Curke jedno pitanjce pijem caj od lista maline vec od transfera. Pa me zanima do kad bi ga trebala piti? Ili nema nekog ogranicenja jer mi je bas dobrog okusa 🤗
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Pozdrav cure,
rastužio me post odIscekivanjeDobrihStvari.
Draga žao mi je, uzmi si vremena ali slušaj nas, nemoj odustati.
Ja sam sad 6.put u postupku i ni blizu nisam odustajanja, rekla sam idem dok mi imaju kaj izvaditi i oploditi.
Imam 39. god. stanje ko da mi je više, dečko puno stariji ali nema predaje. JA ŽELIM DIJETE i samo to mi je bitno u životu.
Idem dok se ne raspadnem i dok ne ostanemo gladni kruha. Kad mi postupak ne uspije, padnem u depru, plačem, smak svijeta mi je, ali druge nema, ako nešto želimo moramo se boriti, nažalost takve smo sreće i često puta to drugi ne razumiju koliko je to teško. Tješim se sa vama, to me najviše hrabri.
Rasplaka me 💔❤️💪 Tako sam i ja rekla dok ima i jedna stanica ima nade 🍀 cure sa aspiracija sretno za puno embrija 🦋
Kako si ti? Jesi radila test? Vidim da smo na isti dan.
Jutros neko krvarenje... 😔 Mislim da cu ujutro... Ti?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Roxy cestitam 🤰😍
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pozdrav cure čitam vas redovno samo nisam baš aktivna na forumu od zadnjeg neuspijesnog feta
Uglavnom 26.5 mi je vraćena 1 i ujedno zadnja blastica jer je druga propala prilikom odleđivanja..
Cure koje su ostvarile trudnoću možete mi reći kako ste se ponašale nakon Fet ? Radim normalno po kući,čistim i perem pod ,spremam ručak,sudje itd jedino izbjegavam podizanje tereta i neke teže fizičke stvari..
Možda malo glupo pitanje Al stvarni me strah da ne radim što krivo jer sam početkom godine imala biokemijsku..
Btw 6 dan nakon transfera imala sam sjenu na testu,danas je već lijepa crtica ..
Hvala i sorry na podužem postu🙂
Pozdrav cure,
rastužio me post odIscekivanjeDobrihStvari.
Draga žao mi je, uzmi si vremena ali slušaj nas, nemoj odustati.
Ja sam sad 6.put u postupku i ni blizu nisam odustajanja, rekla sam idem dok mi imaju kaj izvaditi i oploditi.
Imam 39. god. stanje ko da mi je više, dečko puno stariji ali nema predaje. JA ŽELIM DIJETE i samo to mi je bitno u životu.
Idem dok se ne raspadnem i dok ne ostanemo gladni kruha. Kad mi postupak ne uspije, padnem u depru, plačem, smak svijeta mi je, ali druge nema, ako nešto želimo moramo se boriti, nažalost takve smo sreće i često puta to drugi ne razumiju koliko je to teško. Tješim se sa vama, to me najviše hrabri.
Rasplaka me 💔❤️💪 Tako sam i ja rekla dok ima i jedna stanica ima nade 🍀 cure sa aspiracija sretno za puno embrija 🦋
Kako si ti? Jesi radila test? Vidim da smo na isti dan.
Jutros neko krvarenje… 😔 Mislim da cu ujutro… Ti?
Ja nista nemam, a u kuci nemam jos ni test tako da se stvarno drzim dogovorenog termina u nedjelju. Zao mi je zbog krvarenja 😔, ali mozda nije vezano uz mengu,vec implatacijsko.
Roxy, cestitam😍
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pozdrav cure čitam vas redovno samo nisam baš aktivna na forumu od zadnjeg neuspijesnog feta
Uglavnom 26.5 mi je vraćena 1 i ujedno zadnja blastica jer je druga propala prilikom odleđivanja..
Cure koje su ostvarile trudnoću možete mi reći kako ste se ponašale nakon Fet ? Radim normalno po kući,čistim i perem pod ,spremam ručak,sudje itd jedino izbjegavam podizanje tereta i neke teže fizičke stvari..
Možda malo glupo pitanje Al stvarni me strah da ne radim što krivo jer sam početkom godine imala biokemijsku..
Btw 6 dan nakon transfera imala sam sjenu na testu,danas je već lijepa crtica ..
Hvala i sorry na podužem postu🙂
Ana123456 sve sam normalno radila, uz to da sam pazila da teže stvari poput opranog rublja dižem iz čučnja, i da se ne savijam previše u struku dok spremam npr. posuđe u mašinu već da više čučim. Nisi ti kriva za biokemijsku, već to maleno tijelo nije bilo dovoljno snažno da preživi. Nemoj se kriviti za takve stvari 🤗🤗
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Roxy Cestitam!
Mrva i ja nakon djevojacke na svadbi. Makar iskreno, nekak uopce nemam osjecaj da je tu od tog uzv u utorak. Ne znam jel me to psiha priprema ili kaj. Al nimalo se trudno (u glavi) ne osjecam. A do tad jesam
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Hvala i sorry na podužem postu🙂Ana123456sve sam normalno radila, uz to da sam pazila da teže stvari poput opranog rublja dižem iz čučnja, i da se ne savijam previše u struku dok spremam npr. posuđe u mašinu već da više čučim. Nisi ti kriva za biokemijsku, već to maleno tijelo nije bilo dovoljno snažno da preživi. Nemoj se kriviti za takve stvari 🤗🤗
I da, čestitke na crtici❤❤
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Hvala i sorry na podužem postu🙂Ana123456sve sam normalno radila, uz to da sam pazila da teže stvari poput opranog rublja dižem iz čučnja, i da se ne savijam previše u struku dok spremam npr. posuđe u mašinu već da više čučim. Nisi ti kriva za biokemijsku, već to maleno tijelo nije bilo dovoljno snažno da preživi. Nemoj se kriviti za takve stvari 🤗🤗
I da, čestitke na crtici❤❤
Hvala 🥰😊
RoxyCestitam!
Mrva i ja nakon djevojacke na svadbi. Makar iskreno, nekak uopce nemam osjecaj da je tu od tog uzv u utorak. Ne znam jel me to psiha priprema ili kaj. Al nimalo se trudno (u glavi) ne osjecam. A do tad jesam
Ribic hug tebi i tvojoj Mrvi🤗 ni ja se ne osjećam trudno, iako mi je užasno mučno cijelo vrijeme, povraćam i imam slikice s UZV da je netko ipak unutra. Mislim da nam samo treba malo vremena da se naviknemo u glavi, ali to nikako ne znači da je nešto loše s bebom ❤
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji