Mausnapisala post kaze mi predugačak pa sam slikala🤣🤣🤣
https://ibb.co/3kHW6MY
Super si se sjetila. Drago mi je što te muž nagovorio da probaš
Pozdrav svima,
Kao prvo želim nam svima da dođemo što prije do cilja.💗
Nisam nova u MPO vodama..Borimo se vec 6g. iako mi nikada nisu postavili dg.nisam uspijela ostvariti trudnocu..Valjda nedostatak sreće…
14.02.sam išla u FET prirodni blastica, 15.02. 💉Brevactid 1500, 16.02. 💉Decapeptyl, 20.02.💉 Brevactid 1500..
Prvi test radila 23.02. bio je pozitivan, isto tako i jučerašnji i današnji.
Ako mi koja cura može reći koliko dugo ostaju boosteri u tijelu? U prijasnim postupcima su mi uvijek testovi bili negativni kao i beta.Negdje sam pročitala da mogu ostati i do 10 dana što mi nema logike ako su mi u klinici rekli da vadim betu 28.02.
Imaš li slike testova?
Mašenković pozz dobrodošla žao mi je što si sve to prošla i što ti se sve zakompliciralo bude ti se javio netko od cura tko više zna o svemu tome, možda su ti nešto zaj prilikom kiretaže možda ne bi bilo loše da odeš na histeroskopiju da se vidi stanje maternice, ali to je samo moje mišljenje naravno, gdje si u postupku?
Doria čestitam tebi i suprugu uživajte i mazite se 🤗❤️
Mishmash držim 🤞🤞 da bude pun pogodak Bemfola 🤗❤️
Sani kada se budiš 🤣🤣
To je i moja ideja ali mpo doktorica ne smatra da je potrebno. Na sv. Duhu sam. Dr. Luetić
I ja sam kod nje. Sad ovaj tjedan idemo kod nje drugi put i nosimo joj ostatak nalaza što je tražila.
Kad si ti bila prvi put na konzultacijama?
Imam uputnicu za konzultacije jel moguće da mi i napravi pregled ili baš moram doći s drugom da mi odradi UZV?
Ja sam kod nje krenula na proljeće. Također dobili hrpu toga za obaviti i to je trajalo sve do jeseni. Najduže smo čekali urologa. Iskreno ti ne znam za uputnicu jer sam ja dobila d1 i ta vrijedi za sve od prvog pregleda kroz cijeli postupak. Tek sam sada nakon svega morala uzeti drugu d1 uputnicu za sljedeći postupak. Mislim da je najbolje da to tražiš ginekogloga jer je najjednostavnije. Što se tiče samog pregleda kad smo imali sve nalaze napravila je uzv i rekla mi kad da dođem po lijekove.
👱♀️'89-sve uredno
🧔' 84-snižen testosteron, oligoasthenozoospermia
1.Ivf 9/22 6js, 5 oplođeno, samo dvije preživjele i vraćene dvije osmostanične 5.dan
Pozitivna beta
6 tt ♥️
9tt missed abb
Pozdrav svima,
Nisam nova u MPO vodama..Borimo se vec 6g. iako mi nikada nisu postavili dg.nisam uspijela ostvariti trudnocu..Valjda nedostatak sreće…
14.02.sam išla u FET prirodni blastica, 15.02. 💉Brevactid 1500, 16.02. 💉Decapeptyl, 20.02.💉 Brevactid 1500..
Ako mi koja cura može reći koliko dugo ostaju boosteri u tijelu? U prijasnim postupcima su mi uvijek testovi bili negativni kao i beta.Negdje sam pročitala da mogu ostati i do 10 dana što mi nema logike ako su mi u klinici rekli da vadim betu 28.02.
Imaš li slike testova?
Maus imam ali ne mogu postaviti...
👩41g.svi nalazi uredni, 2016g. lap.septum na maternici
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
8x odustali od transfera tanak endo
14.02. FET prirodni blastice, test ✅️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Pozdrav svima,
Imaš li slike testova?Maus imam ali ne mogu postaviti…
https://ibb.co/H2PvgHp
Mislim da sam sad uspijela..fali mi prvi test..njega sam bacila, ova su od jucer i danas...
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
beta 28.02. 501, 02.03. 1175 Uzv 06.03. ✅️ 2.uzv 13.03.💗 3.uzv 27.03. 8+4 💗 17.04. Nifty ✅️ stiže nam curica 💞 19.05. Anomaly scan ✅️
Anii je si me nasmijala odmah sam se sjetila svog prvog postupka i kako mi nije bilo jasno zšt u penu ima više nego što treba lijeka 🤣🤣
Tikvice vjerujem da je lakše bez 💉💉 svakako javi dojmove sa uzv 🤭 sretno❤️❤️
Ribić tvoji kikirikići 🤭 su med medeni 😊🤗❤️ vjerujem da nije lako i da je bilo i suza i osjećaja nemoći i umora i def tko nema pomoć s dvije male bebe nije lako, teško je sa jednom, a sa dvije mrvice još teže, baš mi je drago što si se javila 🤗❤️❤️
MalaG je si li ti to dobila novi job 🤭 nadam se da ti neće biti preteško i da nećeš zaspati u pol posla 🤣🤣 nisam te nikako pitala hoćeš raditi neki od testova? 🤗❤️❤️
Aria41 obzirom da betu vadiš za dva dana ja mislim da je štoperica otišla lapapa i da si nam ti friška trudnica🤭 još je test tako lijepo potamnio baš se vidi razlika (donji test je od jučer, a gornji od dns pretpostavljam? ) sretno da ta beta u uzorak razvali vrijeme joj je nakon 6 godina borbe 🤞🤗❤️
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Cure imam problem😳Dajem si svaki dan 150 jedinica Gonala i 150 Pergoverisa. Maloprije sam si dala i jednu i drugi i u svakom penu mi treba ostati jos 150 jedinica za sutra. I slucajno skuzim da mi Pergoveris izgleda kao da je vec na 0, a Gonal normalno ima jos za sutra 150. Jel moguce da je pen s nekom greskom pa izgleda kao da je dosao do kraja a nije?? Sad si vrtim film jel moguce da sam pogriješila i dva put si dala Pergoveris ali nema šanse jer poslozim ih na stol i izvadim dvije igle iz kutije, najprije si piknem Gonal i vratim u kutiju i onda Pergoveris i vratim u kutiju. Stavljam sliku🙈
https://ibb.co/Mg0CcFn
Ma ništa se ne sikiraj! Sve je ok.
U gonalu nisi istiskala baloncic zraka, što ti nije smanjilo razinu a u svaki gonal stave 75-100 jedinica više lijeka za svaki slučaj, mislim i onako je preskup. Dobro sam prostudirala gonal i kažem ti da je sve ok.
Čak imam i anegdotu u vezi njega : moja prijateljica je išla na IVF 12 godina i naravo ta ju je borba dekintrirala skroz, posuđivali su novce za postupak, i naravo to te natjera na borbu i snalažljivost. Uglavnom, ona mi je ispričala da u penu dođe više lijeka i onda je ona kupovala penove od 300 jedinica jer bi na 2 pena izvukla oko 150 do 200 dodatnih jedinica a što je onda daleko isplativije nego kupiti jedan najveći pen koji je nešto jeftiniji nego kad se kupuju ovi po 300. Rekla mi je da je čak sa drugom injekcijom izvlačila sve do zadnje kapi. Na kraju ta sva žrtva i borba su joj se isplatili i nakon 12g rodila je blizance.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Jutro drage moje.
Ponovila ja onaj test sa srčekom a on bijel kao i snijeg vani tako da mislim da je opet biokemiska i pitanju.
U utorak idem vaditi betu za potvrdu.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Anii je si me nasmijala odmah sam se sjetila svog prvog postupka i kako mi nije bilo jasno zšt u penu ima više nego što treba lijeka 🤣🤣
Tikvice vjerujem da je lakše bez 💉💉 svakako javi dojmove sa uzv 🤭 sretno❤️❤️
Ribić tvoji kikirikići 🤭 su med medeni 😊🤗❤️ vjerujem da nije lako i da je bilo i suza i osjećaja nemoći i umora i def tko nema pomoć s dvije male bebe nije lako, teško je sa jednom, a sa dvije mrvice još teže, baš mi je drago što si se javila 🤗❤️❤️
MalaG je si li ti to dobila novi job 🤭 nadam se da ti neće biti preteško i da nećeš zaspati u pol posla 🤣🤣 nisam te nikako pitala hoćeš raditi neki od testova? 🤗❤️❤️
Aria41 obzirom da betu vadiš za dva dana ja mislim da je štoperica otišla lapapa i da si nam ti friška trudnica🤭 još je test tako lijepo potamnio baš se vidi razlika (donji test je od jučer, a gornji od dns pretpostavljam? ) sretno da ta beta u uzorak razvali vrijeme joj je nakon 6 godina borbe 🤞🤗❤️
Stela M hvala..😊💞
🙍♂️42g. sve ok
IVF Centar
4xFet stimulirani❌️
Sortiraj odgovore
Najstariji