Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dia85
    03. Veljača 2022. 13:01

Kacusha ❄️

Dia85

Drage sve,
    nije me bilo jako dugo, povremeno vas zapratim, vidim da je jako puno novih cura i da ste kao i uvijek pune savjeta i informacija:)
    Mi smo svoj treći postupak morali odgoditi zbog korone u 11. mj, a sad razmišljamo ići u Podobnik kod dr. A. Ukoliko bi netko podijelio svoje iskustvo aktualno kod njih, prvenstveno što se tiče organiazcije s obzirom da je dr jedini a korona i samoizolacije u punom jeku. Također, što se njihovog biologa tiče, imate li info, na stranicama je Štimac a čula sam da sestra spominje biologicu pa me to zbunilo. Naravno i sve ostalo što bi podijelile u vezi njih, bi mi puno značilo.
    Veliki pozdrav svima

Evo ja sad idem kod njih, prosli konzultacije. Doktor mi je super i sestra. O samom postupku jos ne mogu reci jer tek pocinjem dok dobijem mengu u 2mj. Ali znas garancije nema 😁 za biologa nista ne znam. 🍀

Hvala ti draga na odgovoru, možda se i vidimo tamo negdje:)
    Čestitike curama  s lijepim betama, svima drugima veliki pozdrav i puno snage želim:)

Ja 36 (ok, blaža trombo),MM 35 (šetajući spermio od OAT - normo), 2 IUI neuspješno
    01/21 IVF Gonal 150-75, Orgalutran, Decapeptyl, freeze all, 3/6 oplođeno, 1 trodnevni FET; beta ❌
    05/21 Ovaleap 125-100, Cetrotyde, Ovitrelle, 10 oplođeno, 4 blastice, freeze all, FET 4 puta neuspješno

Sunny_🐣
    03. Veljača 2022. 13:21

Aries85 💗 ni kod mene nikakvih simptoma. Ono pikaju me jajnici, maternica ništa ko da ju nemam 🤣 Držim optimizam, al me i strah negativnog testa 😔
    Sani drago mi je da se muž dobro oporavlja 🙏 
    Stella 💗 ne pitaj 🤣 kako si ti draga?
    MilaMilica ja ću piškiti u nedjelju. Tiiii?
    Nanaj hahaha ajme pa kod tebe stvarno čudna situacija. Kod vaših js i spermija izgleda nije bila ljubav na prvi pogled 🤣 
    Nove cure dobrodošle i što prije otišle na ljepše teme 🤗🤗🤗

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    03. Veljača 2022. 13:23

ma2013 ma tvoja beta je tako lijepa naravno da će se poduplati 🤗🤗🤗 bole te sise, blagoooo ti se 🤣🤣🤣 ti si trudna 🤗

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Kira
    03. Veljača 2022. 13:32

EnaEna, čestitke na tvojoj trudnoći
    Miss Ivy, super lijepe vijesti 
    Mila Milica, ako ti je tlak pao, samo pij puno vode, i naravno, ako te tijelo traži da legneš, samo legni ženo, neće ručak pobjeći 
    MajaLe, ja nisam u grupi 40+, ali po tvojoj priči mogu reći da je i ovo do sada bio uspjeh, od dva postupka, dva +, tako da samo nemoj odustati, slijedeći je sigurno dobitan. Ovdje ima i puuuno mlađih cura koje nikako ne mogu dočekati taj + tako da nije niti sve u godinama. Sretno dalje..
    Sheila, također dobrodošla, a nije da te tješim, ali nakon stimulacije mislim da smo sve napuhane i da nas boli, to je normalno, ali ne znači zato da se zbog toga tvoje bebice neće primiti. Nekima su vraćali i 6st. pa su se primile, tako da nemoj očajavati, budi pozitivna i sretno do čekanja bete

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

Mila-Milica
    03. Veljača 2022. 13:34

Sunny_🐣

Aries85💗 ni kod mene nikakvih simptoma. Ono pikaju me jajnici, maternica ništa ko da ju nemam🤣 Držim optimizam, al me i strah negativnog testa😔
    Sani drago mi je da se muž dobro oporavlja🙏
    Stella 💗ne pitaj🤣 kako si ti draga?
    MilaMilica ja ću piškiti u nedjelju. Tiiii?
    Nanaj hahaha ajme pa kod tebe stvarno čudna situacija. Kod vaših js i spermija izgleda nije bila ljubav na prvi pogled🤣
    Nove cure dobrodošle i što prije otišle na ljepše teme🤗🤗🤗

Da, i ja ću u nedjelju. 🙏 Imam jedan digitalni clear blue pa ću ga tad upotrijebiti. Ostalo mi od prošlog feta, a nove testove nisam kupovala. 😊

Ostale cure, Aries85 i Leona81 , planirate li vi piškiti i kad?? U nedjelju ili možda i ranije? 🤞🤞🤞🤞

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

Sheila
    03. Veljača 2022. 13:34

Sani88, hvala ti puno!
    Ma ne vjerujem da sam bila u hiper sa 7 stanica
    Koliko sam shvatila nisu sve narasli, pa nisu sve ni punktirali (ali to je moja pretpostavka). 
    Kako dr. cijelo vrijeme govorio da imam 3 folikula dobra, i tako sam ja sebi u glavi imala, iako sam bila napuhana dosta. 
    Na aspiraciji bilo 7, a u otpusnom pisalo da valjda imala sam 12 ukupno koje krenuli na terapiju, ali bili dosta bilo sitnih oko 11-12. Ja nisam baš obraćala pažnju jer išli smo u polustimulirani sa femarama, pa računala sam da ću imati 2 ili 1. Takav sam optimista 
    Kako nsimo cijelo vrijeme znali kada idem u postupak a i planirala sam prvi prirodni baš da vidim kakve stanice, nisam nešto puno pila suplemeta, neki Prenatal od Vitalisa i Vit.D.
    Vitamin D mi je 75, a Feritin dosta nizak oko 25. Ali za Feritin smo utvrdili dosta kasno, pa nisam ništa pila.
    Imam inverziju FSH/LH ali nemam PCOS (tako kažu). 
    Naravno nakon postupka sam naručila sa Iherba sve prema listi, pa za idući ću biti spremnija  ikao ne odustajem ni od ovih 2.

👨🏻42, 👩🏻34
    3 godine pokušavanja
    Asthenozoospermia
    AMH: 19,2
    1.postupak: Femara, Bemfola 150, -punkcija 6 🥚, 4 oplođeno, 1.2 transfer 2 8st - blighted ovum (8.tjedan), imamo 1 smrzlic

Iman
    03. Veljača 2022. 13:43

bejbe2018

Iman

Petra30, Rainbow_hope, Bejbe2018 opaka je borba s kilama, ko se borio zna, prestala sam pusiti ali taj porok, uzas.. sad kilama gledam ravno u oci i kazem im kraaaaj 🤣
    Hani hvala ti, ti si imala super betu jucer ako se ne varam, cestitam i neka se pravilno dupla❤
    Anemona hvala ti ❤ kada je tvoj FET, mozda sam negdje vidjela da sutra ali nisam sigurna. U svakom slucaju sretno i da bude dobitni 😘❤

I ja sam prestala pušiti, i to baš lako - ali nisam nikad ni bila pravi pušać, onako par na dan, ali računam što će mi i to, bolje prestati.

E i ja sam ta, lako mi je bilo prestati pusiti, iako sam bila pusac skoro 12 godina, isto neki bezvezni tako par cigareta na dan.. Sad su ovo druge borbe ali sve za 👶

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Sheila
    03. Veljača 2022. 13:52

Kira, hvala puno!
    Kada inaće jajnike smire? Aspiracija bila u sub, ja još uvijek ko da kamenja nosim, posebno kada piškim (sorry na intimnim detaljama). Nisam otpisala svoje dva borca unutra, a tajno se nadam možda koji i preživio od ostala dva. Sutra ću saznati.
    Zasada sam dan po dan, bez ikakvih promjena, ništa ne osjeća, i sve osjećam
    Zaokupim se poslom, zdravo se hranim, radim plan za idući postupak.

👨🏻42, 👩🏻34
    3 godine pokušavanja
    Asthenozoospermia
    AMH: 19,2
    1.postupak: Femara, Bemfola 150, -punkcija 6 🥚, 4 oplođeno, 1.2 transfer 2 8st - blighted ovum (8.tjedan), imamo 1 smrzlic

• ribic
    03. Veljača 2022. 14:00

Majale U kojoh mjernoj jednici ti je amh? Koju si stimulaciju primala?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Kira
    03. Veljača 2022. 14:01

Sheila

Kira, hvala puno!
    Kada inaće jajnike smire? Aspiracija bila u sub, ja još uvijek ko da kamenja nosim, posebno kada piškim (sorry na intimnim detaljama). Nisam otpisala svoje dva borca unutra, a tajno se nadam možda koji i preživio od ostala dva. Sutra ću saznati.
    Zasada sam dan po dan, bez ikakvih promjena, ništa ne osjeća, i sve osjećam
    Zaokupim se poslom, zdravo se hranim, radim plan za idući postupak.

Pa evo, kod mene je bilo tako da sam bila tako napuhana i da su me jajnici boljeli skroz tih dva tjedna koliko sam čekala betu, kad sam ju izvadila i vidjeli smo da nema trudnoće, prestala sam sa lijekovima, dva dana nakon toga sam dobila mengu, koja me je ubila od bolova i onda nakon te menge se sve vratilo ponovno u normalu. 

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.