Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    16. Prosinac 2021. 08:36

Gp girl sretno dns 🙏🤞
    Lucka vjerujem ti u svaki tvoju riječ koju si napisala i nakon toliko godina borbe, boli i razočaranja vjerujem da više ne gledaš kroz pinky naočale doduše mislim kada svatko od nas ovdje sabere komadiće svojih života da su pinky naočale odavno pale ne misleći samo na mpo vode,  umori se čovjek od svega i od stalne borbe ali imam osjećaj da si ti veliki borac pa čak i ako u jednom trenutku odustaneš od ove mpo priče vjerujem da ćeš naći nešto što će tebe činiti sretnom i ispunjenom ja ti to iz dubine svoje duše želim ❤❤❤
    Nikitta hvala na lijepim riječima kao što naša Anchy kaže kada čovjek čita tvoj post kao da čita pjesmu ne bitno dal je prožet tugom, boli ili srećom jednostavno unosiš u ljude posebnu magiju.... nije bitno u što bilo tko od nas vjeruje, netko vjeruje u Boga, netko u cvijet ali uvijek čovjek u nešto vjeruje  jer ta vjera, pa i u samoga sebe, nas gura dalje, nitko nažalost nije rekao da je život putovanje posuto ružinim laticama ili da će biti lako i jednostavno nažalost kod nekoga je stalna borba od kada je izašao iz majčine utrobe a nekome je sve servirano na tacnu zst i zbog čega je tako pojma nemam niti to propitujem jer sam odavno morala skinuti pinky naočale jednostavno svakome je (ajmo to nazvati višom silom 🙈) nešto namijenjeno uvjerena sam u to, btw kakav god da bude tvoj end neka bude bez boli I prožet srećom i ljubavlju ❤❤❤❤
    Bozma čestitam od srca ❤💖🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Kira
    16. Prosinac 2021. 08:46

GPgirl

Trenutno se samo nadam da je histeroskopija bar malo sredila stvari sa cerviksom i da necu opet umirati 40min na transferu🤞

Sretno 🤗❤️🍀

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

petra30
    16. Prosinac 2021. 08:46

Anči 💕

Sretno svima koji nesto imaju danas 🍀🤞GPgirl16.12 transfer
    Šesnica10 tt 16.12 uzv

Sretno cure!❤️
    Jucer nam je Leky imala divan testic! Bravo!😍
    Miss Ivy nas je isto razveselila vijestima s ultrazvuka ❤️! 
    Svim drugim curkama šaljem puse, bome ste respisale jucer 😘! 
    Bozma mamasita čestitam od srca! ❤️
    Nikita, Lucka, Stella , Gpgirl, Domelon, Anči, Malala grlim vas jako jako❤️❤️! 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Rita2101
    16. Prosinac 2021. 08:59

GPgirl

Trenutno se samo nadam da je histeroskopija bar malo sredila stvari sa cerviksom i da necu opet umirati 40min na transferu🤞

Imam osjetljiv i zakrivljen cervis.. prvi transfer horor, onda probni pa sam dobila dijagnozu(ne znam kako se zove sad) .. na sve ostale transfere da bi bili atraumatski(kakvi trebaju biti) idem u totalnoj anesteziji

👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
    👨🏼‍🦲40 astenozospermia
    2016 ivf 4 trodnevna
    2 vracena - beta 0
    FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
    FET - beta 0
    2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
    1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
    FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
    FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
    1 uzv 7+1 9mm ❤️
    2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
    3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
    Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao

• Mariaa_94
    16. Prosinac 2021. 08:59

Lucka ovo tako boli, svaka cast na snazi da nastavis s borbom jer ja bih vjerojatno odavno odustala i od zivota ali ko zna kada dode do takvih stvari civjek nade snagu negdje iz dubine i ide dalje. Nadam se da ce te sreca pogledati 🙏❤️

Meni se javila dr. u vezi Anti TPO kaze da je autoimuna boest stitnjace u svakom slucaju ali da za sad nije doslo do hormonskog disbalansa ali moguce da ce eventualno do toga doci jer tako funkcionira autoimuna. Za sad nije toooiko strasno ali je prisutno. Moram na UZV stitnjace jos. Znaci to za postupak znaci da cu morati primati nesto dodatno jel tako? Ako sam dobro shvatila decortin (sorry ak grijesim)

On: normoo
    Ja: AMH 16.8 pmoI/l
    Postupak nakon terapije Letrozola 🙏

Rita2101
    16. Prosinac 2021. 09:04

Previse pisete 😂 ne stizem sve citati.. kako god.. sretno svima.. ne dajte da vas osuduju sto god vi napravile i odlucile… znate staru prostu poslovicu - Lako je tudim k gloginje mlatit! Tako ostali misle da mi trebamo krepat bitno da postanemo majke jer je to najljepse na svijetu.
    Kao da sole rane.. neki cak to i ne rade namjerno, nego ne znaju sta bi nam rekli… drzite se! 

👨🏼‍🦲40 astenozospermia
    2016 ivf 4 trodnevna
    2 vracena - beta 0
    FET - beta 0
    1 uzv 7+1 9mm ❤️
    2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️

GPgirl
    16. Prosinac 2021. 09:06

maslačakxx2

Rita2101

GPgirl

Imam osjetljiv i zakrivljen cervis.. prvi transfer horor, onda probni pa sam dobila dijagnozu(ne znam kako se zove sad) .. na sve ostale transfere da bi bili atraumatski(kakvi trebaju biti) idem u totalnoj anesteziji

Uff bas suosjećam. Ja sam imala malo folikula uvik (2), tako da me nije ni aspiracija bolila, kamoli transfer. Mogu samo mislit koliko je bolno i neugodno.

Uzasno bolno. Na prvom transferu se dr skoro rasplakala jer nije znala sta da radi vise 🤦‍♀️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Rita2101
    16. Prosinac 2021. 09:09

GPgirl

maslačakxx2

Rita2101

GPgirl

Uff bas suosjećam. Ja sam imala malo folikula uvik (2), tako da me nije ni aspiracija bolila, kamoli transfer. Mogu samo mislit koliko je bolno i neugodno.

Uzasno bolno. Na prvom transferu se dr skoro rasplakala jer nije znala sta da radi vise 🤦‍♀️

Anestezija draga! Ne smijes imas traumatske transfere, umanjuje ti sansu za uspjeh, jer dode do previse kontrakcija ( ti to naravno ne mozes kontrolirati )

👨🏼‍🦲40 astenozospermia
    2016 ivf 4 trodnevna
    2 vracena - beta 0
    FET - beta 0
    1 uzv 7+1 9mm ❤️
    2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️

GPgirl
    16. Prosinac 2021. 09:11

Rita2101

GPgirl

maslačakxx2

Rita2101

GPgirl

Anestezija draga! Ne smijes imas traumatske transfere, umanjuje ti sansu za uspjeh, jer dode do previse kontrakcija ( ti to naravno ne mozes kontrolirati )

Bi ja ali ne daju😑

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Leky
    16. Prosinac 2021. 09:24

Mariaa_94

Luckaovo tako boli, svaka cast na snazi da nastavis s borbom jer ja bih vjerojatno odavno odustala i od zivota ali ko zna kada dode do takvih stvari civjek nade snagu negdje iz dubine i ide dalje. Nadam se da ce te sreca pogledati 🙏❤️

Meni se javila dr. u vezi Anti TPO kaze da je autoimuna boest stitnjace u svakom slucaju ali da za sad nije doslo do hormonskog disbalansa ali moguce da ce eventualno do toga doci jer tako funkcionira autoimuna. Za sad nije toooiko strasno ali je prisutno. Moram na UZV stitnjace jos. Znaci to za postupak znaci da cu morati primati nesto dodatno jel tako? Ako sam dobro shvatila decortin (sorry ak grijesim)

Da da to ti je ovaj nas Japanac 🙃 meni su dali Decortin, pijem ga od transfera

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.