Trenutno se samo nadam da je histeroskopija bar malo sredila stvari sa cerviksom i da necu opet umirati 40min na transferu🤞
Imam osjetljiv i zakrivljen cervis.. prvi transfer horor, onda probni pa sam dobila dijagnozu(ne znam kako se zove sad) .. na sve ostale transfere da bi bili atraumatski(kakvi trebaju biti) idem u totalnoj anesteziji
Uff bas suosjećam. Ja sam imala malo folikula uvik (2), tako da me nije ni aspiracija bolila, kamoli transfer. Mogu samo mislit koliko je bolno i neugodno.
Uzasno bolno. Na prvom transferu se dr skoro rasplakala jer nije znala sta da radi vise 🤦♀️
Anestezija draga! Ne smijes imas traumatske transfere, umanjuje ti sansu za uspjeh, jer dode do previse kontrakcija ( ti to naravno ne mozes kontrolirati )
Bi ja ali ne daju😑
Haha sad tek vidim.
A šta su su rekli kakav je plan onda, nude li neko drugo rješenje ako ne može anestezija. I zašto ne može? Ja doduše ne znam imaju li sve klinike anesteziju, meni nije nikad ni ponuđena, samo nez jel zbog procjene da ne triba ili je nemaju uopće u ponudi. Meni je jedino neugodno i bolno bilo za vrime hsg-a, ostalo stvarno ne mogu rec da je bilo grozno, gore me menga zna satrat.
Ali baš je važno da je transfer što opusteniji, i psihički i radi manje ozlijedivanja tkiva maternice i da se sprijece nevoljne kontrakcije. Ide li bar neki koktel lijekova, diazepam kakav ili dormicum uz analgetike?
ovo mi je prvi postupak u IVF pol i histeroskopiju smo radili da sredi upravo taj problem jer su i oni rekli da transfer ne smije biti otezan. Vidjeti cemo uskoro kako ce biti ovaj put. U Ri nikada nisu dali jer fali anesteziologa i tome slicno. Sta se tice koktela lijekova sta sam dobila ovu punkciju meni to nista ne dijeluje. 🙈
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Anči da li ti koristiš melatonin? Kod nas uopće nije odobren vise od 1 mg i kad sam pitala u ljekarni kažu da je to hormon i da nije za zezanje. Pa sad me zanima dal je kome od cura i mpo doktor preporučio za kvalitetu js?
Bozma čestitam i brz oporavak želim!
Sanjarka rano je jos! Pokusaj opet za 2 dana i sretnoooooo!
Domleon jesi nam bolje? Okus, miris?
Roxy spremas se doma?
GPgirl sretno na transferu! Samo pozitivno, danas je predivan dan, danas jos nema nervoze i iščekivanja drzim ti fige da ovaj bude dobitni!!
Šesnica uzivaj u druzenju sa svojom bebicom!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
annboleyn hvala ti draga na komentaru ❤ poslala sam mpo dr nalaze pa cemo vidjet sto kaze. Malo me to sad deprimiralo, al jbga bolje da sam sad otkrila.
Nikkita na tvojoj promociji knjige cemo se sve međusobno upoznati 😍😍😍
Lucka ❤❤❤❤
Bozma mamaaaaaaa. Predivne vijesti 😍 uživaj sa svojim bebicama 💗💙
Cure koje danas nesto imaju sretnooooo 🍀🍀🍀🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Bozma čestitam i brz oporavak želim!
Sanjarka rano je jos! Pokusaj opet za 2 dana i sretnoooooo!
Domleon jesi nam bolje? Okus, miris?
Roxy spremas se doma?
GPgirl sretno na transferu! Samo pozitivno, danas je predivan dan, danas jos nema nervoze i iščekivanjadrzim ti fige da ovaj bude dobitni!!
Šesnica uzivaj u druzenju sa svojom bebicom!
Miss trudnice nasa 😘😘😘okus je tu mirisa nema ja sam ok danas je 5ti dan pa se nadam da je najgore proslo (ispravite me ako grijesim 🤞) mali je super smrca samo nema okusa ni mirisa on je u izolaciji do 19, ja do 22.12 ja se veselim COVID POTVRDI hahhahahahqh moci cu u fucking postu 🤣🤣🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳🥳😉😉😉😉
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Leky jesi i ti vadila betu danas
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvala curke!
Anči ma baš je bijel kao snijeg. Zaboravila sam kako se tu stavi slika. Sjetite me da vam stavim moj bijeli test 😁
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Miss trudnice nasa 😘😘😘okus je tu mirisa nema ja sam ok danas je 5ti dan pa se nadam da je najgore proslo (ispravite me ako grijesim 🤞) mali je super smrca samo nema okusa ni mirisa on je u izolaciji do 19, ja do 22.12 ja se veselim COVID POTVRDI hahhahahahqh moci cu u fucking postu 🤣🤣🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳🥳😉😉😉😉
Hahahah , možeš i putovati sada! Moja ce jos malo isteci, pa ces mi ti ici u poštu
Mislim da ti je najgore prošlo!
👩 40 👨 39
Hvala curke!
Anči ma baš je bijel kao snijeg. Zaboravila sam kako se tu stavi slika. Sjetite me da vam stavim moj bijeli test 😁
Odite npr na https://imgbb.com/ [imgbb.com] (slobodno koristite i neki drugi, vama možda draži, link za upload slika)
Napravite upload slike sa vašeg računala:
[ul]
[li]klik na START UPLOADING[/li]
[li]odabir slike iz jedne od svojih datoteka ili odmah uslikate (odaberite kameru)[/li]
[li]odaberete jednu od AutoDelete opcija (slika se automatski briše za 1 sat, 1 dan, …)[/li]
[li]Ako želite da se na forumu napravi Preview vaše slike, u Embed Code na padajućem izborniku izabrati opciju BBCode thumbnail linked[/li]
[li]Kopirate link koji dobijete nakon uploada.[/li]
[li]Zalijepite taj link u svoj post. Pazite da iza linka ne stavite neki znak, tipa točku, zarez, … Dobit ćete preview slike na forumu, a za pregled slike u punoj dimenziji dovoljno je kliknuti na nju jer je linkana.[/li]
[/ul]
👩 40 👨 39
https://ibb.co/Dk4v6pQ
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji