GPgirl sretno, nek ne pušta 🤗😍
Antoneta, ne znam gdje se ti pikaš, ja sam u ruku, pa sam jednu u jednu, a drugu u drugu ruku.. I super broj imaš, sretno u subotu 🤞🏻
Do sad sam pikala u trbuh jer od muža nikakve koristi, on ne može biti sa mnom u istoj prostoriji kad su bocke u pitanju 🤣
Valjda je onda oke i u trbuh, jednu na jednu stranu, drugu na drugu i to je to 🙃🤔
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Leky jesi i ti vadila betu danas
Hey, jesam jutros, ali salju za Pulu tako da tek sutra rezultat 🙃
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Gpgirl PUPO Nek se cvrsto primi 🤞🤞
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Upravo jedem krumpirice🍟 Vratili jedan kako su rekli savrsen embrij. Za ostala 2 cu saznati u petak ako su opstali ili ne. Beta za 12 dana.
Sretnoo pupooo. Jel prosao ok transfer?
Je 🥳🥳🥳 Mrvu zabolilo ali brzo gotovo i u biti bezbolno. Nisam znala da to tako moze biti😍 Histeroskopija obavila posao 🤩
Ma super! Bas mi je drago! 🤗
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
GP Girl sretno, PUPO! 🍀🍀🍀
Antoneta sretno na aspiraciji, a za pikanje ne mogu pomoći 🤷
Maslačak nek odsad do kraja sve bude po planu 🥰
Meni potvrđen na kraju FET u siječnju 🥳
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Gp sretnoooo, da se prime za mamicu.
Sto se tiče hematologa, kod nas u Bosni je isto sranje, moras imati nekoliko biokemijskih i spontanih da šalju na test za trombofilije. Ali kad se pokaže onda odmah uključuju. Eh ono sto ću reci je da je moj mpo meni uključio cleksan 0,4 od dana transfera. A prije toga andol 100, a od transfera i andol i clexan. A nismo ni radili trombofilije, nemam pojma zašto je to uradio, ali je rekao i naredni FET će isto. Kod nas se clexan kupuje nažalost i ne ide na teret zavoda i to u prevodu znaci svaki dan 5€ samo za clexan 😏
Ja imam PAI heterozigot i MTHFR heterozigot, hematolog napisao dan prije transfera početi sa clexanom a na klinici rekli ne, samo andol 100 ( tri neuspjela postupka a od toga dvije biohemijske ).😔
Pozdrav cure! Evo ja sam prije 2 tjedna konačno odradila laparoskopiju i uklonjen mi je desni jajovod i 2/3 desnog jajnika. Do sad sam bila zadovoljna s Petrovom ali sad iskreno gubim strpljenje. Sve što znam o operaciji je što sam pročitala sa otpusnog pisma jer dr sa mnom nije razgovarao u bolnici niti na skidanju šavova. Za kontrolu sam kod dr u Petrovoj naručena tek za 2 mjeseca. Prije operacije je rekla da bi nakon uklanjanja jajovoda (planirano je bilo samo uklanjanje jajovoda) odmah išli na IVF jer inseminacija nema puno smisla ali još nisam na nikakvoj listi.
Prema vašem iskustvu (konkretno u Petrovoj) koliko dugo se čeka IVF od kad vas se stavi na listu? Isto tako AMH mi je bio nizak ali ne kronično nizak prije lpsc. Je li moguće da je nakon djelomičnog uklanjanja jajovoda još više snižen? Vjerojatno postavljam glupa pitanja ali izludit ću čekajući da se maknem s mrtve točke i ozbiljno razmišljam otići kod privatnika.
Eej, ja sam imala 3 op. u Petrovoj i nigdje dalje na svijetu ne bih išla nego opet tamo. Bili su divni, pristupačni, sve informacije sam dobila što me zanimalo. Ja sam uklanjala endometriome sa oba jajnika 2x i u prvom ivf-u mi je amh bio katastrofalan, nizak da je dr. rekla da će me, ako ne dobije js, slati negdje u inozemstvo na donaciju js jer su mi endo uništile jajnike. U ful stimulaciji, znači na dan aspiracije, mislim da su mi na desnom jajniku bila neka dva folikula samo.. funkcija jajnika užas. Sada, nakon 5 god. od op., amh mi je poboljšan nešto malo, i desni jajnik nešto bolje funkcionira. Dr. kaže da je to vjerojatno od utjecaja hormona, trudnoće bla bla, a endometrioma više nisam imala, vjerojatno je i to pridonijelo. Desni jajovod mi je također uništen od endo, neprohodan, ali nije uklonjen. Nakon op. dr je savjetovao ivf, ali je rekao barem nek prođe 4 mj, nek se organizam malo sabere i tako je i bilo - 9.mj operirana, 12.mj mpo konzultacije, 2.mj ivf. Prije 2 godine, odnosno taman prije korone, liste čekanja nije bilo, meni je dr. rekla, kad skupiš papire dođi 🤔
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Gp, pupiceeeeee, sretno i da se primi čvrsto!!!!!🥰🥰🥰🥰
👱♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
Petrova Zagreb
1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞
GpGirl, sretno pupo 🤞💞
Antoneta, ako sam dobro upratila, ideš u Os? Sretno na aspiraciji 🤞 a što se tiče štoperice, meni je savjetovala prijateljica koja je med.sestra a također je prošla ivf, ako je u penu (što ovitrelle je), da može ići u bilo koju stranu u stomak
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
GP Girl sretno, PUPO! 🍀🍀🍀
Antoneta sretno na aspiraciji, a za pikanje ne mogu pomoći 🤷
Maslačak nek odsad do kraja sve bude po planu 🥰
Meni potvrđen na kraju FET u siječnju 🥳
Jeeei, odlično 😍🙏🤞
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji