Cure imam problem😳Dajem si svaki dan 150 jedinica Gonala i 150 Pergoverisa. Maloprije sam si dala i jednu i drugi i u svakom penu mi treba ostati jos 150 jedinica za sutra. I slucajno skuzim da mi Pergoveris izgleda kao da je vec na 0, a Gonal normalno ima jos za sutra 150. Jel moguce da je pen s nekom greskom pa izgleda kao da je dosao do kraja a nije?? Sad si vrtim film jel moguce da sam pogriješila i dva put si dala Pergoveris ali nema šanse jer poslozim ih na stol i izvadim dvije igle iz kutije, najprije si piknem Gonal i vratim u kutiju i onda Pergoveris i vratim u kutiju. Stavljam sliku🙈
https://ibb.co/Mg0CcFn
Ma ništa se ne sikiraj! Sve je ok.
U gonalu nisi istiskala baloncic zraka, što ti nije smanjilo razinu a u svaki gonal stave 75-100 jedinica više lijeka za svaki slučaj, mislim i onako je preskup. Dobro sam prostudirala gonal i kažem ti da je sve ok.
Čak imam i anegdotu u vezi njega : moja prijateljica je išla na IVF 12 godina i naravo ta ju je borba dekintrirala skroz, posuđivali su novce za postupak, i naravo to te natjera na borbu i snalažljivost. Uglavnom, ona mi je ispričala da u penu dođe više lijeka i onda je ona kupovala penove od 300 jedinica jer bi na 2 pena izvukla oko 150 do 200 dodatnih jedinica a što je onda daleko isplativije nego kupiti jedan najveći pen koji je nešto jeftiniji nego kad se kupuju ovi po 300. Rekla mi je da je čak sa drugom injekcijom izvlačila sve do zadnje kapi. Na kraju ta sva žrtva i borba su joj se isplatili i nakon 12g rodila je blizance.
Razumna hvala ti na detaljnom pojašnjenju🤗
Ja imam sad dva iskorištena pena a vidim da u njima ima jos ziher u svakom po 100 jedinica 😂 A vidis meni je sestra rekla da ce mi izgledat kao da je ostalo al da se to ne moze iskoristit.
Al , da nevolja te natjera da se snalazis. Ne mogu ni zamislit sta 12 godina IVF napravi covjeku, sta psihi sta financijama🙈
👩🏻 87. (AMH 2.7, vitamin D 133, hashimoto)
🧔🏻♂️85. (oligoasthenonecrozoospermia⏩️normozoospermia)
1️⃣02/2023▶️dr.Vrčić ▶️Gonal 150, Pergoveris 150, Orgalutran ⏩️ 4 x🥚▶️3x🐧🐧🐧▶️5.3. ET 1x🐧, ▶️beta❌▶️2x🐧🐧▶️4.5. FET 1x🐧▶️beta❌▶️2.6. FET 1x🐧▶️beta 12.dpt 1278▶️14.dpt 3066▶️uzv 7+1 💗It’s a boy 👶🏻💙
Ma neću tugovati. Kako je tako je.
E sad s obzirom da je Petrova zatvorena za postupke trebala bih se javiti negdje dalje da bi prije 42 (9mj) probala još jednom na stimulirani IVF. Financijski nismo u mogućnosti privatno.
Ne znam ni sama di da se javim i da li bi u tako kratkom roku uspjela to sve napraviti.
Žao mi je radi testa.😔🥺💔 Samo hrabro naprijed!🤗❤️
Ako se ne varam, jedna je forumašica prošli tjedan rekla da se u Beti+ dosta kratko čeka za postupke preko HZZO-a. Mislim da uzimaju za postupke u 3-4/23. Jedino ćete morati platiti konzultacije i UZV. 🤗
Ma daj. Onda bi se mogla javiti njima. Hvala ti puno.
👱♀️41 - amh 7.8
👨🦱43 - normo - 3 djece iz prvog braka
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
1/2023 javljanje za novi transfer smrzlice
2/2023 FET blastice - 28.2. Beta 44.48, - blighted ovum
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Loorna, zao mi je..☹️ napisala ti je malag, probaj u beti+
KBC Ri, ♀️91' - subklinicka hipotireoza, ♂️ 84' - teška oligoastenozoospermia
11, 12/2021 2 prirodna ICSI ➡️ ❌
04/2022 1. stimulirani IVF ➡️ Bemfola 150 | Decapeptyl 2x ➡️ 19 🥚| OHSS ➡️ 5 ❄️
10/2022 1. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 8+0 missed ab 💔
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Loorna, zao mi je..☹️ napisala ti je malag, probaj u beti+
Pa probat ću da. Šaljem im mail čim dobijem nalaz u utorak. Sva sreća pa sam papu i briseve odradila u 12 mjesecu pa barem to imam friško a ostale nalaze ćemo vidjeti..
Morat ću poslati neki srcedrapajući mail da me ubace tj. prime.
👱♀️41 - amh 7.8
1 IVF - Petrova -Gonal 250-Pergoveris 250- Orgalutran 2 pikanja - Ovitrelle stoperica- 6🥚 izvadenih - 2 oplodenje - transfer blastocista - biokemiska
14.4. - Beta+, prvi UZV - Decapetpyl+Gonal F+Menopur+Ovitrelle-7🥚-6oplođenih - 2 trodnevna vraćana - 3🐧🐧🐧 - biokemiska
Draga Sani čekamo s tobom ponedjeljak ❤️... Od svega srca ti želim da testic bude pozitivan ❤️❤️...
Stelice navijat ću za tebe i tvoju ekipu🐧iz sve snage❤️🤞! Doslo je i tvoje vrijeme❤️💪!
Ribic pusa tebi i tvojim ljepoticama😍! Vjerujem da je bilo i jos uvijek zna biti jako teško❤️...
Miša Dorja i ja smo dobro, isto je bilo izazovno prva dva mjeseca, ali evo upoznajemo se sve bolje pa je odma lakse🙈❤️. Kak ste mi vas dvoje?❤️
Čestitam curkama na pozitivnim betama i testicima, uvijek je lijepo procitat dobre vijesti🥰.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Cure imam problem😳Dajem si svaki dan 150 jedinica Gonala i 150 Pergoverisa. Maloprije sam si dala i jednu i drugi i u svakom penu mi treba ostati jos 150 jedinica za sutra. I slucajno skuzim da mi Pergoveris izgleda kao da je vec na 0, a Gonal normalno ima jos za sutra 150. Jel moguce da je pen s nekom greskom pa izgleda kao da je dosao do kraja a nije?? Sad si vrtim film jel moguce da sam pogriješila i dva put si dala Pergoveris ali nema šanse jer poslozim ih na stol i izvadim dvije igle iz kutije, najprije si piknem Gonal i vratim u kutiju i onda Pergoveris i vratim u kutiju. Stavljam sliku🙈
https://ibb.co/Mg0CcFn
Ma ništa se ne sikiraj! Sve je ok.
U gonalu nisi istiskala baloncic zraka, što ti nije smanjilo razinu a u svaki gonal stave 75-100 jedinica više lijeka za svaki slučaj, mislim i onako je preskup. Dobro sam prostudirala gonal i kažem ti da je sve ok.
Čak imam i anegdotu u vezi njega : moja prijateljica je išla na IVF 12 godina i naravo ta ju je borba dekintrirala skroz, posuđivali su novce za postupak, i naravo to te natjera na borbu i snalažljivost. Uglavnom, ona mi je ispričala da u penu dođe više lijeka i onda je ona kupovala penove od 300 jedinica jer bi na 2 pena izvukla oko 150 do 200 dodatnih jedinica a što je onda daleko isplativije nego kupiti jedan najveći pen koji je nešto jeftiniji nego kad se kupuju ovi po 300. Rekla mi je da je čak sa drugom injekcijom izvlačila sve do zadnje kapi. Na kraju ta sva žrtva i borba su joj se isplatili i nakon 12g rodila je blizance.Razumna hvala ti na detaljnom pojašnjenju🤗
Ja imam sad dva iskorištena pena a vidim da u njima ima jos ziher u svakom po 100 jedinica 😂 A vidis meni je sestra rekla da ce mi izgledat kao da je ostalo al da se to ne moze iskoristit.
Al , da nevolja te natjera da se snalazis. Ne mogu ni zamislit sta 12 godina IVF napravi covjeku, sta psihi sta financijama🙈
IVF nakon 12 godina napravi budalu od tebe. Btw moja prijateljica je 12g govorila da kad bi rodila da bi ostavila posao i bila sa bebom na kraju je kad su dečki imali 6mj našla tete čuvalice i vratila se na posao jer je dobila veliko promaknuće i postala direktorica jedne velike komparacije. U principu odabrala je karijeru 🤔 ona je koncentrirana da dečki imaju lagodan život
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Loorna, ma vjerujem da nećeš dugo čekat ❤️
Ribic, hvala ti na postu za blizance,u potpunosti ti vjerujem da je teško i stresno. Sve to vrijedi na kraju, al ne sumnjam da je to borba i da ti nekad bude dosta. Mene je strah kako ću s jednim, ništa ne znam, a znam da će i to bit stresno. Bebe su ti premedene ❤️
01/2023 2. FET (prirodni) ➡️ 1 ❄️| 21dpt B 10546; 7+1 💓 Qualified 360 ✅ Girl A 🌸 Born on 02.10.2023 💕
Ana26 ja sam vjerna muller testovima 😁, hvala ti 🤗
Hvala svim curama opet na podršci 🤗
Ribic curke su ti divne 😍😍, vjerujem da je tesko sa dvije, moja sestra ima dvije sa razmakom od samo 14mj između njih i stalno mi " kuka", dakle obje su bebe u pelenama ali različitim potrebama oko njih, ali znaš što, brzo će to proći a u jednom potezu si odgojila dvoje djece, drži se ❤️
Loorna žao mi je 😔, nadam se da smo nas dvije ispunile lošu stranu statistike u ovoj turi pupica i da slijede dobre vijesti 🤞💪. Prilikom narucivanja obavezno naglasi godine jer imas pravo prvenstva upisa na liste u bilo kojoj klinici/ bolnici. I ja bih ti preporučila privatnika recimo Betaplus ili Skvorc, platiš nekih 150e za konze I uzv, ostalo ide na uputnicu. Od bolnica bih ja izdvojila Vinogradsku i dr Bolanču.
Nadam se i ja da jesmo da. Hvala ti na savjetu. Nisam znala da mi stare babe imamo prednost. 🤣🤣🤣 Odlučit ću se onda kad dobijem nalaz u utorak šta ću. ❤️❤️❤️
Tebi ipak zelim najljepše iznenqđenje uskoro. ❤️❤️❤️
👱♀️41 - amh 7.8
Ribic, hvala ti na postu za blizance,u potpunosti ti vjerujem da je teško i stresno. Sve to vrijedi na kraju, al ne sumnjam da je to borba i da ti nekad bude dosta. Mene je strah kako ću s jednim, ništa ne znam, a znam da će i to bit stresno. Bebe su ti premedene ❤️
Flo pa i par mjeseci nije puno čekanja sve to brzo prođe samo da do 9 mj uspijem to obaviti.
👱♀️41 - amh 7.8
Flo pa i par mjeseci nije puno čekanja sve to brzo prođe samo da do 9 mj uspijem to obaviti.
Ne sumnjam da hoćeš jer ako ti se bliži 42., vjerujem da će uzet to u obzir da dobijes još koju priliku. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji