Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tikvica
    25. Veljača 2023. 20:52

Evo curke procitala, bogme smo aktivne 🤗
    Mi smo proslavili prvi veliki rockas od necaka pa nisam stigla nista dva dana❤️🥰🥳
    Stelice konacnooooo🥰🥰🥰 neka je krenulo ❤️
    Razumna drago mi je, drzim fige da sto prije dodje vjestica i da mozes krenuti dalje🥰
    Maus i PBTAB pa vi rasturate 🔝🔝🥳🥳🥳🥳
    Loorna meni uvijek kazu zabranjeni odnosi do bete, a kad je bila pozitivna biti su zabranjeni i dalje, mislim da je preporuka do 12tt bez.
    Doria cestitam, uzivaj u bebici ❤️
    Domleon kako si? Kako se osjecas?
    Sani nakon iskustva od cura, zaista vjerujem da je prerano i da ce u ponedjeljak biti plusic 🙏❤️ saljem ti najveci zagrljaj🥰
    Lucky jucer si isto mislim pa kaj nije ti treci dan, znaci bila si i krenula 🥳🥳🥳 meni kad su vratili tri je bilo dobitno ❤️🥰 dvije su bile odlicne, jedna tak tak, vratili tri kazu nek se odbaci ovaj manje dobar ak vec treba i tako je i bilo 🥰
    .
    Ja sam danas bila na 8dc na uzv i zadovoljan je dr, a onda sam naravno zadovoljna i ja. 
    Imamo dvije folikule (kaze jedna je jos od prosle stimulacije, to nisam bas skuzila najbolje, pitat cu ga drugi put da malo pojasni🙈), druga je 12-13 mm, endometrij odlican🥳🥳
    U ponedjeljak idem opet i onda cemo vidjeti kolika je/su, pa cemo vidjeti jel stoperica ide pon ili utorak🤗
    I sad si mislim pa u full stimulaciji zadnji put sam imala 2 folikule, a isti bro, a bez pikanja 🤭🤗
    Ugl, idem hladne glave u ovo, znam da su sanse takve kakve jesu ali nekak mi lakse u glavi kad znam da nis ne propustam i bas sam nekako optimisticna (valjda me to nece kostat veceg razocaranja) 😁
    Sunny, Panda, Iman, MalaG, Flo, Robic i ostale curke 🥰🤗

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• Tikvica
    25. Veljača 2023. 20:54

anii208

Znaci cure hvala vam, ne fali nista u penu nego meni fali pameti 😂😂😂 Sad sam skuzila da sam krivo računala da imam jos za sutra jer se moram pikat jos sutra i dodatno me zbunio gonal u kojem bas i izgleda da ima za jos jednom, a zapravo danas su oba potrošena😂 Sve je dobro 🙌🏼 Nisam si dala vecu dozu i necu ovulirat prije aspiracije 😂

Hahahaha, tak su me sad nasmijala. Joj sa tim pikanjem uvijek imam i ja neku anegdotu 🙆🏻‍♀️
    Super da si sve dobro, ali taj mozak koji je ko kasa na tim hormonima je show 🙈

👩🏻43/AMH 4,5 👦🏻46 ok
    12/21- 2 fol, ❌02/22-2 fol, ET2❌ 04/22-5 fol, ET 3,12dnt 213, 13 dnt 305, 17dnt 1226, 9+4💔 01/23- 2 fol,ET-2❌ 02/23 - prir. IVF,ET1❌03/23-2 fol,ET 1❌04/23-6 fol,ET 3, beta 14dnt 247, 16dnt 645❤️27.05.-uzv✅03.06.-uzv❤️16.06.-uzv ❤️✅
    28.06- uzv✅ Qualified180✅💙5uzv+MA scan✅ 21.11 Ctg/AS/uzv✅08.01.TA/ CR/
    13.01.2014. Baby L.💙

• ribic
    25. Veljača 2023. 20:55

Ja bih samo rekla da je moja trudnoca na svu srecu bila uredna ali da sam znala koliko je rizicnija viseplodna ne bih se u to upustala. I ovako pretesko dodemo do plusa pa nisu potrebni daljnji rizici.

A kasnije s dvije male bebe - necu ni pricat. Zeljene su, volim ih ali brate mili sto sam suza isplakala prva dva mjeseca. Horor je bio.

Plus ogranicen si jer jednostavno nemas vremena ni snage (a imam pomoc muza, svekrve, sogorica, teta cuvalica) ih ni detaljno oprat covjece s oprostenjem. A kamoli masirat, na neke extra vjezbe (plivanje, kidocentar npr. i sl.) jer ti za sve treba po jedna osoba s bebom. A to je sve naravno prek tjedna dok muz radi.

Znam, netko bi rekao nes ti problema. I nije. Al ti zao jer si prvo zamisljao trudnocu kao idealnu (a bude u strahu jer je rizicnija), a zatim sto ces sve s tim bebicama i za njih, a na kraju nista ne stizes/nemas snage.

A o posljedicama na tijelu (ne izgled) nego bol u kicmi, zdjelici i sl. da ne pricam.

A nije ni financijska strana za odbacit. Mi na svu srecu si mozemo priustit al skup je to sport. Vecinom ne uspijes dojiti nego je dohrana, posebna kolica, dve sjedalice, krevetica itd..

Griznja savjesti kad jedno place, a drugo drzis.

Eto… Znam da nece nikome promijeniti misljenje (jer ne bi ni meni ranije) al morala sam reci kako realnost izgleda (bar nama).

Bez dobrih zivaca, financija i pomoci - jako jako tesko. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

• ribic
    25. Veljača 2023. 21:02

A evo mojih cura https://ibb.co/MnW1nB2 :)

Mislim da se razumijemo. Nije moj post negativan ili kukanje nego cisto da probate imalo biti svjesni da to nije zezancija. Pocevsi od rizicnije trudnoce, prijevremenih poroda i sl.

Treba bit svjestan u sto se ulazi. Jer da, sve mi najvise na svijetu smo htjele djecu i zasljepljene smo i samo nam to cilj. A ne razmisljamo o mogucim rizicima i kako to poslije hendlati.

Al velim, da i ja ovo citala ranije ne bi si to mogla predocit nikak.

Puno pusa od curki i mene 😘

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

MalaG
    25. Veljača 2023. 21:12

Lucky pa i ti si krenula.🥳🥳😍🤩 Nek ovaj bude dobitan, stara!🤞🍀🙏❤️❤️❤️
    Tikvice bitno da si zadovoljna! 🤗 Nadam se pozitivnom ishodu i držim ti fige!🤞🍀🙏❤️❤️❤️
    Ribic hvala ti što si se otvorila i nama pomogla otvorila oči i približiti realnu sliku. Istina, sve mi maštamo riješiti dvije muhe jednim udarcem, ali ne razmišljamo o tome što stoji iza svega toga. Vjerujem da na kraju sve to vrijedi i nije ti žao, ali isto mogu misliti koliko je teško jednu nunati, a druga plače.🥺 Tebi svaka čast na hendlanju, hrabrosti i strpljenju! Curke su predivne, pravi bombončići!😍🤭🥰❤️

Ženice drage, znam da sam se bila javila za liste, ali nažalost neću moći održati to obećanje. 🥺💔 Krećem raditi u ponedjeljak, mučnine su prisutne, glavobolje i stalni umor. Bojim se da neću biti toliko aktivna ovdje i da neću moći odvojiti i posvetiti vremena koliko bi trebalo. Ispričavam se svima vama, a posebice JLo.❤️❤️❤️

🙋39g 🙋🏽‍♀️29g
    BetaPlus
    08/22 1.ICSI ➡️ 5🥚➡️1oplođena ➡️ ET 1 trodnevna 06.09.'22.➡️17.09.'22.➖💔
    01/23 2.ICSI ➡️12🥚 ➡️3 oplođene ➡️ET 2 trodnevna 17.01.'23. ➡️28.01.'23. ➕ 1.Beta 243 | 2.Beta 497 ➡️6+1tt 💓 NIPT☑️ Amnio☑️ Stiže nam 💙 22.09.'23. nam je stigao P!💙

• inesss
    25. Veljača 2023. 21:20

Maus

inesss

inesss

Lucky 🙏🏼👶🏼

Razumna

Lacky kako to da imaš tri bebaca na istoj slamci?

Pitaj Lanu, a ne mene, ona ih je poslozila kako njoj pase 🤷🏼‍♀️ cisto sumnjam da je taj treci uopce kandidat koji bi se mogao uhvatit, a nije bio za bacit, pa je tu da pogura ostalu ekipu. Uostalom sta mi fali i da bude troje odjednom, bar sam se rijesila mpo za sve vijeke vjekova 😂

Pa ne bi nista faliloooo😅😅😅😅😅,meni su se uhvatili dvojceki i nista mi ne fali

Ostalo mi je jos dvoje zamrznutih iako imam sad troje djece,al volila bi opet ,a zabranjeno mi je😥😥😥😥

Zašto ti je zabranjeno?

Radi dva razloga,prvo je tezak carski nakon kojeg ne smijem tri pune godine,drugi razlog je sto sam imala tesku preklampsiju i rekli su doktori da nipošto vise ne radjam

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    25. Veljača 2023. 21:25

ribic

inesss

Lucky 🙏🏼👶🏼

Razumna

Pitaj Lanu, a ne mene, ona ih je poslozila kako njoj pase 🤷🏼‍♀️ cisto sumnjam da je taj treci uopce kandidat koji bi se mogao uhvatit, a nije bio za bacit, pa je tu da pogura ostalu ekipu. Uostalom sta mi fali i da bude troje odjednom, bar sam se rijesila mpo za sve vijeke vjekova 😂

Kaj si dosla k sebi? Bome je meni ful izazovno s dvoje

Ma Ribic nisam dosla sebi pretesko mi je ne znam di mi je glava,vicem na muza i histericna sam ,al ono kad ih vidim isto mi nije nista krivo obozavammmmm ihhhh,al evo malo je lakse sto se tice spavanja npr jednu noc cijelu je muz s njima ,drugu ja pa se tako naspavam svako drugi dan i to me je spasilo

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Aria41
    25. Veljača 2023. 21:25

Pozdrav svima,
    Kao prvo želim nam svima da dođemo što prije do cilja.💗
    Nisam nova u MPO vodama..Borimo se vec 6g. iako mi nikada nisu postavili dg.nisam uspijela ostvariti trudnocu..Valjda nedostatak sreće...
    14.02.sam išla u FET prirodni blastica, 15.02. 💉Brevactid 1500, 16.02. 💉Decapeptyl, 20.02.💉 Brevactid 1500..
    Prvi test radila 23.02.  bio je pozitivan, isto tako i jučerašnji i današnji.
    Ako mi koja cura može reći koliko dugo ostaju boosteri u tijelu? U prijasnim postupcima su mi uvijek testovi bili negativni kao i beta.Negdje sam pročitala da mogu ostati i do 10 dana što mi nema logike ako su mi u klinici rekli da vadim betu 28.02.

👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
    🙍‍♂️42g. sve ok
    IVF Centar
    4xFet stimulirani❌️
    8x odustali od transfera tanak endo
    14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
    beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️

• inesss
    25. Veljača 2023. 21:34

inesss

ribic

inesss

Lucky 🙏🏼👶🏼

Razumna

Kaj si dosla k sebi? Bome je meni ful izazovno s dvoje

Ma Ribic nisam dosla sebi pretesko mi je ne znam di mi je glava,vicem na muza i histericna sam ,al ono kad ih vidim isto mi nije nista krivo obozavammmmm ihhhh,al evo malo je lakse sto se tice spavanja npr jednu noc cijelu je muz s njima ,drugu ja pa se tako naspavam svako drugi dan i to me je spasilo

Al svakako kad bi opet mogla nikako ne bih riskirala s blizancima nego eto za koju godinu mi je zelja jos jedno slag na kraju,a zamrznuto mi je dvoje ,a u to se ne smijem nikako upustati,evo citam sto si Ribic napisala slazem se skroz s tim sto je meni bilo rizično u zadnja dva mjeseca i sto mi nema pomoci nego sve sama osim muza svako drugi vecer

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

anii208
    25. Veljača 2023. 21:36

ribic

A evo mojih curahttps://ibb.co/MnW1nB2:)

Mislim da se razumijemo. Nije moj post negativan ili kukanje nego cisto da probate imalo biti svjesni da to nije zezancija. Pocevsi od rizicnije trudnoce, prijevremenih poroda i sl.

Treba bit svjestan u sto se ulazi. Jer da, sve mi najvise na svijetu smo htjele djecu i zasljepljene smo i samo nam to cilj. A ne razmisljamo o mogucim rizicima i kako to poslije hendlati.

Al velim, da i ja ovo citala ranije ne bi si to mogla predocit nikak.

Puno pusa od curki i mene 😘

ribic curke su preslatke 🤗
    Odlično si to napisala, iskreno i realno.❤️

👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
    🧔🏻‍♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
    1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.