Pitanje za nekog mog (nisam nikad imala pozitivnu betu pa joj ne mogu pomoci):
1. Beta 716 (13dnt blastice)
2. Beta 1398 (15dnt)
Nije tocno matematicki duplo al jel ovo ok?
Jee, beta ne mora se točno 100% poduplati, pogotovo ako nisi u isto h vadila 😊 čestitam i sretno! 🤞🙏
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja sam nekih 70ak stranica u zaostatku.. Nikako da ulovimo ritam pa da procitam zaostatke. Nego, dosla sam provjerit dal mi se snaha rodila??
Women_name? :)
Nije, mala se neda 🙈🙈🙈 jučer sam cijeli dan hodala, došla doma, sve me bolilo, uzasan pritisak a noge ko balvani. Mislim si, možda će nkj krenut, danas ništa 😂 ni b od bolova 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Kako si ti? Jesi se oporavila? Zet mi spava i papa? 🥰
Ja sam rodila 38+3 kolko si ti danas :)
Ma muku mucimo. Patronažna nam je rekla da ga budim svaka 2 h radi zutice i jer nije dobivao na kilazi, danas u bolnici su nam rekli da je ne slusamo da je on velik i da ga budim na svaka 3-3.5 h.
Ajde ako nista drugo bar cemo napokon mm i ja bar malo odmorit preko noci jer ovo na 2h je bio kaos. Hodamo ko zombiji vec. No da ne ispadne da se samo zalim, biti mama je prekrasno ❤️
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Bok, nova sam ovdje.
U prvom stimuliranom sam, u RI, punkcija bila u srijedu, od 20+folikula došlo 16jajnih stanica. Sutra bi trebala znati da li će biti transfer jer sam u blagom hiperu.
Držite fige da se bar nešto u ovom trenutku razvija u labu🤞🤞
U prvom prirodnom postupku su koristili Icsi te jedne j.st. i nije se ništa ni kretalo razvijati pa me čisto strah da ne bude i tako ovaj put iako ih imamo više. Muž oligoasthenozoospermia.
Ima li još Riječanki u trenutnom postupku ovdje?
M (48)- oligoasthenozoospermia
Ja (35)-ex thyca (op2016), hipo haši
👨👩👧Curica 5god, prirodno začeta
Pokušavamo 4god
Rijeka 4/21 prirodni ICSI-1 j.s.-0 zametka
5/21-Ivf-decapeptyl, overleap, što. brevactid - 16j.st.-->10🥚m2-7zametka 3.dan, ETništa, 1blastica7.dan za jesen
Hello, evo i mene s pregleda, sve ok s mjerama bebe, i možda je curica 🤭🤭
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
Pozdrav cure čitam vas redovno samo nisam baš aktivna na forumu od zadnjeg neuspijesnog feta
Uglavnom 26.5 mi je vraćena 1 i ujedno zadnja blastica jer je druga propala prilikom odleđivanja..
Cure koje su ostvarile trudnoću možete mi reći kako ste se ponašale nakon Fet ? Radim normalno po kući,čistim i perem pod ,spremam ručak,sudje itd jedino izbjegavam podizanje tereta i neke teže fizičke stvari..
Možda malo glupo pitanje Al stvarni me strah da ne radim što krivo jer sam početkom godine imala biokemijsku..
Btw 6 dan nakon transfera imala sam sjenu na testu,danas je već lijepa crtica ..
Hvala i sorry na podužem postu🙂
Isto tako, samo sam izbjegavala teško dizati, čak i košaru s vešom, i dalje se svega istog držim. A ostalo ručak, čišćenje sve normalno...😀
👩👱
IUIx2 (vm)
IVF - 1/21 (missed ab.)
Zadnji smrzlić uspješan FET 🥳🥳
3/21 čekamo curku 💗💣👶
https://lbdf.lilypie.com/A8g9p1.png
Supeeeer da je sve dobro 😊
Sanjass, znam to uzbuđenje. Di se budeš testirala?
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Ja sam nekih 70ak stranica u zaostatku.. Nikako da ulovimo ritam pa da procitam zaostatke. Nego, dosla sam provjerit dal mi se snaha rodila??
Women_name? :)
Nije, mala se neda 🙈🙈🙈 jučer sam cijeli dan hodala, došla doma, sve me bolilo, uzasan pritisak a noge ko balvani. Mislim si, možda će nkj krenut, danas ništa 😂 ni b od bolova 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😂
Kako si ti? Jesi se oporavila? Zet mi spava i papa? 🥰
Ja sam rodila 38+3 kolko si ti danas :)
Ma muku mucimo. Patronažna nam je rekla da ga budim svaka 2 h radi zutice i jer nije dobivao na kilazi, danas u bolnici su nam rekli da je ne slusamo da je on velik i da ga budim na svaka 3-3.5 h.
Ajde ako nista drugo bar cemo napokon mm i ja bar malo odmorit preko noci jer ovo na 2h je bio kaos. Hodamo ko zombiji vec. No da ne ispadne da se samo zalim, biti mama je prekrasno ❤️
Kad se sjetim trudnoce, neopisivo mi je zao sta nisam vise spavala 😂😂😂 cure, spavajte pa makar i na silu 🙂 Nadam se da ce ta zutica proc brzo 🙏🏻🙏🏻 kak je mali? Samo spava ili ?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
🤗🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Roxy super beta,sretno dalje!!
Ana123456 crtica je super vidljiva!
Iscekivanje zao mi je, odmori se !! ❤️
Samara ,tuma nadan se da ste dobri i da su bebice dobre i da se dobro snalazite! .
Ruska1986 bozee,kako je kod tebe vrijeme proletilo, vec preko mjesec dana... Ja nemam sta drugo nego spavat,nadan se da cu skupit zalihe naspavanosti dok se bebac ne rodi 😂 nadam se da se snalazis i da si dobro ❤️
Women ti ces na kraju kao i Ruska 40+, 41..😂😂
Slazem se za WA grupu ,napravite vi koje ste rodile pa polako mi koje rodimo naknadno cemo se pridruziti. Do tad cete vi bit iskusne mame pune savjeta za nas. ❤️
Dada ❤️ pola je prošlo! Jos pola 💪
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji