Trenutno se samo nadam da je histeroskopija bar malo sredila stvari sa cerviksom i da necu opet umirati 40min na transferu🤞
Imam osjetljiv i zakrivljen cervis.. prvi transfer horor, onda probni pa sam dobila dijagnozu(ne znam kako se zove sad) .. na sve ostale transfere da bi bili atraumatski(kakvi trebaju biti) idem u totalnoj anesteziji
Uff bas suosjećam. Ja sam imala malo folikula uvik (2), tako da me nije ni aspiracija bolila, kamoli transfer. Mogu samo mislit koliko je bolno i neugodno.
Uzasno bolno. Na prvom transferu se dr skoro rasplakala jer nije znala sta da radi vise 🤦♀️
Anestezija draga! Ne smijes imas traumatske transfere, umanjuje ti sansu za uspjeh, jer dode do previse kontrakcija ( ti to naravno ne mozes kontrolirati )
Negdje sam čula, možda čak i od liječnika, da je u redu popiti Normabel prije da se opustiš za transfer. Je li to istina? Nisam bila, nisam imala bolan transfer. Onako, osjetim da nešto radi, ali brzo je gotovo.
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Bozma čestitam i brz oporavak želim!
Sanjarka rano je jos! Pokusaj opet za 2 dana i sretnoooooo!
Domleon jesi nam bolje? Okus, miris?
Roxy spremas se doma?
GPgirl sretno na transferu! Samo pozitivno, danas je predivan dan, danas jos nema nervoze i iščekivanjadrzim ti fige da ovaj bude dobitni!!
Šesnica uzivaj u druzenju sa svojom bebicom!Miss trudnice nasa 😘😘😘okus je tu mirisa nema ja sam ok danas je 5ti dan pa se nadam da je najgore proslo (ispravite me ako grijesim 🤞) mali je super smrca samo nema okusa ni mirisa on je u izolaciji do 19, ja do 22.12 ja se veselim COVID POTVRDI hahhahahahqh moci cu u fucking postu 🤣🤣🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳🥳😉😉😉😉
A jesi luda 😂😂😂
Bitno da ti je bolje, brzo će i taj 22-gi 😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Anemona da da, znam to 😁 taman za Božić pijem zadnji i onda poslje nove godine kad dobijem mengu idem vadit hormone pa ću odma i to 😁
Panda javljam naravno 😁
Onda super, nadam se da ti se podigla razina, kao i meni 🤞 Moj nalaz će valjda biti do kraja godine
Moj je prosli put doso nakon vise od mjesec dana 🤦🏽♀️ ja vec krenula u postupak, a on tek tad doso…
Sve znam 😏
Tako su i meni rekli, 2 dana prije aspiracije, kad vadiš krv za estradiol i valjda progesteron, da nema reagensa i da će nalaz biti za tjedan dana 😵 kad više nije trebao 😂
Ali nakon čekanja kariograma 6mj 😠😠😠, sve drugo je piece of cake. Zadnji put mi je vitD bio gotov za 2 tjedna, tako da možda nas iznenadi i ovaj put 😉
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Mpo dr mi je odgovorio da idemo sa heparinom od pozitivnog testa na trudnocu, a mozda i nesto prije. Da imam jak taj gen F II 20210 heterozigot i da me treba zastitit tijekom trudnoce 😕 pitala sam ga dal trebam prije transfera otic na konzultacije kod hematologa, pa mi je rekao da mogu ako želim 🤷♀️ što vi mislite dal bi bilo pametno jos se dodatno konzultirat sa hematologom? I ako imate preporuku za hematologa u ZGu?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Imam pitanje Zašto nekima vraćaju dvodnevne, nekima trodnevne, a nekima blastice? Kako ovima što vraćaju blastice u svježem transferu budu sigurni da će do blastica doći (neovisno o početnom broju)? Prošli put sam vratila 1 trodnevni 8stanični (od moguća 3 embrija - 1 odlične kvalitete, 2 srednje kvalitete - nije bilo smrzlica). Sad imam 8 i vraćam sutra dva trodnevna, a ostale puštam da se razvijaju dalje. Nadam se uspješno
Je li svježi ET uvijek dvodnevni, trodnevni, a FET (naravno) blastica? Hvala
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
Anči da li ti koristiš melatonin? Kod nas uopće nije odobren vise od 1 mg i kad sam pitala u ljekarni kažu da je to hormon i da nije za zezanje. Pa sad me zanima dal je kome od cura i mpo doktor preporučio za kvalitetu js?
Meni su svi doktori rekli da ne bacam novce na dodatke, da se radjamo sa odredjenim brojem i kvalitetom jajnih stanica.. Da su one neki mjesec bolje neki malo losije i da je super kad uspiju pogodit 'dobar mjesec' no da se na njihovu kvalitetu utjecati ne moze, dok je kod muskaraca drugacija stvar…
Mislim da je netko nedavno cak i stavio link stranog liječnika bas o tome…
Stvarno mi je to reklo jako puno sto mpo lijecnika, sto vrhunskih ginekologa…
A nije da nisam koristila puuuno toga🙈…
Baš sam to htjela napisati, DOMLeonje stavila link na video iz neke ivf klinike, pa sam pogledala više njih. I doktor lijepo objašnjava da se na kvalitetu jajnih stanica ne može nikako utjecati jer smo tako rođene, i da ne trošimo novce na razne tablete jer neće imati utjecaja. Dok se spermatogeneza obnavlja i na nju se može utjecati promjenom načina života i suplementima
😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Curke svima sretno danas ❤️
Ne znam gdje vi vadite vitamin D, meni je u običnom labosu u bolnici na uputnicu gotov isti dan 🤦 Anči 5 kapi Oleovita je ništa, ja pijem 15 kapi...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Imam pitanjeZašto nekima vraćaju dvodnevne, nekima trodnevne, a nekima blastice? Kako ovima što vraćaju blastice u svježem transferu budu sigurni da će do blastica doći (neovisno o početnom broju)? Prošli put sam vratila 1 trodnevni 8stanični (od moguća 3 embrija - 1 odlične kvalitete, 2 srednje kvalitete - nije bilo smrzlica). Sad imam 8 i vraćam sutra dva trodnevna, a ostale puštam da se razvijaju dalje. Nadam se uspješno
Je li svježi ET uvijek dvodnevni, trodnevni, a FET (naravno) blastica? Hvala
Neznan je si u istoj klinici sve ove postupke bile? Npr meni uvijek vraćaju blaste u svježem tramsferu jer vide da su napredniji pa puste, a u fetu me kbično dočekaju trodnevni osmostaničnk sta se kod mene pokazao Bingo. Rekao je biolog ako sad ne uspije da ce sve smrzavat na 3.dan jer bude ih 10 odlicnih al valjda im ne paše medij u kojem se nalaze 3.dan budu svi odlični al kasnije krenu štekat. Uglavnom oni ti vide odma 3.dan koji mogu bit full dobri za 5.ti dan i docekat ga. Oni dosta forsiraju blaste jer su kao oni najbolji pokazatelj da se dobro dijele o da bi mogao bit dobar embrij
Hvala! Nisam znala da se zamrzavati mogu i stadiji prije blastociste My mistake. Nešto sam baš razmišljala, malo čitala pa mi nije jasno po kojoj logici vraćaju. Imaš pravo, oni procijene kakvo je stanje i što je za koga mogući bingo
Pozdrav curke.
Čestitke svima na lijepim vijestima posebno Bozmi 🤗
Ja danas bila kod ginekologa na kontroli. Kaže da je sve ok i odma mi je uzeo papu. Sad mene zanima, dali to nije prerano budući da još nisam dobila mengu nakon kiretaže? On je rekao da nije ali…🤔
Idući planirani postupak je u 3/2022. 💪🙏🍀
Ja sam isto bila ovaj tjedan i sve je ok, ali ginic ko nije htio uzet papu i briseve jer kaze da posto jos nisam dobila mengu bi bilo pogrešni rezultati. Kaže da barem 1 menga treba proći i naručio me za 2mj ponovo pa će mi tada ti napraviti.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Michellenadam se da si jutros bolje 🤗
Nikitta meni je dr Luetić 🔝, baš sam zadovoljna, puna je empatije i sasluša me svaki puta, a meni to puno znači. Nakon bete sam ja plakala, a njoj pune oči suza i baš me ljudski utješila i kao idemo dalje, nema odustajanja.. Ne pijem ništa za te endometriome, moji su 15 i 20 mm, već ih 4 godine pratim. A rekla je da nisu veliki i da nam zasad neće smetati i bolje ih pustiti na miru, a sad ne znam jel to ispravno, al ju slušam 🙂
Lucka stvaaarno i tebi kapa do poda, treba snage sve to proći, preživjeti i ostati normalan ❤️
Bozmaprekrasno, čestitam ❤️💙
Kira hvala na pitanju, danas ne boli, malo osjecam jajnike i maternicu, test je pozitivan jutros, jedva cekam betu sutra da vidim jel se uduplala, valjda ce sve bit ok 🙏
Cestitke Bozmaa 💜🥰
👧35 🧑34 -oboje ✔
AIH 10/21- ⛔
1. IVF- 11/21
- 9js, 7 opl., 6❄, transfer 05.12., 1 blast 5.dan; beta 10dpt- 37.9 ⛔ biokem.
➡️FET 18.02.- dvije blaste 🐧🐧- beta 10dnt- 49, beta 12dnt- 27 ⛔ biokemijska
➡️ FET 21.04. 2 blaste 🐧🐧, beta 11dnt- 895, beta 13dnt- 3000, eta 17dnt- 22460 😍
1.UZV- 17.05. 🙏- imamo 💓🥰
2. UZV- 14.06. 🙏- qualified 180- stize djecak 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji