko 100 prošli puta.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Lacky kako to da imaš tri bebaca na istoj slamci?
Pitaj Lanu, a ne mene, ona ih je poslozila kako njoj pase 🤷🏼♀️ cisto sumnjam da je taj treci uopce kandidat koji bi se mogao uhvatit, a nije bio za bacit, pa je tu da pogura ostalu ekipu. Uostalom sta mi fali i da bude troje odjednom, bar sam se rijesila mpo za sve vijeke vjekova 😂
Uh sto me nasmija ova zenaaa 😅😅😅😅
2018 Vanmatericna odstranjen lijevi jajovod
2020 odstranjen desni
10/21 prvi IVF
11/21 nakon dva vracena embrija trudnoca,kiretaza u 8 om tjednu 🥹
09/22 dva preostala pingvincica vracena-beta negativna 😔
01/23 2.IVF ---> 22.2.2023 BETA 177 🥳🥳
--->16.3 ultrazvuk kaze imamo blizance i dva ❤️❤️
(12 JS,2 vracena 5 cekaju)
Isuse,misli ti 🙏🩷
Pitaj Lanu, a ne mene, ona ih je poslozila kako njoj pase 🤷🏼♀️ cisto sumnjam da je taj treci uopce kandidat koji bi se mogao uhvatit, a nije bio za bacit, pa je tu da pogura ostalu ekipu. Uostalom sta mi fali i da bude troje odjednom, bar sam se rijesila mpo za sve vijeke vjekova 😂
Pa ne bi nista faliloooo😅😅😅😅😅,meni su se uhvatili dvojceki i nista mi ne fali
Kaj si dosla k sebi? Bome je meni ful izazovno s dvoje
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Daj Boze 💙🙏💙 kakva bi to sreća bila. Ja si kad mi je teško zamišljam da ću dobiti blizance. I na ig stalno pratim žene koje imaju trojceke i četvorke. I od moje kolegice sestra ima trojke sa sv Duha. 2 cure i dečka i sad su veći i jedna cura je rekla da za Božić ne želi poklon jer njihova mama mora kupovati sve za troje. Uglavnom, divna djeca 🥰
Btw ja sam L pitala da mi vrati tri i rekao je da ne može jer sam premlada
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Pozdrav žene,💜
vec par mjeseci pratim forum ali nikako da se javim.
Hajde da se predstavim🙂
Uvijek sam imala redovan i bezbolan ciklus i nikakvih problema, 5-6 godina bila na pilulama točnije do 9 mj 2022 kad sam smo aktivno krenuli raditi na bebi. Po preporuci svoje privatne ginekologice pocela uzimati folnu. Prije mj dana pocela pratiti ovulaciju lh trakicama i saznala da mi je peak 16-17 dan. Također sam se prebacila kod nove soc.ginekologice kod koje sam narucena 13.3. Sve sto sam u ovih 6mj obavila od pretraga: krvna slika, papa,uzv, sp.hormoni, hormoni štitnjače i sve ok. Dečko napravio spermiogram i dijagnoza oligoasthenozoospermia. Odma je počeo uzimati Fertilup.
Puno sam citala gdje otici na mpo i na kraju je odluka pala na Beta+ preko HZZO. Danas su nas narucili za 20.3. na prve konzultacije. U međuvremenu ćemo prikupljati ostalu dokumentaciju i nalaze koje traže. Neznam kakva je ova moja nova soc.ginićka al nadam se da mi neće raditi problema s uputnicama.
Svima vama želim svu srecu svijeta💜
👸32g. AMH - 25, jajovod✂️🤵 44g. oligoasthenozoospermia
kariogrami ✔️clexane💉
11/23 missed ab 9tt💔
1/24 - Sv.Duh - IVF - Bemfola+Ctd+Brevactid - 2❄️
3/24 ET - missed ab💔
6/24 FET✖️
7/24 FET✖️
11/24 - Sv.Duh - IVF - Gonal+Ctd+Ovitrelle - 2❄️
ET trodnevni, beta 103.6, beta2 - 207.1, 5+6💚
Panorama - stiže curica💓OTP 6.8.2025.
Cure drage, evo da se malo javim... Čestitke svima s dobrim vijestima, a ostale glavu gori i hrabro naprid 💪🏻💪🏻 Ja sam u isčekivanju vještice, koja bi po svemu tribala doć sutra(nadam se) na 25.ti dan, što me uuuugodno iznenadilo jer je zadnjih 6 miseci na 40,eventualno 39.ti...Očito je polip stvara problem.. Krećem s Femara tabletama 2.dan ciklusa do 6.tog dana pa idem na uzv, pa onda 💉 pergoveris + one sa C (zaboravila sam ime), a dozu i sve ostalo će mi reć kad dođem na uzv... E sad pitanje/savjet što mogu nastaviti piti uz to(pijem gynositol, q10, d vitamin ampulu 1 tjedno, kendural C, folna 5mg,prenatali)?🥰🍀
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)
-2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Hvala vam na podršci ❤️, svaka vaša poruka mi je došla kao melem na ranu ❤️❤️🤗🤗, baš ste me raznježile, uz vas je zaista sve lakše. Dobro sam ja već , pustila osjećaje van i onda lakše dišem, znate sve kako je… Bez obzira na ishod ja sam jako zadovoljna kako je sve teklo glatko u ovom postupku, nadam se da će i idući tako isto 🙏. Javim se u ponedjeljak 🙏Grlim vas sve 🤗🤗❤️.
Zuzaluhvala na ponudi, srce si ❤️, ako poželim tretman svakako ti se javim 😘🤗.
Teich56 dobrodošla i što prije otišla trudna 🤗
Sani88 šaljem ti ooooogroman zagrljaj i držim fige na najjače za ponediljak 🤞🏻🤞🏻❤️🥰
🙆♀️ 33 🙆 35 (sve ok, normo)
-2015.g operirana cista(endometrioza)
- AHM 0,55,ostali hormoni✅, papa✅, brisevi✅ kariotip✅
-03/22 vađenje prvih nalaza, nakon 1,5 g pokušavanja
-06/22 prve konzultacije, Petrova
-11/22 prelazak u St, zbog zatvaranja Petrove
1.IVF kbc Split ⛔ nije došlo do transfera
2.Inseminacija (došlo do ovulacije, pa da ne propadne ciklus probali) ⛔
-10/23 dr. Šparac
*Čuda su moguća, onom koji vjeruje u njih! *
Zuzalu zao mi je draga…🤗
Stela tooo kreceess 🥳🥳🥳
Iskreno uopće se ne želim opterećivati s time svime. Šta bude biti će. Ako je suđeno da budem mama biti ću mamam ako nije Bože moj nije ni to najgore zlo. Ja sam svoju biokemisku odradila na betu od preko 100 prošli puta.
Istina kad se prestanes opterecivati nekako sve lakse ovo prolazi. Tak i tak ne znamo nista dok nemamo crno na bijelo, nekako se u svemu ovome ne može dugo odahnuti. Kad dobijemo pozitivan test dali tamni pa beta pa ultrazvuk...i ni jedan ultrazvuk sve do kraja ne prođe a da ti ne drhte noge na onom stolu,jednostavno strah ne možemo kontrolirati iako znamo da ne možemo ništa promijeniti. Bit će kako bude,bitno je pokušati. Ja sam naišla na ženu koja uopće ne želi imati djecu, i to je uredu svi mi imamo neki cilj. Tvoj test je svakako pozitivan sad čekamo betu,možda ti je baš suđeno da budeš mama! ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji