Potpomognuta oplodnja vol. 8

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Loorna41
    25. Veljača 2023. 13:26

Hope1982

Sani drzimo🤞🤞🤞🤞 za ponedjeljak
    Loorna41 da, najbolje je krenut sa jednim i onda isti koristiti do kraja.Jer svaki test drugacije reagira i nije mjerodavno. 🤞🤞🤞🤞

Skužila sam da. Napravim sutra opet pa onda neću više. Ionako u utorak idem vaditi betu. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Loorna41
    25. Veljača 2023. 13:29

Anchyyyy

Loorna41držim fige da tamni i da je to to 🙏🙏

Hvala ti. Ti si u niskom startu. 

👱‍♀️41 - amh 7.8
    👨‍🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
    1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
    1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
    2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
    14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska

Panda.
    25. Veljača 2023. 13:41

Sani kako god ispalo, tu smo. ❤️ 💪🙏

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

Razumna
    25. Veljača 2023. 14:02

Lacky kako to da imaš tri bebaca na istoj slamci? 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Točkica 89
    25. Veljača 2023. 14:48

Sani nemaš pojma koliko mi je žao zbog negativnog testa.. joj.. mi koje smo duze u ovom znamo dobro kako je to, a pogotovo znamo kako se osjecas nakon negativnog rezultata.. ali ja nisam ekspert za testiranje i ima curki koje su ipak donjele zakljucak da kasniji testovi donesu dobro i nakon ovih negativnih.. pa zato se ja jos uvijek nadam da beta jos nije krenula zbog kasnije implantacije.. ja sam onda imala kasniju implantaciju tako da.. nista jos nije izgubljeno.. nasa Rainbow hope nam je rekla da su otvorili stranicu zelimbebu.hr, ja sam citala vec nesto i mogu reci da su apsolutno sve dobro napisali i mislim da se dovoljno ne pomaze s psiholoskog aspekta jer ovo je prije svega psiholoska borba.. drzi se.. 💕💕💕💕

👩 1989., anovulacija, AMH 47,9

👨 1986., asthenozoo -> normo -> oligoasthenozoo / spermia

1 godina pokusavanja prije IVF, 1,5 godine u IVF
    Vinogradska

1. 6/21 IUI, ❌

2. 10/21 prirodni ICSI ❌
    dr. L
    3. 12/21 stimulirani ICSI, ET ❌, ostala 2 🐧
    3/22 prirodni FET 2 🐧, missed ab u 8tt ❌
    4. 11/22 stimulirani IVF, ET ❌ ostala 4 🐧
    2/23 stimulirani FET 2 🐧❌
    ostala 🐧🐧🙏🙏

• inesss
    25. Veljača 2023. 15:07

Lucky 🙏🏼👶🏼

Razumna

Pitaj Lanu, a ne mene, ona ih je poslozila kako njoj pase 🤷🏼‍♀️ cisto sumnjam da je taj treci uopce kandidat koji bi se mogao uhvatit, a nije bio za bacit, pa je tu da pogura ostalu ekipu. Uostalom sta mi fali i da bude troje odjednom, bar sam se rijesila mpo za sve vijeke vjekova 😂

Pa ne bi nista faliloooo😅😅😅😅😅,meni su se uhvatili dvojceki i nista mi ne fali

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

• inesss
    25. Veljača 2023. 15:10

inesss

Lucky 🙏🏼👶🏼

Razumna

Pitaj Lanu, a ne mene, ona ih je poslozila kako njoj pase 🤷🏼‍♀️ cisto sumnjam da je taj treci uopce kandidat koji bi se mogao uhvatit, a nije bio za bacit, pa je tu da pogura ostalu ekipu. Uostalom sta mi fali i da bude troje odjednom, bar sam se rijesila mpo za sve vijeke vjekova 😂

Ostalo mi je jos dvoje zamrznutih iako imam sad troje djece,al volila bi opet ,a zabranjeno mi je😥😥😥😥

12.5.+
    Dvojajcani blizanci

Maus
    25. Veljača 2023. 15:31

inesss

inesss

Lucky 🙏🏼👶🏼

Razumna

Ostalo mi je jos dvoje zamrznutih iako imam sad troje djece,al volila bi opet ,a zabranjeno mi je😥😥😥😥

Zašto ti je zabranjeno?

Stela_M
    25. Veljača 2023. 15:35

Lorna čekam novi test 🤭🤗❤️🤞🤞
    Lucky kada je uzv?  btw ima žena kod kojih je taj pristup sa 3 kom na jednom slamci bio pun pogodak neka i tebi tri mrve donesu sreću 🤭🤞❤️
    Sani moja draga sve znaš ❤️❤️ nema riječi kojima te može bilo tko od nas utješiti, ja se i dalje nadam da je rano, vidiš kako je našoj Rein bio tek na 9 dpt pozitivan test nadam se da i tebe čeka isti scenarij🤞🤞 shvaćam da si prošla puno toga i da sama po svom tijelu znaš jel uspjelo ili ne, ali isto tako znam da kakav god  ishod da bude da ti nećeš tako lako odustati jer si do sada  dokazala kakva si lavica i koliko si snažna, šaljem veliki hug,vrlim jako ❤️❤️❤️❤️

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Maus
    25. Veljača 2023. 15:42

Loorna41

Lucky 🙏🏼👶🏼

Mishmash dobro dosla natrag i sretno u novim pokusajima 🍀
    Domleon slazem se s tobom, imamo ovdje toliko dokaza da cuda postoje i da se uvijek trebamo nadati ❤️
    Cotton nek se prime za mamicu i ostanu svih 9 mjeseci 🥰🥰
    Zuzalu zao mi je draga…🤗
    Anii bravo za endic i folikulice🥳🥳
    Razumna hvalim te boze da je ta agonija vise zavrsila, jos samo da M dode 🤞🏻🤞🏻
    Stela tooo kreceess 🥳🥳🥳
    Loorna onaj testic sa srcekom je izgleao obecavajuce, ponovi ti sa istim, CB ionako ne volimo 🤭
    Maus boome ima tu materijala 🤞🏻🤞🏻
    PBTAB a i ti ga rasturas 👊🏻
    Doria cestitke na bebici ❤️
    Pogubila sam se, tko je pitao za kiretazu, ja sam bila kod Podobnika na vakuumskoj, samo sve izvuku, nista ne struzu i ne ostecuju maternicu, osim ako je bas bas nuzno ako se negdje nesto zavuklo duboko, ali objasnili su mi da vakuumskom kiretazom vracaju maternicu na "tvornicke postavke", tako da se ne mora cekati 6 mjeseci za daljnji napad na bebu. Ne znam kako je inace, ja nakon kiretaze nisam vise krvarila, dnevni ulozak sam nosila jer je tu i tamo bio neki spoting samo.
    Sani moja draga, zbog tebe sam dosla, ocekivala sretne vijesti…jebeni test! Ali meni si rekla na 7dpt trodnevnih -rano je, ja tebi govorim sad isto, stigne jos, ja se duboko duboko nadam 🍀🤗❤️

Pa da ovaj clear blue mi se nikako ne sviđa. 🤣🤣🤣🤣🤣
    Sutra ujutro ću napraviti onaj sa srčekom pa šta bude.

Radila ja clear blue 9. dan i 10. dan tako je lijepo tamnio a beta mi bila biokemijska 28.28. Nisam ni ponovila odma prekinula terapiju. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.