Miss trudnice nasa 😘😘😘okus je tu mirisa nema ja sam ok danas je 5ti dan pa se nadam da je najgore proslo (ispravite me ako grijesim 🤞) mali je super smrca samo nema okusa ni mirisa on je u izolaciji do 19, ja do 22.12 ja se veselim COVID POTVRDI hahhahahahqh moci cu u fucking postu 🤣🤣🤣🤣🤣🥳🥳🥳🥳🥳😉😉😉😉
Hahahah , možeš i putovati sada! Moja ce jos malo isteci, pa ces mi ti ici u poštu
Mislim da ti je najgore prošlo!
Hahhahah medena moze nema frke 🤣🤣🤣😘ti si dobro ?
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Anemona da da, znam to 😁 taman za Božić pijem zadnji i onda poslje nove godine kad dobijem mengu idem vadit hormone pa ću odma i to 😁
Panda javljam naravno 😁
Onda super, nadam se da ti se podigla razina, kao i meni 🤞 Moj nalaz će valjda biti do kraja godine
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Anemona držim ti fige od srca 🤞❤️
Sani ma neću sad uzimati do FET-a, vidjela sam upravo odluku HZZO-a od danas da produljuju svim ugovornim ustanovama sve ugovore do kraja 2022., tako da se nadam da se ipak otvorila šansa za FET krajem siječnja.
Natjerala sam mm-a da ide ponovit spermiogram pa ćemo ovisno o tome vidjeti za njega. Kako su moji nalazi danas stigli savršeni, nikad nisam valjda imala tak dobre, ne odustajemo od božićnog čuda u kućnoj radinosti 💪
Anči, Pandameni Oleovit stvarno odlično diže vitamin D, po 20 u mjesec dana, ali u dozi od 15 kapi dnevno. Anči jel se inhaliraš? Ili na inhalator ili nad zdjelu s kamilicom? To je dušu dalo za takve probleme, mene uvijek spasi
❤😘
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Anči da li ti koristiš melatonin? Kod nas uopće nije odobren vise od 1 mg i kad sam pitala u ljekarni kažu da je to hormon i da nije za zezanje. Pa sad me zanima dal je kome od cura i mpo doktor preporučio za kvalitetu js?
Da..i koristim taj 1mg, ali svaki drugi dan...to je hormon kojeg tijelo proizvodi dok spavamo, ali ako si napeta, spavas u sobi s tv-om itd tijelo ga neće proizvodit...njega mozes pit ako slabo spavas, budis se umorna, itd..ja od kad ga pijem zaspem ko beba i spavam do alarma nista me ne budi...po savjetu sa foruma mjesec dana prije postupka cu pit 3mg...
Meni je mpo doktor reko samo novalac, da je to dosta..ja rekla aha ok i opet kupila sve i svasta 😂
Lucka dobro ti kazes sve je kako se rodimo i ja sam citala to sve, ali onda pročitas iskustva cura koje su u dobitnom postupku pile ovo i ono i onda se hvatas za to i krenes i ti pit sve i svasta 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anemona da da, znam to 😁 taman za Božić pijem zadnji i onda poslje nove godine kad dobijem mengu idem vadit hormone pa ću odma i to 😁
Panda javljam naravno 😁
Onda super, nadam se da ti se podigla razina, kao i meni 🤞 Moj nalaz će valjda biti do kraja godine
Moj je prosli put doso nakon vise od mjesec dana 🤦🏽♀️ ja vec krenula u postupak, a on tek tad doso...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Lucka meni je kvaliteta narušena zbog endometrioze isto pa dam se nadala da se malo može popraviti… količina je i tako znatno smanjena zbog operacija.
Hahhahah medena moze nema frke 🤣🤣🤣😘ti si dobro ?
Ma ja sam super! Veselim se Božiću!
Sanjarka ja isto ništa ne vidim, ali mozda je samo rano!
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Pozdrav curke.
Čestitke svima na lijepim vijestima posebno Bozmi 🤗
Ja danas bila kod ginekologa na kontroli. Kaže da je sve ok i odma mi je uzeo papu. Sad mene zanima, dali to nije prerano budući da još nisam dobila mengu nakon kiretaže? On je rekao da nije ali...🤔
Idući planirani postupak je u 3/2022. 💪🙏🍀
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sanjarka ja isto ne vidim ali stvarno je mozda jos rano. Nemam bas iskustva s tim jer sam se ja taj jedini put kad sam imala crticu testirala tek 12dpt dvodnevnih.
Miss Ivy kako se ti osjecas? Neopisivo sam sretna zbog tebe. ☺️ Daaaa krecemo u ponediljak i ostajemo sve do 10.01 presretna sam 🥰
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Anči da li ti koristiš melatonin? Kod nas uopće nije odobren vise od 1 mg i kad sam pitala u ljekarni kažu da je to hormon i da nije za zezanje. Pa sad me zanima dal je kome od cura i mpo doktor preporučio za kvalitetu js?
Meni su svi doktori rekli da ne bacam novce na dodatke, da se radjamo sa odredjenim brojem i kvalitetom jajnih stanica.. Da su one neki mjesec bolje neki malo losije i da je super kad uspiju pogodit 'dobar mjesec' no da se na njihovu kvalitetu utjecati ne moze, dok je kod muskaraca drugacija stvar…
Mislim da je netko nedavno cak i stavio link stranog liječnika bas o tome…
Stvarno mi je to reklo jako puno sto mpo lijecnika, sto vrhunskih ginekologa…
A nije da nisam koristila puuuno toga🙈…
Baš sam to htjela napisati, DOMLeon je stavila link na video iz neke ivf klinike, pa sam pogledala više njih. I doktor lijepo objašnjava da se na kvalitetu jajnih stanica ne može nikako utjecati jer smo tako rođene, i da ne trošimo novce na razne tablete jer neće imati utjecaja. Dok se spermatogeneza obnavlja i na nju se može utjecati promjenom načina života i suplementima
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji