Sani nemam pojma staje, cekam da mi posalju 😁 uglavnom rade njihovi fitoterapeuti. Javim kad stigne. Ti malo odmori i idemo dalje ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Cure, evo nas s pregleda. Sve je super! Bebać je jako živahan, pa smo jedva izmjerili nuhalni, ali uspjeli smo i sve je u redu 🥰 Hvala svima na navijanju 😘
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Cure, evo nas s pregleda. Sve je super! Bebać je jako živahan, pa smo jedva izmjerili nuhalni, ali uspjeli smo i sve je u redu 🥰 Hvala svima na navijanju 😘
Hvala dragom Bogu da je sve u redu! 🥰🥰😊😊
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Aries85, Sunny, Leona81, kako ste betočekalice?? 😊
Meni je danas baš nekako slabo. Ko da mi je pao tlak. Ne znam! 🤔 Al jedva sam skuhala ručak. Morala sam triput leći. Dok sam u horizontali, dobro je!
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Cao ekipa🙂Nova sam u grupi. Sinoc sam se registrirala. Nadam se da pisem na pravom mjestu, i u okviru prave teme. Drage cure trebam vasu pomoc! Citajuci vasa iskustva, samo mogu kazati Respekt!
Primjetila sam da sam dosta starija od vecine vas.
🙋♀️41 god, MM🙋♂️ takodjer. Pa me zanima da li ima neka clanica mojih godina, a da je prolazila postupke?
Nasa prica je slijedeca, pokusat cu biti kratka. 😃
Nakon neuspjele godine dana da dodje do prirodnog zaceca, potrazili smo pomoc u poliklinici Bonadea u Sarajevu. Saznajemo:
Moj problem je nizak AMH 0,37, ostalo ok.
MM Sever teratozoospermia.
Pumpanje pocelo, aspiracija 7js, od toga 5 oplodjeno.
U prvom postupku vracene 2 na treci dan. Trudnoca uspjela, beta 14dnt 358 bila. Medjutim, spontani u 7tt. Kiretaza se morala raditi.
Cijeli taj period i tokom pumpanja js, aspiracije, transfera sam bila pod dodatnim stresom ( porodicni problemi, koje nisam znala profiltrirati, nazalost)
Zamrznuli smo ostala 3.
22.1.2022 uradili FET, 2 savrsene blastociste, sve proslo savrseno. Ja sutradan dobijem temperaturu, bolove u leđima, butinama- testiram se, covid pozitivna 😔 Baksuz na kub.
Uspijem bez lijekova da skinem temp, rijesim bolove, smirim kasalj, jedino glavobolja ubija ( inace imam migrene). Uradim test 8dnt i pojavi se blijeda linija, opet trudna. Sad sam nekako zabrinuta jer imam traumu od prosli put. Sa strahom se radujem. Jucer ( 12dnt) odem na betu, i sok.. Beta samo 22,6. Dr.kaze da dodjem u petak da se ponovi, da vidi hoce li rasti, ali u pogledu sam mu vidjela razocaranje. Dosla kuci dusu isplakala 😢😭znam i sama da je preniska.
Nisam neko ko se lako predaje, medjutim godine mi ne idu u prilog, zbog toga sam jako zabrinuta, hocu li imati vremena za jos pokusaja. Sve ovo skupa dugo traje, a meni je sad vec 41.
Molim vas sve drage cure ako vas ima da ste prolazile postupke u 40+, nadam se da ima pozitivnih primjera, pisite. Bas mi treba vjetar u ledja🍀🙏
Nadam se da vas nisam smorila svojim esejom😒
🙋♀️1980, AMH 0,37ng/ml, ostalo ok
🙋♂️ 1980, sever teratozoospermija
2 godine pp ❌
Poliklinika Bonadea
Stimulacija:Femara, Cetrotide, Menopur, Ovitrell, Decapeptil, O10, DHEA
23.8 - aspiracija - 7js🥚5 oplodjeno
31.8.ET-vracena 2 na trecidan-beta 398, 1, b-570, b-1135, spontani 7tt ❌kiretaza
22.1.2022 FET-2 savrsene blastice 🐧🐧, beta 22,6, b-2,5 ❌
Trenutno odmor i pripreme za sl.stimulaciju 💪❤️🍀
Cure moje drage, ako ja nisam fenomen nad fenomenima ja ne znam tko je 🤦🏻♀️ Zovu me sad iz klinike i kazu da su se 2 pocele djelit, ono sok. Znam da najverojetnije nece biti neke kvalitete ali eto. Kazem ja vam da sam ja fonemen 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
da i moj je bio jako živahan... bit će oboje sto na sat
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Sani88 žao mi je draga ali ako endo nije ok onda bolje ne forsirati, sljedeći mj mora biti dobitni 🙏🤞❤ kako je suprug?
Nova Mama hvala na podjeljenom iskustvu sretno😍
Iman bravo za kile samo tako nastavi nema te što biti sramota većina nas se bori s nekim svojim demonima, misli na svoj cilj i da će ti skidanje kila pomoći za zdravlje, ako trebaš podršku ili savjet tu smo 🤗🤗❤
Sunny kako si ti, je si nestrpljiva do bete?
Rainbow_Hope bokić draga hvala što pitaš pa još mi je rano za neke emocije trebam dobiti krajem 2 mj pa ono imam još vremena 🤣🤣😃 kako si ti?
Panda doći će novi postupak da se nisi niti okrenula svima je prvi postupak ispipavanje terena jer ne zna dr kako ćemo reagirati tak da idući će biti bolji uvjerena sam u to 🤗❤
Nanaj žao mi je zbog tvoje situacije sutra izrešetaj embriologa s pitanjima i ako planiraš ostati tamo neka ti kažu kakav je plan za dalje, držim fige 🙏🤞 btw možda ipak nije sve izgubljeno ako su se dvije stanice počele dijeliti držim fige na najjače 🤞🤞🙏❤
Ivy čestitam i drago mi je da je sve u redu 🙏❤❤
MajaLe bok draga dobrodošla u naš čopor bez obzira na tvoje godine ostvarila si fakat lijep rezultat što se tiče jajnih stanica pa i trudnoće, svakako ponovi betu pa ćeš znati na čemu si bez obzira na tvoj amh očito je da možeš ostati trudna samo treba pronaći uzrok zst je došlo do spontanog, je si radila sve pretrage vezane za trombofiliju? Neka ti je sa srećom 😂🙏🤞
Kako su naše čeklice betice 🤗🤭❤
Našim trudnicama veliku hug 🤗🤗❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Ja sam ovde padobranac ali vrlo dobro znam kroz sta prolazite. I sve vas grlim i dajem podrsku i snagu da istrajete 🍀♥️ i zelim vam sto vece bete koje se duplaju i trudnicke stomacice.
Ja sam izmedju 2 IVF uspjela da skinem 10 kg (za nekih 6 mj. Prehrana+ aktivnost+ jela sam samo od 10 do 18 h). I u tom periodu sam isto pila DHEA ( ne sjecam se koliko dr mi je to mjenjao), VIT D, Selen, Q10, profertile female… I odradila sam histeroskopiju. Jer koliko god neki dr govorili da je to kao UZ, to nije isto. Meni su tu nasli hronicnu upalu koju sam izlijecila antibioticima. I sad svaki mjesec radim cervikalni bris jer sam sklona upalama.
Rezultat toga je bilo da sam dobila 4 divne blastociste koje su sad dve bebe koje rastu u mom stomaku.
Neki moj savjet,iz mog iskustva,je da u embriotransfer idete 1 ili 2 ciklusa poslije aspiracije i stimulacija,
Da pitate dr da odradite "skrecing" koji pobljsava implataciju embrija
Embrioglu nisam koristila (jesam u prvoj neuspjesnoj- tu sam imala samo 2 oplodjene trodnevne, sa najboljim ocjenama i tad nije bila cak ni biohemijska)
Puno znaci kad dr kaze e vi ste sad trudni idite kuci i polako ( a ne kao u prethodnoj klinici idite pa vidjecemo za 2 nedelje)
Stim da sve ovo sto sam ja pila,morate se prvo posavjetovati sa svojim dr-dhea je hormon koji doktor mora da dozira.
Kad idete na konsultacije pitajte sve sto vas zanima.
Imate sad dosta INO klinika sa kojima mozete odraditi besplatne online konsultacije, pa se zakazite. Svi pricaju sad engleski a znam da imate i sve nalaze. Ja sam uvijek imala papir za pitanjima. I danas da ga imam kad idem na pregled. Meni se,npr. Prag nije svidio jer idu sablonski-kao na traci. Posaljite to,to i to… I nakon par dana samo posalju cijenu i shemu. Bez da ih ista mozes pitati. Hvala dovidjenja. Trazim dalje za svoje pare zelim normalan ljudski pristup. Stim da smo svi prosli bar 1 besplatnu IVF. Tu isto pitajte i trazite. Nekad covjek mora biti i uporan(da ne kazem dosadan) kad ide ka svom cilju.
Nadam se da sam nekome pomogla. Sretno 🍀😘
Cestitam na trudnoci 😊, super savjeti 👍. U kojoj klinici je bio uspjesni postupak?
Embryolab u Solunu.
MajaLe, ja sam u 39 godini, dobila ukupno 7 blastocista u 2 stimulacije.
A preporuku za kliniku sam dobila od zene koja je u 45god uspjela i rodila. Puno zena je uspjelo u i Bahceci klinici.
Cure svima pozdrav
Jako dugo vas čitam i pratim, i moram reći da sam ovjde naučila najviše o samom postupku i svemu što on nosi sa sobom. Posebno psihičkoj pripremi...
Tek smo krenuli na naš put mpo, muž je jako pozitivan, misli da ću zatrudnijeti odmah, odnosno da sam već trudna, ja sam naravno malo više realna :)
U utorak sam imala transfer 2 8st. ne baš embrija (komentar) emriol., što me malo raztužilo, jer ne znam da li stanice loše, ili ipak terapija nije baš pogođena. Ostala 2 zametka ostavili do 5 dana, ali vjerojatno ništa od njih.
S time da na transferu jajnike su mi bili uvećani i još sam dosta napuhana i dosta me boli, pa ne znam kako se išta može primiti Ali nastojim biti pozitivna koliko mogu.
Testovi ne volim, jer uvijek ugledam jednu crtu, pa se iznerviram... Tako da ću se držati do kraja
Naravno već pripremam plan B i C ako ne uspije... Zasada smo u kbc spl. ali razmatarmo i ZG.
Ako imate iskustva sa "ne baš" zamecima, da je uspijelo, bilo bi mi drago ćuti :)
👨🏻42, 👩🏻34
3 godine pokušavanja
Asthenozoospermia
AMH: 19,2
1.postupak: Femara, Bemfola 150, -punkcija 6 🥚, 4 oplođeno, 1.2 transfer 2 8st - blighted ovum (8.tjedan), imamo 1 smrzlic
Sortiraj odgovore
Najstariji