Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    petra30
    16. Prosinac 2021. 12:48

Evo mene od mog ginica uspjela sam "užicat" sve kaj sam planirala🙈... Briseve, mada mi je rekao da nemam gljivice i da je nelagoda bila od iritacije utrogestana i svega drugoga. Napravio mi je i papu iako su mi u Petrovoj radili u 9-tom mjesecu. Nema veze, od viska glava ne boli🙈. Ultrazvuk, veli sve čisto i super...  Dobila uputnice za D vitamin i feritin... Pitala sam ga i za suplemente, njegovo mišljenje je da ne moze odmoci, ali nije dokazano ni kolko pomaze🤷.
    Anci vidim da si pri kraju sa D-vitalom... Hoces da ti šibnem kutiju sad,a onda jos  kutiju iza Nove godine, čisto da mozes uzimati u kontinuitetu? ❤️

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

bejbe2018
    16. Prosinac 2021. 12:53

petra30

Evo mene od mog ginicauspjela sam "užicat" sve kaj sam planirala🙈… Briseve, mada mi je rekao da nemam gljivice i da je nelagoda bila od iritacije utrogestana i svega drugoga. Napravio mi je i papu iako su mi u Petrovoj radili u 9-tom mjesecu. Nema veze, od viska glava ne boli🙈. Ultrazvuk, veli sve čisto i super… Dobila uputnice za D vitamin i feritin… Pitala sam ga i za suplemente, njegovo mišljenje je da ne moze odmoci, ali nije dokazano ni kolko pomaze🤷.
    Anci vidim da si pri kraju sa D-vitalom… Hoces da ti šibnem kutiju sad,a onda jos kutiju iza Nove godine, čisto da mozes uzimati u kontinuitetu? ❤️

Tako je meni prvi doktor u kojeg sam bila za postupak propisao više suplemenata, a sad sam mijenjala dr. spletom okolnosti i ovaj u kojeg san sada je rekao da je najbitnija folna, a ostalo nije presudno (željezo, vitamin D, q10). Ja sam nastavila sa svim, ne može odmoći. 

KBC Split
    - poliklinika Šparac
    -Pfc Prag
    3 IVF stimulirana❌
    1 u prirodnom ciklusu❌
    Pfc Prag
    12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
    06/23 transfer 4 .dan
    3.7. beta 1535
    27.02. 24. Stigao mali miš F🥰

Anči 💕
    16. Prosinac 2021. 12:55

petra30

Evo mene od mog ginicauspjela sam "užicat" sve kaj sam planirala🙈… Briseve, mada mi je rekao da nemam gljivice i da je nelagoda bila od iritacije utrogestana i svega drugoga. Napravio mi je i papu iako su mi u Petrovoj radili u 9-tom mjesecu. Nema veze, od viska glava ne boli🙈. Ultrazvuk, veli sve čisto i super… Dobila uputnice za D vitamin i feritin… Pitala sam ga i za suplemente, njegovo mišljenje je da ne moze odmoci, ali nije dokazano ni kolko pomaze🤷.
    Anci vidim da si pri kraju sa D-vitalom… Hoces da ti šibnem kutiju sad,a onda jos kutiju iza Nove godine, čisto da mozes uzimati u kontinuitetu? ❤️

E pa mozes mozda obje iza Nove godine..onda cu imat taman do postupka, a svakako sad kad popijem za Božić trebam napravit pauzu 10 dana da ga odem izvadit..hvala ti ❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

petra30
    16. Prosinac 2021. 12:56

bejbe2018

petra30

Tako je meni prvi doktor u kojeg sam bila za postupak propisao više suplemenata, a sad sam mijenjala dr. spletom okolnosti i ovaj u kojeg san sada je rekao da je najbitnija folna, a ostalo nije presudno (željezo, vitamin D, q10). Ja sam nastavila sa svim, ne može odmoći.

E upravo to mi je rekao i moj ginic... Folna obavezno, sve drugo po želji😂🙈... A ja naravno po želji uzimam svakaj🤭🙈.

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

petra30
    16. Prosinac 2021. 12:57

Anči 💕

petra30

E pa mozes mozda obje iza Nove godine..onda cu imat taman do postupka, a svakako sad kad popijem za Božić trebam napravit pauzu 10 dana da ga odem izvadit..hvala ti ❤️

Moze, dogovoreno ❤️!

Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    Ostalo 6 🐧❤️
    5-12tt hematom+mirovanje

• ribic
    16. Prosinac 2021. 13:23

Curke, sad mi prvi ciklus nakon stimulacije (imala sam biokemijsku). Dobila sam mrngu kad sam stala s utricima. Nije bila nis jace obilna al je trajala 5 dana (inace 3) ali sam imala spooting jos narednih 7 dana. I onda je bio mir 5 dana i od ponedjeljka smedarim, a od jucer/prekjucer vise ko svjeza krv al onak sa zilicama. Al nije ono ko menga da cijelo vrijeme nego kad se obrisem. Jel ima netko takav slucaj?

Prvi ivf ostala trudna i onda imala medikamentozni pa nisam imala ovaj prvi ciklus poslije kao iskustvo.

I nis me ne boli.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Rainbow_Hope 🌈
    16. Prosinac 2021. 14:18

ribic

Curke, sad mi prvi ciklus nakon stimulacije (imala sam biokemijsku). Dobila sam mrngu kad sam stala s utricima. Nije bila nis jace obilna al je trajala 5 dana (inace 3) ali sam imala spooting jos narednih 7 dana. I onda je bio mir 5 dana i od ponedjeljka smedarim, a od jucer/prekjucer vise ko svjeza krv al onak sa zilicama. Al nije ono ko menga da cijelo vrijeme nego kad se obrisem. Jel ima netko takav slucaj?

Prvi ivf ostala trudna i onda imala medikamentozni pa nisam imala ovaj prvi ciklus poslije kao iskustvo.

I nis me ne boli.

Meni je trajala normalno 3-4 dana kao inače, odmah sam u tom ciklusu išla u fet i normalno dobila 14. dan od ovulacije pod utrogestanima.

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Libo1415
    16. Prosinac 2021. 14:31

Arnoldica

Libo1415

Pozdrav curke.
    Čestitke svima na lijepim vijestima posebno Bozmi 🤗
    Ja danas bila kod ginekologa na kontroli. Kaže da je sve ok i odma mi je uzeo papu. Sad mene zanima, dali to nije prerano budući da još nisam dobila mengu nakon kiretaže? On je rekao da nije ali…🤔
    Idući planirani postupak je u 3/2022. 💪🙏🍀

Ja sam isto bila ovaj tjedan i sve je ok, ali ginic ko nije htio uzet papu i briseve jer kaze da posto jos nisam dobila mengu bi bilo pogrešni rezultati. Kaže da barem 1 menga treba proći i naručio me za 2mj ponovo pa će mi tada ti napraviti.

E pa to mene sad muči jer nisam dobila a on kaže da nema to veze za papu...😔

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

GPgirl
    16. Prosinac 2021. 14:44

Upravo jedem krumpirice🍟 Vratili jedan kako su rekli savrsen embrij. Za ostala 2 cu saznati u petak ako su opstali ili ne. Beta za 12 dana. 

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

VM
    16. Prosinac 2021. 14:54

ribic

I nis me ne boli.

Da i meni je takva menga nakon postupka..prvo smeđe, pa tak krv sa sluzi sve se rasteze nesto. A valjda nas utrici zacepe pa ta krv oksidira u smeđe. Bolne su mi menge i to bolovi krenu predvecer pa po noci. Valjda zbog punkcije 😟 jadni jajnici.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.